Nordic Green Energy kampanjakoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Nordic Green kampanjakoodilla

0,79snt
/kWh
Alennus

Valitse Nordic Green Energyltä nyt myös vihreää tuulivoimaa sähkösopimukseen vain 0,79snt/kWh!

Alennus

Valitse vihreä ja vaivaton

Muutto edessä?

Muutto edessä?

Olitpa muuttamassa minne päin Suomea tahansa, Nordic Greenillä sähkösopimuksen tekeminen hoituu käden käänteessä. Muuttajan sähkösopimuksen pääsee solmimaan helposti verkossa tai soittamalla Nordic Greenin asiakaspalveluun. Välttääksesi turhat pikakytkentäkulut tilaa uusi sähkösopimus pikimmiten muuttopäätöksesi jälkeen. Muista myös irtisanoa vanhan osoitteesi sähkösopimus, ellei kiinteistö jää hallintaasi. Määräaikainenkaan sähkösopimus ei aiheuta ongelmaa muuton yhteydessä, sillä Nordic Green Energyllä voit siirtää vanhan sopimuksesi uuteen kotiisi tai lopettaa sen ilman lisämaksua.
Tuota oma sähkösi aurinkopaneeleilla

Tuota oma sähkösi aurinkopaneeleilla

Nordic Green Energyn avulla voit ryhtyä oman sähkösi tuottajaksi katolle asennettavilla aurinkopaneeleilla. Henkilökohtainen sähköntuotanto aurinkoenergialla laskee sähkökuluja ja kunnioittaa ympäristöä, kun taas aurinkopaneelit nostavat talosi arvoa. Asentamalla aurinkopaneelit voit myös tehdä voittoa, sillä tuottaessasi liikaa sähköä kulutukseesi nähden voit myydä ylijäämäsähkön Nordic Greenille sähköverkkoon. Nordic Green Energyn sivulta pääset pyytämään tarjouksen aurinkopaneelien toimituksen, asennuksen ja kytkennän pakettihinnasta.
Tuoreimmat kampanjat, kupongit ja säästövinkit

Tuoreimmat kampanjat, kupongit ja säästövinkit

Nordic Greenin uusimpia palveluita ja alennuksia pääsee tarkastelemaan myös sosiaalisessa mediassa. Seuraa siis yhtiön profiilia niin Instagramissa, Facebookissa kuin Twitterissäkin ja pysy vaivattomasti ajan tasalla Nordic Green Energyn uutisista ja kampanjoista. Nordic Green Energyn omasta blogista löydät sen sijaan sähköalan ajankohtaisia päivityksiä ja markkinakatsauksia sekä vinkkejä, miten säästää energiaa ja sähkökuluja. Mikäli oikein onni potkaisee, voit bongata somesta myös Nordic Green kampanjakoodit joilla tilaat sähköä huokeaan hintaan.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0,49snt
/kWh
Alennus

Nappaa nyt 100% vihreää pörssisähköä Nordic Green Energyltä alk. vain 0,49snt/kWh hintaan!

Alennus
60€
Alkaen
Alennus

Nordic Green Energyltä opiskelijat saavat sähkösopimuksen edulliseen hintaan - vain 60€ vuodelta

Alennus

Varmennetut, Nordic Green Energy verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Ystävällinen valinta ympäristölle ja lompakolle

Nordic Green Energy on pohjoismainen energiayhtiö, jonka ympäristövastuullinen ja edullinen sähkösopimusvalikoima kattaa niin kotitalouksien kuin yritystenkin lämmitys- ja sähkötarpeet ympäri Suomen. Oli mieltymyksesi sitten pörssisähkö, määräaikainen sopimus tai kuukausimaksuton sähkösopimus, Nordic Greenin kilpailukykyisten hintojen ja sopimusten joukosta löydät takuulla juuri omaan kulutukseesi sopivan sähkösopimuksen. Nordic Green Energyllä solmittu sähkösopimus säästää paitsi energia- ja lämmityskulujasi mutta myös ympäristöä, sillä tarjottu sähkö tuotetaan uusiutuvista luonnonvaroista, ja voit sopimusta tehdessäsi valita käyttämäsi sähkön lähteeksi joko vesi-, aurinko- tai tuulivoiman. Löydä meiltä Nordic Green Energy kampanjakoodit ja minimoi sähkökulusi kuormittamatta luontoa!

Kuinka hyödynnän alekoodin?

Nordic Green Energy alennuskoodin käyttö on helppoa kuin heinänteko! Seuraa vain näitä askelia ja onnistut takuulla:
1.) Kopioi sopiva koodi mukaasi ennen siirtymistäsi verkkokauppaan
2.) Sirry sitten sähkösopimuksen tekoon klikkaamalla "Tee sähkösopimus tästä"
3.) Siirry "Valitse sähkösopimus"-kohtaan ja syötä kopioimasi koodi sille tarkoitettuun kenttään
4.) Tadaa! Sähkösopimuksesi loppusumma hupenee kuin itsestään.

Näin helppoa Nordic Green Energy alennuskoodin käyttö oikeastaan onkaan. Upeaa, eikö?