YourLenses alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme YourLenses koodilla

Piilolinssien ostamisen ei tulisi olla kallista! Nappaa parhaat alennuskoodit sivuiltamme ja saat piilarit aina markkinoiden edullisimpaan hintaan.
260
13€
Alkaen
TARJOUS

Kertakäyttöpiilolinssit YourLensesiltä alkaen vain 13€/pakkaus

Avaa alennus
35€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa moniteholinssit alkaen vain 35€ YourLensesin valikoimasta

Avaa alennus
0€
Postitus
TARJOUS

YourLenses toimittaa tilauksesi täysin veloituksetta

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennus
9,90€
Säästö
TARJOUS

Klikkaa kotiin kätevät kuukausilinssit alkaen vain 9,90€ YourLensesiltä

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Tolkkua alennuskoodien ja alennuksien viidakkoon

Mitä eroa on alennuksella ja alennuskoodilla?

Mitä eroa on alennuksella ja alennuskoodilla?

Seikkailtuasi sivuillamme saatat ihmetellä, mitä eroa on YourLensesin alennuskoodilla ja alennuksella. Osa sivujemme alennuksista on merkitty vihreällä "avaa alekoodi" -boksilla ja osa sinisellä "avaa alennus" -boksilla. Ero näiden kahden välillä on varsin yksinkertainen. Kun avaat vihreän alekoodiboksin, eteesi aukeaa kirjain- ja numeroyhdistelmästä muodostuva koodi, jolla saat alennusta kyseisen kaupan ostoksista. Sinisen alennusboksin takaa löytyy alennuskampanja tai -tuote, jonka nappaamisen et tarvitse alennuskoodia. Molemmissa bokseissa piilee mahtavia säästöhelmiä, eli ei kuin aarrekirstuja avaamaan!
Kenellä on oikeus käyttää alennuskoodeja?

Kenellä on oikeus käyttää alennuskoodeja?

Alennuskoodiemme paras puoli on ehdottomasti se, että ne ovat vapaasti kenen tahansa käytettävissä. Sinun ei tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi tai maksaa koodeista - alennuskoodien tarkoitus on tuoda mahdollisimman suuria säästöjä asiakkaillemme, mahdollisimman pienellä vaivalla. Voit käyttää tallettamasi koodit silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Muista kuitenkin, etteivät koodit ja alennukset ole loputtomasti voimassa. Toisin sanoen: aikainen lintu madon nappaa. Säästöjen tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa – etsi siis suosikkikauppojesi koodit sivustoltamme ja hypähdä tekemään ällistyttävän edullisia ostoksia!
Bongaa mahtava valikoima

Bongaa mahtava valikoima

YourLensesin valikoima on vertaansa vailla! Oletpa tottunut käyttämään millaisia piilolinssejä tahansa, löytyy valikoimista sopivat piilarit juuri sinulle. Pidätpä sitten kuukausilinsseistä, suositko viikon hyvänä pysyviä linssejä tai vaihdat piilarit mieluummin joka päivä, säästät selkeästi shoppailemalla YourLensesillä! Kaupasta löytyy myös kattavat vaihtoehdot moniteho- ja tooristen piilareiden käyttäjille - värillisistä puhumattakaan. Etkä jää myöskään ilman linssinesteitä, vaan podet enemmänkin valinnanvaikeutta YourLensesin kymmenien tuotteiden valikoiman takia.

Salaisuus edullisten hintojen takana

Usein kuulee kysyttävän, mistä YourLensesin huippuedulliset hinnat johtavat juurensa. Alhaset hinnat ovatkin seurausta tilausten kokojen suuruuksista, joiden ollessa isommat, ovat hinnat pienemmät. YourLenses keskittyykin myymään mahdollisimman isoja määriä piilolinssitarvikkeita, joiden vuoksi kustannukset pysyvät minimissään ja sinä voit asiakkaana nauttia tuotteiden edullisista hinnoista. Mikä parasta on, että laadusta ei ole tingitty tippaakaan, sillä valikoimasta löytyy vain kunkin merkin alkuperäistuotteita.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Oman merkin piilolinssit

Useat optikot valmistavat piilolinssejä oman merkin nimen alla, vaikka kyseessä ovat täysin samat tuotteet, kuin suurilla valmistajilla on. YourLensesistä löydät piilolinssejä eri optikoiden tuotemerkeiltä omasta sivuosiostaan, joka onkin oiva paikka tehdä edullisia piilariostoksia, joissa laatu on sama, kuin isojen valmistajienkin merkeissä. Pienemmät optiikkaketjut saattavat monessa tilanteessa nimittäin tarjota piilolinssejä edullisempaan hintaan, kuin muut valmistajat, joten tsekkaahan optikoiden omat tuotemerkit YourLensesistä ja löydä mahtavia säästöjä ostostesi hintoihin! Tuleehan sinun verrata kaikkia hintoja toisiinsa, jotta voisit tehdä edullisimman ostopäätöksen.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

13,90€
Alkaen
TARJOUS
Tilaa kertakäyttölinssit alkaen vain 13,30€ YourLensesiltä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
19,90€
Alkaen
TARJOUS
YourLensesistä tilaat kätevät viikkolinssien monipakkaukset alkaen hintaan 19,90€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15€
Alkaen
TARJOUS
Kurkkaa YourLensesille ja tilaa värilliset piilolinssit alkaen vain 15€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15€
Alkaen
TARJOUS
Värilliset linssit YourLensestä alkaen 15€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
13€Alkaen
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Piilolinssit ja tarvikkeet saman katon alta

YourLenses on vuonna 2004 perustettu piilolinssikauppa länsinaapuristamme Ruotsista. Vieraillessasi ensimmäistä kertaa YourLensesin sivustolla saatat hämmästyä piilolinssivaihtoehtojen määrästä. Ihmekös tuo! YourLensesiltä nappaat ostoskoriisi muun muassa huokeat kertakäyttölinssit, kuukausilinssit, trendikkäät värilinssit sekä tietenkin piilolinssinesteet. Valikoimassa on kaikki suosituimmat ja luotetuimmat piilolinssimerkit, kuten Johnson & Johnson, Bausch & Lomb ja CooperVision. Näiden lisäksi voit ostaa optikoiden, kuten Synsamin ja Instru Optiikan, omia tuotemerkkejä huippuedullisesti! Hintatietoisimmat asiakkaat kruunaavat ostoksensa vielä mehevillä alennuskoodeilla – nämä löydät tietenkin helposti nettisivuiltamme.Siirry sivustolle

Pilkettä silmäkulmaan värillisillä linsseillä

Mikä on ensimmäinen asia, johon kohdistat huomiosi toista ihmistä katsoessasi? Aivan oikein, silmiin tietenkin. Silmät ovat ensimmäinen asia, johon kiinnitämme huomiota muissa ihmisissä ja tämän takia niiden kannattaa antaa säihkyä! Mikäli olet kyllästynyt omien silmiesi väriin tai toivoisit niiden hehkuvan hieman kirkkaampina, koita rohkeasti YourLensesin upeita värillisiä piilolinssejä. Värilliset piilolinssit ovat edullinen tapa uudistaa tyyliäsi ja saat ne halutessasi myös ilman vahvuuksia. Siirrä siis katseesi vasemmalle, tartu aktiivisiin alennusmahdollisuuksiin ja hyppää pelottomasti tyylinuudistusleikkiin.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Vikkelä toimitus

Mikä on mukavempaa kuin helppo ja vaivaton asiointi, edulliset hinnat ja osaava asiakaspalvelu? Nopea toimitus tietenkin! YourLenses pyrkii aina toimittamaan tilauksesi erittäin vikkelään, jopa 5 päivän kuluessa. Tilaa siis nyt ja ensi viikolla tilauksesi on viimeistään kotiovellasi. Samalla kannattaa tiedustella vaikka työkavereilta, jos heillä on kiinnostusta liittyä samaan tilaukseen, jolloin yhdestä tilauskerrasta hyötyy moni muukin - tällöin myös mahdollisista YourLenses alennuskoodeista saa suuremman alennuksen, sillä loppusumma on todennäköisesti suurempi.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä