storytel koodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme storytel kampanjakoodilla

 • Kaikki (6)
  Kaikki (6)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (5)
  Diilit (5)
 • Eksklusiivinen (1)
  Eksklusiivinen (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
0€
Alekoodi
Koodi

Storytel alekoodi vain meiltä: kuuntele ja lue nyt 40 päivän ajan 0€ hintaan!

Koodi
Eksklusiivinen
Vanhenee:
 4. heinäkuuta
Vanhenee:
 4. heinäkuuta
22,98€
/kk
Alennus

Kaksi aikuista ja kaksi lasta samassa storytel Family paketissa - hinta vain 22,98€ kuukaudessa!

Alennus
9,99€
/kk
Alennus

Nappaa nyt storytel Light liittymä 20 tunnin lukuoikeudella vain huokeaan 9,99€/kk hintaan!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Storytel Reader lukulaitteet nyt -20% normaalia edullisemmin - klikkaa tästä!

Alennus
16,99€
Alkaen
Alennus

Storytelin lahjakortin nappaat alkaen vain hintaan 16,99€

Alennus
Vanhenee pian!
16,99€
/kk
Alennus

Tilaa storytel Unlimited ja luet rajattomasti vain 16,99€ kuukausihintaan!

Alennus

Valitse suosikkikirjasi, joita voit kuunnella sovelluksella!

Näppärä sovellus

Näppärä sovellus

Storytelin sovellus on äärimmäisen näppärä, ja sen avulla saat helposti luettua tai kuunneltua kirjoja missä ja milloin vain. Voit ladata sen maksutta, ja kirjautua sisään omilla tunnuksillasi. Voit myös sen avulla ladata kirjoja offline-tilaan, jolloin voit kuunnella tai lukea missä ja milloin vain ja sinun ei tarvitse tuhlata rahaa luettavan ostamiseen. Voit ladata sovelluksen puhelimelle, tabletille tai tietokoneellesi, joten voit käyttää sitä laitteessa kuin laitteessa.
Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Voit lukea lisää storytelin mahtavista palveluista Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä! Lue lisää muiden käyttäjien kokemuksista tai kommentoi itse omiasi sekä kerää talteen parhaat vinkit uusimmista kirjoista, jotka sopivat lukulistaasi. Koska sosiaalisen median kanavat ovat kaikille helppoja ja maksuttomia käyttää - liity jo tänään seuraamaan eri kanavia, joissa kerrotaan myös tämän hetken parhaimmat storytel kampanjakoodit, joiden avulla lataat sovelluksen huippuedullisesti.

Löydä uusimmat hitit storytel Awardsista, säästä aikaa ja onnistu kerralla

Kaikki tietävät sen tunteen, kun loistava kirja tai kirjasarja jättää tyhjän olon lukemisen jälkeen. Mistä löytää uusi, hyvin kirjoitettu ja viihdyttävä kirja? Ajan tuhlaaminen huonoon kirjaan pelottaa ja siksi uuden kirjan aloittaminen onkin usein vaikeaa. Ei hätää! Avaa tästä vuosittaiset storytel Awardsit ja löydät heti huikean määrän hittikirjoja, joihin on vaikea olla rakastumatta. Näin säästät myös aikaa turhautumiselta ja onnistut heti yhdellä kertaa. Storytel Awardsit kattavat laajan valikoiman eri kirjallisuuden lajeja, joten täältä löytyy jokaiselle jotakin!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Säästö
Alennus

Tilaa storytel Reader lukulaite nyt -20% säästöllä!

Alennus
0,50€
/pv
Alennus

Nappaa storytel -palvelu nyt puoleksi vuodeksi vain uskomattoman kevyeen 0,50€ päivähintaan!

Alennus

Varmennetut, storytel verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Käyköön kaikki luku-unelmasi toteen

storytel tarjoaa tuhansia ääni- ja e-kirjoja ulottuvillesi! Kuuntele ja lue niin paljon kirjoja kuin haluat, erittäin edulliseen kuukausihintaan. Laajasta valikoimasta löydät niin bestsellereitä kuin uutuuksia, klassikoita, dekkareita sekä tietokirjallisuutta. Kirjoja on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tämän lisäksi storytel tarjoaa laajan valikoiman myös lapsille ja nuorille sopivaa kirjallisuutta. Liity nyt ja kokeile ilmaiseksi 14 päivän ajan - lisäksi storytel koodin avulla saat pidennettyä helposti ilmaista luku- ja kuunteluaikaa jopa 30 päivän verran. Miten monta kirjaa tässä ajassa ehtiikään kuunnella? Valitse suosittujen kirjailijoiden joukosta esimerkiksi:
1. Tuomas Kyrö
2. Lucinda Riley
3. Sofi Oksanen
4. Liza Marklund
5. Mika Waltari

...ja monet muut suosikkikirjailijat! Valitse oma liittymäsi, käytä storytel kampanjakoodi ja viihdy edullisemmin kuin aikaisemmin!

Kuka voi käyttää storytel koodit?

Ketkä kaikki voivat ottaa ilon irti kampanjakoodeista? No ihan kaikki nautinnollisista lukuhetkistä kiinnostuneet henkilöt, jotka haluavat ottaa ääni- ja e-kirjat käyttöönsä erinomaiseen hintaan. Tarjoamme alennuskoodeja ja alennuksia kaikille sivustomme vierailijoille ilman, että alekoodien hyödyntäminen vaatisi erillistä tunnusten luomista tai jäseneksi rekisteröitymistä. Lisäksi alennuskoodien käyttäminen on aina ilmaista, olipa kyseessä sitten tavallinen tai vain meiltä löytyvä eksklusiivinen storytel koodi. Parhaassa tapauksessa voit myös hyödyntää saman kampanjakoodin useampaan otteeseen! Ja mikäli et tiedä mihin storytel kampanjakoodin käytät, selaa ajankohtaisia kirjoja vaikka seuraavista kategorioista:
1. Ajankohtaiset elämäkerrat
2. Uudet tietokirjat
4. Uusimmat hyvinvointikirjat
5. Parhaiden arvioidut ääni- ja e-kirjat

Näin säästät myös aikaa ja rahaa, sekä itseäsi pettymyksiltä, sillä näiden kategorioiden avulla on vaikea epäonnistua!