Viasat alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Viasatin koodit 2018

Tuo järjettömiä säästöjä ostoksiisi seuraamalla alennuksiamme! Lisäksi julkaisemme aina parhaat alennuskoodit, joiden avulla lunastat viihdepaketit edulliseen hintaan.
260
19,90€
Viihde

Viasatin viihdepaketti vaivaiseen 19,90€ hintaan tästä

0€
Kuukausi

Testaa Viaplayta nyt kokonainen kuukausi täysin maksutta

(1 tarjousta 1 joukosta)

NEUVOT SÄÄSTÄMISEEN VIASATILLA

Tilausvaihtoehdot

Tilausvaihtoehdot

Viasatin paketit voi tilata määräaikaan 1 kk, 6 kk ja 12 kk. Jos olet epävarma siitä mikä paketti sopii sinulle ja et halua maksaa suurta kuukausisummaa kauan, tilaa vain yhden kuukauden paketti. Näin voit kokeilla Viasatin eri paketteja jotta löydät sinulle sopivan ja edullisimman vaihtoehdon.
Ilmainen Viaplay

Ilmainen Viaplay

Kaikki Viasatin satellipaketin tilaajat saavat käyttää maksuttomasti Viaplay-nettipalvelua. Viaplayn palvelulla saat aina viimeisimmät sarjat, elokuvat ja urheilun suoraan netistä. Esimerkiksi Viasat Kulta-tilaajat saavat kaupan päälle Viaplay Total-paketin jonka arvo on 34,99€/kuukausi.
Yrityksille

Yrityksille

Haluatko lisätä ravintolasi myyntiä näyttämällä viimeistä viihdettä ja urheilua? Viasat tarjoaa yrityksille räätälöityjä paketteja ja auttaa sinua täyttäämään asiakkaidesi toiveet. Yritysten hintaan otetaan huomioon asiakaspaikkojen määrä ja muut yksityiskohdat, joten hinta on räätälöity juuri sinulle.
Seuraa somessa

Seuraa somessa

Some-kanavat ovat oiva tapa kuulla ensimmäisten joukossa uudesta sisällöstä, jota voit katsoa Viasatin palvelun käyttäjänä. Sosiaalisen median kanavien, kuten Facebook-tilin tai Pinterestin kautta kuulet myös parhaista alennuksista ja uusimmista alennuskoodeista, joiden avulla katsot sarjoja ja leffoja normaalia edullisemmin. Ala seuraamaan Viasatia somessa ja pysy ajan tasalla tuotteista sekä hinnoista.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

29,95€
Paras hinta
Viasat Jalkapallo -kanava on jokaisen futisfanin unelma - ja nyt tilaat sen edulliseen hintaan 29,95€/kk
Tämä alennus on vanhentunut
34,95€
Urheilu
Tilaa nyt Viasatin laadukkaat urheilupaketit alkaen vain 34,95€lla per kuukausi
Tämä alennus on vanhentunut
39,95€
Paras hinta
Viasat Kulta -kanava yhdistää urheilu-, elokuva-, dokumentti- ja lastenohjelmakanavat yhden paketin alle hintaan 39,95€
Tämä alennus on vanhentunut
Ilmainen
Paketti
Viasatilta saat nyt urheilupakettien tilauksiin ilmaisen Viasat Kulta-paketin kesäksi
Tämä alennus on vanhentunut
29,90€
Kk
Valmistaudu jalkapallon MM-kisoihin tilaamalla Viasat Jalkapallo-kanavapaketti hintaan 29,90€/kk
Tämä alennus on vanhentunut
19,90€Viihde
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Viasat alennuskoodit – edullista viihdettä elämään

Kaikkihan tietävät Viasatin, tuon jokaisen viihdekuninkaan suosikin. Viasat palvelee aina takuulla laajalla tarjonnalla ja varmistaa että elämä ei tylsää hetkeä näe! Viasatin TV-kanavapaketti onkin koko perheen suosikkiostos. Oletpa sitten innokas penkkiurheilija, Hollywood-tuotannon superfani tai intohimoinen dokumenttien rakastaja, löytyy Viasatilta juuri sinulle täydellinen ohjelmatarjonta. TV-kanavien valikoimasta nauttivat myös perheen pienemmät. Kymmeniltä kanavilta löytyy jokaiseen makuun jotain!

Voit valita kanavapakettisi oman käyttösi mukaan: haluatko vain jalkapalloa näyttävät kanavat, vaiko mahdollisuuden katsoa koko laajaa ohjelmatarjontaa. Viasatin satelliittipakettiin kuuluu myös suoratoistopalvelu Viaplay, jonka kautta voit katsoa lempisarjaasi siellä, missä ikinä oletkin. Tai jos Viaplay riittää, voit tilata sen myös erikseen ilman kanavapakettia.

Tilaa televisiosi täyteen juuri sellaista ohjelmaa, kuin oikeasti haluat katsoa - mahtavaa eikö totta?
Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä