Nextory koodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Nextory alennuskoodilla

 • Kaikki (7)
  Kaikki (7)
 • Alekoodit (2)
  Alekoodit (2)
 • Diilit (3)
  Diilit (3)
 • Varmennettu (2)
  Varmennettu (2)
Paras kuponki
Paras kuponki
50%
Alekoodi
Koodi

Nextory kolmeksi kuukaudeksi -50% - Nextory alekoodi sekä uusille että vanhoille asiakkaille!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 26. toukokuuta
Vanhenee:
 26. toukokuuta
0€
30 pvä
Koodi

Testaa Nextory-kirjapalvelua ensimmäiset 30 päivää veloituksetta tällä Nextory alennuskoodilla

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 26. toukokuuta
Vanhenee:
 26. toukokuuta
4,25€
/vk
Alennus

Lue rajattomasti Nextory Kulta liittymällä ja hintasi on vain huokeat 4,25€ viikossa!

Alennus
16,99€
/kk
Alennus

Nextory Kulta -jäsenyys rajattomalla lukuoikeudella nyt vain 16,99€ kuukausihintaan!

Alennus
13,99€
Alkaen
Alennus

Tilaa Nextoryn palvelu nyt alkaen vain 13,99€ kk-hintaan

Alennus

Suosittelemme Nextorya koska...

NÄPPÄRÄ SOVELLUS

NÄPPÄRÄ SOVELLUS

Nextoryn mielettömän kirjavalikoiman laitteillesi tuova ilmainen mobiilisovellus on saanut käyttäjiltään erinomaisia arvosteluja! Sekä App Storesta että Google Playsta ladattavissa olevaa sovellusta on kehuttu esimerkiksi sen sulavasta, takkuilemattomasta toiminnasta ja helpoista käyttöominaisuuksista, ja satojen asiakkaiden antama arvosana appille onkin keskiarvoltaan huikeat 4,2/5. Ei siis huolta, että Nextory ei toimi!
EI SITOUTUMISTA

EI SITOUTUMISTA

Sekä Nextory ilmainen kokeilujakso että kirjapalvelun normaalit tilausmuodot eivät sisällä ennaltamääritettyä sitoutumisaikaa, joten voit vaihtaa tilausmuotoa silloin kun siltä tuntuu. Nextory irtisanominen onnistuu siis koska vain, mutta saat aina käyttää maksamasi tilauskauden loppuun saakka ja nauttia kirjoista viimeiseen asti! Aloita lukeminen huoletta jo tänään äläkä unohda ottaa matkaan Nextory koodia!
SUOSIKIT LÄHELTÄ JA KAUKAA

SUOSIKIT LÄHELTÄ JA KAUKAA

Etsitpä sitten Camilla Läckbergin uusinta ovelaa dekkaria, Nopoloiden hauskoja teoksia lasten iltasaduksi tai Michelle Obaman kohuttua elämäkertaa, voit luottaa löytäväsi sekä kauno- että tietokirjallisuuden puhutuimmat ja luetuimmat teokset juuri Nextoryn valikoimasta. Laaja kategoriaskaala pitää sisällään suosikkikategoriat aina hyvinvointiopuksista fantasiakirjallisuuteen ja jännityskirjoista life-style -inspiraatioon, joten uutta luettavaa ja kuunneltavaa löytyy satavarmasti toinen toisen perään aivan jokaisen lukijan makuun. Hanki Nextory kirjat nyt omaan laitteeseesi kätevällä sovelluksella ja muista säästää tilauksestasi uusimmalla Nextory kampanjakoodilla!

Tilastotietoa lukemisestasi

Nextoryn avulla himolukijoiden on helppo seurata omaa matkaansa kirjojen parissa, sillä sovellus pitää automaattisesti käyttäjälleen kirjaa lukemiseen käytetystä ajasta ja vertaa sitä edelliseen vastaavaan jaksoon. Näet sovelluksesta kätevästi myös luetut kirjat ja niiden määrän, sillä kaikki loppuun asti saatetut kirjat näkyvät samassa paikassa ja voit ihailla lukusaavutuksiasi kuin ne olisivat omassa hyllyssäsi järjestettyinä.

Tarinoita kaikkien makuun

Nextoryn laajasta valikoimasta äänikirjoja, löydät varmasti sopivan kirjan omaan makuusi. Voit myös kurkata Nextoryn Youtube-kanavaan, jossa löydät lyhyitä pätkiä suosituimmista kirjoista. Näin saat ensivaikutelman mahdollisiin lukukokemuksiin. Katso vaikk oheinen video ja kuuntele pieni pätkä Heather Morrisin novellista.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0,33€
/pv
Alennus

Käytä Nextoryn kevyintä lukuliittymää nyt vain 0,33€ päivässä!

Alennus
0,67€
/pv
Alennus

Nextory Perhe nyt neljälle henkilölle alkaen vain huokeaan 0,67€ päivähintaan!

Alennus

Tarinoita missä ja milloin haluat

Innovatiivinen Nextory tuo kirjallisuuden vanhat suosikit ja uunituoreet uutuuskirjat omaan puhelimeesi tai tablettiisi missä ja milloin halusitkaan uppoutua tarinoiden maailmaan! Ihastu nyt äänikirjaan tai valitse digitaalinen e-kirja yli sadantuhannen teoksen valikoimasta ja ahmi Nextory-tililläsi rajattomasti kertomuksia niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Klikkaa nyt Nextory.fi-sivulle, aloita maksuton kokeilu tai nappaa huikea Nextory kampanjakoodimme ja hurahda kirjojen maailmaan!

Valitse sopiva tilausmuoto

Nextorylla voit valita juuri omaan budjettiisi, talouteesi ja kiinnostukseesi sopivan tilausmuodon. Suosituin Kulta-tilaus pitää sisällään yhdelle käyttäjälle koko Nextoryn tarjonnan uusimpiin julkaisuihin saakka, kun taas maltillisemmat lukijat voivat hankkia edullisemman Hopea-tilauksen, jossa uutuuskirjoihin pääsee käsiksi kuuden kuukauden päästä julkaisusta.

Mikäli lukeminen kuuluu koko perheen lempiaktiviteetteihin, tarjoaa Nextory loistavan ratkaisun - Perhe-tilauksella Nextoryn saa käyttöön jopa neljälle eri tilille samanaikaisesti kiinteään kuukausihintaan, ja uutuuskirjat ilmestyvät hyllyyn ilman turhaa odottamista.

Mikä parasta, uusille Nextoryn asiakkaille on aina tarjolla 14 päivän ilmainen testijakso! Kokeile siis ilman ennakkoluuloja ja valitse ilmaisjakson aikana, miten juuri sinä haluat käyttää Nextorya. Ajoittain netissä on myös saatavilla Nextory kampanjakoodi tai erikoistarjouksia, joilla voi päästä parhaimmillaan kokeilemaan ensimmäisen kerran palvelua Nextory 30 päivää ilmaiseksi!