storytel koodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme storytel alennuskoodilla

Nappaa tilaisuus kuunnella ja lukea kirjoja missä ja milloin vain! Hyödynnä storytel alennuskoodit joilla säästät.
260
0€
Sovellus
TARJOUS

storytelin maksuttomalla sovelluksella luet tilin luotuasi kirjoja kätevästi missä vain myös ilman internetiä

Avaa alennus
47,99€
3kk
TARJOUS

storytel lahjakortilla kuuntelet ja luet 3 kuukauden ajan hintaan 47,99€

Avaa alennus
16,99€
Kk
TARJOUS

Kuuntele rajattomasti lastenkirjallisuutta storytelillä hintaan 16,99€/kk

Avaa alennus
20,99€
Kk
TARJOUS

storytel Unlimited Family -tilauksella saat kaksi tiliä perheeseen hintaan 20,99€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Valitse suosikkikirjasi, joita voit kuunnella sovelluksella!

Näppärä sovellus

Näppärä sovellus

Storytelin sovellus on äärimmäisen näppärä, ja sen avulla saat helposti luettua tai kuunneltua kirjoja missä ja milloin vain. Voit ladata sen maksutta, ja kirjautua sisään omilla tunnuksillasi. Voit myös sen avulla ladata kirjoja offline-tilaan, jolloin voit kuunnella tai lukea missä ja milloin vain ja sinun ei tarvitse tuhlata rahaa luettavan ostamiseen. Voit ladata sovelluksen puhelimelle, tabletille tai tietokoneellesi, joten voit käyttää sitä laitteessa kuin laitteessa.
Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Voit lukea lisää storytelin mahtavista palveluista Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä! Lue lisää muiden käyttäjien kokemuksista tai kommentoi itse omiasi sekä kerää talteen parhaat vinkit uusimmista kirjoista, jotka sopivat lukulistaasi. Koska sosiaalisen median kanavat ovat kaikille helppoja ja maksuttomia käyttää - liity jo tänään seuraamaan eri kanavia, joissa kerrotaan myös tämän hetken parhaimmat storytel kampanjakoodit, joiden avulla lataat sovelluksen huippuedullisesti.

storytel kulkee mukana kätevästi taskussasi

Kuten videolta näkyy, storytel on uskomattoman kätevä tapa lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja. Yli sadan tuhannen kirjan kirjasto kulkee mukanasi minne tahansa menitkin. Tämä siis tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse raahata painavaa kirjakassia mukanasi vaikkapa matkustaessasi rantalomalle. Hyödynnä ilmainen kokeilu ja luo storytel-käyttäjä jo tänään!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Kk
KOODI
Kuuntele storytelia kuukauden ajan ilmaiseksi- alekoodin saat vain meiltä!
Vain meiltä Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
30 pvä
KOODI
storytel koodilla luet ja kuuntelet ensimmäiset 30 päivää ilmaiseksiLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
14 pvä
TARJOUS
Kokeile storytelia 14 päivää ja nauti parhaista lukuelämyksistä hintaan 0€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€Sovellus
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Käyköön kaikki luku-unelmasi toteen

storytel tarjoaa tuhansia ääni- ja e-kirjoja ulottuvillesi! Kuuntele ja lue niin paljon kirjoja kuin haluat, erittäin edulliseen kuukausihintaan. Laajasta valikoimasta löydät niin bestsellereitä kuin uutuuksia, klassikoita, dekkareita sekä tietokirjallisuutta. Kirjoja on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. storytel tarjoaa lisäksi lapsille ja nuorille sopivia kirjoja. Liity nyt ja kokeile ilmaiseksi 14 päivän ajan - lisäksi storytel kampanjakoodin avulla saat pidennettyä helposti ilmaista luku-ja kuunteluaikaa jopa 30 päivän verran. Miten monta kirjaa tässä ajassa ehtiikään kuunnella!Siirry sivustolle

Kuka voi käyttää storytel koodit?

Ketkä kaikki voivat ottaa ilon irti alennuskoodeista? No ihan kaikki nautinnollisista lukuhetkistä kiinnostuneet henkilöt, jotka haluavat ottaa ääni- ja e-kirjat käyttöönsä erinomaiseen hintaan. Tarjoamme alennuskoodeja ja alennuksia kaikille sivustomme vierailijoille ilman, että alekoodien hyödyntäminen vaatisi erillistä tunnusten luomista tai jäseneksi rekisteröitymistä. Lisäksi alennuskoodien käyttäminen on aina ilmaista, olipa kyseessä sitten tavallinen tai vain meiltä löytyvä eksklusiivinen alennuskoodi. Parhaassa tapauksessa voit myös hyödyntää saman storytel kampanjakoodin useampaan otteeseen!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä