Sisustuskauppa alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Sisustuskauppa.com:in koodit 2019

Tilaa sisustustuotteet järjettömään hintaan, kun otat käyttöösi sivustomme alennuskoodit. Päivitämme alekoodeja jatkuvasti, minkä lisäksi kerromme myös parhaista alennuksista.
260
(1 tarjousta 0 joukosta)

Kaunis koti budjetilla - Sisutuskauppa.com

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Kaipaatko ideoita? Seuraamalla Sisustuskauppa.comia sosiaalisessa mediassa, saat ajankohtaista tietoa tämän hetken tuoteuutuuksista ja tarjouksista. Sisustuksen osalta voidaan sanoa, että yksi kuva vastaa tuhatta sanaa. Valikoimaa ja sisustuskuvia selailemalla voit saada hyviä ideoita sisustukseen ja siihen, mikä sopisi nimenomaan sinun kotiisi. Sisustuskaupan löydät sekä Facebookista että Instagramista.
Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat tietoa ajankohtaisista tarjouksista, uutuus- ja poistotuotteista, tunnukset alennuskampanjoihin, sekä ideoita lahjanostoon. Postituslistalta on mahdollista poistua missä vaiheessa tahansa vastaamalla vastaanotettuun sähköpostiviestiin. Tämän lisäksi uutiskirjeen tilaaminen on hurjan helppoa, syötä vain sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään Sisustuskaupan verkkosivuilla, ja saat uutiskirjeen heti sähköpostiisi.
Tutustu kampanjahintoihin

Tutustu kampanjahintoihin

Voit aina katsoa voimassa olevat kampanjahinnat erikseen "kampanjatunnus"-kohdasta, jonne pääset sivun alalaidasta. Syötä sivustoltamme löytämäsi alennuskoodi sille osoitettuun kentään ja katso voimassa olevat kampanjahinnat. Tällä tavalla saat nopeasti tietoosi, mistä kaikista tuotteista voit säästää samalla alennuskoodilla.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50%
Säästö
TARJOUS
Kurkkaa Sisustuskaupan löytönurkkaan ja shoppaile kodintuotteita jopa 50% alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Shoppaile Sisustuskauppa.comin Black Friday -alennuksilla sisustuksen ykkösbrändejä jopa 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Sisustuskaupan alennusmyynnistä tilaat tuotteita VÄHINTÄÄN 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt jopa 70% lukuisien sisustustuotteiden hinnoista Sisustuskaupassa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
2,50€
Alkaen
TARJOUS
Suloiset sisustuslaatikot saat Sisustuskaupasta alkaen vain 2,50€ hintaan
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus

Ole sisustus-VIP

Sisustuskauppa.comista löydät ihanimmat sisustustuotteet tuomaan iloa ja tuoksua kotiisi. Varsinaiset kivijalkamyymälät sijaitsevat Tuusulassa ja Helsingissä Mannerheimintiellä, minne voit mennä kätevästi paikan päälle tuotteita ihailemaan ennen ostopäätöksen tekemistä. Valikoiman kynttilät, valaisimet, koriste-esineet, kodintekstiilit ja muut piristävät kotiasi.

Jos harkitset sisustamista isommalla mittapuulla, Sisustuskauppa.com tarjoaa yli sadalla eurolla ostaville 365 vuorokauden VIP-asiakkuuden. Tämä voi jossain tapauksissa olla jopa parempi kuin Sisustuskaupan alennuskoodi, sillä VIP-asiakkuus tarkoittaa 5%:n alennusta lähes kaikista verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista. Viiden prosenttiyksikön säästö on merkittävä etenkin siinä tapauksessa, jos olette tilaamassa suurempaa määrää tuotetta. Mitä suurempi tilaus, sitä suurempi rahallinen säästö. 365 vuorokauden VIP-asiakkuus antaa sinulle myös joustonvaraa, koska voit tilata tuotteita myös pidemmällä aikavälillä ilman, että menetät saamaasi etuutta. Tämän lisäksi Sisustuskaupan VIP-jäsenyys on täysin ilmainen.
Siirry sivustolle

Kenelle alekoodit ovat tarkoitettu?

Alennuskoodien yksi parhaimmista puolista on se, että ne ovat tarkoitettu aivan kaikille. Mikäli siis haluat tehdä ostoksia Sisustuskauppa.com-verkkokaupassa, alekoodit ovat sinua varten! Alennuskoodien käyttö ei vaadi minkäänlaista kirjautumista tai rekisteröitymistä, kopioi vain haluamasi koodi sivuiltamme ja syötä se verkkokaupan kassalla sille tarkoitettuun kenttään. Säästäminen on siis helppoak uin heinänteko! Muista silti tarkistaa kyseisen alennuskoodin mahdolliset erityisehdot, sillä tietyt alekoodit ovat tuotekategoriakohtaisia.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä