PARHAAT OSTOSPAIKAT
Valikko

Partioaitta alennuskoodit 2023 Postilta

Säästä rahaa hyödyntämällä meidän aktiiviset & testatut Partioaitta alekoodit

100€
Lahjakortti
Alennus

Partioaitta tarjoaa nyt 100€ arvoisen lahjakortin kaupan päälle tilaukseesi!

Alennus
100€
Lahjakortti
Hyödynnä alennus
30%
Säästö
Alennus

Laadukkaat vaelluskengät miehille ja naisille nyt jopa 30% säästöllä Partioaitalta!

Alennus
30%
Säästö
Hyödynnä alennus
23%
Säästö
Alennus

Partioaitta tarjoaa 2 paria Sukkamestarit merinovillasukkia 23% säästöllä!

Alennus
23%
Säästö
Hyödynnä alennus
20%
Säästö
Alennus

Partioaitta tuo kaikki merinovillaiset t-paidat nyt 20% säästöllä!

Alennus
20%
Säästö
Hyödynnä alennus
50%
Säästö
Alennus

Partioaitan alesta tilaat laadukkaat naisten kengät jopa puoleen hintaan

Alennus
50%
Säästö
Hyödynnä alennus
54%
Säästö
Alennus

Partioaitta-verkkokaupasta ostat valittuja takkeja jopa 54% säästöllä!

Alennus
54%
Säästö
Hyödynnä alennus
100€
Lahjakortti
Alennus

Partioaitta tarjoaa nyt kaupan päälle ilmaiseksi 100€ sisältävän lahjakortin!

Alennus
100€
Lahjakortti
Hyödynnä alennus
49,90€
/2kpl
Alennus

Partioaitta tarjoaa nyt 2 t-paitaa vain huokeaan 49,90€ yhteishintaan!

Alennus
49,90€
/2kpl
Hyödynnä alennus

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30%
Säästö
Alennus

Partioaitta tarjoaa nyt valittuja Fjällrävenin vaellushousuja jopa 30% säästöllä!

Alennus
30%
Säästö
Hyödynnä alennus
26%
Säästö
Alennus

Partioaitta on laittanut Fjällräven Vardag Anorak naisten välikausitakin huikeaan 26% tarjoukseen!

Alennus
26%
Säästö
Hyödynnä alennus

Lue parhaista tavoista säästää sosiaalisesta mediasta

Some

Some

Partioaitalla on käytössään lukuisia eri sosiaalisen median kanavia, joiden avulla on mahdollista seurata uutisia muun muassa tuoteuutuuksista ja käynnissä olevista alennusmyynneistä. Lisäksi ahkerimmat some-kanavien seuraajat nappaavat mukaansa parhaat Partioaitan alekoodit ostoksiinsa. Eikä siinä vielä kaikki, sillä some-kanavat auttamat Partioaitan asiakkaita lisäksi inspiroitumaan retkeilystä ja urheiluista huikeilla julkaisuillaan, joita on aina mielenkiintoista seurata.
BLOGISTA NEUVOA

BLOGISTA NEUVOA

Partioiaitan huippusuositusta blogista on mahdollista hakea ideoita retkeilyyn ja matkailuun liittyen. Lisäksi blogista on mahdollista kerätä parhaimmat ohjeet ja vinkit muun muassa kalastukseen, melontaan, pyöräilyyn ja luisteluun liittyen. Blogin lukeminen on oiva keino pysyä perillä retkeilymaailman viimeisimmistä trendeistä, minkä lisäksi blogi avustaa verkkoshoppailijoita keksimään parhaat lahjaideat ja antaa ison pinon säästövinkkejä retkeilyvarusteiden ostamiseen.
YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Partioaitan asiakkaana olet osana kehittämässä jotain suurempaa. Partioaitta lahjoittaa nimittäin joka vuosi prosentin verran jokaisen klubiin liittyneen asiakkaan ostoksista hyväntekeväisyyteen ihmisoikeuksin puolustamisen tai ympäristön puolesta. Et kuitenkaan itse maksaa ekstraa tästä hyväntekeväisyystyöstä, sillä maksun tekee Partioaitta tekemiesi ostosten summan perusteella.
KLUBITARJOUKSET

KLUBITARJOUKSET

Liity Partioaitan 365-klubilaiseksi ja nappaa parhaat alennukset ja Partioaitta alekoodit käyttöösi. Liittyminen käy nopeasti ja ilman jäsenmaksua vain muutamalla hiiren klikkauksella! Klubiyhteisön jäsenenä saat hurjan määrän eksklusiivisia etuja, kuten kuukausittaisia klubitarjouksia suosikkituotteista, etuja Partioaitan yhteistyökumppaneilta sekä ilmaisen Outdoor-lehden kolmesti vuodessa.
Klubilaisena saat jatkuvia säästöjä ostoksiisi

Klubilaisena saat jatkuvia säästöjä ostoksiisi

Liity Partioaitan klubilaiseksi ja vastaanota parhaat alennukset ja alekoodit käyttöösi. Liittyminen käy nopeasti ja maksutta vain muutamalla hiiren klikkauksella, minkä jälkeen saat saman tien hurjan määrän etuja, kuten alennuksia suosikkituotteistasi käyttöösi. Mikä parasta - voit hyödyntää alennukset sekä verkkokaupassa että liikkeissä.
Uutiskirje

Uutiskirje

Liity postituslistalle ja vastaanota viikottain lukuisia asiakasetuja suoraan sähköpostiisi. Asiakasetujen joukosta löydät muun muassa alennuksia Partioaitan suosituimmista tuotteista ja alennuskoodeja, joiden avulla voit säästää tuoteuutuuksista ja jo alennettujen varusteiden hinnoista. Postituslistalla oleminen kannattaa myös silloin, kun haluat muuten vain saada ilmaisia vinkkejä retkeilyyn ja ulkoiluun!

Partioaitta x Is Not Enough -mallisto

Partioaitasta löydät lämpöiset ja kestävät ulkoiu- ja retkeilyvaatteet jokaiseen seikkailuun. Katso tämä video ja tutustu Is Not Enough -mallistoon, jonka valikoimasta nappaat mukaasi laadukkaat naisten sekä miesten ulkoiluhousut. Tämän malliston löydät vain Partioaitan verkkokaupasta. Muistathan, että Partioaitta alekoodit viilaavat myös tämän malliston hintoja. Suuntaa vaikka heti ostoksille!

Suositut Partioaitta alennuskoodit ja diilit

Kupongin otsikkoKupongin alennusViimeinen käyttöpäivä
Partioaitta tarjoaa nyt 100€ arvoisen lahjakortin kaupan päälle tilaukseesi!100€ Lahjakortti17. kesäkuuta
Laadukkaat vaelluskengät miehille ja naisille nyt jopa 30% säästöllä Partioaitalta!30% Säästö17. kesäkuuta
Partioaitta tarjoaa 2 paria Sukkamestarit merinovillasukkia 23% säästöllä!23% Säästö16. kesäkuuta
Partioaitta tuo kaikki merinovillaiset t-paidat nyt 20% säästöllä!20% Säästö28. kesäkuuta
Partioaitan alesta tilaat laadukkaat naisten kengät jopa puoleen hintaan50% Säästö6. kesäkuuta

Ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden ykköskauppa

Partioaitta on urheiluvarusteita ja retkeilyvarusteita myyvä tarvikekauppa, jolla on ollut toimintaa Suomessa jo yli 90 vuoden ajan. Ensimmäisen kerran Partioaitta avattiin Helsinkiin vuonna 1928, jolloin Yrjönkadun liike aloitti toimintansa. Nykyään varustekaupalla on myymälöitä sekä Ruotsissa että Suomessa, minkä lisäksi urheiluvarusteita on mahdollista ostaa yrityksen verkkokaupassa.

Partiovaruste tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, joita on saatavilla järkevään hintaan. Tunnetut urheiluvarustebrändit, joissa yhdistyvät tuotteiden korkea laatu ja edulliset hinnat tekevät Partiovarusteesta jokaisen retkeilystä ja urheilusta kiinnostuneen ykköskaupan tehdä ostoksia. Lisäksi Partioaitta alennuskoodit auttavat kaikkia verkkoshoppailijoita tuomaan lisäsäästöjä tilauksen loppusummaan.

Miten käytän Partioaitta alennuskoodin?

Pitääkö minun liittyä jäseneksi sivustollenne, luoda oma asiakastili tai rekisteröityä muuta kautta hyödyntääkseni Partioaitta alennuskoodit? Vastaus on, että EI missään nimessä. Haluamme tehdä ostostesi tekemisestä mahdollisimman helppoa ja edullista, minkä vuoksi alennuskoodien käyttäminen käy helposti ja nopeasti, kun kopioit koodit mukaan. Lisäksi alennuskoodimme ovat aina maksuttomia käyttää - bongasitpa sivuiltamme sitten yleisen koodin tai Partioaitta alennuskoodin, jonka löydät vain meiltä.

Samankaltaisia verkkokauppoja

Posti.fiYhteystietomme · Yksityisyydensuoja · Evästeet · Yrityksen tiedot · FAQ ·