Omenahotelli etukoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Omenahotelli alennuskoodilla

 • Kaikki (10)
  Kaikki (10)
 • Alekoodit (4)
  Alekoodit (4)
 • Diilit (4)
  Diilit (4)
 • Varmennettu (4)
  Varmennettu (4)
Paras kuponki
Paras kuponki
15%
Alekoodi
Koodi

Säästä varauksestasi 15% Omenahotelli alekoodilla

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 23. toukokuuta
Vanhenee:
 23. toukokuuta
30%
Alekoodi
Koodi

Omenahotelli alekoodi tuo 30% säästön varaukseesi!

Koodi
Vanhenee pian!
Varmennettu
Vanhenee:
 19. toukokuuta
Vanhenee:
 19. toukokuuta
55€
Alekoodi
Koodi

Omenahotelli alekoodilla varaat hotellihuoneen vain 55€/yö -hintaan!

Koodi
Vanhenee pian!
Varmennettu
Vanhenee huomenna
Vanhenee huomenna
20%
Alekoodi
Koodi

Tänä kesänä reissataan – Omenahotelli alekoodin avulla matkustat 20% edullisemmin

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 31. toukokuuta
Vanhenee:
 31. toukokuuta
59€
/yö
Alennus

Nyt yövyt kaikissa Suomen Omenahotelleissa alkaen vain 59€/yö hintaan!

Alennus
69€
Alennus

Suuntaa Turkuun ja yövy Omenahotellissa alkaen vain 69€/yö!

Alennus
Vanhenee pian!
67€
/yö
Alennus

Nappaa edulliset hotelliyöt nyt Helsingin Omenahotelleissa alkaen vain 67€:lla!

Alennus
90€
Alennus

Tampereella yövyt Omenahotellissa alkaen vain 90€/yö

Alennus
Vanhenee pian!

Ota kaikki keinot käyttöön säästääksesi hinnoista:

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Tiesitkö, että voit nyt seurata Omenahotellin toimintaa myös lukuisissa sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebook, Instagram tai Youtube. Tykkäämällä sivuista somessa tuplaat mahdollisuutesi saada käsiisi parhaat edut hotellimajoituksen hinnoista joka puolella Suomea. Omenahotelli nimittäin kertoo käynnissä olevista alennuksista some-kanavissaan. Aktiivisena somettajana sinulla on lisäksi mahdollisuus napata Omenahotellin alennuskoodeja mukaasi!
TILAA UUTISKIRJE

TILAA UUTISKIRJE

Liittymällä Omenahotellin uutiskirjeen tilaajaksi, saat ensimmäisenä tiedon uusista tarjouksista tai muista ajankohtaisista uutisista. Kun tilaat uutiskirjeen ja varaat hotellin suoraan Omenahotellin sivuilta, pääset hyödyntämään monenlaisia alennuksia ja etukoodeja, joita et saa mistään muualta. Uutiskirjeen tilaaminen on erittäin helppoa - syötät vain sähköpostiosoitteesi verkkosivuille ja Omenahotelli alennuskoodi voi kilahtaa postiluukusta alta aikayksikön.

Turkuun, mars!

Pohjoisen Pariisi - Suomen Turku - on kauneudessaan ainutlaatuinen. Lähde kokemaan Aurajoen kauneus ja Börsin yöelämä, ja varaa majoituksesi kätevästi ja edullisesi Omenahotellilta. Sisäänkirjautuminen hoituu helposti ovikoodilla, ja hotelli sijaitsee aivan keskustassa, kaiken tapahtuman keskiössä. Nappaa mukaasi uusin alennuskoodimme tai hyödynnä suuren porukan ryhmäale, ja sääästät rahaa majoitukselta muihin, tärkeimpiin asioihin. Varaa jo tänään ja koe Turun taika, etenkin silloin, kun hyödynnät Omenahotelli alennuskoodit.
Asiakaspalvelu avoinna 24/7

Asiakaspalvelu avoinna 24/7

Omenahotellin henkilökunta on valmiina palvelemaan sinua kellon ympäri, tietysti suomen kielellä. Voit soittaa asiakaspalveluun milloin tahansa, ja henkilökunta auttaa sinua mielellään. Tämän lisäksi Omenahotellin verkkosivuilta löytyy chat-palvelu, jonka kautta saat palvelua nopeasti reaaliajassa. Muistathan myös kurkata verkkosivujen Usein Kysytyt Kysymykset-osio, ja tarkista löytyykö vastaus pulmaasi sieltä.

Hyvää huomenta ja joogaamaan!

Yöpyessäsi Omenahotellissa heräät aina pirtein mielin. Jotta aloitat päiväsi vielä paremmin, tsekkaa tämä video ja tutustu lyhyeen joogatuntiin, jonka voit tehdä jopa hotellihuoneessasi. Näin lähdet päivän puuhiin virkeänä ja rauhoittuneena. Kurkkaa siis ilmainen joogatunti tästä!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
Koodi

Klikkaa mukaasi Omenahotelli alekoodi ja teet varaukset -20% Cyber Mondayn ajan

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 29. marraskuuta
Vanhenee:
 29. marraskuuta
25%
Alekoodi
Koodi

Black Fridayn ajan Omenahotelli alekoodilla kaikki varaukset -25% edullisemmin!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 26. marraskuuta
Vanhenee:
 26. marraskuuta
59€
Alennus

Majoitu Omenahotellissa edulliseen hintaan 59€/yö

Alennus
59€
Säästö
Alennus

Hotelliyöt Turussa nyt Omenahotellissa alkaen vain 59€ hintaan!

Alennus

Itsepalveluhotellien pioneeri

Omenahotelli on saanut alkunsa halusta tarjota yöpymispaikka opiskelijoille, perheille sekä ystävä- ja työporukoille. Omenahotelli on itsenäisten ihmisten majatalo, jonka tarinaa inspiroivat asiakkaiden vapaus asioida hotellissa aina edullisin hinnoin. Omenahotelli onkin vuosien aikana ansainnut maineen itsepalveluhotellien pioneerinä, jonka alhaiset hinnat perustuvat asiakkaiden mahdollisuuteen kirjautua sisään ja ulos hotellista ilman palvelutiskiä. Omenahotelli tunnetaan edullisten hintojen ohella myös korkeasta laadusta, jota se tarjoaa asiakkaillensa muun muassa Närpiössä käsintehdyillä sängyillään. Omenahotellin arvoissa yhdistyvätkin laatu, asiakkaiden vapaus ja edulliset hinnat. Psst, nappaa vielä Omenahotelli etukoodi sivuiltamme ja säästösi on taattu.

Katso nämä, ennen kuin käytät koodin

Ennen kuin riennät käyttämään juuri bongaamaasi alekoodia, kannattaa varmistaa että se toimii varauksessasi. Joskus alennuskoodien käytölle on asetettu tiettyjä ehtoja, ja tietyt tilanteet ja tapaukset on rajattu pois. Näitä voivat olla esimerkiksi tietyt hotellit tai kaupungit, rajoitettu varausaika (esimerkiksi ennakkovaraus tai viime hetken varaus-kupongeissa) sekä usein koodi ei toimi jo alennukseen oikeuttaviin tilanteisiin, esim. opiskelija-alennuksen yhteydessä. Lisäksi, jos koodi ei toimi, kannattaa varmistaa että se on kirjoitettu oikein, huomioiden isot ja pienet kirjaimet, ja että se on vielä voimassa.

Milloin on järkevintä varata majoitus?

Tutkimusten mukaan kaikkein fiksuin aika varata matka on kuusi viikkoa ennen lomaa. Melko yllättävää, eikö? Tämä on siksi että monet varaavat reissunsa hyvinkin ajoissa, joten jos majoituksessa on vielä tilaa, ne halutaan myydä edullisesti pois päivämäärän lähestyessä. Jos tiedät siis suunnitelmasi hieman yli kuukauden päähän, kannattaa nyt ryhtyä hommiin ja varata edullinen Omenahotelli! Kuitenkin kannattaa ottaa huomioon huikeat Omenahotellin koodit, joiden avulla 14 tai 30 päivää ennakkoon varaava saa majoituksensa aina mukavaan alehintaan.