Sixt alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Sixt alekoodilla

  • Kaikki (3)
    Kaikki (3)
  • Diilit (3)
    Diilit (3)
  • Vanhenee pian (2)
    Vanhenee pian (2)
49€
/vrk
Alennus

Sixt tarjoaa nyt myös tilavat farmariautot alkaen vain 49€ vuorokausihintaan!

Alennus
Vanhenee pian!
46€
Alkaen
Alennus

Vuokraa Mercedes-Benz A-luokan auto nyt alkaen vain 46€ vuorokausihintaan Sixtiltä!

Alennus
Vanhenee pian!
110€
Alkaen
Alennus

Sixtiltä saat lemmikkipaketin autonvuokrauksen yhteydessä alkaen vain 110€!

Alennus

Kurkkaa kätevät Sixt-säästövinkit

Avulias asiakaspalvelu

Avulias asiakaspalvelu

SIxtin asiakaspalvelu palvelee sinua viikon jokaisena päivänä, aina suomen kielellä. Voit ottaa yhteyttä SIxtin asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivuilta löytyvällä kätevällä yhteydenottolomakkeella. Muista myös kurkata Usein Kysytyt Kysymykset-osio, josta voit löytää vastauksen kysymykseesi samantien!
Liity MySixt-jäseneksi

Liity MySixt-jäseneksi

Littymällä MySixt-jäseneksi pääset nauttimaan upeista jäseneduista! Jäsenenä voit vuokrata autosi jopa 20% edullisemmin, korottaa autoluokkaa ilmaiseksi ja saat bonuspisteitä jokaisesta vuokrauksesta. Voit rekisteröityä Sixt-verkkosivuilla syöttämällä sähköpostiosoitteesi sille tarkotettuun kenttään. Helppoa kuin heinänteko!

Maakuntamatkailua Sixtin kanssa

Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan kun haluat matkustella, kirjaimellisesti. Nimittäin Sixtin avulla kotimaan matkailu käy sinulta käden käänteessä. Voit vaikka vuokrata auton Sixt Helsinki -vuokraamosta ja jättää sen Sixt Turkuun. Pääset helposti matkustelemaan ympäri Suomen, ja tehdä juuri niin monta pysähdystä upeissa nähtävyyksissä kuin itse haluat. Voit siis kätevästi vuokrata Sixt auton mistä tahansa Sixt vuokraamosta ympäri maan ja palauttaa sen juuri sinulle sopivaan vuokraamoon. Tietenkin voit tuoda auton takaisin samaan vuokraamoon, mikäli se on sinulle sopivin vaihtoehto. Sixtin avulla kaikki mahdollisuudet ovat avoinna. Tsekkaa vielä mahdolliset Sixt alekoodit ja nappaa ne matkaasi ennen vuokraamista. Kurkkaa vielä ylläoleva video ja virittäydy matkatunnelmaan!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50€
Alkaen
Alennus

Sixtiltä vuokraat Mersun vain hintaan 50€/pvä

Alennus
41€
Alkaen
Alennus

Vuokraa Sixtin autot alkaen vain 41€

Alennus

Vuokraa autot edullisesti Sixtiltä

Sixt on saksalainen, maailmankuulu autovuokraamoketju, joka toimii yli 100 maassa. Pelkästään Suomessa toimii jopa 50 Sixt-toimipistettä. Sixtin valikoimaan kuuluu sekä henkilö- että pakettiautoja. Sixtiltä vuokraat siis auton jokaiseen makuun ja tarpeeseen, Suomessa tai ulkomailla. Laajan autovalikoiman lisäksi Sixtille on tärkeää tarjota autonvuokrausta edulliseen hintaan. Tämä on mahdollista useiden ajankohtaisten alennusten ja kampanjoiden avulla. Kaiken tämän lisäksi sivuiltamme löydät parhaimmat Sixt alennuskoodit, joilla säästösi on taattu! Siirry siis vuokraamaan esimerkiksi Sixt Helsinki-Vantaalle, Sixt Tampereelle tai Sixt Ouluun vaikka heti!