Voi alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Voi koodilla

 • Kaikki (7)
  Kaikki (7)
 • Alekoodit (2)
  Alekoodit (2)
 • Diilit (3)
  Diilit (3)
 • Vanhenee pian (2)
  Vanhenee pian (2)
1€
Alekoodi
Koodi

Vain meiltä: Voi alekoodi tuo 1€ säästön

Koodi
Vanhenee pian!
Vanhenee:
 30. kesäkuuta
Vanhenee:
 30. kesäkuuta
4€
Alekoodi
Koodi

Hei uusi asiakas! Nappaa 4€ Voi alekoodi tästä

Koodi
Vanhenee pian!
Vanhenee:
 29. kesäkuuta
Vanhenee:
 29. kesäkuuta
0€
Lahja
Alennus

Suorita Voin ilmainen liikennekoulu - klikkaa tästä!

Alennus
0€
Sovellus
Alennus

Voi sovelluksen avulla käytät sähköpotkulautoja nyt myös ympäri Eurooppaa!

Alennus
0€
Sovellus
Alennus

Lataa Voi -sovellus täysin ilmaiseksi ja aloita ajaminen jo tänään!

Alennus

Kokosimme parhaat säästövinkit juuri sinulle

Ilmainen sovellus

Ilmainen sovellus

Ennen kuin voit käyttää tätä palvelua, tarvitset tietenkin Voi-sovelluksen! Ilmainen sovellus on saatavilla iPhone- sekä Android-puhelimiin. Mikä parasta, voit myös hyödyntää Voi alennuskoodit kätevästi sovelluksessa. Mitä siis vielä odotat? Eikun sovellusta lataamaan ja skootterilla ajelemaan.
Voi passi

Voi passi

Mikäli olet säännöllinen Voi-käyttäjä, kannattaa hankkia Voi-passi. Passin avulla voit nimittäin ajaa niin monta matkaa kuin haluat, ennalta sovittuun kiinteään hintaan. Voit valita erilaisia passeja juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Miltä kuulostaisi rajattomat, vuorokauden Voi-ajelut? Entäpä kuukausipassi? Kaikki nämä löydät verkkosivuilta sekä sovelluksesta.
Seuraa somessa

Seuraa somessa

Kannattaa tietenkin seurata Voita sosiaalisen median kanavissa. Löydät sähköskootterin Instagramissa, Twitterissä, Facebookissa, LinkedInissä sekä YouTubessa. Somesta voit lukea muiden käyttäjien kokemuksia, liikennesääntöjä sekä skotterivinkkejä. Mikäli onni oikein potkaisee, voit bongata somesta Voi koodin. Klikkaa siis seuraa-painiketta jo tänään!
Voi krediitit

Voi krediitit

Miltä kuulostaisi edullisemmat ajelut? Voi-krediiteillä se onnistuu. Krediittejä tienaat osallistumalla Voin liikennekouluun. Saat samalla edullisemmat ajelut sekä opit ajamaan turvallisemmin liikenteessä. Varsinainen win-win tilanne, eikö? Voit myös napata krediittejä helposti esimerkiksi pysäköimällä skootterin palkintoparkkeihin.

Kuinka käytän Voi-skootteria?

Kuinka käyttää sähköskoottereita? Ei hätää, sillä ylläoleva video opastaa sinut ajoneuvon saloihin seuraavien askelien avulla.
Löydä lähin Voi-skootteri sovelluksen avulla.
1.) Skannaa skootterista löytyvä QR-koodi puhelimellasi ja lähde ajelulle.
2.) Kun olet ajelusi ajellut, voit lopettaa ajon lukitsemalla skootterisi.
3.) Uskomattoman helppoa, eikö? Skootterin käyttöön tarvitset siis vain älypuhelimen, Voi-sovelluksen sekä tietenkin seikkailumieltä. Psst, muistathan napata Voi koodit sivuiltamme ennen ajelujasi.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

24h
Passi
Alennus

Osta Voin 24h-passi ja seikkailet ympäri kaupunkia näppärästi päivän ajan!

Alennus

Voi-skoottereilla voittamatonta liikkumista

Voi on innovatiivinen sähköskootteri, joka toimii kätevästi Voi-sovelluksella. Skootterin avausmaksu on vaivainen 1€, jonka jälkeen maksat per minuutti. Ajoneuvo on parhaimmillaan kapungeissa, joissa etäisyydet ovat lyhyitä ja tiet ovat päällystettyjä.
Skoottereilla voit siis suhailla kaupungin vilinässä edullisesti, nopeasti, sekä tietenkin ympäristöystävällisesti. Kuulostaa upealta, eikö? Entistä upeampaa on se, että usein voit bongata alennuskoodeja, joiden avulla ajelet edullisemmin. Nämä Voi koodit hyödynnät helposti ja nopeasti sovelluksessa. Toivotammekin sinulle turvallisia sekä hauskoja ajohetkiä!

Voi kaupungit

Hyviä uutisia, voit ajella Voilla jo kymmenissä Euroopan kaupungeissa. Skootterin löydät esimerkiksi seuraavissa kaupungeissa:
1.) Helsinki
2.) Tampere
3.) Tukolma
4.) Kööpenhamina
5.) Frankfurt
6.) Zürich

Psst, sama sovellus toimii myös ulkomailla.