Tallink alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme Silja Line alennuskoodilla

Tallink SIljalta varaat elämykselliset risteilyt hurjan edullisesti. Säästä vieläkin enemmän alekoodiemme avulla!
260
Paras kuponki
10€
Alekoodi
KOODI

Tallink Silja alennuskoodilla Club One -asiakkaille 10€ etu Suomen suurimman tanssiristeilyn lipuista

Avaa alennuskoodi
50%
Säästö
TARJOUS

Tallinkin verkkokaupan super salessa säästät jopa 50% tuotteiden hinnoista

Avaa alennus
39€
Alkaen
TARJOUS

Varaa Päivä Tukholmassa-risteilyt Tallink Siljalta alkaen vain 39€

Voimassa 3 päivää
Avaa alennus
14€
Alkaen
TARJOUS

Varaa Tallink Siljan ostosristeilyt alkaen 14€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Hei säästöhaukka! Kokosimme parhaat säästövinkit juuri sinulle

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Tallink Siljaa voit seurata nyt tietenkin sosiaalisessa mediassa, kuten vaikkapa Instagramissa sekä Facebookissa. Sosiaalisen median kautta voit inspiroitua uusista kohteista, buffetin antimista tai vaikkapa hytin upeista maisemista. Näin pääset virittäytymään risteilyn tunnelmaan jo ennen matkaa. Mikäli oikein onni potkaisee, voit bongata Tallink alennuskoodit, jotka ovat tarkoitettu esimerkiksi vain Instagram-seuraajille.
Kurkkaa parhaat matkavinkit

Kurkkaa parhaat matkavinkit

Verkkosivuilta löytyvän Hyvä Tietää-osion kautta voit lukea käytännön vinkkejä joita voit tarvita ennen matkaa, matkan aikana sekä matkan jälkeen. Sieltä voit lukea tietoa esimerkiksi lemmikeistä laivalla, WiFi-yhteydestä tai vaikkapa siitä, kuinka saapua terminaaliin helpoiten. Kun lukaiset Hyvä Tietää-osion läpi, matkasi sujuu takuulla sutjakkaasti. Kaiken tämän lisäksi pääset lukemaan vinkkejä täysin veloituksetta.
Lataa mobiilisovellus

Lataa mobiilisovellus

Kannattaa ladata Tallink Sijan mobiilisovellus samantien. Sovelluksen kautta varaat ja ostat matkat hurjan kätevästi, ja saat liput suoraan puhelimeesi. Näin sinun ei tarvitse tulostaa lippuja erikseen, riittää kun astelet sovelluksen kanssa suoraan portille. Voit myös tietenkin hoitaa lähtöselvitykset sekä matkan mahdolliset muutokset älypuhelimellasi. Mikä parasta, mobiilisovellus kustantaa sinulle pyöreät 0 euroa.
Tilaa Tallink Silja uutiskirje

Tilaa Tallink Silja uutiskirje

Tallink Siljan uutiskirjeen avulla pysyt ajan tasalla ajankohtaisimmista alennuksista sekä risteilyuutisista. Voit saada myös huikeat Tallink Silja alennuskoodit suoraan sähköpostiisi. Tämän lisäksi uutiskirjeen tilaaminen käy sinulta leikiten. Syötä vain sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään Tallink Siljan verkkokaupassa, ja tämän jälkeen olet uutiskirjeen tilaaja! Uutiskirjeen tilaaminen on tietenkin täysin ilmaista.
Varaa koko perheen matkat Tallink Siljalta

Varaa koko perheen matkat Tallink Siljalta

Tallink Siljan valikoimasta varaat tietenkin klassiset, koko perheen risteilyt. Risteilylaivoilla on myöskin miltei aina käynnissä ohjelmaa perheen pienimmille sekä nyt myös nuorisolle. Näin teinitkin varmasti haluavat mukaan perheristeilylle, ja pääsette viettämään laatuaikaa koko perheen kesken. Kurkkaa siis Tallink Siljan verkkosivuille ja inspiroidu erilaisista perhematkoista.

Edullisesti ja nopeasti Tallinnaan

Kurkkaa ylläoleva video ja inspiroidu sinäkin Tallink Shuttle-risteilyistä Tallinnaan. Risteily Helsingistä Tallinnaan kestää vaivaiset kaksi tuntia, ja voit varata ne huiman edullisesti. Muistathan, että Tallink Silja alennuskoodimme voivat viilata myös Tallinnan risteilyjen hintoja huiman tehokkaasti.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30%
Alekoodi
KOODI
Säästä Tallink Silja alennuskoodilla jopa 30% valituista Helsinki-Tallinna -reittimatkoista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
50%
Säästö
TARJOUS
Tallink Siljan Talvimarkkinoilla säästät jopa 50% risteilyn hinnasta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Club One-jäsenenä varaat Tallink Siljan jouluristeiyt jopa 20% alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Juuri nyt! Säästä 50% 23h-risteilystä Turusta Tallink Siljan alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15%
Säästö
TARJOUS
Club One-asiakkaana säästät 15% kauneushoidoista Tallink-hotelleissa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
10€Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Seilaa itämerellä uskomattoman edullisesti

Tallink Silja ei esittelyjä kaipaa. Verkkokaupasta varaat erilaiset risteilyt Tallinnaan, Tukholmaan Ahvenanmaalle ja jopa Riikaan. Tallink Silja tarjoaa siis jokaiselle jotakin. Muistathan myös kurkata valikoiman erikoistristeilyjä, joiden avulla voit juhlistaa vaikka pikkujouluja merellä. Voit myös varata kätevästi risteilyt sekä hotellit samalla kertaa, mikäli haluat olla reissussa hieman pidempään. Nämä kaikki ja paljon muuta varaat kätevästi suoraan netistä. Ennen varauksen tekemistä muista hyödyntää Tallink alennuskoodit, jotka löydät tältä sivulta. Toivotammekin sinulle turvallista merimatkaa!Siirry sivustolle

Mitä tarvitsen Tallink alennuskoodin käyttämiseen?

Hyviä uutisia, et yhtikäs mitään! Tallink Silja alennuskoodit ovat tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita varaamaan risteilynsä edullisesti. Sinun tulee vain kopioida löytämäsi alekoodi mukaasi ennen kuin siirryt varaamaan risteilyn. Usein sinun ei myöskään tarvitse kirjautua tai rekisteröityä mihinkään. Juuri näin helppoa Tallink alennuskoodien käyttö oikeastaan onkaan!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä