4 Sisustuskauppa alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Sisustuskauppa.com:in koodit 2018

Tilaa sisustustuotteet järjettömään hintaan, kun otat käyttöösi sivustomme alennuskoodit. Päivitämme alekoodeja jatkuvasti, minkä lisäksi kerromme myös parhaista alennuksista.
260
70%
Säästö

Laaja valikoima kynttilöitä ja tuikkutikkuja jopa 70% säästöllä Sisustuskauppa.comista

5%
Säästö

Wow! SIsustuskaupan VIP-asiakkaana saat aina 5% säästön tilauksestasi. Liity täältä!

70%
Säästö

Jopa 70% edullisempaa shoppailua Sisustuskauppa.comin tarjousosiossa - kipin kapin ostoksille

25%
Säästö

Säästä 25% kuukauden tuoksuista nyt Sisustuskaupassa

(1 tarjousta 1 joukosta)

Kaunis koti budjetilla - Sisutuskauppa.com

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Kaipaatko ideoita? Seuraamalla Sisustuskauppa.comia sosiaalisessa mediassa, saat ajankohtaista tietoa tämän hetken tuoteuutuuksista ja tarjouksista. Sisustuksen osalta voidaan sanoa, että yksi kuva vastaa tuhatta sanaa. Valikoimaa ja sisustuskuvia selailemalla voit saada hyviä ideoita sisustukseen ja siihen, mikä sopisi nimenomaan sinun kotiisi. Sisustuskaupan löydät sekä Facebookista että Instagramista.
0€ Toimitus

0€ Toimitus

Tarvitsetko vain jotain tiettyä vai kannattaisiko sittenkin tilata hieman enemmän ja säästää toimituskuluissa? Sisustuskauppa.com tarjoaa nimittäin ilmaiset toimitukset kaikille yli 50 euron tilauksille. Vertaapa tätä vaikkapa tilanteeseen, jossa tilaat yhteensä 40 eurolla ja tilaat tuotteen kotiisi hintaan 9,90€. Tilaamalla kymmenellä eurolla enemmän saat siis käytännössä tämän viimeisen kymmenen euron tuotteen ilmaiseksi.
Uutisviesti

Uutisviesti

Uutiskirjeen tilaajana saat tietoa ajankohtaisista tarjouksista, uutuus- ja poistotuotteista, tunnukset alennuskampanjoihin, sekä ideoita lahjanostoon. Postituslistalta on mahdollista poistua missä vaiheessa tahansa vastaamalla vastaanotettuun sähköpostiviestiin.
Tutustu kampanjahintoihin

Tutustu kampanjahintoihin

Voit aina katsoa voimassa olevat kampanjahinnat erikseen "kampanjatunnus"-kohdasta, jonne pääset sivun alalaidasta. Syötä sivustoltamme löytämäsi alennuskoodi sille osoitettuun kentään ja katso voimassa olevat kampanjahinnat. Tällä tavalla saat nopeasti tietoosi, mistä kaikista tuotteista voit säästää samalla alennuskoodilla.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Lahjakortit
Sisustuskaupasta hankit lahjakortit vapaasti valitsemallasi summalla - tässäpä siis erinomainen lahjaidea
Tämä alennus on vanhentunut
70%
Säästö
Sisustuskaupasta löydät nyt laajan valikoiman tuotteita 25% alennuksista aina huikeaan 70% alennuksiin asti
Tämä alennus on vanhentunut
0€
Lahjakortit
Sisustuskaupasta hankit lahjakortit täysin vapaasti valitsemallasi summalla
Tämä alennus on vanhentunut
Ilmainen
Toimitus
Sisustuskaupasta saat maaliskuun ajan ilmaisen toimituksen yli 50€ arvoisiin tilauksiin
Tämä alennus on vanhentunut
5%
VIP-alennus
Sisustuskaupan VIP-asiakkaille 5% alennus lähes kaikista ostoksista – tilaa yli 100€ ja liity
Tämä alennus on vanhentunut
70%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Ole sisustus-VIP

Sisustuskauppa.comista löydät ihanimmat sisustustuotteet tuomaan iloa ja tuoksua kotiisi. Sisustuskauppa on suomalainen perheyritys, jonka liikkeen valikoimissa on kansainvälinen kattaus tuotemerkkejä. Varsinaiset kivijalkamyymälät sijaitsevat Tuusulassa ja Helsingissä, minne voit mennä paikan päälle tuotteita ihailemaan ennen ostopäätöksen tekemistä. Valikoiman kynttilät, valaisimet, koriste-esineet, kodintekstiilit ja muut piristävät kotiasi.

Jos harkitset sisustamista isommalla mittapuulla, Sisustuskauppa.com tarjoaa yli sadalla eurolla ostaville 365 vuorokauden VIP-asiakkuuden. Tämä voi jossain tapauksissa olla jopa parempi kuin Sisustuskaupan alennuskoodi, sillä VIP-asiakkuus tarkoittaa 5%:n alennusta lähes kaikista verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista. Viiden prosenttiyksikön säästö on merkittävä etenkin siinä tapauksessa, jos olette tilaamassa suurempaa määrää tuotetta. Mitä suurempi tilaus, sitä suurempi rahallinen säästö. 365 vuorokauden VIP-asiakkuus antaa sinulle myös joustonvaraa, koska voit tilata tuotteita myös pidemmällä aikavälillä ilman, että menetät saamaasi etuutta.
Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä