Telia alennuskoodit 2019 Postilta

Säästä kanssamme Telia alennuslla

Vaihda edullisempaan puhelinliittymään ja surffaa netissä huoletta niin Suomessa kuin ulkomailla - hyödynnä sivumme alennuskoodit ja nappaa uusin Telia liittymätarjous!
260
Paras kuponki
23,90€
Kk
KOODI

12 kuukautta Telian Rajaton 200M -liittymää nyt hintaan 23,90€/kk alekoodimme avulla

Avaa alennuskoodi
21,90€
Kk
KOODI

Hanki Telia Rajaton 100M -liittymä nyt 12kk ajalle vain 21,90€:lla kuukaudessa

Avaa alennuskoodi
0€
30 pvä
TARJOUS

Kokeile Telian uutta Dot-liittymää 30 päivää ilmaiseksi

Avaa alennus
16,90€
Alkaen
TARJOUS

Hanki tabletti ja nettiliittymä yhdessä Telialta alkaen vain 16,90€ kuukausihintaan

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
0€
3kk
TARJOUS

Osta storytel-lukulaite Telialta - saat kirjapalvelun kolmeksi kuukaudeksi kaupan päälle

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
7,90€/kk
Alkaen
TARJOUS

Telia Rajaton Lite -puhelinliittymä rajattomalla kotimaan netillä vain 7,90€ kuukausihintaan

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Innovatiivinen Telia Dot

Telian Dot-liittymä on uusi alaa mullistava liittymätyyppi joka tuo käyttöperäisen laskutuksen takaisin olennaiseksi uudelle aikakaudelle. Dotilla maksat kuukaudessa siis 0€:sta maksimissaan 25€:oon käyttösi mukaan, ja saat käyttöösi rajattoman määrän 4G-dataa, puheluita ja tekstareita. Tilaukset, laskut sekä asiakaspalvelu onnistuu kätevästi puhelimeen ladattavassa sovelluksessa. Lisäksi saat käyttöösi Telian mobiilivarmenteen täysin ilmaiseksi! Hyödynnä kokeilutarjous ja testaa Dot-liittymää 30 päivää veloituksetta!

MIKSI VAIHTAA TELIALLE?

Kattava verkko

Kattava verkko

Telia ja DNA ovat yhdistäneet voimansa lisätäkseen jo maailmantasolla upeaa kuuluvuuden sekä mobiilidatan kantavuuden tasoa. Ei siis huolta verkottomuudesta missä ikinä asutkaan tai matkustatkaan!
Kätevä e-SIM

Kätevä e-SIM

Telian e-SIM on digitaalinen SIM-kortti, jota et voi kadottaa! e-SIMin ostoa ja siihen vaihtoa ei myöskään tarvitse turhaan odotella, sillä se aktivoituu puhelimeesi käden käänteessä!
Huikeat asiakasedut

Huikeat asiakasedut

Telian asiakkaana nautit erinäisistä asiakaseduista, kuten normaalia edullisemmista nettiliittymistä ja laitetarjouksista. Keskitä siis kaikki liittymät ja laitehankinnat Telialle! Saat lisäksi kaikkiin laitteisiisi 3v. takuun!
Tunnistaudu - lataa Telia Mobiilivarmenne

Tunnistaudu - lataa Telia Mobiilivarmenne

Tunnistautuminen digitaalisesti puhelimella helpottaa asiointiasi netissä! Oli kyseessä sitten puhelinliittymä-, pankki- tai terveydenhuoltoasiointi, voit unohtaa salasanat ja tunnistautua Telian mobiilivarmenteen avulla suoraan mobiililaitteellasi!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10€
Alennuskoodi
KOODI
Hyödynnä Telian mieletön liittymädiili ja tilaa Rajaton 200M hintaan 19,90€/kk 12 kuukauden ajalle
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
19,90€/kk
24kk
TARJOUS
Telia tarjoaa tällä viikolla alle 28-vuotiaille Rajaton 200M-liittymän 24 kuukauden ajalle kuukausihintaan 19,90€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
9,90€
Kk
TARJOUS
Vaihda Telialle - puhelinliittymät rajattomalla netillä nyt alkaen vain 9,90€ kuukausihintaan
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€
Kk
TARJOUS
Telialta Viasat Jalkapallo -paketti nyt ensimmäisen kuukauden ajan 0€Lue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
23,90€Kk
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Puhelimen käyttöä parhaaseen hintaan

Olitpa sitten maltillisempi älypuhelimen käyttäjä tai vaativampi surffaaja, Telia puhelinliittymät mahdollistaa kännykkäsi tarjoamat hyödyt aina edulliseen hintaan. Voit valita huolettomamman Rajaton-liittymän jossa maksat kiinteää kuukausimaksua, eikä puheluiden, viestien tai datan käytön määrästä tarvitse huolehtia. Vaihtoehtoisesti voit myös valita Prepaid- tai Dot-liittymän joissa sinua laskutetaan vain ja ainoastaan käytön mukaan! Lisäksi voit säästää kännykkäkustannuksistasi entisestään hyödyntämällä erinäisiä rajoitetun ajan liittymätarjouksia, alekampanjoita ja jopa 15% alennuskoodeja. Liittymäasiakkaana voit myös saada Telia alennuskoodin syntymäpäivänäsi!
Psst! Telialta löydät myös alle 28-vuotiaille ja lapsille erityishalvat liittymät! Katso kaikki Telia liittymät ja löydä sopiva paketti vastaamaan juuri omaa puhelimenkäyttöäsi - tarjoamallame Telia koodilla teet hankinnat vieläkin edullisemmin!
Siirry sivustolle

Telia ulkomailla

Mietitkö mobiilidatan käyttöä ja nettisurffailua ulkomailla? Älä enää huoli mobiilidatan käytöstä vaan vaihda Telialle! Ulkomaavierailun aikaisen data-tarpeesi ja ulkomaankohteesi mukaan voit valita itsellesi parhaan ratkaisun. Jos reissaat EU- tai ETA-maissa käytössäsi on liitymätyypin mukaan 3-20 gigatavua dataa, jonka jälkeen ylimenevästä datasta pulitat vain 1€ päivältä (400Mt). EU ja ETA maiden ulkopuolelle lähdessäsi sinun kannattaa tilata Telia Reissupaketti. Jos olet vaatimaton surffaaja saat käyttöösi 100Mt 4,99€ -9,99€ hintaan maasta riippuen. Vauhdikkammalle dataajalle Reissupaketti tarjoaa hinnan 24,90€ ja sisältää kohteesta riippuen 1-1,5Gt.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Numeron siirtäminen Telialle

Osuiko kohdallesi huikea Telia liittymätarjous mutta numeron siirtäminen uudelle operaattorille mietityttää? Tulevaisuus on täällä! Sinun kohdallasi se tarkoittaa sitä, ettei tilauksen jälkeen sinun tarvitse tehdä muuta kuin vaihtaa SIM-kortti puhelimeesi liittymän auettua! Liitymän aukeaminen kestää 5-15 päivää ja saat vaikuttaa tilaushetkellä siirtymispäivän ajankohtaan. Numeronsiirtopaikkoja on useita kuten Telia kauppa, Telia puhelinmyynti ja Telian nettisivut. Numerosi säilyy samana, etkä kohtaa vaihtoprosessissa enempää kitkaa kuin liukkaalla jäällä! Nappaa nyt siis Telia alennuskoodi tai tarjous ja vaihda parempaan liittymään käden käänteessä!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Elektroniikka ostokset Telialla

Telia myy puhelinliittymien ja internet-sopimusten lisäksi myös viihdelaitteita laajan skaalan mukaan. Puhelimet, tabletit, älykellot, televisiot ja tietokoneet kaikki löydät Telialta. Elektroniikkatuotteita löytyy huippubrädeiltä kuten Samsung, Apple, OnePlus, Sony, Philips ja monia muita. Muusta maailmasta poikkeavasti Telialla voit maksaa laitteitasi erissä ilman minkään näköistä korkoa ja maksuaikaa saat jopa 36kk asti. Ilmaista rahaa siis! Verkkokaupassa on myös usein hukeita Telia tarjouksia elektroniikasta, joten kannattaa olla valppaana!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä