Ruokaboksi alekoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Ruokaboksi koodilla

 • Kaikki (5)
  Kaikki (5)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (4)
  Diilit (4)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
10€
Alekoodi
Koodi

Ruokaboksi alekoodilla säästät 10€ tilauksesi loppusummasta!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 23. toukokuuta
Vanhenee:
 23. toukokuuta
59€
Alkaen
Alennus

Tilaa Ruokaboksit kaikkien talouksien tarpeisiin nyt alkaen vain 59€ hintaan!

Alennus
77€
Alkaen
Alennus

Ruokaboksi toimittaa nyt myös koko perheelle sopivan Perheboksin alkaen vain 77€:lla!

Alennus
109€
Alkaen
Alennus

Jopa 7 hengen perheelle suunnitelti JättiPerheboksi nyt alkaen vain 109€ Ruokaboksilta!

Alennus
0€
Reseptit
Alennus

Liity Ruokaboksin tilaajaksi ja kurkkaa tuhannet reseptit ilmaitteeksi!

Alennus
Vanhenee pian!

Lisävinkkejä suuriin säästöihin, ole hyvä!

Säästä rahaa tauottamalla tilaus

Säästä rahaa tauottamalla tilaus

Tiesitkö, että mikäli haluat lähteä esimerkiksi lomalle tai olet viikon kestävällä työmatkalla, voit tauottaa Ruokaboksi tilauksesi ilman lisäkuluja? Sinun ei siis tarvitse huolehtia tilauksen irtisanomisesta ja mahdollisista kustannuksista, sillä tauottaminen onnistuu Ruokaboksin omasta järjestelmästä napin painalluksella ja seuraavalla viikolla käytössäsi on taas maistuvat ja nopeat reseptit kun olet jälleen kotona.
Katso reseptit ennakkoon

Katso reseptit ennakkoon

Ruokaboksin vaihtaminen esimerkiksi vegeboksiin onnistuu kätevästi vaikka keskellä tilauskautta. Katso siis reseptit aina ennakkoon ja vaihda boksia, mikäli tuntuu siltä että toinen ruokatoimitus sopii paremmin sinun ja perheesi makuun. Tai kokeile muita bokseja täysin vaihtelumielessä, vaihtaminen ei maksa ylimääräistä mikäli toisen boksin hinta on sama kuin edellisen. Ja mikäli on, maksat vain erotuksen! Hintahan alenee tietysti myös Ruokaboksi alekoodilla.

Säästä myös hermoja - kokkaus voi olla nyt koko perheen yhteinen harrastus

Keskimäärin suomalaiset perheet ehtivät viettämään vain 12 minuuttia aikaa yhdessä perheen kesken. Tämä on nyt helppo korjata tilaamalla ruokapalvelu kotiin. Et ainoastaan säästä hermoja ja rahaa nyt kun ruokaostokset vähentyvät, mutta saat lisäaikaa perheellesi. Kokkauksesta on nyt helppo tehdä koko perheen yhteinen harrastus ja näin ollen lisätä aikaa perheen kesken entisestään. Katso alla olevalta videolta vanhempien kommentit Ruokaboksin käytöstä sekä helppoudesta ja rohkaistu itsekin! Ruokaboksi alennuskoodilla teet tilauksen myös edullisemmin!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Postitus
Alennus

Ruokaboksi toimittaa kaikki raaka-aineet ja ateriat aina ilmaiseksi!

Alennus
62€
Alkaen
Alennus

Tilaa 1-2 hengen talouksiin soveltuva Ruokaboksi nyt alkaen vain 62€:lla!

Alennus

Varmennetut, Ruokaboksi verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Edulliset ja laadukkaat ateriat suoraan kotiin

Ruokaboksi on suureen suosioon noussut täysin kotimainen palvelu, joka toimittaa laadukkaat raaka-aineet sekä reseptit helppoihin aterioihin suoraan kotiin. Sen lisäksi, että palvelu helpottaa arkea ja säästää aikaa ruoan valmistuksessa, Ruokaboksi pyrkii myös valitsemaan raaka-aineet aina kotimaisilta toimittajilta. Valitse itsellesi tai perheellesi sopiva boksi ja syöt terveellisiä ja maukkaita ruokia kotonasi joka päivä ilman huolta ostoksista. Katso esimerkiksi nämä Ruokaboksi ateriapalvelun suositut vaihtoehdot:

1. Perheboksi soveltuu 3-5 hengen perheille koosta riippuen
2. Vegeboksi takaa helpot ja maistuvat kasvisruoat
3. Jättikokoinen perheboksi sopii jopa 7 hengen perheille
4. Normaali ruokaboksi tuo ateriat kotiin myös pariskunnille

Ruokaboksi reseptit säästävät aikaa jokaisessa taloudessa, mutta nyt säästät myös rahaa kun käytössäsi on meiltä löytyvä viimeisin Ruokaboksi alennuskoodi! Hyvää ruokahalua!

Ruokaboksi alennuskoodilla säästät varmasti

Ruokaboksin hinta määrittyy aina boksin koon ja tilausmuodon perusteella. Nyt voit kuitenkin säästää rahaa jokaisesta Ruokaboksitilauksesta, sillä me teemme yhteistyötä tämän mahtavan palvelun kanssa ja tarjoammekin vain meiltä löytyvät Ruokaboksi alekoodit kaikille käyttäjille! Valitse tämä ruokakuljetus, kun haluat saada laadukkaat ruoka-aineet suoraan kotiin toimitettuna ja säästää aikaa sekä vaivaa kiireisen arjen keskellä. Helpot reseptit takaavat, että kuka tahansa osaa kokata uskomattoman maistuvaa ja terveellistä ruokaa todella lyhyessä ajassa. Ja mikä parasta, voit nyt myös tauottaa tilauksesi ilman lisäkustannuksia mikäli et ole kotona tiettynä aikana. Voit myös yhtälailla vaihtaa boksia mikäli huomaat, että toisessa boksissa on sinulle tai perheellesi paremmin soveltuvia reseptejä. Ruokaboksin toimituspäivä on aina maanantai, joten myös tilauksen vastaanottaminen sujuu joka viikko helposti ja vaivattomasti.