OnniBus alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme OnniBus kampanjakoodilla

50%
Säästö
Alennus

Osta viisi Onnibus matkaa ja saat nyt kuudennen matkan puoleen hintaan!

Alennus

Vinkkejä OnniBus-käyttäjälle

OnniBus FLEX

OnniBus FLEX

OnniBusin uuden linjaston OnniBus Flexin kanssa matkustat entistä joustavammin! FLEX tulee muunmuassa omaamaan tiheämmän pysäkkiverkoston ja lipun voi ostaa kuljettajalta käteisellä, mikä ei ole mahdollista OnniBusin alkuperäisillä linjoilla. Joustavuutta tulee myös matkatavaroiden ja lemmikkien kuljetukseen. FLEX-linjoilla saat ottaa tuplasti matkatavaraa ja lemmikin tai runkopyörän kuljetus on mahdollista toisin kuin alkuperäisillä linjoilla.
Seuraa OnniBusia

Seuraa OnniBusia

OnniBusin uudistuksista, tarjouksista ja alennuskoodeista voit pysyä perillä seuraamalla OnniBusia eri kanavien kautta. OnniBusin oma lehdistötiedote on erinomainen informaation lähde kiinnostuneille. Vaihtoehtoisesti pysyt myös helposti ajantasalla seuraamalla OnniBusin sosiaalimediasivustoja. Instagram ja Facebook tuovat OnniBus uutiset “feediin” ilman että niitä tarvii erikseen etsiä. Tarjoukset ja OnniBus alennuskoodit löydät helpoiten täältä.

Varaa liput sovelluksen kautta

Lataa Onnibus-sovellus ja varaa bussimatkat helposti. Voit myös säilyttää liput sovelluksessa, jollai löydät varauksesi helposti ja aina samasta paikasta noustessasi bussiin. Kurkkaa yllä oleva video jossa Onni Hirvi näyttää kuinka helppoa sovelluksen käyttö on! Parasta on se, että voit ladata sovelluksen puhelimeesi täysin maksutta! Psst, voit myös hyödyntää aktiiviset OnniBus kampanjakoodit myös sovelluksessa.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
Koodi

Alle 17-vuotiaat matkustavat 20% edullisemmin Onnibus alekoodilla!

Koodi
Vanhenee pian!
Varmennettu
Vanhenee:
 17. toukokuuta
Vanhenee:
 17. toukokuuta
20%
Alekoodi
Koodi

Onnibus alekoodi antaa -20% seniori-alen!

Koodi
Vanhenee pian!
Varmennettu
Vanhenee:
 17. toukokuuta
Vanhenee:
 17. toukokuuta
3,33€
Alkaen
Alennus

Varaa valikoima Onnibus-matkoja alkaen vain 3,33€

Alennus
10,90€
Alkaen
Alennus

Tarkista tästä Suomen Top 5 luontokohteet ja nappaat matkat sinne Onnibusilla alkaen vain 10,90€!

Alennus

Kotimaan matkailua nopeasti ja edullisesti

OnniBus on suomalainen, jo vuodesta 2014 toiminut kaukoliikennepalvelu. OnniBusilla matkustat nopeasti, turvallisesti, ja tietenkin edullisesti ympäri Suomen. Voit varata lippusi helposti OnniBusin verkkosivuilta. Kun varaat lippusi netistä, saat aina halvimman hinnan ja varmistat paikkasi bussissa. Tehtyäsi varauksen, saat lipun kätevästi sähköpostiisi.

Edullisten hintojen lisäksi OnniBusilla pääset nauttimaan laadukkaista linja-autoista, ilmaisesta wifi-yhteydestä, ilmastoinnista sekä pyörätuolipaikoista. OnniBus siis kyyditsee sinut perille miellyttävästi ja turvallisesti. OnniBus on myös ekologinen vaihtoehto esimerkiksi lentomatkustamiselle. Säästät siis kukkaroasi sekä ympäristöä. Nappaa sivuiltamme huikeat OnniBus kampanjakoodit ja siirry heti verkkokauppaan varaamaan seuraava matkasi jo tänään!