Rum21 alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Rum21 alekoodilla

  • Kaikki (2)
    Kaikki (2)
  • Alekoodit (1)
    Alekoodit (1)
  • Diilit (1)
    Diilit (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
10%
Alekoodi
Koodi

Rum21ltä saat nyt käyttöösi 10% alekoodin seuraavaan tilaukseesi

Koodi
Vanhenee:
 2. kesäkuuta
Vanhenee:
 2. kesäkuuta
29%
Säästö
Alennus

Design House Stockholmin Block valaisin nyt -29% edullisemmin Rum21:stä!

Alennus

Hei säästöhaukka! Nämä vinkit ovat juuri sinua varten:

Seuraa somessa

Seuraa somessa

Voit seurata Rum21a Instagramissa, Facebookissa sekä tietenkin Pinterestissä! Sosiaalisen median kautta saat ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisimmista alennuksista sekä kampanjoista. Jos olet oikein onnekas, voit saada myös eksklusiivisia alennuskoodeja jotka ovat tarkoitettu esimerkiksi vain Rum21n Instagram-seuraajille. Sosiaalisessa mediassa seuraaminen on tietenkin täysin ilmaista.
Joustavat maksutavat

Joustavat maksutavat

Rum21n verkkokaupassa voit maksaa huonekaluostoksesi luottokortilla, laskulla, Klarna-osamaksulla tai vaikkapa verkkopankissasi! Mikään maksutapa ei aiheuta sinulle minkäänlaisia lisäkuluja, joten voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan tavan maksaa ostoksesi. Voit myös shoppailla huoletta, sillä Rum21 takaa 100% turvalliset maksutapahtumat. Toivotamme siis sinulle huolettomia ostoshetkiä!

Palautus

Rum21 tarjoaa kaikille tuotteilleen kätevän 14 päivän palautusoikeuden. Voit siis rauhassa päättää kotona, sopiiko valitsemasi huonekalu kotisi sisustukseen. Mikäli tulet siihen tulokseen, että vaikkapa valitsemasi nojatuoli ei ole aivan täydellinen, voit huoletta palauttaa sen. Palautus tapahtuu täysin veloituksetta tietenkin. Kurkkaa vielä tarkemmat palautusehdot Rum21-nettisivuilta ja saat rahasi takaisin alta aikayksikön.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Säästö
Alennus

Nappaa nyt sohvista, sohvapöydistä ja nojatuoleista 20% alennus Rum21:ltä!

Alennus
12€
Säästö
Alennus

Ensiostajat saavat nyt 12€ alennuksen Rum21 verkkokaupasta!

Alennus

Varmennetut, Rum21 verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Huolettomia huonekaluostoksia Rum21lla

Rum21 on ruotsalainen huonekalukauppa. Voit siis olla varma, että löydät Rum21lta juuri skandinaaviseen sekä pohjoismaalaiseen makuun sopivia, tyylikkäitä design-huonekaluja. Mikä parasta, Rum21lta löydät jokaiseen budjettiin sopivia tuotteita. Tämän lisäksi verkkokaupassa on melkein aina käynnissä mahtavia alennuksia sekä kampanjoita, joilla voit säästää uskomattomia summia. Muista myös napata mukaasi parhaat Rum21-alekoodimme ja alennuksesi on taattu.

Kuinka käytän alekoodin?

Löysitkö sopivan Rum21 alekoodin? Onneksi olkoon! Nyt sinun tarvitsee vain kopioida alekoodi sivuiltamme ja siirtyä ostoksille. Kun olet valmis, voit syöttää alennuskoodin sille tarkoitettuun kenttään Rum21-verkkokaupan kassalla, ja ostostesi loppusumma hupenee silmissä. Alennuskoodien käyttö ei yleensä vaadi minkäänlaista rekisteröitymistä tai kirjautumista, sillä kaikilla tulisi olla mahdollisuus nauttia edullisista ostoshetkistä. Siirry siis kipin kapin alennetuille ostoksille!