PARHAAT OSTOSPAIKAT
Valikko

Nextory koodit 2023 Postilta

Säästä rahaa hyödyntämällä meidän aktiiviset & testatut Nextory kampanjakoodit

0€
/30pv
Alennus

Nextorylla kuuntelet nyt kaikki äänikirjat veloituksetta kuukauden ajan!

Alennus
0€
/30pv
Hyödynnä alennus
0,39€
/pv
Alennus

Lue ja kuuntele kirjoja nyt Nextoryn avulla vain huokeaan 0,39€ päivähintaan!

Alennus
0,39€
/pv
Hyödynnä alennus
5,99€
/2vk
Alennus

Klikkaa Nextoryn monipuolinen sisältö käyttöösi huippuedullisesti vain 5,99€/2vk!

Alennus
5,99€
/2vk
Hyödynnä alennus
4,25€
/vk
Alennus

Lue rajattomasti Nextory Kulta liittymällä ja hintasi on vain huokeat 4,25€ viikossa!

Alennus
4,25€
/vk
Hyödynnä alennus
16,99€
Alkaen
Alennus

Tästä Nextory lahjakortti alkaen vain 16,99€!

Alennus
16,99€
Alkaen
Hyödynnä alennus

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

11,99€
/kk
Alennus

Nappaa nyt sadattuhannet ääni- ja e-kirjat käyttöösi Nextorylta vain 11,99€ kuukausihintaan!

Alennus
11,99€
/kk
Hyödynnä alennus
16,99€
/kk
Alennus

Tilaa Nextory Kulta ja kuuntelet sekä luet kirjoja rajattomasti vain 16,99€/kk -hintaan!

Alennus
16,99€
/kk
Hyödynnä alennus

Suosittelemme Nextorya koska...

NÄPPÄRÄ SOVELLUS

NÄPPÄRÄ SOVELLUS

Nextoryn mielettömän kirjavalikoiman laitteillesi tuova ilmainen mobiilisovellus on saanut käyttäjiltään erinomaisia arvosteluja! Sekä App Storesta että Google Playsta ladattavissa olevaa sovellusta on kehuttu esimerkiksi sen sulavasta, takkuilemattomasta toiminnasta ja helpoista käyttöominaisuuksista, ja satojen asiakkaiden antama arvosana appille onkin keskiarvoltaan huikeat 4,2/5. Ei siis huolta, että Nextory ei toimi!
EI SITOUTUMISTA

EI SITOUTUMISTA

Sekä Nextory ilmainen kokeilujakso että kirjapalvelun normaalit tilausmuodot eivät sisällä ennaltamääritettyä sitoutumisaikaa, joten voit vaihtaa tilausmuotoa silloin kun siltä tuntuu. Nextory irtisanominen onnistuu siis koska vain, mutta saat aina käyttää maksamasi tilauskauden loppuun saakka ja nauttia kirjoista viimeiseen asti! Aloita lukeminen huoletta jo tänään äläkä unohda ottaa matkaan Nextory koodia!
SUOSIKIT LÄHELTÄ JA KAUKAA

SUOSIKIT LÄHELTÄ JA KAUKAA

Etsitpä sitten Camilla Läckbergin uusinta ovelaa dekkaria, Nopoloiden hauskoja teoksia lasten iltasaduksi tai Michelle Obaman kohuttua elämäkertaa, voit luottaa löytäväsi sekä kauno- että tietokirjallisuuden puhutuimmat ja luetuimmat teokset juuri Nextoryn valikoimasta. Laaja kategoriaskaala pitää sisällään suosikkikategoriat aina hyvinvointiopuksista fantasiakirjallisuuteen ja jännityskirjoista life-style -inspiraatioon, joten uutta luettavaa ja kuunneltavaa löytyy satavarmasti toinen toisen perään aivan jokaisen lukijan makuun. Hanki Nextory kirjat nyt omaan laitteeseesi kätevällä sovelluksella ja muista säästää tilauksestasi uusimmalla Nextory alennuskoodilla!

Tilastotietoa lukemisestasi

Nextoryn avulla himolukijoiden on helppo seurata omaa matkaansa kirjojen parissa, sillä sovellus pitää automaattisesti käyttäjälleen kirjaa lukemiseen käytetystä ajasta ja vertaa sitä edelliseen vastaavaan jaksoon. Näet sovelluksesta kätevästi myös luetut kirjat ja niiden määrän, sillä kaikki loppuun asti saatetut kirjat näkyvät samassa paikassa ja voit ihailla lukusaavutuksiasi kuin ne olisivat omassa hyllyssäsi järjestettyinä. Saavuta samalla myös suuret säästöt, kun hyödynnät uusimman Nextory alennuskoodin tilauksesi yhteydessä!

Tarinoita kaikkien makuun

Nextoryn laajasta valikoimasta äänikirjoja, löydät varmasti sopivan kirjan omaan makuusi. Voit myös kurkata Nextoryn Youtube-kanavaan, jossa löydät lyhyitä pätkiä suosituimmista kirjoista. Näin saat ensivaikutelman mahdollisiin lukukokemuksiin. Katso vaikk oheinen video ja kuuntele pieni pätkä Heather Morrisin novellista.

Suositut Nextory alennuskoodit ja diilit

Kupongin otsikkoKupongin alennusViimeinen käyttöpäivä
Nextorylla kuuntelet nyt kaikki äänikirjat veloituksetta kuukauden ajan!0€ /30pv19. kesäkuuta
Lue ja kuuntele kirjoja nyt Nextoryn avulla vain huokeaan 0,39€ päivähintaan!0,39€ /pv10. kesäkuuta
Klikkaa Nextoryn monipuolinen sisältö käyttöösi huippuedullisesti vain 5,99€/2vk!5,99€ /2vk15. kesäkuuta
Lue rajattomasti Nextory Kulta liittymällä ja hintasi on vain huokeat 4,25€ viikossa!4,25€ /vk20. kesäkuuta
Tästä Nextory lahjakortti alkaen vain 16,99€!16,99€ Alkaen27. kesäkuuta

Tarinoita missä ja milloin haluat

Innovatiivinen Nextory tuo kirjallisuuden vanhat suosikit ja uunituoreet uutuuskirjat omaan puhelimeesi tai tablettiisi missä ja milloin halusitkaan uppoutua tarinoiden maailmaan! Ihastu nyt äänikirjaan tai valitse digitaalinen e-kirja yli sadantuhannen teoksen valikoimasta ja ahmi Nextory-tililläsi rajattomasti kertomuksia niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Klikkaa nyt Nextory.fi-sivulle, aloita maksuton kokeilu tai nappaa huikea Nextory koodimme ja hurahda kirjojen maailmaan!

Valitse sopiva tilausmuoto

Nextorylla voit valita juuri omaan budjettiisi, talouteesi ja kiinnostukseesi sopivan tilausmuodon. Suosituin Kulta-tilaus pitää sisällään yhdelle käyttäjälle koko Nextoryn tarjonnan uusimpiin julkaisuihin saakka, kun taas maltillisemmat lukijat voivat hankkia edullisemman Hopea-tilauksen, jossa uutuuskirjoihin pääsee käsiksi kuuden kuukauden päästä julkaisusta.

Mikäli lukeminen kuuluu koko perheen lempiaktiviteetteihin, tarjoaa Nextory loistavan ratkaisun - Perhe-tilauksella Nextoryn saa käyttöön jopa neljälle eri tilille samanaikaisesti kiinteään kuukausihintaan, ja uutuuskirjat ilmestyvät hyllyyn ilman turhaa odottamista.

Mikä parasta, uusille Nextoryn asiakkaille on aina tarjolla 14 päivän ilmainen testijakso! Kokeile siis ilman ennakkoluuloja ja valitse ilmaisjakson aikana, miten juuri sinä haluat käyttää Nextorya. Ajoittain netissä on myös saatavilla Nextory koodi tai erikoistarjouksia, joilla voi päästä parhaimmillaan kokeilemaan ensimmäisen kerran palvelua Nextory 30 päivää ilmaiseksi!
Posti.fiYhteystietomme · Yksityisyydensuoja · Evästeet · Yrityksen tiedot · FAQ ·