Nordic Choice Hotels alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Nordic Choice Hotels alekoodilla

 • Kaikki (6)
  Kaikki (6)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (5)
  Diilit (5)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
20%
Alekoodi
Koodi

Nappaa nyt jopa 25% arvoinen Nordic Choice Hotels alekoodi tästä!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 10. kesäkuuta
Vanhenee:
 10. kesäkuuta
79€
Alkaen
Alennus

Illallinen ja yöpyminen Nordic Choicen hotelleissa alkaen vain 79 €/henkilö kahden hengen huoneessa

Alennus
15%
Säästö
Alennus

Kaikki Nordic Choice Hotels jäsenet varaavat hotellit nyt 5-15% säästöllä - AINA!

Alennus
595€
/7pv
Alennus

Kaksi henkilöä yöpyy tänä kesänä missä tahansa Nordic Choice Hotelissa vain 595€ hintaan!

Alennus
30%
Säästö
Alennus

Kaikki yli 65-vuotiaat yöpyvät Nordic Choice Hotelseissa -30% edullisemmin!

Alennus
0€
Sovellus
Alennus

Lataa ilmainen Nordic Choice Hotels sovellus ja hallinnoi varauksiasi helposti missä vain!

Alennus

Käytä myös nämä säästövinkit lomalla:

Monipuoliset alennuskampanjat

Monipuoliset alennuskampanjat

Nordic Choice Hotels tuntee yleisönsä ja sen takia löydätkin ketjun verkkosivuilta lukuisia alennuskampanjoita, joiden avulla yöpyminen onnistuu aina edullisemmin. Miltä kuuloistaisi esimerkiksi muhkea, jopa kymmenien prosenttien seniorialennus tai todella edullinen ja erillinen huone perheen teinille? Kaikki tämä onnistuu Nordic Choice Hotelsin asiakkaille.
Seuraa somessa

Seuraa somessa

Ota Nordic Choice Hotels myös seurantaa sosiaalisessa mediassa ja saat aina uusimmat uutiset sekä tietysti kuumimmat alennukset ja kampanjat tietoosi automaattisesti uutisvirtaasi selaillessa. Näin voit lähteäkin ex-tempore lomalle vaikka keskelle Helsinkiä uskomattoman laadukkaisiin puitteisiin todella edullisesti. Saattaapa somessa vilahtaa myös Nordic Choice Hotels alekoodi.

Uuden ajan kokoustilat säästävät rahaa sekä aikaa

Nordic Choice Hotels on kehittänyt uuden ajan Connected Venues konseptin. Tämän uutta teknologiaa käyttävän konseptin avulla firmat ja ryhmät voivat järjestää tapahtumia eri kaupungeissa samaan aikaan, mutta olla silti paikalla huikean suoratoiston ja videoyhteyden avulla. Katso tältä videolta kuinka tämä moderni ja uskomaton teknologia toimii käytännössä ja kuinka ryhmän sekä firman on helppo säästää rahaa sekä aikaa muun muassa matkustamisessa! Ja muistathan käyttää myös firman tai ryhmän kanssa loistavan Nordic Choice Hotels alennuskoodin edullisempaan elämykseen!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Säästö
Alennus

Yövy viikonloppu Nordic Choice Hotelseissa nyt -20% säästöllä!

Alennus
Vanhenee pian!
30%
Säästö
Alennus

Tänä viikonloppuna varaat Nordic Choice Hotels hotellit jopa -30% säästöllä!

Alennus

Varmennetut, Nordic Choice Hotels verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Pohjoismaiden parhaat hotellit

Nordic Choice Hotels on hotellien keskittymä, josta löydät todelliset laatuhotellit jokaiseen makuun. Nämä Pohjoismaiden ja Suomen parhaat hotellit ovat keskittyneet Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Liettuaan, eikä tästä valikoimasta puutu laatua. Voit selata hotelleja tyylisi mukaan, valitse esimerkiksi Comfort, Quality tai vaikkapa kylpylähotelli sen hetkisen tarpeen mukaan. Saatat tunnistaa valikoimasta löytyvät tunnetut suomalaiset hotellit kuten:
1. Hotel Fabian
2. Clarion Hotel Helsinki
3. Glo Hotel
4. Hotel Haven
5. Hotel Kämp
6. Klaus K

Sen lisäksi, että Nordic Choice Hotels tarjoaa aina korkeatasoiseen skandinaaviseen makuun suunnattua laatua, löydät myös lukuisat hotellitarjoukset ketjun valikoimasta. Ja meiltä nappaat mukaasi myös Nordic Choice Hotels alennuskoodin, jolla tuot halvat hotellit luoksesi!

Nordic Choice Hotels alennuskoodi: laatua kaikille

Meidän sivuiltamme löytyvät lukuisat Nordic Choice alennuskoodit ovat suunnattu aivan kaikkien käyttöön, sillä haluamme jokaisen voivan nukkua yönsä laadukkaissa puitteissa lomillaan. Ajankohtaisten koodien lisäksi listaamme niin perheille, pariskunnille kuin yksinkin matkaaville suunnatut muut alennukset, jotka voivat tuoda laatua edullisemmin jokaiselle itsensä hemmottelijalle. Meidän tehtävänämme on varmistaa kaikille matkustajille mahdollisimman edulliset, mutta makoiset yöunet kun matkustajan kohteena on Norja, Ruotsi, Suomi tai Liettua. Nordic Choice Hotelsin hotellit tunnetaan ympäri maailmaa korkeasta laadustaan ja ystävällisestä palvelustaan, joten miksi et lähtisi nauttimaan molemmista yhdellä kertaa ja rahaa säästäen? Käytä Nordic Choice Hotels alekoodi tai muu ajankohtainen alennus ja olet valmis nauttimaan lomasta ilman rahahuolia. Selaa hotelleja matkakohteen mukaan ja valitse sinulle sopivin vain muutamalla napin painalluksella!