4 Sisustuskauppa alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Sisustuskauppa.com:in koodit 2018

Tilaa sisustustuotteet järjettömään hintaan, kun otat käyttöösi sivustomme alennuskoodit. Päivitämme alekoodeja jatkuvasti, minkä lisäksi kerromme myös parhaista alennuksista.
260
50%
Säästö
TARJOUS

Kurkkaa Sisustuskaupan löytönurkkaan ja shoppaile kodintuotteita jopa 50% alennuksella

Avaa alennus
25%
Säästö
TARJOUS

Sisustuskaupan kuukauden alennuksella tilaat valitut tuoksukynttilät 25% säästöllä

Avaa alennus
0€
Postikulut
TARJOUS

Nouda tilaus myymälästä ja saat postituskulut hintaan 0€

Avaa alennus
5%
Säästö
TARJOUS

Wow! SIsustuskaupan VIP-asiakkaana saat aina 5% säästön tilauksestasi. Liity täältä!

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Kaunis koti budjetilla - Sisutuskauppa.com

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Kaipaatko ideoita? Seuraamalla Sisustuskauppa.comia sosiaalisessa mediassa, saat ajankohtaista tietoa tämän hetken tuoteuutuuksista ja tarjouksista. Sisustuksen osalta voidaan sanoa, että yksi kuva vastaa tuhatta sanaa. Valikoimaa ja sisustuskuvia selailemalla voit saada hyviä ideoita sisustukseen ja siihen, mikä sopisi nimenomaan sinun kotiisi. Sisustuskaupan löydät sekä Facebookista että Instagramista.
Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat tietoa ajankohtaisista tarjouksista, uutuus- ja poistotuotteista, tunnukset alennuskampanjoihin, sekä ideoita lahjanostoon. Postituslistalta on mahdollista poistua missä vaiheessa tahansa vastaamalla vastaanotettuun sähköpostiviestiin. Tämän lisäksi uutiskirjeen tilaaminen on hurjan helppoa, syötä vain sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään Sisustuskaupan verkkosivuilla, ja saat uutiskirjeen heti sähköpostiisi.
Tutustu kampanjahintoihin

Tutustu kampanjahintoihin

Voit aina katsoa voimassa olevat kampanjahinnat erikseen "kampanjatunnus"-kohdasta, jonne pääset sivun alalaidasta. Syötä sivustoltamme löytämäsi alennuskoodi sille osoitettuun kentään ja katso voimassa olevat kampanjahinnat. Tällä tavalla saat nopeasti tietoosi, mistä kaikista tuotteista voit säästää samalla alennuskoodilla.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

3€
Alle
TARJOUS
Ihanaa! Tilaa Sisustuskaupan uutuustuotteita alkaen alle 3€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS
Tutustu tästä Sisustuskaupan aletuotteiden valikoimaan ja säästä jopa 70% normihinnoista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
25%
Säästö
TARJOUS
Tilaa kuukauden tuoksut 25% edullisemmin Sisustuskaupan alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS
Sisustuskaupasta löydät nyt paljon poistotuotteita, joiden hinnoista säästät jopa 70%
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Shoppaile Sisustuskauppa.comin Black Friday -alennuksilla sisustuksen ykkösbrändejä jopa 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Ole sisustus-VIP

Sisustuskauppa.comista löydät ihanimmat sisustustuotteet tuomaan iloa ja tuoksua kotiisi. Varsinaiset kivijalkamyymälät sijaitsevat Tuusulassa ja Helsingissä Mannerheimintiellä, minne voit mennä kätevästi paikan päälle tuotteita ihailemaan ennen ostopäätöksen tekemistä. Valikoiman kynttilät, valaisimet, koriste-esineet, kodintekstiilit ja muut piristävät kotiasi.

Jos harkitset sisustamista isommalla mittapuulla, Sisustuskauppa.com tarjoaa yli sadalla eurolla ostaville 365 vuorokauden VIP-asiakkuuden. Tämä voi jossain tapauksissa olla jopa parempi kuin Sisustuskaupan alennuskoodi, sillä VIP-asiakkuus tarkoittaa 5%:n alennusta lähes kaikista verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista. Viiden prosenttiyksikön säästö on merkittävä etenkin siinä tapauksessa, jos olette tilaamassa suurempaa määrää tuotetta. Mitä suurempi tilaus, sitä suurempi rahallinen säästö. 365 vuorokauden VIP-asiakkuus antaa sinulle myös joustonvaraa, koska voit tilata tuotteita myös pidemmällä aikavälillä ilman, että menetät saamaasi etuutta. Tämän lisäksi Sisustuskaupan VIP-jäsenyys on täysin ilmainen.
Siirry sivustolle

Kenelle alekoodit ovat tarkoitettu?

Alennuskoodien yksi parhaimmista puolista on se, että ne ovat tarkoitettu aivan kaikille. Mikäli siis haluat tehdä ostoksia Sisustuskauppa.com-verkkokaupassa, alekoodit ovat sinua varten! Alennuskoodien käyttö ei vaadi minkäänlaista kirjautumista tai rekisteröitymistä, kopioi vain haluamasi koodi sivuiltamme ja syötä se verkkokaupan kassalla sille tarkoitettuun kenttään. Säästäminen on siis helppoak uin heinänteko! Muista silti tarkistaa kyseisen alennuskoodin mahdolliset erityisehdot, sillä tietyt alekoodit ovat tuotekategoriakohtaisia.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä