Puhelimenkuoret.fi alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Puhelimenkuoret.fi alekoodilla

11,95€
Alkaen
Alennus

Suojakuoret Applen iPhone malleihin nyt alkaen vain 11,95€:lla Puhelimenkuoret.fi:stä!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Puhelimenkuoret.fi verkkokaupasta löydöt myös Apple iPad kuoret jopa 20% säästöllä

Alennus

Nappaa parhaat säästövinkkimme tästä

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Voit tietenkin seurata Puhelimenkuoret.fiä Facebookissa! Sieltä löydät ajankohtaisimmat tiedot uusimmista alennuksista ja kamapanjoista. Joskus sinulla voi käydä tuuri, sillä voit bongata aktiiviset Puhelimenkuoret.fi alennuskoodit myös somen kautta. Sosiaalisessa mediassa seuraaminen on tietenkin täysin ilmaista, joten mikset klikkaisi "Tykkää sivusta"-nappia jo tänään?
Joustavat maksutavat

Joustavat maksutavat

Puhelimenkuoret.fi-verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi verkkopankissa, luottokortilla, osamaksulla, laskulla tai vaikkapa Mobile Paylla! Mikään maksutapa ei aiheuta sinulle minkäänlaisia lisäkuluja joten voit vaikka kokeilla eri maksutapaa jokaisella ostokerralla. Puhelimenkuoret.fi myös takaa 100% turvalliset maksutapahtumat. Toivotammekin sinulle huolettomia shoppailuhetkiä!
Nopeat toimitukset

Nopeat toimitukset

Puhelimenkuoret.fi tarjoaa huippunopeat toimitukset kaikille tuotteilleen. Tämä siis tarkoittaa sitä, että kunhan teet tilauksesi ennen kello 16:45, tilaus lähetetään vielä samana päivänä! Tilaus lähetetään yleensä kirjekuoressa, joten suojakuoresi kilahtaa postiluukustasi alta aikayksikön.
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Tuliko kysyttävää tilaukseen tai tuotteeseen liittyen? Puhelimenkuoret.fi tarjoaa monipuolisen skaalan yhteydenottoon ja ongelmanratkaisuun. Ensimmäiseksi sinun kannattaa katsoa ovatko muutkin asiakkaat kysyneet samaa kysymystä kuin sinä. Kohdasta usein kysytyt kysymykset löydät yleisimmät pulmat ja niiden ratkaisut. Voit myös täyttää kyselylomakkeen, soittaa tai laittaa sähköpostia!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

15%
Säästö
Alennus

Nappaa Puhelimenkuoret.fistä puhelintarvikkeet jopa 15% edullisemmin

Alennus
15%
Säästö
Alennus

Nappaa Puhelimenkuoret.fistä puhelintarvikkeet jopa 15% säästöllä!

Alennus

Varmennetut, Puhelimenkuoret.fi verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Suojaa puhelimesi parhaaseen hintaan

Haluatko suojata kallisarvoisen puhelimesi? Silloin Puhelimenkuoret.fi on kauppasi! Puhelimenkuoret.fi-verkkokaupasta tilaat uskomattoman laajan valikoiman suojakuoria, näytönsuojia sekä muita puhelinasusteita melkein mihin tahansa puhelinmalliin. Mikä parasta, Puhelimenkuoret.fi on kotimainen verkkokauppa joten voit shoppailla huoletta ja ostoksesi toimitetaan kirjekuoressa suoraan postilaatikkoosi. Kätevää, eikö totta? Muistathan napata mukaasi parhaat Puhelinmenkuoret.fi alekoodit ennen siirtymistäsi verkkokauppaan ja säästösi on taattu.