3 Sisustuskauppa alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Sisustuskauppa.com:in koodit 2018

Tilaa sisustustuotteet järjettömään hintaan, kun otat käyttöösi sivustomme alennuskoodit. Päivitämme alekoodeja jatkuvasti, minkä lisäksi kerromme myös parhaista alennuksista.
260
0€
Postikulut

Nouda tilaus myymälästä ja saat postituskulut hintaan 0€

Lisätty hetki sitten
70%
Säästö

Laaja valikoima kynttilöitä ja tuikkutikkuja jopa 70% säästöllä Sisustuskauppa.comista

5%
Säästö

Wow! SIsustuskaupan VIP-asiakkaana saat aina 5% säästön tilauksestasi. Liity täältä!

(1 tarjousta 1 joukosta)

Kaunis koti budjetilla - Sisutuskauppa.com

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Kaipaatko ideoita? Seuraamalla Sisustuskauppa.comia sosiaalisessa mediassa, saat ajankohtaista tietoa tämän hetken tuoteuutuuksista ja tarjouksista. Sisustuksen osalta voidaan sanoa, että yksi kuva vastaa tuhatta sanaa. Valikoimaa ja sisustuskuvia selailemalla voit saada hyviä ideoita sisustukseen ja siihen, mikä sopisi nimenomaan sinun kotiisi. Sisustuskaupan löydät sekä Facebookista että Instagramista.
Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat tietoa ajankohtaisista tarjouksista, uutuus- ja poistotuotteista, tunnukset alennuskampanjoihin, sekä ideoita lahjanostoon. Postituslistalta on mahdollista poistua missä vaiheessa tahansa vastaamalla vastaanotettuun sähköpostiviestiin. Tämän lisäksi uutiskirjeen tilaaminen on hurjan helppoa, syötä vain sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään Sisustuskaupan verkkosivuilla, ja saat uutiskirjeen heti sähköpostiisi.
Tutustu kampanjahintoihin

Tutustu kampanjahintoihin

Voit aina katsoa voimassa olevat kampanjahinnat erikseen "kampanjatunnus"-kohdasta, jonne pääset sivun alalaidasta. Syötä sivustoltamme löytämäsi alennuskoodi sille osoitettuun kentään ja katso voimassa olevat kampanjahinnat. Tällä tavalla saat nopeasti tietoosi, mistä kaikista tuotteista voit säästää samalla alennuskoodilla.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

70%
Säästö
Jopa 70% edullisempaa shoppailua Sisustuskauppa.comin tarjousosiossa - kipin kapin ostoksille
Tämä alennus on vanhentunut
0€
Lahjakortit
Sisustuskaupasta hankit lahjakortit täysin vapaasti valitsemallasi summalla
Tämä alennus on vanhentunut
Ilmainen
Toimitus
Sisustuskaupasta saat maaliskuun ajan ilmaisen toimituksen yli 50€ arvoisiin tilauksiin
Tämä alennus on vanhentunut
25%
Säästö
Säästä 25% kuukauden tuoksuista nyt Sisustuskaupassa
Tämä alennus on vanhentunut
50%
Säästö
Kurkkaa Sisustuskaupan kesäale ja tilaa tuotteita jopa 50% alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
0€Postikulut
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Ole sisustus-VIP

Sisustuskauppa.comista löydät ihanimmat sisustustuotteet tuomaan iloa ja tuoksua kotiisi. Sisustuskauppa on suomalainen perheyritys, jonka liikkeen valikoimissa on kansainvälinen kattaus tuotemerkkejä. Varsinaiset kivijalkamyymälät sijaitsevat Tuusulassa ja Helsingissä, minne voit mennä paikan päälle tuotteita ihailemaan ennen ostopäätöksen tekemistä. Valikoiman kynttilät, valaisimet, koriste-esineet, kodintekstiilit ja muut piristävät kotiasi.

Jos harkitset sisustamista isommalla mittapuulla, Sisustuskauppa.com tarjoaa yli sadalla eurolla ostaville 365 vuorokauden VIP-asiakkuuden. Tämä voi jossain tapauksissa olla jopa parempi kuin Sisustuskaupan alennuskoodi, sillä VIP-asiakkuus tarkoittaa 5%:n alennusta lähes kaikista verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista. Viiden prosenttiyksikön säästö on merkittävä etenkin siinä tapauksessa, jos olette tilaamassa suurempaa määrää tuotetta. Mitä suurempi tilaus, sitä suurempi rahallinen säästö. 365 vuorokauden VIP-asiakkuus antaa sinulle myös joustonvaraa, koska voit tilata tuotteita myös pidemmällä aikavälillä ilman, että menetät saamaasi etuutta.
Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä