3 Sisustuskauppa alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Sisustuskauppa.com:in koodit 2018

Tilaa sisustustuotteet järjettömään hintaan, kun otat käyttöösi sivustomme alennuskoodit. Päivitämme alekoodeja jatkuvasti, minkä lisäksi kerromme myös parhaista alennuksista.
260
70%
Säästö

Sisustuskaupasta löydät nyt laajan valikoiman tuotteita 25% alennuksista aina huikeaan 70% alennuksiin asti

5%
VIP-alennus

Sisustuskaupan VIP-asiakkaille 5% alennus lähes kaikista ostoksista – tilaa yli 100€ ja liity

0,50€
Alkaen

Sisustuskaupan aleosiosta löydät sisustustuotteita alkaen vain 0,50€

(1 tarjousta 1 joukosta)

Kaunis koti budjetilla - Sisutuskauppa.com

Sosiaalinen media

Kaipaatko ideoita? Seuraamalla Sisustuskauppa.comia sosiaalisessa mediassa, saat ajankohtaista tietoa tämän hetken tuoteuutuuksista ja tarjouksista. Sisustuksen osalta voidaan sanoa, että yksi kuva vastaa tuhatta sanaa. Valikoimaa ja sisustuskuvia selailemalla voit saada hyviä ideoita sisustukseen ja siihen, mikä sopisi nimenomaan sinun kotiisi. Sisustuskaupan löydät sekä Facebookista että Instagramista.

0€ Toimitus

Tarvitsetko vain jotain tiettyä vai kannattaisiko sittenkin tilata hieman enemmän ja säästää toimituskuluissa? Sisustuskauppa.com tarjoaa nimittäin ilmaiset toimitukset kaikille yli 50 euron tilauksille. Vertaapa tätä vaikkapa tilanteeseen, jossa tilaat yhteensä 40 eurolla ja tilaat tuotteen kotiisi hintaan 9,90€. Tilaamalla kymmenellä eurolla enemmän saat siis käytännössä tämän viimeisen kymmenen euron tuotteen ilmaiseksi.

Uutisviesti

Uutiskirjeen tilaajana saat tietoa ajankohtaisista tarjouksista, uutuus- ja poistotuotteista, tunnukset alennuskampanjoihin, sekä ideoita lahjanostoon. Postituslistalta on mahdollista poistua missä vaiheessa tahansa vastaamalla vastaanotettuun sähköpostiviestiin.

Tutustu kampanjahintoihin

Voit aina katsoa voimassa olevat kampanjahinnat erikseen "kampanjatunnus"-kohdasta, jonne pääset sivun alalaidasta. Syötä sivustoltamme löytämäsi alennuskoodi sille osoitettuun kentään ja katso voimassa olevat kampanjahinnat. Tällä tavalla saat nopeasti tietoosi, mistä kaikista tuotteista voit säästää samalla alennuskoodilla.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

90%
Outlet
Sisustuskaupasta löydät nyt ison kasan tuotteita todelliseen poistohintaan, sillä säästät nyt jopa 90%
Tämä alennus on vanhentunut
60%
Tammiale
Sisustuskaupassa teet tammikuun aikana huikeita sisustuslöytöjä alennetuin hinnoin - säästä peräti 60%
Tämä alennus on vanhentunut
7,50€
Alkaen
Sisustuslaatikot ovat edullinen ja helppo tapa uudistaa kodin ulkonäköä - Sisustuskaupasta saat ne alkaen 7,50€lla
Tämä alennus on vanhentunut
5%
VIP
Sisustuskaupan VIP-asiakkaana saat 5% alennuksen lähes kaikista normaalihintaisista tuotteista
Tämä alennus on vanhentunut
0€
Lahjakortit
Sisustuskaupasta hankit lahjakortit vapaasti valitsemallasi summalla - tässäpä siis erinomainen lahjaidea
Tämä alennus on vanhentunut
70%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Ole sisustus-VIP

Sisustuskauppa.comista löydät ihanimmat sisustustuotteet tuomaan iloa ja tuoksua kotiisi. Sisustuskauppa on suomalainen perheyritys, jonka liikkeen valikoimissa on kansainvälinen kattaus tuotemerkkejä. Varsinaiset kivijalkamyymälät sijaitsevat Tuusulassa ja Helsingissä, minne voit mennä paikan päälle tuotteita ihailemaan ennen ostopäätöksen tekemistä. Valikoiman kynttilät, valaisimet, koriste-esineet, kodintekstiilit ja muut piristävät kotiasi.

Jos harkitset sisustamista isommalla mittapuulla, Sisustuskauppa.com tarjoaa yli sadalla eurolla ostaville 365 vuorokauden VIP-asiakkuuden. Tämä voi jossain tapauksissa olla jopa parempi kuin Sisustuskaupan alennuskoodi, sillä VIP-asiakkuus tarkoittaa 5%:n alennusta lähes kaikista verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista. Viiden prosenttiyksikön säästö on merkittävä etenkin siinä tapauksessa, jos olette tilaamassa suurempaa määrää tuotetta. Mitä suurempi tilaus, sitä suurempi rahallinen säästö. 365 vuorokauden VIP-asiakkuus antaa sinulle myös joustonvaraa, koska voit tilata tuotteita myös pidemmällä aikavälillä ilman, että menetät saamaasi etuutta.
Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä