Partioaitta alennuskoodit 2021 Postilta

Säästä kanssamme Partioaitta koodilla

Hyödynnä Partioaitta alennuskoodit, joiden avulla tuot huomattavia säästöjä retkeily- ja urheiluvarusteiden hintoihin!
260
50%
säästö
TARJOUS

Säästä jopa 50% tilauksessasi kun tilaat talvivaatteet, kengät ja ulkoiluasusteet Partioaitan alesta

Avaa alennus
10%
Säästö
TARJOUS

Suomen Ladun jäsenenä säästät 10% ostoksistasi Partioaitassa

Avaa alennus
10%
Säästö
TARJOUS

Suomen Partiolaisten jäsenenä säästät 10% ostoksistasi Partioaitassa

Avaa alennus
169€
Alkaen
TARJOUS

TIlaa huippulaadukkaat Fjällräven-ulkoiluhousut Partioaitasta alkaen vain 169€

Avaa alennus
69,90€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa erilaiset Fjälläven Kånken-reput Partioaitasta alkaen vain 69,90€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Lue parhaista tavoista säästää sosiaalisesta mediasta

Some

Some

Partioaitalla on käytössään lukuisia eri sosiaalisen median kanavia, joiden avulla on mahdollista seurata uutisia muun muassa tuoteuutuuksista ja käynnissä olevista alennusmyynneistä. Lisäksi ahkerimmat some-kanavien seuraajat nappaavat mukaansa parhaat Partioaitan alennuskoodit ostoksiinsa. Eikä siinä vielä kaikki, sillä some-kanavat auttamat Partioaitan asiakkaita lisäksi inspiroitumaan retkeilystä ja urheiluista huikeilla julkaisuillaan, joita on aina mielenkiintoista seurata.
BLOGISTA NEUVOA

BLOGISTA NEUVOA

Partioiaitan huippusuositusta blogista on mahdollista hakea ideoita retkeilyyn ja matkailuun liittyen. Lisäksi blogista on mahdollista kerätä parhaimmat ohjeet ja vinkit muun muassa kalastukseen, melontaan, pyöräilyyn ja luisteluun liittyen. Blogin lukeminen on oiva keino pysyä perillä retkeilymaailman viimeisimmistä trendeistä, minkä lisäksi blogi avustaa verkkoshoppailijoita keksimään parhaat lahjaideat ja antaa ison pinon säästövinkkejä retkeilyvarusteiden ostamiseen.
YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Partioaitan asiakkaana olet osana kehittämässä jotain suurempaa. Partioaitta lahjoittaa nimittäin joka vuosi prosentin verran jokaisen klubiin liittyneen asiakkaan ostoksista hyväntekeväisyyteen ihmisoikeuksin puolustamisen tai ympäristön puolesta. Et kuitenkaan itse maksaa ekstraa tästä hyväntekeväisyystyöstä, sillä maksun tekee Partioaitta tekemiesi ostosten summan perusteella.
KLUBITARJOUKSET

KLUBITARJOUKSET

Liity Partioaitan 365-klubilaiseksi ja nappaa parhaat alennukset ja alekoodit käyttöösi. Liittyminen käy nopeasti ja ilman jäsenmaksua vain muutamalla hiiren klikkauksella! Klubiyhteisön jäsenenä saat hurjan määrän eksklusiivisia etuja, kuten kuukausittaisia klubitarjouksia suosikkituotteista, etuja Partioaitan yhteistyökumppaneilta sekä ilmaisen Outdoor-lehden kolmesti vuodessa.
Klubilaisena saat jatkuvia säästöjä ostoksiisi

Klubilaisena saat jatkuvia säästöjä ostoksiisi

Liity Partioaitan klubilaiseksi ja vastaanota parhaat alennukset ja alekoodit käyttöösi. Liittyminen käy nopeasti ja maksutta vain muutamalla hiiren klikkauksella, minkä jälkeen saat saman tien hurjan määrän etuja, kuten alennuksia suosikkituotteistasi käyttöösi. Mikä parasta - voit hyödyntää alennukset sekä verkkokaupassa että liikkeissä.
Uutiskirje

Uutiskirje

Liity postituslistalle ja vastaanota viikottain lukuisia asiakasetuja suoraan sähköpostiisi. Asiakasetujen joukosta löydät muun muassa alennuksia Partioaitan suosituimmista tuotteista ja alennuskoodeja, joiden avulla voit säästää tuoteuutuuksista ja jo alennettujen varusteiden hinnoista. Postituslistalla oleminen kannattaa myös silloin, kun haluat muuten vain saada ilmaisia vinkkejä retkeilyyn ja ulkoiluun!

Partioaitta x Is Not Enough -mallisto

Partioaitasta löydät lämpöiset ja kestävät ulkoiu- ja retkeilyvaatteet jokaiseen seikkailuun. Katso tämä video ja tutustu Is Not Enough -mallistoon, jonka valikoimasta nappaat mukaasi laadukkaat naisten sekä miesten ulkoiluhousut. Tämän malliston löydät vain Partioaitan verkkokaupasta. Muistathan, että Partioaitta alekoodit viilaavat myös tämän malliston hintoja. Suuntaa vaikka heti ostoksille!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50%
Säästö
TARJOUS
Säästä jopa 50% Partioaitan kesäalessa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Partioaitasta shoppaat laadukkaat Tretorn ulkovaatteet jopa 50% edullisemmin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50€
2 kpl
TARJOUS
Kaksi mökkipaitaa hintaan 50€ Partioaitasta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50€
2 kpl
TARJOUS
Partioaitasta kaksi paitaa hintaan 50€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
100€
Säästö
TARJOUS
Tilaa vähintään 499€ arvoinen talvitakki Partioaitasta ja saat kaupan päälle 100€ lahjakortin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden ykköskauppa

Partioaitta on urheiluvarusteita ja retkeilyvarusteita myyvä tarvikekauppa, jolla on ollut toimintaa Suomessa jo yli 90 vuoden ajan. Ensimmäisen kerran Partioaitta avattiin Helsinkiin vuonna 1928, jolloin Yrjönkadun liike aloitti toimintansa. Nykyään varustekaupalla on myymälöitä sekä Ruotsissa että Suomessa, minkä lisäksi urheiluvarusteita on mahdollista ostaa yrityksen verkkokaupassa.

Partiovaruste tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, joita on saatavilla järkevään hintaan. Tunnetut urheiluvarustebrändit, joissa yhdistyvät tuotteiden korkea laatu ja edulliset hinnat tekevät Partiovarusteesta jokaisen retkeilystä ja urheilusta kiinnostuneen ykköskaupan tehdä ostoksia. Lisäksi Partioaitta alennuskoodit auttavat kaikkia verkkoshoppailijoita tuomaan lisäsäästöjä tilauksen loppusummaan.
Siirry sivustolle

Muut käyttäjät pitivät myös näistä kaupoista

Mitä tarvitsen Partioaitta alekoodin käyttämiseen?

Pitääkö minun liittyä jäseneksi sivustollenne, luoda oma asiakastili tai rekisteröityä muuta kautta hyödyntääkseni Partioaitta alennuskoodit? Vastaus on, että EI missään nimessä. Haluamme tehdä ostostesi tekemisestä mahdollisimman helppoa ja edullista, minkä vuoksi alennuskoodien käyttäminen käy helposti ja nopeasti, kun kopioit koodit mukaan. Lisäksi alennuskoodimme ovat aina maksuttomia käyttää - bongasitpa sivuiltamme sitten yleisen koodin tai Partioaitta alekoodin, jonka löydät vain meiltä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä