Telia alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme Telia koodilla

Vaihda edullisempaan puhelinliittymään ja surffaa netissä huoletta. Hyödynnä vielä alennuskoodit ja nappaa uusin Telia liittymätarjous!
260
Paras kuponki
0€
2kk
KOODI

Vaihda Telia Rajaton-liittymään ja nappaa kaupan päälle etukoodilla 2kk ilmainen C More

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennuskoodi
5€
Kuukausi
TARJOUS

Tilaa Telia Dot-liittymä ja maksat vain siitä mitä käytät - hinnat alkaen vain 5€/kk

Avaa alennus
120€
Säästö
TARJOUS

Säästä jopa 120€ mobiilinetistä kun tilaat Telian laajakaistan

Avaa alennus
7€
Säästö
TARJOUS

Alle 28-vuotias - säästä Telialla jopa 7€ puhelinliittymän kuukausihinnasta

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Innovatiivinen Telia Dot

Telian Dot-liittymä on uusi alaa mullistava liittymätyyppi joka tuo käyttöperäisen laskutuksen takaisin olennaiseksi uudelle aikakaudelle. Dotilla maksat kuukaudessa siis 0€:sta maksimissaan 25€:oon käyttösi mukaan, ja saat käyttöösi rajattoman määrän 4G-dataa, puheluita ja tekstareita. Tilaukset, laskut sekä asiakaspalvelu onnistuu kätevästi puhelimeen ladattavassa sovelluksessa. Lisäksi saat käyttöösi Telian mobiilivarmenteen täysin ilmaiseksi! Psst, nappaa vielä Telia alekoodit ja säästösi on taattu.

MIKSI VAIHTAA TELIALLE?

Kattava verkko

Kattava verkko

Telia ja DNA ovat yhdistäneet voimansa lisätäkseen jo maailmantasolla upeaa kuuluvuuden sekä mobiilidatan kantavuuden tasoa. Ei siis huolta verkottomuudesta missä ikinä asutkaan tai matkustatkaan!
Kätevä e-SIM

Kätevä e-SIM

Telian e-SIM on digitaalinen SIM-kortti, jota et voi kadottaa! e-SIMin ostoa ja siihen vaihtoa ei myöskään tarvitse turhaan odotella, sillä se aktivoituu puhelimeesi käden käänteessä!
Huikeat asiakasedut

Huikeat asiakasedut

Telian asiakkaana nautit erinäisistä asiakaseduista, kuten normaalia edullisemmista nettiliittymistä ja laitetarjouksista. Keskitä siis kaikki liittymät ja laitehankinnat Telialle! Saat lisäksi kaikkiin laitteisiisi 3v. takuun!
Tunnistaudu - lataa Telia Mobiilivarmenne

Tunnistaudu - lataa Telia Mobiilivarmenne

Tunnistautuminen digitaalisesti puhelimella helpottaa asiointiasi netissä! Oli kyseessä sitten puhelinliittymä-, pankki- tai terveydenhuoltoasiointi, voit unohtaa salasanat ja tunnistautua Telian mobiilivarmenteen avulla suoraan mobiililaitteellasi!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10€
Säästö
KOODI
Telia Rajaton Puhe 100 M -puhelinliittymäliittymä nyt vain 19,90€/kk 12 kuukauden ajalle - säästä 10€ kuukausihinnasta!Lue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Alekoodi
KOODI
Säästä nyt 20% Rajaton 20M-puhelinliittymän kuukausihinnasta ensimmäisen 12kk ajan - hinta vain 19,90€/kk!Lue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
Lahja
TARJOUS
Tilaa nyt Telian Rajaton 5G 300 M-liittymä ja nappaa 30€ lahjakortti K-ryhmälle kaupan päälle
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
7,90€/kk
Alkaen
TARJOUS
Telia Rajaton Lite -puhelinliittymä rajattomalla kotimaan netillä vain 7,90€ kuukausihintaan
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Voita
iPhone
TARJOUS
Jätä yhteydenottopyyntö ja osallistu Telialla iPhone 11 64GB -uutuuspuhelimen arvontaan
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€
3kk
TARJOUS
Osta storytel-lukulaite Telialta - saat kirjapalvelun kolmeksi kuukaudeksi kaupan päälle
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€
14pvä
TARJOUS
Kokeile nyt HBO Nordic kanava maksutta kahden viikon ajan Telian kautta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
10€
Säästö
TARJOUS
Tilaa nyt C More kanavia puoleksi vuodeksi Telialta ja säästä jopa 10€ alennus
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€2kk
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Puhelimen käyttöä parhaaseen hintaan

Olitpa sitten maltillisempi älypuhelimen käyttäjä tai vaativampi surffaaja, Telia puhelinliittymät mahdollistaa kännykkäsi tarjoamat hyödyt aina edulliseen hintaan. Voit valita huolettomamman Rajaton-liittymän jossa maksat kiinteää kuukausimaksua, eikä puheluiden, viestien tai datan käytön määrästä tarvitse huolehtia. Vaihtoehtoisesti voit myös valita Prepaid- tai Dot-liittymän joissa sinua laskutetaan vain ja ainoastaan käytön mukaan! Lisäksi voit säästää kännykkäkustannuksistasi entisestään hyödyntämällä Telia asiakasedut sekä erinäisiä rajoitetun ajan liittymätarjouksia, alekampanjoita ja jopa 15% alennuskoodeja! Liittymäasiakkaana voit myös saada Telia alennuskoodin syntymäpäivänäsi!
Psst! Telialta löydät myös alle 28-vuotiaille ja lapsille erityishalvat liittymät! Katso kaikki Telia liittymät ja löydä sopiva paketti vastaamaan juuri omaa puhelimenkäyttöäsi - tarjoamallame Telia koodilla teet hankinnat vieläkin edullisemmin!
Siirry sivustolle

Telia ulkomailla

Mietitkö mobiilidatan käyttöä ja nettisurffailua ulkomailla? Älä enää huoli mobiilidatan käytöstä vaan vaihda Telialle! Ulkomaavierailun aikaisen data-tarpeesi ja ulkomaankohteesi mukaan voit valita itsellesi parhaan ratkaisun. Jos reissaat EU- tai ETA-maissa käytössäsi on liitymätyypin mukaan 3-20 gigatavua dataa, jonka jälkeen ylimenevästä datasta pulitat vain 1€ päivältä (400Mt). EU ja ETA maiden ulkopuolelle lähdessäsi sinun kannattaa tilata Telia Reissupaketti. Jos olet vaatimaton surffaaja saat käyttöösi 100Mt 4,99€ -9,99€ hintaan maasta riippuen. Vauhdikkammalle dataajalle Reissupaketti tarjoaa hinnan 24,90€ ja sisältää kohteesta riippuen 1-1,5Gt.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Numeron siirtäminen Telialle

Osuiko kohdallesi huikea Telia liittymätarjous mutta numeron siirtäminen uudelle operaattorille mietityttää? Tulevaisuus on täällä! Sinun kohdallasi se tarkoittaa sitä, ettei tilauksen jälkeen sinun tarvitse tehdä muuta kuin vaihtaa SIM-kortti puhelimeesi liittymän auettua! Liittymän aukeaminen kestää 5-15 päivää ja saat vaikuttaa tilaushetkellä siirtymispäivän ajankohtaan. Numeronsiirtopaikkoja on useita kuten Telia kauppa, Telia puhelinmyynti ja Telian nettisivut. Numerosi säilyy samana, etkä kohtaa vaihtoprosessissa enempää kitkaa kuin liukkaalla jäällä! Nappaa nyt siis Telia alennuskoodi tai tarjous ja vaihda parempaan liittymään käden käänteessä!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Elektroniikka ostokset Telialla

Telia myy puhelinliittymien ja internet-sopimusten lisäksi myös viihdelaitteita laajan skaalan mukaan. Puhelimet, tabletit, älykellot, televisiot ja tietokoneet kaikki löydät Telialta. Elektroniikkatuotteita löytyy huippubrädeiltä kuten Samsung, Apple, OnePlus, Sony, Philips ja monia muita. Muusta maailmasta poikkeavasti Telialla voit maksaa laitteitasi erissä ilman minkään näköistä korkoa ja maksuaikaa saat jopa 36kk asti. Ilmaista rahaa siis! Verkkokaupassa on myös usein hukeita Telia tarjouksia elektroniikasta, joten kannattaa olla valppaana!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä