Valaisinmestari alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Valaisinmestari alekoodilla

 • Kaikki (3)
  Kaikki (3)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (2)
  Diilit (2)
 • Vanhenee pian (1)
  Vanhenee pian (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
12%
Alekoodi
Koodi

Liity Valaisinmestarin asiakasklubiin tilaamalla uutiskirje ja nappaa 12% alekoodi seuraavaan tilaukseesi

Koodi
Vanhenee:
 31. toukokuuta
Vanhenee:
 31. toukokuuta
20%
Säästö
Alennus

Lattiavalaisimet löydät Valaisinmestarilta jopa 20% säästöllä

Alennus
40%
Säästö
Alennus

Valaisinmestarin alesta tilaat ulkovalaisimet jopa 40% säästöllä

Alennus
Vanhenee pian!

Tässä parhaat vinkkimme edullisiin valaisinostoksiin

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Voit nyt tietenkin seurata Valaisinmestarit-verkkokauppaa sosiaalisessa mediassa: Facebookissa sekä Instagramissa. Some-tilien kautta saat ensimmäisten joukossa tiedon uutuustuotteista sekä ajankohtaisista alennuksista. Mikäli olet oiken onnekas, voit päästä käsiksi huikeisiin Valaisinmestarit alennuskoodeihin, jotka ovat tarkoitettu vain some-seuraajille. Mikset siis klikkaisi "seuraa" -nappia jo tänään?
Inspiroidu valaisimista

Inspiroidu valaisimista

Valaisinmestarit-verkkokaupan "Inspiraatio"-kohdassa voit lukea lamppublogia, inspiroitua kauniista kuvista, selata suosituimpia, ikonisia lamppumalleja sekä saada vinkkejä kaikesta valaisimiin liittyvästä. Voit esimerkiksi lukea, miten ripustat valaisimesi itse tai vaikkapa siitä, minkälaiset valaisimet sopivat parhaiten kylpyhuoneeseen. Mikäli olet oikein onnekas, voit myös bongata aktiiviset Valaisinmestari alekoodit.
Ilmainen lamppu valaisimeesi

Ilmainen lamppu valaisimeesi

Ostaessasi minkä tahansa lampun tai valaisimen Valaisinmestarit-verkkokaupasta, saat tilaukseesi kaupan päälle ilmaisen lampun! Tämä on aivan mahtavaa, sillä mikäs olisikaan sen ärsyttävämpää kuin huomata, että uudesta valaisimestasi puuttuu lamppu. Valaisinmestarit onneksi korjaa tämän ongelman, täysin ilmaiseksi. Mikäli kuitenkin haluat erikoislampun, kuten LED-lampun, senkin tilaaminen onnistuu.
ASIAKASPALVELU

ASIAKASPALVELU

Tarvitsetko selvitystä Valaisinmestari-tilaukseesi tai haluatko muuten selventää jotain, tai mahdollisesti kysyä tuotteesta? Ota yhteyttä Valaisinmestarin asiakaspalveluun ja ongelmaasi löytyy varmasti ratkaisu! FAQ kohdasta löydät asiakkaita useimmiten pulmanneet kysymykset ja niihin liittyvät vastaukset. Jos et kuitenkaan saanut apua sieltä, voit soittaa suoraan Valaisinmestarille tai lähettää heille sähköpostia.

Valaisinmestarin kokonaisvaltainen palvelu säästää rahan lisäksi aikaa

Katso tältä esittelyvideolta, kuinka Valaisinmestarin kokonaisvaltainen täyden palvelun verkkokauppa toimii. Unohda huolet ja ole yhteydessä suomenkieliseen asiakaspalveluun sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta. Voit kysyä mitä tahansa mieltäsi askarruttavaa ja saat ammattimaisen vastauksen nopealla aikataululla. Katso myös videolta kuinka saat käyttöösi täysin ilmaisen postituksen ja säästät heti rahaa jopa ilman Valaisinmestari alekoodia! Nappaa myös koodi mukaan ja luota laadukkaaseen ja nopeaan pohjoismaiseen palveluun, jonka asiakkaana et tule pettymään.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
Koodi

Upeat UMAGE-tuotteet nappaat nyt 20% edullisemmin Valaisinmestari alekoodilla

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 30. huhtikuuta
Vanhenee:
 30. huhtikuuta
5%
Alekoodi
Koodi

Tilaa jo alennetut tuotteet 5% säästöllä hyödyntämällä Valaisinmestari alekoodi

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 21. marraskuuta
Vanhenee:
 21. marraskuuta
20%
Säästö
Alennus

Valaisinmestarilta saat Normann Copenhagenin tuotteet jopa 20% edullisemmin!

Alennus
Vanhenee pian!
20%
Säästö
Alennus

Ball-valaisimet tilaat Valaisinmestarilta 20% säästöin!

Alennus
Vanhenee pian!

Varmennetut, Valaisinmestari verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Valaise elämäsi Valaisinmestarin avulla

Valaisinmestari on lamppuintoilijan paratiisi. Sieltä löydät kaikki lamput jotka voit vain kuvitella, pöytävalaisimista valoketjuihin. Voit shoppailla lamppuja lampputyypin, suunnittelijan tai vaikkapa huoneen perusteella. Tämä tarkoittaa siis sitä, että löydät unelmiesi Valaisinmestarit-valaisimesi alta aika yksikön! Valaisinmestarit-verkkokaupan valikoimaan kuuluu pääasiassa huippulaadukkaita valaisimia tunnetuilta suunnittelijoilta, mutta tämä ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsi maksaa itsesi kipeäksi nauttiaksesi ihanista lampuista joihin kuuluvat huippumerkkit kuten:
1. HAY
2. Kartell
4. Muuto
4. Normann Copenhagen
5. Philips

Valaisinmestarit-verkkokaupassa on nimittäin miltei aina käynnissä ajankohtaisia alennuksia sekä kampanjoita. Tämän lisäksi muistathan hyödyntää upeampaakin upeammat Valaisinmestari alennuskoodit, jotka löydät sivuiltamme ja voit shoppailla valaisimia edullisesti.

Valaisinmestari alennuskoodi on avain säästöihin

Kun haluat tuoda uutta valoa kotiisi tyylillä, mutta et halua maksaa laatumerkeistä täyttä hintaa, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Meiltä löytyy lähes jokaiseen vuodenaikaan sopiva Valaisinmestari alennuskoodi, jonka avulla varmistat jopa kymmenien prosenttien säästöt tilauksestasi. Koodien käyttö on tehty todella helpoksi ja suoraviivaiseksi, joten et tuhlaa edes aikaa säästäessäsi rahaa. Ota viimeisin koodi mukaasi tältä sivulta ja avaa verkkokauppa. Edetessäsi kassalle, näet tilaamasi tuotteet, ilmaisen lampun sekä koodille varatun lokeron. Syötä koodi ja nauti säästöistä! Säästät helposti kymmeniä euroja tilauksesi loppusummasta vain muutamassa sekunnissa. Näin kannattavaa shoppailua näkee todella harvoin!