Vallila alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Vallila alekoodilla

 • Kaikki (8)
  Kaikki (8)
 • Alekoodit (3)
  Alekoodit (3)
 • Diilit (5)
  Diilit (5)
 • Eksklusiivinen (1)
  Eksklusiivinen (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
30%
Alekoodi
Koodi

Vallila alekoodilla klikkaat 30% alennuksen tilaukseesi!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 26. toukokuuta
Vanhenee:
 26. toukokuuta
20%
Alekoodi
Koodi

Hyödynnä Vallila alekoodi ja teet seuraavan tilauksesi -20% edullisemmin!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 11. heinäkuuta
Vanhenee:
 11. heinäkuuta
10%
Alekoodi
Koodi

Vallila alekoodi vain meiltä: Tilaa nyt kaikki tuotteet -10% edullisemmin!

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 3. tammikuuta
Vanhenee:
 3. tammikuuta
0€
Postitus
Alennus

Vallila postittaa tilauksesi nyt täysin veloituksetta!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Ulkokäyttöön soveltuvat Vallila terassituotteet nyt -20% säästöllä!

Alennus
4€
Alkaen
Alennus

Vallila X Makia malliston tuotteet nyt alkaen vain 4€ hintaan - klikkaa tästä!

Alennus
30%
Säästö
Alennus

Vallilalta tilaat nyt kaikki kukkakuosit tuntuvalla -30% säästöllä!

Alennus
50%
Säästö
Alennus

Vallilan välikauden ALE on alkanut - huikea määrä tuotteita jopa 50% säästöllä!

Alennus

Näillä vinkeillä onnistut säästämisessä varmasti!

Vallila uutiskirje varmistaa säästöt seuraavaan tilaukseen

Vallila uutiskirje varmistaa säästöt seuraavaan tilaukseen

Kun haluat taata säästöt laadukkaista Vallila tuotteista, kannattaakin liittyä Vallila uutiskirjeen tilaajaksi! Uutena tilaajana saat 20% Vallila alekoodin suoraan sähköpostiisi ja teet seuraavan tilauksen huomattavasti normaalia edullisemmin! Suosittelemmekin selaamaan koko verkkokaupan valikoiman läpi ja valitsemaan kaikki kodin tarpeelliset tuotteet seuraavaan tilaukseen.
Keskitä ostokset ja käytössäsi on ilmainen postitus

Keskitä ostokset ja käytössäsi on ilmainen postitus

Vallilalla kannattaa tilata kerralla hieman enemmän, sillä näin et maksa turhia lähetyskustannuksia tilauksesi yhteydessä. Vallila tarjoaa nyt ilmaisen postituksen kaikille yli 90€ arvoisille tilauksille, joten mikäli alkuperäinen tilauksesi jää muutaman euron vajaaksi, kannattaa ostoskoriin lisätä vielä yksi edullinen tuote postikulujen välttämiseksi!

Inspiroidu Vallilan historiasta ja uudesta suunnasta

Katso tästä pätkä kuinka Vallilan legendaariset suunnittelijat ja heidän kuosinsa ovat inspiroineet uuden sukupolven suunnittelijoita! Samalla saatat löytää myös oman inspiraatiosi kodin sisustukseen näistä raikkaista uusista, ja miksei myös historiallisista ja tunnetuista Vallila kuoseista. Laatu ja vastuullisuus ovat aina tämän perheyrityksen keskiössä! Muista hyödyntää myös ajankohtaisin Vallila alennuskoodi suuriin säästöihin!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
Koodi

Vallila alekoodi vähentää -20% kaikista tuotteista!

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 6. joulukuuta
Vanhenee:
 6. joulukuuta
25%
Säästö
Alennus

Vallila tarjoaa nyt pussilakanat -25% säästöllä!

Alennus
25%
Säästö
Alennus

Nappaa koiran peti sekä tiimitakit Vallilalta nyt 25% normaalia edullisemmin!

Alennus

Varmennetut, Vallila verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Kotimaista suunnittelua ja laadukkaita tekstiilejä

Vallila on jokaisen suomalaisen tuntema brändi, jonka tuotteet ovat kuuluisia laadusta, tyylistä sekä vastuullisuudesta. Jo vuonna 1935 tekstiilikutomona perustettu yritys on lähes sadan vuoden aikana ehtinyt löytää tiensä tuhansien suomalaisten koteihin alati laajenevalla tuotevalikoimallaan. Olipa kyseessä sitten kodin tekstiilit, vuodevaatteet, verhot tai Vallila kankaat, kahdesti vuodessa uudistuva mallisto yhdistelee aina nykyhetkeä sekä perinteistä, historiallista Vallilaa. Vallilan verhot voivat esitellä perinteistä ja hillittyä kukkakuosia, kun taas keittiötä ja olohuonetta koristava kahvikuppi tai tyynynpäällinen tuo pirteän värimaailman esiin ja herättää huoneen eloon. Vallilan rohkeasta värimaailmasta ja kuuluisista printeistä vastaa joukko ulkomaalaisia sekä kotimaisia suunnitelijoita, kuten Howard Smith, Tanja Orsjoki ja Riina Kuikka. Perinteinen perheyritys haluaa tuoda myös vastuullisuutta esille tuotannossaan: viime vuosina muovipakkausten määrä tuotannossa on vähentynyt yli 4%:lla ja kierrätysmateriaaleista tehtyjen tuotteiden valikoima jatkaa kasvamistaan!

Jokaiseen kotiin sopivaa tyyliä edullisemmin

Monet Vallilan suosituimmista kuoseista pitävät sisällään maisemia, taloja, kaupunkeja ja kaupunginosia sekä Suomesta että maailmalta. Viimeaikojen suosittuja mallistoja ovat muunmuassa Kallio, Cinqueterre, Seurahuone ja Valtavaara. Nämä tutut maisemat sopivatkin lähes joka makuun ja kun ne yhdistetään laadukkaisiin tekstiileihin, myös joka kotiin! Verkkokaupasta ja Vallilan liikkeistä löydätkin usein huippusuositut pyyhkeet, Vallila tapetit, matot sekä viime vuosien hittituotteen; Vallila verhot. Ja kun haluat säästää rahaa laadukkaiden kuosien ja tuotteiden hinnasta, kannattaa suunnaksi ottaa aina ensimmäisenä Vallila outlet. Löydät verkkokaupan ale-osastolta lukuisia hittituotteita jopa kymmeniä prosentteja normaalihintaa edullisemmin! Ja mikäli juuri etsimäsi tuote ei juuri sillä hetkellä ole osana alennusmyyntiä, ehkäpä valikoimastamme löytyy tilauksesi kokonaissummaa alentava Vallila alekoodi. Varmaa on kuitenkin se, että kaikillä tämän sivun vinkeillä säästät rahaa ostoksillasi!