PARHAAT OSTOSPAIKAT
Katso lisää
Valikko

storytel koodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme storytel kampanjakoodilla

Paras kuponki
Paras kuponki
0€
Alekoodi
Koodi

Storytel alekoodi vain meiltä: kuuntele ja lue nyt 40 päivän ajan 0€ hintaan!

Koodi
Eksklusiivinen
0€
Alekoodi
Katso koodi
Vanhenee:
 14. lokakuuta
Vanhenee:
 14. lokakuuta
50%
Alekoodi
Koodi

Opiskelijat tilaavat Unlimited liittymän nyt puoleen hintaan storytel alekoodilla!

Koodi
Varmennettu
50%
Alekoodi
Katso koodi
Vanhenee:
 21. lokakuuta
Vanhenee:
 21. lokakuuta
50%
Säästö
Alennus

Nappaa nyt rajattomalla lukuoikeudella varustettu storytel Unlimited puoleen hintaan 2 kuukaudeksi!

Alennus
50%
Säästö
Hyödynnä alennus
20%
Säästö
Alennus

Tilaa storytel Basic nyt ja säästät 20% ensimmäisen puolen vuoden kuukausimaksuista!

Alennus
20%
Säästö
Hyödynnä alennus
50%
Alekoodi
Alennus

Kaikki opiskelijat nappaavat itselleen nyt 50% säästöön oikeuttavan storytel alekoodin!

Alennus
50%
Alekoodi
Hyödynnä alennus

Valitse suosikkikirjasi, joita voit kuunnella sovelluksella!

Näppärä sovellus

Näppärä sovellus

Storytelin sovellus on äärimmäisen näppärä, ja sen avulla saat helposti luettua tai kuunneltua kirjoja missä ja milloin vain. Voit ladata sen maksutta, ja kirjautua sisään omilla tunnuksillasi. Voit myös sen avulla ladata kirjoja offline-tilaan, jolloin voit kuunnella tai lukea missä ja milloin vain ja sinun ei tarvitse tuhlata rahaa luettavan ostamiseen. Voit ladata sovelluksen puhelimelle, tabletille tai tietokoneellesi, joten voit käyttää sitä laitteessa kuin laitteessa. Ja pidä silmäsi auki, mikäli huomaat myös ajankohtaisen storytel kampanjakoodin suoraan sovelluksessa!
Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Voit lukea lisää storytelin mahtavista palveluista Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä! Lue lisää muiden käyttäjien kokemuksista tai kommentoi itse omiasi sekä kerää talteen parhaat vinkit uusimmista kirjoista, jotka sopivat lukulistaasi. Koska sosiaalisen median kanavat ovat kaikille helppoja ja maksuttomia käyttää - liity jo tänään seuraamaan eri kanavia, joissa kerrotaan myös tämän hetken parhaimmat storytel kampanjakoodit, joiden avulla lataat sovelluksen huippuedullisesti.

Löydä uusimmat hitit storytel Awardsista, säästä aikaa ja onnistu kerralla

Kaikki tietävät sen tunteen, kun loistava kirja tai kirjasarja jättää tyhjän olon lukemisen jälkeen. Mistä löytää uusi, hyvin kirjoitettu ja viihdyttävä kirja? Ajan tuhlaaminen huonoon kirjaan pelottaa ja siksi uuden kirjan aloittaminen onkin usein vaikeaa. Ei hätää! Avaa tästä vuosittaiset storytel Awardsit ja löydät heti huikean määrän hittikirjoja, joihin on vaikea olla rakastumatta. Näin säästät myös aikaa turhautumiselta ja onnistut heti yhdellä kertaa. Storytel Awardsit kattavat laajan valikoiman eri kirjallisuuden lajeja, joten täältä löytyy jokaiselle jotakin. Tätäkin on helppo kokeilla edullisemmin storytel kampanjakoodin kanssa!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

25%
Säästö
Alennus

Tilaa nyt suosittu storytel Reader lukulaite -25% edullisemmin!

Alennus
25%
Säästö
Hyödynnä alennus
22,98€
/kk
Alennus

Storytel Family nyt koko perheelle alkaen vain huokeaan 22,98€ kuukausihintaan!

Alennus
22,98€
/kk
Hyödynnä alennus

Varmennetut, storytel verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Käyköön kaikki luku-unelmasi toteen

storytel tarjoaa tuhansia ääni- ja e-kirjoja ulottuvillesi! Kuuntele ja lue niin paljon kirjoja kuin haluat, erittäin edulliseen kuukausihintaan. Laajasta valikoimasta löydät niin bestsellereitä kuin uutuuksia, klassikoita, dekkareita sekä tietokirjallisuutta. Kirjoja on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tämän lisäksi storytel tarjoaa laajan valikoiman myös lapsille ja nuorille sopivaa kirjallisuutta. Liity nyt ja kokeile ilmaiseksi 14 päivän ajan - lisäksi storytel koodin avulla saat pidennettyä helposti ilmaista luku- ja kuunteluaikaa jopa 30 päivän verran. Miten monta kirjaa tässä ajassa ehtiikään kuunnella? Valitse suosittujen kirjailijoiden joukosta esimerkiksi:

1. Tuomas Kyrö
2. Lucinda Riley
3. Sofi Oksanen
4. Liza Marklund
5. Mika Waltari

...ja monet muut suosikkikirjailijat! Valitse oma liittymäsi, käytä storytel koodi ja viihdy edullisemmin kuin aikaisemmin!

Kuka voi käyttää storytel koodit?

Ketkä kaikki voivat ottaa ilon irti kampanjakoodeista? No ihan kaikki nautinnollisista lukuhetkistä kiinnostuneet henkilöt, jotka haluavat ottaa ääni- ja e-kirjat käyttöönsä erinomaiseen hintaan. Tarjoamme alennuskoodeja ja alennuksia kaikille sivustomme vierailijoille ilman, että koodien hyödyntäminen vaatisi erillistä tunnusten luomista tai jäseneksi rekisteröitymistä. Lisäksi alennuskoodien käyttäminen on aina ilmaista, olipa kyseessä sitten tavallinen tai vain meiltä löytyvä eksklusiivinen storytel koodi. Parhaassa tapauksessa voit myös hyödyntää saman koodin useampaan otteeseen! Ja mikäli et tiedä mihin koodin käytät, selaa ajankohtaisia kirjoja vaikka seuraavista kategorioista:

1. Ajankohtaiset elämäkerrat
2. Uudet tietokirjat
4. Uusimmat hyvinvointikirjat
5. Parhaiden arvioidut ääni- ja e-kirjat

Näin säästät myös aikaa ja rahaa, sekä itseäsi pettymyksiltä, sillä näiden kategorioiden avulla on vaikea epäonnistua!