Solarplexius alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Solarplexius alekoodilla

 • Kaikki (4)
  Kaikki (4)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (3)
  Diilit (3)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
15%
Alekoodi
Koodi

Solarplexius alekoodilla tilaat kaikki tuotteet -15% normaalia edullisemmin!

Koodi
Vanhenee pian!
Eksklusiivinen
Vanhenee:
 18. toukokuuta
Vanhenee:
 18. toukokuuta
0€
Postitus
Alennus

Solarplexius toimittaa kaikki tuotteet täysin ilman postikuluja!

Alennus
70€
Alkaen
Alennus

Auton lasien tummennus nyt alkaen vain 70€ hintaan Solarplexiukselta!

Alennus
75€
Alkaen
Alennus

Solarplexius tarjoaa pisarasuojat yritystiloihin sekä autoihin alkaen vain 75€!

Alennus

Säästä entistä enemmän näillä vinkeillä:

Tuotteet toimitetaan ilman postikuluja

Tuotteet toimitetaan ilman postikuluja

Solarplexius on laskenut kaikkien myymiensä tuotteiden hintaan sekä ALV:n että postikulut, joten tiedät aina tilatessasi kuinka paljon maksat tuotteista ilman ylimääräisiä kuluja! Tämä on mukavin, nopein ja helpoin tapa tehdä ostoksia. Solarplexius luottaa täyteen läpinäkyvyyteen asiakkaidensa kanssa.
Säästä aikaa 15 minuutin asennuksella

Säästä aikaa 15 minuutin asennuksella

Ei enää yhteydenottoja ammattilaisiin, helppo asennus ja homma on hoidettu! Asennat Solarplexiuksen aurinkosuojat autoosi helppojen ohjeiden kanssa vain 15 minuutissa. Suojien asentaminen käy siis samassa ajassa kuin ajan varaaminen ammattilaiselta! Helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan.

Ammattilainen ohjaa videon välityksellä

Solarplexiuksen omalta YouTube-kanavalta löydät yksityiskohtaiset video-ohjeet aurinkosuojan asennukseen. Katso ohjeet video kerrallaan ja seuraa mukana. Löydät samalta kanavalta myös neuvoja eri automallien aurinkosuojien asennukseen, jotta onnistuisit varmasti. Ja varmasti onnistutkin, varsinkin kun käytössäsi on suojan hintaa alentava Solarplexius alennuskoodi!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
Koodi

Solarplexius alekoodi vain meiltä: teet tilauksen nyt -20% normaalia edullisemmin!

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 2. tammikuuta
Vanhenee:
 2. tammikuuta
25%
Alekoodi
Koodi

Solarplexius alekoodilla klikkaat 25% säästön Cyber Mondayna!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 29. marraskuuta
Vanhenee:
 29. marraskuuta
0€
Postitus
Alennus

Solarplexius toimittaa kaikki tuotteet täysin ilman postikuluja!

Alennus
80€
Alkaen
Alennus

Tummennus Skodan ikkunoille nyt alkaen vain 80€ - klikkaa Solarplexius auki tästä!

Alennus

Varmennetut, Solarplexius verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Tummenna auton lasit itse kotona

Auton lasien tummennus tekee autoilusta huomattavasti miellyttävämpää niin autoilijalle, lapsille kuin lemmikeillekin. Solarplexius on tummentanut autojen laseja jo yli 30 vuoden ajan, aina vuodesta 1988 asti. Ruotsissa perustettu yritys palvelee jo 12 eri Euroopan maata. Vuosien varrella tyytyväisiä asiakkaita on kertynyt jo huimat 500 000. Eikä syyttä, sillä Solarplexiuksen palvelu on mullistanut ikkunoiden tummentamisen kokonaan! Auton ikkunoiden tummennus on perinteisesti ollut hankalaa, sillä aurinkosuojat ja suojakalvo ovat hankalia asentaa koko ikkunan alueelle ja vieläpä ilman kuplia. Solarplexiuksen toimittamat aurinkosuojat ovat leikattu valmiiksi jokaisen tilaajan auton muotoon, joten suojan asentaminen on ennennäkemättömän helppoa ja edullista. Hyödynnä vielä meiltä löytyvä Solarplexius alennuskoodi ja teet ajamisesta mukavampaa koko perheelle huippuedullisesti!

Solarplexius alekoodilla yksityisyyttä edullisesti

Sävytys, eli ikkunan tummennuskalvo, tuo monia etuja autoiluun. Auton aurinkosuoja suojaa nimensä mukaisesti auton sisätiloja haitalliselta UV-säteilyltä ja pitää sisätilat automaattisesti viileinä. Näin ajomukavuus paranee sekä ajajan, että matkustajien osalta. Suoja myös poistaa 90% suorasta auringonvalosta, mikä tekee ajamisesta ja liikenteen tarkkailusta helpompaa sekä turvallisempaa. Lisäksi taka- sekä tuulilasin tummennus suojaa tarpeettomilta katseilta ja vähentää murtautumisen riskiä, kun tavarat pysyvät piilossa. Tämän kaiken teet nyt vielä edullisemmin kuin koskaan aikaisemmin, sillä meiltä löytyvä Solarplexius alekoodi pitää kulut kurissa ja alentaa suojan hintaa entisestään. Katso samalla myös muut valikoiman tuotteet, kuten suojapleksi ja pisarasuoja! Kun haluat aurinkosuojat autoon, aloita ostokset tältä sivulta ja säästä!