4 Room21 alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Room21 koodi 2019

Room21lta tilaat laadukkaat huonekalut edullisesti netistä! Huimilla alekoodeillamme säästät vieläkin enemmän
260
15%
Säästö
TARJOUS

Säästä nyt jopa 15% valaisinostoksestasi Room21:lla

Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS

Caravaggio-seinävalaisin nyt Room21:ltä 20% säästöllä

Avaa alennus
84€
Alkaen
TARJOUS

Kurkkaa Room21n verkkokauppaan ja tilaa uutuustuotteita alkaen vain 84€

Avaa alennus
Ilmainen
Toimitus
TARJOUS

Jihuu! Room21lta saat ilmaisen toimituksen yli 100€ tilauksiin

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Hei säästöhaukka! Nämä vinkit ovat juuri sinua varten:

Seuraa somessa

Seuraa somessa

Voit seurata Room21a Instagramissa, Facebookissa sekä tietenkin Pinterestissä! Sosiaalisen median kautta saat ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisimmista alennuksista sekä kampanjoista. Jos olet oikein onnekas, voit saada myös eksklusiivisia alennuskoodeja jotka ovat tarkoitettu esimerkiksi vain Room21n Instagram-seuraajille. Sosiaalisessa mediassa seuraaminen on tietenkin täysin ilmaista. Mikset siis klikkaisi "seuraa" nappia jo tänään?
Joustavat maksutavat

Joustavat maksutavat

Room21n verkkokaupassa voit maksaa huonekaluostoksesi luottokortilla, laskulla, Klarna-osamaksulla tai vaikkapa verkkopankissasi! Mikään maksutapa ei aiheuta sinulle minkäänlaisia lisäkuluja, joten voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan tavan maksaa ostoksesi. Voit myös shoppailla huoletta, sillä Room21 takaa 100% turvalliset maksutapahtumat. Toivotamme siis sinulle huolettomia ostoshetkiä!
Kätevä palautus

Kätevä palautus

Room21 tarjoaa kaikille tuotteilleen kätevän 14 päivän palautusoikeuden. Voit siis rauhassa päättää kotona, sopiiko valitsemasi huonekalu kotisi sisustukseen. Mikäli tulet siihen tulokseen, että vaikkapa valitsemasi nojatuoli ei ole aivan täydellinen, voit huoletta palauttaa sen. Palautus tapahtuu täysin veloituksetta tietenkin. Kurkkaa vielä tarkemmat palautusehdot Room21-nettisivuilta ja saat rahasi takaisin alta aikayksikön.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Säästö
TARJOUS
Room21:ltä juuri nyt suuri valikoima mattoja 20% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
12%
Säästö
TARJOUS
Room21n keväthulinoilla säästät huimat 12% monista tuotteista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Tilaa kaikki matota Room21n verkkokaupasta nyt puoleen hintaan
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Huolettomia huonekaluostoksia Room21lla

Room21 on ruotsalainen huonekalukauppa. Voit siis olla varma, että löydät Room21lta juuri skandinaaviseen sekä pohjoismaalaiseen makuun sopivia, tyylikkäitä design-huonekaluja. Mikä parasta, Room21lta löydät jokaiseen budjettiin sopivia tuotteita. Tämän lisäksi verkkokaupassa on melkein aina käynnissä mahtavia alennuksia sekä kampanjoita, joilla voit säästää uskomattomia summia. Muista myös napata mukaasi parhaat Room21-alekoodimme ja alennuksesi on taattu. Siirry sivustolle

Kuinka käytän alekoodin?

Löysitkö sopivan Room21-alekoodin? Onneksi olkoon! Nyt sinun tarvitsee vain kopioida alekoodi sivuiltamme ja siirtyä ostoksille. Kun olet valmis, voit syöttää alennuskoodin sille tarkoitettuun kenttään Room21-verkkokaupan kassalla, ja ostostesi loppusumma hupenee silmissä. Alennuskoodien käyttö ei yleensä vaadi minkäänlaista rekisteröitymistä tai kirjautumista, sillä kaikilla tulisi olla mahdollisuus nauttia edullisista ostoshetkistä. Siirry siis kipin kapin alennetuille ostoksille!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä