4 Wish alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Wish alennukset 2018

Nyt on tilaisuutesi säästää Wishin jo edullisista hinnoista! Katso alennukset, joita julkaisemme sivuillamme jopa päivittäin. Lisäksi kerromme sinulle parhaista alennuskoodeista, joilla tuot lisäsäästöä koko valikoimaan!
260
90%
Säästö

Säästä nyt Wishin kylpyhuonetuotteista jopa 90%: toimi heti!

90%
Säästö

Tee nyt jopa yli 90% säästöjä Wishin naisten ja miesten vaatevalikoimissa

käytetty 12 tuntia sitten22 on hyödyntänyt alennuksen tällä viikolla
1€
Sormukset

Wish tarjoaa nyt sormuksia hintaan 1€

95%
Elektroniikka

Kelloja, puhelintarvikkeita, valoja ja kaikkea muuta... Näitä löydät Wishiltä peräti 95% alennuksella

käytetty 7 tuntia sitten35 on käyttänyt alennustamme
(1 tarjousta 1 joukosta)

Säästä vielä enemmän Wishillä

Tarkista ilmoituksesi

Tarkista ilmoituksesi

Uusimmat alennukset ja mahtavat edut pongahtavat sinulle ilmoitukseksi. Käyttäessäsi Wishiä löydät tätä kautta helposti ja nopeasti sinulle sopivat alennetut tuotteet.
Seuraa uusimmat-kategoriaa

Seuraa uusimmat-kategoriaa

Wishin uusimmat-osastolta löydät juuri äskettäin myyntiin tulleet edulliset tuotteet. Niitä lisätään reippaaseen tahtiin, joten kannattaa olla valppaana. Hyödynnä halvat hinnat heti, ettei tilaisuus mene ohi.
Lataa Wishin sovellus

Lataa Wishin sovellus

Wishin sovelluksen voit ladata helposti sovelluskaupastasi. Sovellus oppii tunnistamaan, minkälaiset tuotteet miellyttävät sinua, ja suodattaa pois ne, joista et pidä. Sovelluksen kautta saatkin sinulle henkilökohtaisesti räätälöityjä erikoisdiilejä. Pidä myös silmällä Wishin alennuskoodeja jotka voit hyödyntää myös sovelluksessa.
Tykkää sivusta

Tykkää sivusta

Tykkää Wishin sivuista Facebookissa ja tarkkaile suosituimpia tuotteita ja alennuksia. joita julkaistaan jopa päivittäin! Wish käyttää aktiivisesti Facebook-tiliään kanavana kommunikoida parhaista hinnoista, joiden avulla shoppailet muotia, kosmetiikka ja kodin sisustustuotteita huippuedullisesti. Sivua seuraamalla kuulet myös ensimmäisten joukossa uusimmista alennuskoodeista, joiden avulla tuot lisäsäästöä kaikkiin tuotteisiin.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
Säästä 20% tilauksestasi tällä alennuskoodilla Wishille
Tsekkaa tämä upeaakin upeampi koodi ja säästä 20% koko ostoskorin loppusummasta Wishillä!
Tämä alennus on vanhentunut
10%
Alekoodi
10% alennuskoodi kaikkiin tuotteisiin Wishillä. Siirry heti shoppailemaan!
Tämä alennus on vanhentunut
90%
Säästö
Wishiltä hankit tuotteita kotiin peräti 90% alennuksella - hanki siis pyyhkeet, veitset ja astiat lähes ilmaiseksi
Tämä alennus on vanhentunut
90%
Säästö
Kauneudentuotteita juuri nyt jopa 90% alennettuun hintaan Wishillä - toimi heti ja nappaa huipputarjous
Tämä alennus on vanhentunut
90%
Säästö
Wishillä säästät nyt huikeat 90% valikoimasta naisten ja miesten kenkiä - siirry sivustolle tästä ja tilaa omasi
Tämä alennus on vanhentunut
90%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Unelmia ja säästöhommia

Wish tekee shoppailusta hauskaa. Maailmanlaajuisesti toimiva Wish on kuin virtuaalinen ostoskeskus, jossa voit selailla tuhansia tuotteita vaatteista keittiötarvikkeisiin ja elektroniikkaan. Sivu toimii asiakkaan ja valmistajan yhdistävänä alustana, ja tuotteet tulevatkin suoraan niiden valmistajilta.

Kaupan paras ominaisuus on huimaavan edulliset hinnat. Voit löytää unelmiesi mekon parhaimmillaan vain muutamalla eurolla tai uuden koristetyynyn sohvallesi aivan yhtä edullisesti. Kauppa räätälöi sivunsa mieltymystesi mukaan, jolloin saat entistä enemmän irti nettishoppailusta. Ensimmäisenä käyttöpäivänäsi voit jo saada mahtavan alennuskupongin, jolla saat tietyt tuotteet roimasti halvempaan hintaan. Saat ostoksistasi myös palkintoja, joita voit hyödyntää seuraavalla shoppailukerrallasi.

Kun vielä nappaat Wishin alennuskoodit sivuiltamme, ei unelmalöytöjesi loppuhinnaksi jää juuri mitään. Voisiko olla parempaa – halvat hinnat ja luotettavuus samassa paikassa! Seuraa myös säästövinkkejämme, joiden avulla teet ostoksistasi entistäkin edullisempia.
Siirry sivustolle

Hurjan halpoja hintoja Wishin outletissa

Wishin outlet on himoshoppailijan paratiisi. Sieltä löydät valitut brändit jopa 97% alennuksella. Kun et halua tuhlata rahaa, mutta tarvitset uudet kengät juhlatilaisuuteen, raikkaan hajuveden piristämään arkea tai vaikka videopelin lahjaksi kummipojalle, kannattaa ostokset tehdä outletissa. Siellä voit selata tuhansia alennuksessa olevia tuotteita niiden kategorian mukaan. Uusia alennustuotteita ja Wishin koodeja ilmestyy joka päivä, joten kannattaa olla valppaana.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä

Monta kauppaa saman katon alla

Wish on siitä erityinen kauppa, että sieltä löydät tuotteita lähes kaikkien mahdollisten kategorioiden alta. Vaatteet ja kauneustuotteet, tottakai, mutta myös kodinsisustusta, pienesineitä ja paljon, paljon kaikkea muuta. Saman katon alta löytyy siis vastaavanlaisia muotituotteita kuin esimerkiksi kaupalta Zalando sekä Nelly, mutta myös kodinsisustusta ja pienelektroniikkaa, jotka ovat vastaavanlaisia kuin CDONin valikoimista löytyvät sisustus- ja elektroniikkatuotteet. Eli kaikki shoppailut yhdellä kerralla? Kannattaa kuitenkin huomioida että, koska Wish ei yleensä valmista tuotteita itse, vaan se toimii lähinnä markkinapaikkana monelle yksityiselle valmistajalle

  1. tuotteiden laatu ei ole taattua Wishin toimesta, sekä
  2. toimitus saattaa kestää jopa 60 päivää ja tuotteet saattavat tulla eri erissä

Hinnat ovat kuitenkin hyperedulliset, ja tietysti alennuskoodien avulla mahdollista hilata vielä jopa 50% alemmas (kyllä, se on totta! Wish tarjoaa ajoittain 50% alennuskoodeja) joten se on ostajan itse valittavissa arvostaako laatutakuuta ja nopeaa toimitusta vaiko erittäin edullista hintaa. Joka tapauksessa onneksi verkossa on helppo tehdä tuote- ja hintavertailuja, joten itselle optimaalisen tuotteen ja hinnan etsiminen käy kätevästi.

Muut keinot Wishin alennuskoodien bongaamiseen

Jos sivuillamme ei ole tarjolla alennuskoodia Wishille, yksi erittäin kätevä niksi on etsiä koodia kansainvälisiltä alennuskoodisivuilta. Wish on maailmanlaajuinen ostospaikka, joten alennuskoodeja sinne saattaa hyvin löytyä esimerkiksi monilta jenkkisivuilta. Tällöin kannattaa huomioida että kirjoittaa hakusanan englanniksi. Muista vinkata meille jos löydät koodin, jotta saamme parhaalla mahdollisella tavalla autettua kaikkia Wishillä shoppailevia säästämään.