Suomalainen Plus koodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Suomalainen Plus alennuskoodilla

 • Kaikki (5)
  Kaikki (5)
 • Alekoodit (2)
  Alekoodit (2)
 • Diilit (1)
  Diilit (1)
 • Eksklusiivinen (1)
  Eksklusiivinen (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
0€
Alekoodi
Koodi

Vain meiltä: Suomalainen Plus alekoodi oikeuttaa 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon!

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 1. kesäkuuta
Vanhenee:
 1. kesäkuuta
0€
30pvä
Koodi

Suomalainen Plus koodilla pääset kokeilemaan palvelua kuukauden ajan täysin ilmaiseksi!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 10. kesäkuuta
Vanhenee:
 10. kesäkuuta
16,95€
Säästö
Alennus

Huikea valikoima e- ja äänikirjoja vain edullisella kuukausihinnalla 16,95 €/kk

Alennus

Lue nämä vinkit kun haluat säästää entistä enemmän!

Hyödynnä ilmainen kokeilujakso ja rakastu äänikirjoihin

Hyödynnä ilmainen kokeilujakso ja rakastu äänikirjoihin

Oletko epävarma e- ja äänikirjojen käytöstä? Ei hätää, Suomalainen Plus tarjoaa ilmaisen kokeilujakson palvelun uusille käyttäjille, jotta voit tutustua kirjallisuuden uusiin muotoihin ilman sitoumuksia! Kokeile molempia muotoja, ihastu äänikirjojen helppouteen ja vaihda e-kirjaan kun taas haluat lukea jälleen perinteisemmällä tyylillä. Mikäli haluat jatkaa palvelun käyttöä kokeilujakson jälkeen, se tapahtuu automaattisesti ja luet koko Suomalainen Plus valikoimaa edullisella kuukausimaksulla.
Kerrytä kanta-asiakasbonusta

Kerrytä kanta-asiakasbonusta

Ei ole väliä oletko jo ennestään Pöllöklubin jäsen vai liitytkö Pöllöklubiin uutena jäsenenä, Suomalainen Plus -palvelun käyttö kerryttää kanta-asiakasobonusta aivan kuten muutkin ostot Suomalaisessa Kirjakaupassa. Muista siis liittää Pöllöklubin jäsentietosi sovellukseen ja pääset käsiksi korkeamman klubitason etuihin!

Löydä uutta luettavaa Suomalaisen kirjakahvilasta

Suomalaisen Kirjakaupan kirjakahvila on verkkosarja, jossa kirjailijat itse pääsevät kertomaan kirjoistaan. Kuuntele ja katsele haastatteluja ja löydä uutta luettavaa yksityiskohtaisten tarinoiden sekä kirjailijoiden kertomusten perusteella. Innostu ja inspiroidu, nappaa Suomalainen Plus koodi mukaasi ja lue edullisesti ja rennosti!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

40%
Alekoodi
Koodi

Suomalainen Plus alekoodi tuo 40% säästön 3kk-lukuaikakortteihin Black Weekinä!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 29. marraskuuta
Vanhenee:
 29. marraskuuta
0€
Sovellus
Alennus

Lataa ilmainen Suomalainen Plus sovellus älylaitteellesi!

Alennus
Vanhenee pian!
0€
KK
Alennus

Nappaa nyt joka 10. kuukausi Suomalainen Plus -palvelua täysin ilmaiseksi!

Alennus
Vanhenee pian!

Parhaat äänikirjat ja e-kirjat samasta osoitteesta

Vihdoinkin se on täällä! Suomalainen Kirjakauppa on kaikkien tuntema instituutio, joka on palvellut suomalaisia kaikissa lukutarpeissa jo yli sadan vuoden ajan. Suomalainen Plus on Suomalaisen Kirjakaupan oma e- ja äänikirjapalvelu, jonka kirjavalikoima on vertaansa vailla. Suomen suurin kirjakauppaketju tietää, mitä suomalaiset lukevat ja pystyykin sen takia tarjoamaan Suomen suurimman valikoiman maan luetuimpia ja kysytyimpiä kirjoja. Palvelu on luotu käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi, jotta jokainen kirjojen ystävä voisi käyttää sitä helposti ja vaivattomasti paikasta riippumatta. Äänikirja onkin noussut yhdeksi kirjojen kuluttajien uudeksi suosikiksi, sillä se antaa mahdollisuuden kuluttaa kirjoja myös silloin kun se ei normaalisti onnistuisi. E-kirja on myös yksi Suomalainen Plus palvelun valttikorteista, sillä yhä useammat haluavat lukea myös tien päällä, julkisissa kulkuneuvoissa ja vaikkapa odotushuoneissa raahamatta paksuja kirjoja mukanaan.

Suomen paras äänikirjapalvelu

Kymmenettuhannet suomalaiset kirjojen ystävät ovat arvioineet Suomalainen Plus -palvelun Suomen parhaaksi äänikirjapalveluksi. Voit lukea kanssalukijoiden kommentteja suoraan Suomalainen Plus kotisivuilta, eikä viiden tähden arvosanasta jää epäselvyyttä. Tästä syystä esimerkiksi äänikirja lahjakortti onkin monelle mieluinen lahja varsinkin lomakausilla, talvella sekä kesällä. Muista tarkistaa, löytyykö valikoimastamme ajankohtainen Suomalainen Plus koodi, jonka avulla voit tehdä tilauksen edullisemmin tai vielä parempaa: löydät ilmaiset äänikirjat itsellesi kokeilujakson ajaksi. Suomalainen Plus haluaa myös aktivoida lapsia lukemaan, minkä takia laaja valikoima kattaa myös lukuisat lasten äänikirjat joiden avulla perheen pienimmät tutustuvat kirjallisuuteen helpommin kuin koskaan ennen. Muista ladata ilmainen Suomalainen Plus sovellus älypuhelimeesi! Voit myös liittää Pöllöklubi -tilisi suoraan sovellukseen, jonka kautta näet Pöllöklubin tasotietosi sekä asiakaskohtaiset edut! Näin varmistat itsellesi kokonaisvaltaiset edut jopa ilman Suomalainen Plus koodia!