Sixt alennuskoodit 2021 Postilta

Säästä kanssamme Sixt koodilla

Alennuskoodeillamme vuokraat auton kuin auton edulliseen hintaan
260
50€
Alkaen
TARJOUS

Sixtiltä vuokraat Mersun vain hintaan 50€/pvä

Voimassa 3 päivää
Avaa alennus
41€
Alkaen
TARJOUS

Vuokraa Sixtin autot alkaen vain 41€

Voimassa 3 päivää
Avaa alennus
Luksus
Autot
TARJOUS

Sixtillä voit nyt hypätä edullisesti vaikkapa Mersun tai Teslan rattiin

Avaa alennus
5€
Alkaen
TARJOUS

Lisää vetokoukku autonvuokraukseesi edulliseen 5€ hintaan Sixtiltä

Avaa alennus
5€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa erilaiset lisäturvat Sixtiltä alkaen vain 5€

Voimassa 3 päivää
Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Kurkkaa kätevät Sixt-säästövinkit

Avulias asiakaspalvelu

Avulias asiakaspalvelu

SIxtin asiakaspalvelu palvelee sinua viikon jokaisena päivänä, aina suomen kielellä. Voit ottaa yhteyttä SIxtin asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivuilta löytyvällä kätevällä yhteydenottolomakkeella. Muista myös kurkata Usein Kysytyt Kysymykset-osio, josta voit löytää vastauksen kysymykseesi samantien!
Liity MySixt-jäseneksi

Liity MySixt-jäseneksi

Littymällä MySixt-jäseneksi pääset nauttimaan upeista jäseneduista! Jäsenenä voit vuokrata autosi jopa 20% edullisemmin, korottaa autoluokkaa ilmaiseksi ja saat bonuspisteitä jokaisesta vuokrauksesta. Voit rekisteröityä Sixt-verkkosivuilla syöttämällä sähköpostiosoitteesi sille tarkotettuun kenttään. Helppoa kuin heinänteko!

Maakuntamatkailua Sixtin kanssa

Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan kun haluat matkustella, kirjaimellisesti. Nimittäin Sixtin avulla kotimaan matkailu käy sinulta käden käänteessä. Voit vaikka vuokrata auton Sixt Helsinki -vuokraamosta ja jättää sen Sixt Turkuun. Pääset helposti matkustelemaan ympäri Suomen, ja tehdä juuri niin monta pysähdystä upeissa nähtävyyksissä kuin itse haluat. Voit siis kätevästi vuokrata Sixt auton mistä tahansa Sixt vuokraamosta ympäri maan ja palauttaa sen juuri sinulle sopivaan vuokraamoon. Tietenkin voit tuoda auton takaisin samaan vuokraamoon, mikäli se on sinulle sopivin vaihtoehto. Sixtin avulla kaikki mahdollisuudet ovat avoinna. Tsekkaa vielä mahdolliset Sixt alekoodit ja nappaa ne matkaasi ennen vuokraamista. Kurkkaa vielä ylläoleva video ja virittäydy matkatunnelmaan!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
KOODI
Säästä jopa 20% Sixtin Black Weekend alessa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
107€
Alkaen
TARJOUS
Vuokraa nyt pakettiauto vaikka muuttoavuksi alkaen vain 107€/vrk
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50€Alkaen
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Vuokraa autot edullisesti Sixtiltä

Sixt on saksalainen, maailmankuulu autovuokraamoketju, joka toimii yli 100 maassa. Pelkästään Suomessa toimii jopa 50 Sixt-toimipistettä. Sixtin valikoimaan kuuluu sekä henkilö- että pakettiautoja. Sixtiltä vuokraat siis auton jokaiseen makuun ja tarpeeseen, Suomessa tai ulkomailla. Laajan autovalikoiman lisäksi Sixtille on tärkeää tarjota autonvuokrausta edulliseen hintaan. Tämä on mahdollista useiden ajankohtaisten alennusten ja kampanjoiden avulla. Kaiken tämän lisäksi sivuiltamme löydät parhaimmat Sixt alennuskoodit, joilla säästösi on taattu! Siirry siis vuokraamaan esimerkiksi Sixt Helsinki-Vantaalle, Sixt Tampereelle tai Sixt Ouluun vaikka heti! Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä