Trekkinn alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Trekkinn alekoodilla

50%
Säästö
Alennus

Nappaa nyt adidas urheiluvaatteet jopa puoleen hintaan TrekkInniltä!

Alennus

TrekkInn

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa Trekkinniä sosiaalimediassa kuten Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Pysyt kanavien kautta perillä uutuustuotteiden lanseerauksista ja erikoistarjouksista. Trekkinnin luontoteemaiset profiilit inspiroivat liikkumaan ja samalla pitävät huolen, että välineet ovat kohdallaan. Kanavissa julkaistaan jatkuvasti Trekkinn alennuskoodeja, jotta et missaa huipputarjouksia.
Palautusoikeus

Palautusoikeus

Tyytyväisyystakuu antaa sinulle 30 päivän palautusoikeuden, sillä Trekkinn haluaa taata tyytyväisyytesi ostopäätöksen aikana ja sen jälkeen. Palautettaessa tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja paketissa. Lisäksi asiakkaalle kustomoituja tuotteita ei voi palauttaa. Saat tiedon sähköpostiisi kun palautus on vastaanotettu ja rahat palautuvat valitsemasi maksutavan mukaan kymmenessä päivässä.
Sovellus

Sovellus

Asioi näppärästi Trekinnin emoyhtiön TradeInnin omassa sovelluksessa. Tässä appissa yhdistät 13 eri urheilu- ja ulkoilukaupan palvelut kätevästi yhden katon alla ja voit hallinnoida tilauksiasi ja palautuksia mobiililaitteellasi. Voit ladata sovelluksen Androidille tai iOS alustalle Google Playsta ja Apple Storesta. Sovellus on täysin ilmainen ja tarkoitettu ehostamaan asiakaskokemustasi.
ASIAKASPALVELU

ASIAKASPALVELU

Tuliko kysyttävää tuotteesta tai tarvitsetko lisäinformaatiota esimerkiksi tilauksesta tai palautuksesta? Ei huolta, sillä TrekkInnillä voit saada aoua pulmaasi usealla kätevällä eri tavalla. Voit aloittaa vilkaisemalla jos muut asiakkaat ovat kysyneet ohjetta samaan ongelmaan useasti kysyttyjen kysymyksien kohdasta. Lisäksi voit täyttää kyselylomakkeen tai soittaa TrekkInnin puhelinnumeroon!

Muotia edullisesti

Suuntaa TrekkInnin verkkokauppaan ja ihastu laajaan valikoiman. Löydät sivustolta maineikkaat brändit kuten Niken, Puman ja Adidaksen. Löydät myös North Sailsin muotia, jota voit tsekata yllä olevassa videossa. Näkemäsi vaatteet löydät tietenkin TrekkInnin valikoimasta ja vielä edulliseen hintaan, etenkin silloin, kun hyödynnät Trekkinn alekoodit.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

15%
Alekoodi
Koodi

TrekkInn alekoodi tuo 15% säästön Cyber Mondayna

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 29. marraskuuta
Vanhenee:
 29. marraskuuta
15%
Säästö
Koodi

Nauti 15% Black Friday säästö TrekkInn alennuskoodilla

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 28. marraskuuta
Vanhenee:
 28. marraskuuta
20%
Säästö
Alennus

TrekkInn verkkokaupasta löydät miesten kiipeilykengät jopa 20% säästöllä

Alennus
59%
Säästö
Alennus

Trekkinn tarjoaa nyt suuren määrän The North Face vaatteita jopa -59% normaalia edullisemmin!

Alennus

Varmennetut, TrekkInn verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

TrekkInn

Nautitko luonnosta? Onko patikointi tai muu ulkoilu sinun juttusi? Trekkinn tarjoaa laajan 110,000 tuotteen valikoiman erilaisia retkeilytuotteita. Shoppaamalla Trekkinnillä valmistaudut leppoisiin sekä haastaviin retkeilykokemuksiin ja voit keskittyä luonnosta nauttimiseen täysin rinnoin. Korkean laadun mukana ei kuitenkaan välttämättä tule korkeaa hintaa, sillä Trekkinn hinnoittelee tuotteensa kohtuudella. Muistathan myös Trekkin alennuskoodit, joiden avulla viilaat hintoja entisestään. Löydät ne juurikin tältä sivulta!