7 Omenahotelli alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Omenahotelli tarjouskoodit 2018

Suunnitteletko edullista matkaa Suomessa? Varaa majoitus ajoissa Omenahotellista ja käytä alennuskoodit, joiden avulla säästät jo valmiiksi alhaisista hinnoista.
260
7aktiivista alennusta
Suodata kuponkejamme:
55€
Alkaen

Omenahotellista löydät aina halvat hinnat: Majoitus alkaen vain 55€/yö

Lisätty hetki sitten
65€/yö
Ryhmät

Matkustatko ryhmässä? Tee tarjoispyyntö Omenahotelliin ja varaa huone alkaen vain 65€/yö

15%
Alekoodi

Tee varaus nyt 15% edullisemmin tilaamalla Omenahotellin alekoodi sähköpostiisi

51 on käyttänyt alennustamme
59€/yö
Yritysmatka

Yllättikö työmatka? Tutustu Omenahotellin yrityshintoihin ja varaa huone alkaen vain 59€/yö

24 on käyttänyt alennustamme
10%
Alekoodi

Bookkaa Omenahotellin majoitus ajoissa (14 päivää ennen) matkustamista ja käytä 10% alekoodi

22 on käyttänyt alennustamme
5%
Alekoodi

Ennakkovaraajan etu: Varaa viikko ennen majoittumista ja hyödynnä 5% alekoodi

15%
Alekoodi

Opiskelijat hoi! Omenahotellin huikealla alekoodilla varaat majoituksen 15% säästöllä

(1 tarjousta 1 joukosta)

Ota kaikki keinot käyttöön säästääksesi hinnoista:

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Tiesitkö, että voit nyt seurata Omenahotellin toimintaa myös lukuisissa sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebook, Instagram tai Youtube. Tykkäämällä sivuista somessa tuplaat mahdollisuutesi saada käsiisi parhaat edut hotellimajoituksen hinnoista joka puolella Suomea. Omenahotelli nimittäin kertoo käynnissä olevista alennuksista some-kanavissaan. Aktiivisena somettajana sinulla on lisäksi mahdollisuus napata Omenahotellin alennuskoodeja mukaasi!
Blogitekstit

Blogitekstit

Lue Omenahotellin huippusuosittua blogia, josta näet kaikki ajankohtaisimmat uutiset hotellimatkailusta Suomessa. Lisäksi näet, miten Omenahotelli kantaa kortensa kokeen matkailualan kehitykseen liittyen. Blogia kannattaa myös seurata, jos olet kiinnostunut poimimaan säästövinkkejä talteen suunnitellessasi muun muassa kaupunkilomaa Helsinkiin tai veneilymatkaa Turun saaristoon. Seuraa blogia ja varmista, ettet jää paitsi parhaista uutisista muun muassa majoitukseen ja Omenahotellien hotellien hintoihin liittyen!
TILAA UUTISKIRJE

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä Omenahotellin uutiskirjeen tilaajaksi, saat ensimmäisenä tiedon uusista tarjouksista tai muista ajankohtaisista uutisista. Kun tilaat uutiskirjeen ja varaat hotellin suoraan Omenahotellin sivuilta, pääset hyödyntämään monenlaisia alennuksia, joita et saa mistään muualta. Uutiskirjeen tilaaminen on erittäin helppoa - syötät vain sähköpostiosoitteesi oikeaan kenttään Omenahotelli-verkkosivuilla ja pääset heti nauttimaan alennuksista. Tämän kaiken lisäksi uutiskirjeen tilaaminen on täysin ilmaista. Tilaa siis uutiskirje jo tänään!

Turkuun, mars!

Pohjoisen Pariisi - Suomen Turku - on kauneudessaan ainutlaatuinen. Lähde kokemaan Aurajoen kauneus ja Börsin yöelämä, ja varaa majoituksesi kätevästi ja edullisesi Omenahotellilta. Sisäänkirjautuminen hoituu helposti ovikoodilla, ja hotelli sijaitsee aivan keskustassa, kaiken tapahtuman keskiössä. Nappaa mukaasi uusin alennuskoodimme tai hyödynnä suuren porukan ryhmäale, ja sääästät rahaa majoitukselta muihin, tärkeimpiin asioihin. Varaa jo tänään ja koe Turun taika.
0
Lue lisääNäytä vähemmän
Asiakaspalvelu avoinna 24/7

Asiakaspalvelu avoinna 24/7

Omenahotellin henkilökunta on valmiina palvelemaan sinua kellon ympäri, tietysti suomen kielellä. Voit soittaa asiakaspalveluun milloin tahansa, ja henkilökunta auttaa sinua mielellään. Tämän lisäksi Omenahotellin verkkosivuilta löytyy chat-palvelu, jonka kautta saat palvelua nopeasti reaaliajassa. Muistathan myös kurkata verkkosivujen Usein Kysytyt Kysymykset-osio, ja tarkista löytyykö vastaus pulmaasi sieltä.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
Omenahotelli-alekoodilla varaat alkusyksyn majoitukset 20% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
59€
Nappaa mukaasi Omenahotellin alekoodi ja majoitut juhannuksena hintaan 59€/yö
Tämä alennus on vanhentunut
5%
Alekoodi
Omenahotelli tarjoaa festarikansalle 5% alekoodin - majoitu edullisesti Turku modernivkl:na!
Tämä alennus on vanhentunut
20%
Alekoodi
Omenahotellin alekoodilla säästät TÄMÄN PÄIVÄN ajan 20% heinäkuun hotellivarauksista
Tämä alennus on vanhentunut
55€/yö
Hinnat alkaen
Omenahotellista varaat läpi koko kesän huoneet alkaen ainoastaan 55€lla per yö
Tämä alennus on vanhentunut
15%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Itsepalveluhotellien pioneeri

Omenahotelli on saanut alkunsa halusta tarjota yöpymispaikka opiskelijoille, perheille sekä ystävä- ja työporukoille. Omenahotelli on itsenäisten ihmisten majatalo, jonka tarinaa inspiroivat asiakkaiden vapaus asioida hotellissa aina edullisin hinnoin. Omenahotelli onkin vuosien aikana ansainnut maineen itsepalveluhotellien pioneerinä, jonka alhaiset hinnat perustuvat asiakkaiden mahdollisuuteen kirjautua sisään ja ulos hotellista ilman palvelutiskiä. Omenahotelli tunnetaan edullisten hintojen ohella myös korkeasta laadusta, jota se tarjoaa asiakkaillensa muun muassa Närpiössä käsintehdyillä sängyillään. Omenahotellin arvoissa yhdistyvätkin laatu, asiakkaiden vapaus ja edulliset hinnat.Siirry sivustolle

Katso nämä, ennen kuin käytät koodin

Ennen kuin riennät käyttämään juuri bongaamaasi alekoodia, kannattaa varmistaa että se toimii varauksessasi. Joskus alennuskoodien käytölle on asetettu tiettyjä ehtoja, ja tietyt tilanteet ja tapaukset on rajattu pois. Näitä voivat olla esimerkiksi tietyt hotellit tai kaupungit, rajoitettu varausaika (esimerkiksi ennakkovaraus tai viime hetken varaus-kupongeissa) sekä usein koodi ei toimi jo alennukseen oikeuttaviin tilanteisiin, esim. opiskelija-alennuksen yhteydessä. Lisäksi, jos koodi ei toimi, kannattaa varmistaa että se on kirjoitettu oikein, huomioiden isot ja pienet kirjaimet, ja että se on vielä voimassa.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Milloin on järkevintä varata majoitus?

Tutkimusten mukaan kaikkein fiksuin aika varata matka on kuusi viikkoa ennen lomaa. Melko yllättävää, eikö? Tämä on siksi että monet varaavat reissunsa hyvinkin ajoissa, joten jos majoituksessa on vielä tilaa, ne halutaan myydä edullisesti pois päivämäärän lähestyessä. Jos tiedät siis suunnitelmasi hieman yli kuukauden päähän, kannattaa nyt ryhtyä hommiin ja varata edullinen Omenahotelli! Kuitenkin kannattaa ottaa huomioon huikeat Omenahotellin koodit, joiden avulla 14 tai 30 päivää ennakkoon varaava saa majoituksensa aina mukavaan alehintaan.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä