3 Polarn O. Pyret alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Polarn O. Pyret kampanjakoodit 2018

Polarn O. Pyretin lastenvaatteissa yhdistyy mukavuus, kestävuus, pohjoismainen suunnittelu ja ekologisuus. Säästä nyt ajankohtaisilla koodeillamme ja alennuksillamme shoppaillessasi lastenvaatteita laadukkaasta Polarn O. Pyret -mallistosta
260
0€
Postikulut
TARJOUS

Shoppaile lastenvaatteet Polarn O. Pyretiltä ilman postikuluja valitsemalla toimitustavaksi nouto myymälästä

Avaa alennus
8,90€
Alkaen
TARJOUS

Tutustu Polarn O. Pyretin lämpimään villamallistoon ja tilaa ihanat merinovillaiset lastenvaatteet alkaen hintaan 8,90€

Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

Polarn O. Pyretin flash sale -alella tilaat jo jopa 50% halvemmat juhla-asusteet 30% lisäsäästöllä

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Insiproidu, säästä ja opi uutta Polarn O. Pyretillä

Neuvoja lasten kunnolliseen pukemiseen

Neuvoja lasten kunnolliseen pukemiseen

Polarn O. Pyret tarjoaa aktiivisesti ohjeita ja vinkkejä lasten pukemiseen niin sään, koon kuin materiaalinkin mukaan. Tämänhetkisten pukeutumisoppaitten joukosta löydät muun muassa ohjeistusta ulkovaatteiden koon valitsemiseen, lasten pukemisvinkkejä eri vuodenaikoina sekä ohjeita erilaisten vaatemateriaalien oikeaoppiseen huoltamiseen. Oppaiden neuvoja noudattamalla pääset lähemmäksi Polarn O. Pyretin vaatteiden pitkän kestävyyden tavoitetta, varmistat lapsesi mukavuuden ja turvallisuuden uusissa vaatteissaan sekä saat uusia ideoita lasten ja vauvojen kausipukeutumiseen.
PO.P+ -kanta-asiakkuus kannattaa

PO.P+ -kanta-asiakkuus kannattaa

PO.P+ on Polarn O. Pyretin maksuton kanta-asiakkuusohjelma, joka palkitsee jäsenensä sekä ainutlaatuisilla eduilla että tehdyistä ostoksista kertyvillä bonuspisteillä. Bonusta saat yhden pisteen jokaisesta kuluttamastasi eurosta, ja 200 pisteen rajan mennessä rikki saat 5€ arvoisen alennuksen. PO.P+ -asiakkaana saat huomionarvoisten alennusten ja kerättyjen bonusetujen lisäksi ensimmäisten joukossa tiedon kauden uutuuksista, tuoreimmista lastenpukemisen vinkeistä sekä Polarn O. Pyretin järjestämistä asiakastapahtumista.
Kiireisen vanhemman vinkkivitonen

Kiireisen vanhemman vinkkivitonen

Lapsiperheen arkikiireiden keskellä aikaa ei välttämättä riitä kaupoissa pyörimiseen tai lastenvaatteiden selailuun internetissä. Polarn O. Pyretin uutuustuotteista, vaatetusvinkeistä ja alennuksista on kuitenkin helppo pysyä ajan tasalla sosiaalisen median kanavien kautta. Seuraamalla PO.Pia esimerkiksi Instagramissa, Facebookissa tai Pinterestissä saat päivän pikaisten some-selailujen aikana kuin vahingossa tietoa lasten pukeutumisen uusista tuulista.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
KOODI
Polarn O. Pyretiltä VAIN TÄNÄÄN 20% lisäsäästö mid season sale -tuotteista - käytä alekoodi heti!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Säästö
TARJOUS
Kanta-asiakkaat tilaavat Polarn O. Pyretiltä nyt kuoritakit ja -housut 20% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
25%
Säästö
TARJOUS
Polarn O. Pyretin kanta-asiakkaat shoppailevat nyt valikoidut talvitakit 25% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Polarn O. Pyret tarjoaa nyt lasten villatuotteet ja tekniset kerrastot 20% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€
Postikulut
TARJOUS
Tilaa ihanat lastentuotteet Polarn O. Pyretiltä muutaman päivän ajan ilmaisella toimituksella
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€Postikulut
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kestävää, hyvälaatuista & eettistä lastenmuotia

Ruotsalaisen Polarn O. Pyretin päällä mukavat, menonkestävät ja pitkäikäiset lasten- ja vauvojenvaatteet suunnitellaan tänä päivänä yli 40 vuoden kokemuksella. Vaatteen kestävyyden, mukavuuden ja turvallisuuden lisäksi Polarn O. Pyret panostaa tuotteidensa ekologisuuteen, ja tarjoaa kokonaisen malliston ECO-merkittyjä luomu- tai kierrätyskankaasta valmistettuja lastenvaatteita. Laadukkaiden tuotteiden joukosta löydät niin ulko- kuin sisävaatteet, ja oli etsinnässä sitten väli- ja aluskerrasto, haalarit, toppahousut, sukat tai ikivihreän raitamalliston perusvaate, Polarn O. Pyretiltä löydät takuulla kattavan valikoiman huippulaatuisia ja tyylikkäitä tuotteita kaiken ikäisille touhuajille taaperoista kouluikäisiin.

Verkkokaupan lisäksi löydät Polarn O. Pyretin kivijalkamyymälöitä ympäri Suomen esimerkiksi Oulusta, Tampereelta, Helsingistä ja Vaasasta.

Kanta-asiakkuusetujen ja sivuston vaihtuvan outlet-valikoiman lisäksi Polarn O. Pyretin laatuvaatteista pääset säästämään tältä sivulta löytyvillä ajankohtaisilla kampanjoilla ja alennuskoodeilla.
Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä