Tietoa meistä – FAQ


Olemme koonneet sivuillemme verkon parhaat alennuskoodit, jotta sinä voit säästää ostoksissasi enemmän! Jos alekoodien käyttö on uutta, lue tästä tarkemmin miten koodeja käytetään, mikä on toimintalogiikkamme ja tietysti miten saat aina maksimisäästön ostoksissasi.

Tarvitseeko minun rekisteröityä käyttääkseni sivuilta löytämäni alennuskoodin?

Ei tarvitse! Käyttääksesi tarjoamiamme alennuksia tai alekoodeja sinun ei tarvitse rekisteröityä tai liittyä jäseneksi – voit vain yksinkertaisesti lunastaa kupongit käyttöösi sivuiltamme.

Miten löydän alennuskoodin haluamaani kauppaan?

Löytääksesi haluamasi alennuskoodit ja säästövinkit, tulee sinun vain syöttää kaupan nimi ylälaidassa olevaan teksikenttään. Jos et tiedä tarkkaan, missä haluat shoppailla tai et etsi juuri tiettyä koodia, kurkista ihmeessä ”Parhaat alennuskoodit”-osioomme ja anna meidän auttaa! Voit myös hyödyntää ”Parhaat kaupat”-osiotamme ja vierailla käyttäjiemme suosimissa verkkokaupoissa.

Miten alennuskoodi käytetään?

Koodin käyttääksesi klikkaa sivuilta löytyvää kuponkia, jonka jäljeen koodi tulee näkyviin. Kopioi koodi helposti hiiren oikealla näppäimellä tai pikanäppäimillä CTRL+C. Klikattuasi alennuskoodia siirryt automaattisesti avautuvasta välilehdestä verkkokaupan sivuille. Voit myös jatkaa ostoksiasi ennestään auki olevalla välilehdellä ja syöttää alennuskoodin kassalla maksuvaiheessa tai ostoskorissa, riippuen verkkokaupasta.

Miksi kaikista kupongeista ei tule koodia näkyviin?

Haluamme auttaa sinua säästämään mahdollisimman helposti, joten alennuskoodien lisäksi skannaamme verkkokauppojen sivuja ja etsimme myös parhaimpia alennuksia ja käynnissä olevia kampanjoita. Sivuiltamme näet siis aina ajankohtaisten alennuskoodien lisäksi voimassa olevat alennukset ja kampanjat suosikkikaupoissasi.

Miksi alennuskoodi ei aina toimi?

Alennuskoodien käyttöön saattaa joskus liittyä erilaisia rajoituksia. Koodeissa saattaa olla minimitilaussumma, joka tulee ylittää tai se saattaa lukea pois tietyt tuotemerkit tai kategoriat, kuten jo alennetut tuotteet. Kannattaa myös aina varmistaa että koodi on kopiotu oikein, kiinnittäen huomioita suuriin ja pieniin kirjaimiin, ja että koodia syöttäessa kenttään ei ole jäänyt tyhjiä välejä. Näet koodiin liittyvät rajoitukset ja ehdot kupongin alalaidasta.

Miten me löydämme koodit?

Tiimimme tekee päivittäin töitä löytääkseen ja neuvotellakseen parhaat alennukset ja alennuskoodit käyttäjillemme. Lisäämmekin uusia alennuskoodeja sivuillemme monta kertaa päivässä! Osa niistä on voimassa vain muutaman päivän ajan, joten käytäthän koodin mahdollisimman nopeasti, mikäli haluat hyödyntää alennuksen.

Mitä tarkoittaa ”eksklusiivinen alennuskoodi”?

Eksklusiiviset alennuskoodit ovat tiimimme neuvottelemia, vain meidän sivuiltamme löytyviä alennuskoodeja. Huomaat eksklusiiviset alennuskoodit ”Vain meiltä” -merkinnästä alennuskoodin ylälaidassa.