6 Omenahotelli alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Omenahotelli tarjouskoodit 2018

Suunnitteletko edullista matkaa Suomessa? Varaa majoitus ajoissa Omenahotellista ja käytä alennuskoodit, joiden avulla säästät jo valmiiksi alhaisista hinnoista.
260
6aktiivista alennusta
Suodata kuponkejamme:
15%
Alekoodi

Varaa majoitus hyvissä ajoin ja tuo 15% säästö hintoihin Omenahotellin alekoodilla

26 on käyttänyt alennustamme
15%
Alekoodi

Opiskelijat hoi! Omenahotellin huikealla alekoodilla varaat majoituksen 15% säästöllä

10%
Alekoodi

Bookkaa Omenahotellin majoitus ajoissa (14 päivää ennen) matkustamista ja käytä 10% alekoodi

5%
Alekoodi

Ennakkovaraajan etu: Varaa viikko ennen majoittumista ja hyödynnä 5% alekoodi

55€
Helsinki

Majoitu Helsingin Omenahotellissa alkaen vain 55€ per yö - Varaa heti

55€
Alkaen

Katso Omenahotellin huippuedulliset hinnat: Majoitu alkaen vain 55€/yö

(1 tarjousta 1 joukosta)

Ota kaikki keinot käyttöön säästääksesi hinnoista:

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Tiesitkö, että voit nyt seurata Omenahotellin toimintaa myös lukuisissa sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebook, Instagram tai Youtube. Tykkäämällä sivuista somessa tuplaat mahdollisuutesi saada käsiisi parhaat edut hotellimajoituksen hinnoista joka puolella Suomea. Omenahotelli nimittäin kertoo käynnissä olevista alennuksista some-kanavissaan. Aktiivisena somettajana sinulla on lisäksi mahdollisuus napata Omenahotellin alennuskoodeja mukaasi!
Blogitekstit

Blogitekstit

Lue Omenahotellin huippusuosittua blogia, josta näet kaikki ajankohtaisimmat uutiset hotellimatkailusta Suomessa. Lisäksi näet, miten Omenahotelli kantaa kortensa kokeen matkailualan kehitykseen liittyen. Blogia kannattaa myös seurata, jos olet kiinnostunut poimimaan säästövinkkejä talteen suunnitellessasi muun muassa kaupunkilomaa Helsinkiin tai veneilymatkaa Turun saaristoon. Seuraa blogia ja varmista, ettet jää paitsi parhaista uutisista muun muassa majoitukseen ja Omenahotellien hotellien hintoihin liittyen!

Turkuun, mars!

Pohjoisen Pariisi - Suomen Turku - on kauneudessaan ainutlaatuinen. Lähde kokemaan Aurajoen kauneus ja Börsin yöelämä, ja varaa majoituksesi kätevästi ja edullisesi Omenahotellilta. Sisäänkirjautuminen hoituu helposti ovikoodilla, ja hotelli sijaitsee aivan keskustassa, kaiken tapahtuman keskiössä. Nappaa mukaasi uusin alennuskoodimme tai hyödynnä suuren porukan ryhmäale, ja sääästät rahaa majoitukselta muihin, tärkeimpiin asioihin. Varaa jo tänään ja koe Turun taika.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
Jihuu! Omenahotelli alekoodilla säästät nyt jopa 20% talviloman majoituksesta
Tämä alennus on vanhentunut
55€/yö
Alekoodi
Tsekkaa Omenahotellin alekoodi ja säästä huonevarauksen hinnasta: Nyt vain 55€/yö
Tämä alennus on vanhentunut
10%
Alekoodi
Tilaa Omenahotellin uutiskirje ja saat 10% alennuskoodin käyttöösi
Tämä alennus on vanhentunut
65€/yö
2 henkilöä
Omenahotelli alekoodilla saat kahden hengen huoneen aamiaisineen hintaan 65€ yöltä
Tämä alennus on vanhentunut
65€
Paras hinta
Omenahotellissa teet erittäin edulliset ryhmävaraukset alkaen ainoastaan 65 eurosta
Tämä alennus on vanhentunut
15%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Itsepalveluhotellien pioneeri

Omenahotelli on saanut alkunsa halusta tarjota yöpymispaikka opiskelijoille, perheille sekä ystävä- ja työporukoille. Omenahotelli on itsenäisten ihmisten majatalo, jonka tarinaa inspiroivat asiakkaiden vapaus asioida hotellissa aina edullisin hinnoin. Omenahotelli onkin vuosien aikana ansainnut maineen itsepalveluhotellien pioneerin��, jonka alhaiset hinnat perustuvat asiakkaiden mahdollisuuteen kirjautua sisään ja ulos hotellista ilman palvelutiskiä. Omenahotelli tunnetaan edullisten hintojen ohella myös korkeasta laadusta, jota se tarjoaa asiakkaillensa muun muassa Närpiössä käsintehdyillä sängyillään. Omenahotellin arvoissa yhdistyvätkin laatu, asiakkaiden vapaus ja edulliset hinnat.Siirry sivustolle

Katso nämä, ennen kuin käytät koodin

Ennen kuin riennät käyttämään juuri bongaamaasi alekoodia, kannattaa varmistaa että se toimii varauksessasi. Joskus alennuskoodien käytölle on asetettu tiettyjä ehtoja, ja tietyt tilanteet ja tapaukset on rajattu pois. Näitä voivat olla esimerkiksi tietyt hotellit tai kaupungit, rajoitettu varausaika (esimerkiksi ennakkovaraus tai viime hetken varaus-kupongeissa) sekä usein koodi ei toimi jo alennukseen oikeuttaviin tilanteisiin, esim. opiskelija-alennuksen yhteydessä. Lisäksi, jos koodi ei toimi, kannattaa varmistaa että se on kirjoitettu oikein, huomioiden isot ja pienet kirjaimet, ja että se on vielä voimassa.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä