Zalando alekoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme Zalando etukoodilla

Mikä on vuoden 2020 uusin tyylivillitys? Sen saat selville shoppailemalla Zalandolla! Ennen kuin tilaat, kopioi alta alennuskoodimme tai hyödynnä huikea alennus – säästät jopa 70% tilauksestasi.
260
Paras kuponki
10%
Alekoodi
KOODI

Kelpaisiko 10% säästä Zalando-ostoksistasi? Tilaa kaupan uutiskirje ja vastaanota 10% alekoodi!

Voimassa 3 päivää
Avaa alennuskoodi
70%
Säästö
TARJOUS

Zalandon kesäalessa säästät jopa 70%

Avaa alennus
0€
Postitus
TARJOUS

Zalandon verkkokaupassa postikulut ja palautukset ovat aina ilmaisia

Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS

Zalandon designer-ale on käynnissä - säästä nyt jopa 50% suosikkibrändeistä

Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

Zalandolta löydät Tommy Hilfigerin naisten ja miesten muotia jopa yli 30% edullisempaan hintaan

Avaa alennus
11,95€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa astetta tyylikkäämpien kasvomaskien multi-packit nyt alkaen vain 11,95€ Zalandolta

Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS

Zalandon designer-alessa säästät nyt jopa 40% muodin huippumerkeistä

Avaa alennus
22,95€
Alkaen
TARJOUS

Naisten urheiluvaatteet alkaen 22,95€ Zalandolta

Avaa alennus
9,95€
Alkaen
TARJOUS

Zalandolta nappaat modernia unisex-muotia alkaen vain 9,95€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Vinkkimme Zalandolle

Miten alennuskoodi eroaa alennuksesta?

Miten alennuskoodi eroaa alennuksesta?

Alennukset ovat kaikille asiakkaille suunnattuja etuuksia, jotka pienentävät alennetun tuotteen alkuperäistä hintaa tietyllä prosenttimäärällä. Alennetuissa tuotteissa hinnan lasku on jo valmiiksi huomioitu tuotteen hinnassa, kun taas alennuskoodit pitää ensin aktivoida ostosten maksamisen yhteydessä, jotta uusi hinta tulee voimaan. Alennetut tuotteet tunnistaa punaisella kirjoitetusta luvusta ja %-merkistä. Aletuotteet löytyvät aina aleosiosta, kun taas harvinaisemmat alennuskoodit ansaitsevat aina oman mainintansa, yleensä Zalandon asiakkaille suunnatussa uutiskirjeessä. Me kokoamme parhaat alennukset, sekä alekoodit Postin sivulle, jotta sinun olisi helppo ja nopea hyödyntää kaikki etuudet.
Alennuskoodin hyöty alennukseen verrattuna

Alennuskoodin hyöty alennukseen verrattuna

Alennukset ovat mahtava tapa säästää muodin hinnasta, sillä voit tehdä löytöjä jopa yli puoleen hintaan! Toinen keino tuoda säästöä muotiostoksiin ovat alennuskoodit, jotka eroavat alennuksista muun muassa voimassaoloaikojensa ja etuuksiensa suhteen. Vaikka alennukset ovatkin erinomainen keino shoppailla vaatteita suurilla säästöillä, kannattaa alennuskoodit hyödyntää kuitenkin ensisijassa, sillä useiden koodien avulla voit säästää jo alennetuista tuotteista. Toiset koodit puolestaan antavat alennusta uusimpien mallistojen tuotteista, joihin alennukset eivät vielä päde. Nähdessäsi Zalandon alennuskoodin hyödynnä se heti, jotta ehdit käyttää koodin ajoissa tai ennen kuin tuotteet loppuvat varastosta.
Asiakastili

Asiakastili

Oman asiakastilin luominen Zalandolla on aina hyvä idea. Asiakastili auttaa säännöllisin aikavälein Zalandolla shoppailevia, sillä sen kautta on helppoa tarkastella aikaisempia tilauksia ja palautuksia ja niiden tilaa. Jos siis Zalandon tilauksellasi tuntuu kestävän normaalia kauemmin, täällä on helppoa nähdä että onko syytä huoleen, vai onko paketti kenties jo seuraavana päivänä luonasi. Lisäksi kaikki normaalit asiakastilihallinnat käy ketterästi täältä: osoitteen muutos, maksutapojen muokkaus ja jopa uutiskirjeen peruutuksen pystyy tekemään omalta asiakastililtä. Yksinkertaista shoppailuasi ja pidä tilisi ajantasalla.
Säästöä etutilillä

Säästöä etutilillä

Nyt voit tehdä edulliset muotiostokset Zalandon helppokäyttöisen ja käytännöllisen etutilin avulla! Kerrytä saldoa lataamalla lahjakortteja etutilille, minkä jälkeen voit lunastaa useamman lahjakortin saman tilauksen yhteydessä. Muussa tapauksessa voit käyttää vain yhden tilausta kohti - sama pätee myös Zalandon alennuskoodeihin. Voitkin pyytää kaikki tulevaisuuden lahjat kortteina Zalandolle, jonka avulla pienetkin yksittäiset summat saa kerättyä suuremmiksi poteiksi, ja jopa hieman kalliimmat tuotteet ostettua itselle. Etutilin avulla pidennät myös lahjakortin voimassaoloaikaa niin pitkälle kuin haluat. Hyvästi harkitsematon shoppailu!

Opiskelija-alennus

Tiesitkö, että Zalandossa sinulla on mahdollisuus säästää hinnoista Frankin opiskelijakortilla! Opiskelijana saat käyttöösi Zalandon alekoodin, jonka voit kopioida mukaasi Frankin omilta sivuilta. Alennuskoodi oikeuttaa sinut tekemään mitkä tahansa muotiostokset 10% edullisemmin, kun tilauksesi loppusumma on vähintään 59 ja enintään 1500 euroa. Nappaa alekoodi mukaan ja siirry tekemään naisten sekä miesten vaateostokset Zalandolle huippuedullisesti!
0
Lue lisääNäytä vähemmän
Suosikkibrändit

Suosikkibrändit

Zalandolla on uskomattoman kätevä piirre nettikaupassaan: voit omalla tilillä hallita etusivun feediin tulevia brändejä. Näin näet näppärästi aina uusimmat mallistot ja ajankohtaisimmat tuotteet suosikkibrändeiltäsi. Suosikkien lisäksi voit myös listata brändit joita et halua nähdä etusivulla - miten näppärä keino muokata etusivun muotisuositukset juuri itselle räätälöidyiksi. Taas siis yksi painava syy luoda oma tili Zalandolle.

Ilmaise itseäsi rohkeasti Zalandon kanssa

Zalandon valikoimasta löydät vaatteita ja asusteita juuri sinulle, tyylistäsi riippumatta. Sieltä löydät niin hillitymmät basic-tuotteet kuin upeat juhlamekot räiskyvissä väreissä. Muista, että sinun tulee pukeuta juuri sillä tavalla, jolla itse haluat. Pukeudu vain itsesi, älä kenenkään muun takia. Kuten ylläolevalta videolta näet, Zalandon kanssa voit olla juuri niin rohkea tai hillitty kuin itse haluat. Toivotammekin sinulle inspiroivia shoppailuhetkiä!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

15%
Alekoodi
KOODI
Nappaa Zalandon alekoodi ja saat 15% lisäsäästön
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
10%
Alekoodi
KOODI
Säästä 10% lisää Zalando alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
10%
Alekoodi
KOODI
Säästä 10% ekstraa alennetuista miesten kengistä Zalando alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
15%
Alekoodi
KOODI
Säästä 15% ekstraa Zalandon alennushintaisista vaatteista alekoodillaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
15%
Alekoodi
KOODI
Säästä 15% ekstraa Zalandon kengistä alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
50%
Säästö
TARJOUS
Kurkkaa Zalandolle ja tilaa tarvikkeet kotitreeniin jopa 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS
Säästä jopa 30% naisten rennoista oloasuista Zalandolla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS
Säästä jopa 70% miesten kirjavista kauluspaidoista Zalandolla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
10%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Alennuskoodit ja muut herkut Zalandolle

Mitä et Zalandolta löydä, sitä et tarvitse – eikö vain? Jokainen tyylistään kiinnostunut on varmasti joskus ainakin haaveillut Zalandolta tilaamisesta. Nyt aikasi on koittanut! Kopioi fantastinen alennuskoodimme ja saat nauttia 10% edullisemmasta ostoshetkestä Zalandolla. Näin kevään kunniaksi on ainakin ihana piristyttää talven tummentavaa vaatekaappia raikkailla kukkakuoseilla, pehmeillä materiaaleilla ja säihkyvillä tennareilla. Mitä enää odotat?Siirry sivustolle

Mistä kaikki oikein sai alkunsa?

Zalando on Berliinissä vuonna 2008 perustettu naisten ja miesten muotia myyvä yritys, joka on myöhemmin laajentanut toimintaansa ympäri Eurooppaa. Yhtiöllä on tällä hetkellä tomintaa yli 10 Euroopan maassa, pohjoismaat ja Suomi mukaan lukien.

Zalando on viimeisten vuosien aikana saavuttanut suurta suosiota nettishoppailijoiden keskuudessa tuotteilla, joissa yhdistyvät sekä laatu että alhaiset hinnat. Tänä päivänä Zalando tunnetaankin yhtenä vaatteita, laukkuja ja koruja jälleenmyyvien yritysten pioneerinä, sillä jopa miljoonat ihmiset täydentävät yhä useammin vaatekaappejaan ja korulipastojaan Zalandon mahtavilla tuotteilla! Toimi heti ja tutustu sinäkin tähän jokaisen rakastaman vaatekaupan valikoimaan ja tilaa tuotteita suosikkimerkeiltäsi huippuedullisesti. Hyödynnä myös Zalandon alennuskoodit ostostesi yhteydessä ja pienennä tilauksesi loppusummaa entistäkin enemmän.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Mikä ihmeen partner-tuote?

Partner-tuotteet ovat Zalandon tapa tarjota asiakkaille mahdollisimman laaja valikoima tuotteita, joista kukin nettishoppailija voi tehdä tyyliinsä ja budjettiinsa sopivat ostokset. Partner-tuotteet eivät eroa laadultaan tai hinnoiltaan Zalandon muista tuotteista. Ainoa erottava tekijä on tuotteiden toimitustapa, josta vastaa Zalandon sijaan yksi yhteistyökumppaneista. Tunnistat partner-tuotteet aina merkistä, joka näkyy tuotteiden kokovalikon vieressä. Lisäksi voit tarkistaa partner-tuotteiden toimitusajat ostoskorista, kun olet lisännyt tuotteet ostoskärryihin.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Tuotteiden vaihto ja palautus

Oho, tuliko tilattua paita tai housut väärän kokoisina? Ei hätää, sillä sinulla on käytössä mahtava 100 päivän palautusoikeus tuotteille! Mikä parasta - palautus on täysin ilmainen ja koskee kaikki tuotteita, myös alusvaatteita ja uima-asuja. Muistathan kuitenkin palauttaa tuotteet täysin käyttämättöminä ja ehjinä, jotta tuotteiden hinta hyvitetään sinulle. Palautuksen yhteydessä voit valita, hyvitetäänkö summa takaisin luottokorttitilillesi tai laskun kautta. Muita vaihtoehtoja ovat lisäksi PayPalin kautta tapahtuva maksuhyvitys tai rahojen palautus omalle etutilille. Tämän jälkeen voit tehdä ostokset uudelleen oikean kokoisina ja hyödyntää Zalandon alekoodit niin kauan, kuin ne ovat voimassa!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Koodin käytön ehdot

Jotta vältyt pettymyksiltä koodin käytössä, kannattaa varmistaa ennen ostosten tekoa, että valitsemiasi tuotteita ei ole poisluettu alennuskoodien ehdoissa. Näitä voivat olla esimerkiksi valmiiksi alennetut tuotteet tai tietyt merkit ja brändit. Koodin käyttämiselle on myös asetettu minimiostosraja – varmista, että ostoskorisi loppusumma ylittää vaaditun rajan. Zalandolla on usein käytössään myös maksimiostosraja – kyllä, kuulit oikein! Näissä koodeissa on toisinaan myös maksimiostosraja, esimerkiksi 1500€, joten aivan koko suvun kertashoppailuun koodia ei voi käyttää.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!

Alekoodien yhdistäminen

Voiko alennuskoodeja käyttää useamman kerralla? Valitettavasti Zalandolla tehtävien ostosten yhteydessä voit hyödyntää vain yhden alennuskoodin koko tilaustasi kohti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettetkö voisi hyödyntää alennuskoodeja ja alennuksia keskenään. Sinulla on mahdollisuus tuoda paras säästö ostoksiisi bongaamalla sivustoltamme alekoodi, jonka ehdoissa lukee, että alekoodilla on mahdollista säästää ekstraa jo alennetusta muodista. Mahtavaa, eikö vain!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Seuraa meitä