Silmäasema alekoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Silmäasema alennuskoodilla

15%
Säästö
Alennus

Silmäasemalla shoppailet kaikki aurinkolasit 15% säästöllä!

Alennus
30%
Säästö
Alennus

Kertakäyttöpiilolinssit nyt -30% edullisemmin Silmäaseman laajasta valikoimasta!

Alennus
50%
Säästö
Alennus

Silmäasemalta tilaat kehykset ja linssit jopa puoleen hintaan!

Alennus
0€
Lahja
Alennus

Saat nyt OD/OS aurinkolasit kaupan päälle piilolinssitilaukseen Silmäasemalta!

Alennus
50%
Säästö
Alennus

Tilaa kahdet lasit Silmäasemalta ja maksat vain toisesta parista!

Alennus

Opi lisää silmiesi tarpeista Silmäaseman YouTube -kanavalla

Tiesitkö, että voit oppia lisää omiesi, sekä läheistesi silmien tarpeista Silmäaseman omalla YouTube-kanavalla? Mikäli tuijotat näyttöpäätettä päivittäin, on hyvä perehtyä esimerkiksi kehon venyttelyä vastaavaan silmäjumppaan! Samalla kuulet myös muiden suomalaisten kokemuksista Silmäaseman asiakkaana ja saat lisätietoa Silmäaseman tarjoamista palveluista sekä tuotteista. Tästä rohkaistuneena voit hyödyntää monet Silmäaseman tarjoamat edut, kuten opiskelija-alennuksen, ilmaiset silmälasit ekaluokkalaiselle lääkärin määräystä vastaan tai 20% alennuksen piilolinssien kestotilaajalle joko netissä tai paikan päällä.

Kopioi parhaat alennuskoodit mukaasi!

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Nyt voit seurata Silmäaseman käynnissä olevia kampanjoita sosiaalisessa mediassa! Katso esimerksi Facebookista, mitkä tuotteet ovat alennuksessa juuri nyt. Silmäsi saattaa osua voimassa oleviin Silmäaseman alekoodeihin nimittäin! Alennuskoodit ovat oiva keino tuoda säästöä muun muassa silmälasien ja piilolinssien hintoihin. Some-kanavien kautta saat ensimmäisenä tiedon parhaista alennuksista, joten shoppailet seuraavat silmälasisi edullisemmin!
Kenelle alennuskoodit on tarkoitettu?

Kenelle alennuskoodit on tarkoitettu?

Muistathan, että sivustoltamme löytyvät alennuskoodit on suunnattu kaikille sivustomme vierailijoille, jotka ovat kiinnostuneet edullisten ostosten tekemisestä Silmäasemalla. Alennuskoodien käyttämistä varten voit vain klikata koodit auki ja napata ne mukaasi ilman erillisiä käyttäjätunnuksia. Huomioithan, että alennuskoodit ovat aina myös maksuttomia, olipa kyseessä sitten normaali koodi tai koodi, jonka löydät vain meidän sivultamme.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30%
Alekoodi
Koodi

Vain meiltä: Silmäasema alekoodilla tilaat nyt kaikki piilolinssit -30% edullisemmin!

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 3. huhtikuuta
Vanhenee:
 3. huhtikuuta
40%
Säästö
Alennus

Kaikki lasit nyt vähintään -40% normaalia edullisemmin Silmäasemalta!

Alennus
Vanhenee pian!
30%
Säästö
Alennus

Kertakäyttöpiilarit nyt Silmäasemalta -30% säästöllä!

Alennus

Varmennetut, Silmäasema verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Laatua ja palvelua jo yli 40 vuotta

Silmäasema on näkemisen ja silmäterveyden palveluja sekä tuotteita tarjoava yritys, jolla on toimintaa jo yli 150 myymälässä Suomessa ja Virossa. Ensimmäisen kerran Silmäasema avasi ovensa Kuopiossa jo vuonna 1975 kahden alan ammattilaisen aloitteesta. Tänä päivänä Silmäasema tunnetaankin optikko- ja silmälääkäripalveluistaan ympäri Suomen.

Silmäasema on vakiinnuttanut vahvan markkina-asemansa vuosien kokemuksen, laadukkaiden tuotteiden ja asiakasystävällisten hintojensa avulla. Koska optikkoliikkeellä on koko ajan käynnissä useita alennuksia erilaisiin tuoteryhmiin liittyen, voivat niin silmälasien, piilolinssien kuin aurinkolasienkin ostajat tuoda huomattavasti säästöä ostoksiinsa Silmäasemalla.

Ilmainen hoitoarvio

Haluaisitko investoida uusiin silmälaseihin, tilata lisää piilolinssejä tai luopua edellisistä kokonaan? Varaa ilmainen hoitoarvio Silmäasemalle helposti netissä. Hoitoarvion avulla olet askeleen lähempänä laserleikkauksen toteuttamista! Varaaminen on helppoa ja nopee, minkä lisäksi se ei maksa mitään. Sinun tulee vain valita alue, jossa haluat toteuttaa hoitoarvion, päivämäärä, kellonaika ja optikon nimi. Voit valita ajan jopa viikkojen päähän!