4 Puhelinfix alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Puhelinfix koodit 2018

Nyt voit korjata mobiililaitteen helposti ja edullisesti kotona! Tsekkaa Puhelinfixin uskomattomat edut.
260
0€
Työkalut

Puhelinfixiltä saat tilaukseesi mukaan aina täysin ilmaisen työkalusarjan

Halvat
Hinnat

Huolla mobiililaite Puhelinfixin varaosilla - Hyödynnä aina halvat hinnat TÄSTÄ

4,50€
Alkaen

Löydä varaosat Huawein laitteisiin edulliseen hintaan Puhelinfixistä - TIlaa alkaen vain 4,50€

4,90€
Alkaen

Puhelinvixistä löydät varaosat iPadeihin erinomaiseen hintaan! Katso osat alkaen vain 4,90€

(1 tarjousta 1 joukosta)

Tärppejä, joiden avulla et voi olla säästämättä varaosien hinnoista!

Some-kanavilla säästöä ostoksiisi

Some-kanavilla säästöä ostoksiisi

Toimi nopeasti ja käy tykkäämässä Puhelinfixin sivusta Facebookissa! Seuraajana olet askeleen lähempänä parhaiden alennusten ja Puhelinfixin alennuskoodien hyödyntämistä, sillä myymälä tapaa jakaa alekoodeja mobiililaitteiden varaosiin myös sosiaalisessa mediassa. Pidä myös silmällä YouTubea, josta löydät asennusvideoita ja muita tärppejä puhelimen huoltamiseen aina edulliseen hintaan.
Asennusohjeet hintaan 0€

Asennusohjeet hintaan 0€

Älä enää tuhlaa aikaa tai rahaa asennusohjeiden etsimiseen ja hankkimiseen. Tilaamalla varaosat Puhelinfixiltä, löydät jokaisen varaosan tuotekuvauksesta ilmaiset asennusohjeet kunkin varaosan asentamista varten. Asennusohjeet ovat kaikkien ymmärrettävissä, joten sillä ei ole väliä, vaikka olisit ensimmäistä kertaa korjaamassa puhelintasi itse. Tutustu tuotteisiin ja ohjeisiin tältä istumalta!
Suosi Puhelinfixiä ja säästä

Suosi Puhelinfixiä ja säästä

Tähän ei älyn jättiläistä tarvita tajutakseen että suurimmat kulut puhelimen korjauksessa tulee itse työstä, ei sen korjaukseen tarvittavista osista. Puhelinfixin asiakkaana olet jo säästämisen polulla, et maksa kuin osista, ja teet työn itse. Oman puhelimen korjaaminen on hauskaa näpertelyä, ja palkitsevaa puuhaa, sillä palkkana on toimiva puhelin tai ehjä näyttö! Puhelinfixin osat ovat erittäin kilpailukykyisen hintaisia, ja lisäksi saat extra-alennuksen käyttämällä aika ajoin esiintyviä alennuskoodejamme.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
Tilaa varaosat puhelimeen Puhelinfixistä ja säästä 10% hinnoista alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
20%
Säästö
Tilaa varaosat iPadeihin järkevään hintaan Puhelinfixistä - Hyödynnä jopa 20% säästöt
Tämä alennus on vanhentunut
25%
Säästö
Tällä viikolla Puhelinfixissä; Tilaa Nokian varaosat 25% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
0€Työkalut
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Puhelinfix - Varaosia ja huoltoa

Puhelinfix on Suomessa ja Virossa toimiva myymälä, jonka valikoima sisältää varaosia ja työkaluja satojen eri älypuhelimien ja tablettien huoltoon. Suomessa Puhelinfixin tuotteita voi ostaa verkossa, jota kautta on myös mahdollista varata huolto järkevään hintaan Tallinnassa, jonne mobiililaite on helposti lähetettävissä korjattavaksi. Mikäli haluat hoitaa puhelimen korjaustyöt itse, ammattitaitoiset henkilöt ovat apunasi chatin tai sähköpostin kautta täysin ilmaiseksi. Lisäksi käytössäsi ovat puhelimien varaosien maksuttomat asennusohjeet, jotka löytyvät muun muassa videoversioina YouTubesta.

Puhelinfixillä on jo yli 30 000 tyytyväistä asiakasta Suomessa ja Virossa. Liity sinäkin osaksi onnellista asiakaskuntaa hyödyntämällä mobiilitarvikkeiden mahtavat hinnat, jotka takaavat jokaisen puhelimen ja tabletin halvan sekä helpon huollon. Muista lisäksi hyödyntää Puhelinfixin alennuskoodit, joiden avulla tuot uskomattomia ekstrasäästöjä ostoksiisi.
Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä