Timma alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Timma kampanjakoodilla

 • Kaikki (3)
  Kaikki (3)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
 • Vanhenee pian (1)
  Vanhenee pian (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
5€
Alekoodi
Koodi

Timma alekoodi vähentää -5€ valitsemastasi palvelusta!

Koodi
Vanhenee pian!
Varmennettu
Vanhenee:
 18. toukokuuta
Vanhenee:
 18. toukokuuta

Entistä suuremmat säästöt myös näiden vinkkien avulla:

Uusimmat Timma alennuskoodit myös SoMesta

Uusimmat Timma alennuskoodit myös SoMesta

Liity tuhansien Timman seuraajien joukkoon palvelun monipuolisilla sosiaalisen median tileillä. Kuulet esimerkiksi Instagramissa muiden asiakkaiden kokemuksista, opit uusista palveluista ja löydät sosiaalisen median vaikuttajien alennuskoodit palveluun! Säästämisestä on tehty nyt niin helppoa, ettei sinun tarvitse tehdä muuta kuin seurata tiliä!
Säästä aikaa helppokäyttöisellä Timma sovelluksella

Säästä aikaa helppokäyttöisellä Timma sovelluksella

Varaa aika nopeasti ja helposti Timman omalla sovelluksella, jonka voit ladata nyt iOS sekä Android mobiililaitteille! Ajanvaraus kauneushoitoihin tapahtuu helposti vain kolmessa vaiheessa; selaa palveluita, löydä salonki kaupungissasi ja varaa aika! Enää sinun ei tarvitse edes avata tietokonetta palveluiden löytämiseksi!

Ansaitse Timma krediittejä edullisempiin palveluihin

Timma Krediitti on on Timman oma maksutapa, jonka avulla voit saada alennusta kauneudenhoitopalveluista käyttämällä Timma Krediittejä maksutapana. Voit nyt ansaita Timma krediittejä käyttämällä esimerkiksi alennuskoodeja tai suosittelemalla Timmaa kaverille tai läheiselle. Tutustu Timma Krediittiin lähemmin tämän videon avulla!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20€
Alkaen
Alennus

Timmasta löydät parturileikkauksen miehille alkaen vain 20€!

Alennus
9€
Alkaen
Alennus

Karvanpoistot varaat Timman kautta alkaen vain hintaan 9€

Alennus

Timman kautta varaat kauneuspalvelut kerralla

Timma on Suomen johtava kauneus-, hyvinvointi-, terveys- ja kampaamopalveluiden ajanvarausportaali, jonka avulla varaat lähes minkä tahansa hoidon omasta kaupungistasi käden käänteessä. Selaa hoitoja kategorioittain, valitse haluamasi hoito sekä kotikaupunkisi ja näet heti kaikki kyseisiä hoitoja tarjoavat salongit ja ammattilaiset kätevästi kartalla. Samalla vertailet myös palveluntarjoajien hintoja helposti ja nopeasti sekä varaat haluamasi hoidon helposti Timman kautta. Tässä muutama esimerkki Timman suosituimmista palveluista:
1. Rakennekynnet
2. Sokerointi
3. Hieronta
4. Kestopigmentointi
5. Ripsienpidennykset

Valikoimassa on myös muita, enemmän kausiluontoisia palveluita, kuten häämeikki ja jalkahoito. Tarpeesi voi olla mikä tahansa, mutta varmaa on se, että tältä sivulta löydät palveluiden hintaa alentavat Timma alennuskoodit ja hemmottelet itseäsi edullisemmin kuin aikaisemmin. Tutustu valikoimaan ja nauti koko kehon hyvästä olosta!

Timma kampanjakoodi helpottaa hemmottelua

Miltä kuulostaisi kasvohoito kylmän talven jälkeen? Entäpä ihon puhdistus kesän helteiden jäljiltä? Valitse tältä sivulta löytyvä Timma kampanjakoodi ja tilaa kauneushoito itsellesi aina edullisempaan hintaan. Säästät rahaa tarpeellisista salonkikäynneistä siis muutamalla napin painalluksella! Meiltä löydät usein täysin eksklusiiviset Timma alennuskoodit, jotka julkaistaan ainoastaan tällä sivulla. Tunnet nämä koodit “Vain meiltä” -tagista. Kun näet tämän merkinnän, voit käyttää sen huoletta, sillä tiedät että parempaa alennusta ei löydy muualta. Koodin avulla onkin nyt helppo tilata myös hemmottelu- tai kauneushoito lahjaksi myös läheiselle. Et enää maksa kampaamokäynneistä tai hieronnasta täyttä hintaa, kun vain syötät ajankohtaisen koodin kassalla ajanvarauksen yhteydessä.