Nextory koodit 2019 Postilta

Säästä kanssamme Nextory alennuskoodilla

Rajattomasti unohtumattomia tarinoita ulottuvillasi omalla mobiililaitteellasi - nappaa uusin Nextory koodi ja säästä mukaansatempaavista lukuelämyksistä!
260
Paras kuponki
0€
30pvä
KOODI

Vain meiltä: kokeile koodillamme Nextorya 30 pvä ilmaiseksi + nauti toinen kuukausi 50% alella

Vain meiltä Testattu 7 päivää sitten
Avaa alennuskoodi
0€
14 pvä
TARJOUS

Kokeile Nextoryn kirjapalvelua 14 päivän ajan ilmaiseksi ilman sitoutumispakkoa

Avaa alennus
19,99€
Kk
TARJOUS

Nextoryn perhepaketilla myös uutuuskirjat jopa 4 käyttäjälle samanaikaisesti hintaan 19,99€/kk

Avaa alennus
0€
Sovellus
TARJOUS

Liity Nextoryyn ja lataa sovellus mobiililaitteellesi veloituksetta

Avaa alennus
13,99€
Alkaen
TARJOUS

Rajattomasti ääni- ja e-kirjoja saatavillasi - hanki Nextory nyt alkaen 13,99€ kuukausihintaan

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Suosittelemme Nextorya koska...

NÄPPÄRÄ SOVELLUS

NÄPPÄRÄ SOVELLUS

Nextoryn mielettömän kirjavalikoiman laitteellesi tuova mobiilisovellus on saanut käyttäjiltään erinomaisia arvosteluja! Sekä App Storesta että Google Playsta ladattavissa olevaa sovellusta on kehuttu esimerkiksi sen sulavasta, takkuilemattomasta toiminnasta, ja satojen asiakkaiden antama arvosana appille on keskiarvoltaan huikeat 4,2/5. Ei siis huolta, että Nextory ei toimi!
EI SITOUTUMISTA

EI SITOUTUMISTA

Sekä Nextory ilmainen kokeilujakso että kirjapalvelun normaalit tilausmuodot eivät sisällä ennaltamääritettyä sitoutumisaikaa, joten voit lopettaa tilauksen tai vaihtaa tilausmuotoa silloin kun siltä tuntuu. Nextory irtisanominen onnistuu siis milloin vain, mutta saat aina käyttää maksamasi tilauskauden loppuun saakka ja nauttia kirjoista viimeiseen asti! Aloita lukeminen huoletta jo tänään!
SUOSIKIT LÄHELTÄ JA KAUKAA

SUOSIKIT LÄHELTÄ JA KAUKAA

Etsitpä sitten Camilla Läckbergin uusinta ovelaa dekkaria, Nopoloiden hauskoja teoksia lasten iltasaduksi tai Michelle Obaman kohuttua elämäkertaa, voit luottaa löytäväsi sekä kauno- että tietokirjallisuuden puhutuimmat ja luetuimmat teokset juuri Nextoryn valikoimasta. Laaja kategoriaskaala pitää sisällään suosikkikategoriat aina hyvinvointiopuksista fantasiakirjallisuuteen ja jännityskirjoista life-style -inspiraatioon, joten uutta luettavaa ja kuunneltavaa löytyy satavarmasti toinen toisen perään aivan jokaisen lukijan makuun. Hanki Nextory kirjat nyt omaan laitteeseesi kätevällä sovelluksella ja muista säästää tilauksestasi uusimmalla Nextory koodilla!

Tilastotietoa lukemisestasi

Nextoryn avulla himolukijoiden on helppo seurata omaa matkaansa kirjojen parissa, sillä sovellus pitää automaattisesti käyttäjälleen kirjaa lukemiseen käytetystä ajasta ja vertaa sitä edelliseen vastaavaan jaksoon. Näet sovelluksesta kätevästi myös luetut kirjat ja niiden määrän, sillä kaikki loppuun asti saatetut kirjat näkyvät samassa paikassa ja voit ihailla lukusaavutuksiasi kuin ne olisivat omassa hyllyssäsi järjestettyinä.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
30 pvä
TARJOUS
Opiskelija! Nappaa Frankin kautta 30 päivän ilmainen testijakso Nextory-palvelua
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€
30 pvä
TARJOUS
Nappaa ilmainen Nextory 30 päivän ajalleLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
16,99€
Alkaen
TARJOUS
Nextoryn kultapaketilla saat myös uutuuskirjat heti luettavaksesi - tilaa nyt hintaan 16,99€/kk
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€30pvä
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Tarinoita missä ja milloin haluat

Vuonna 2018 Suomessa lanseerattu Nextory tuo kirjallisuuden vanhat suosikit ja uunituoreet uutuuskirjat omaan puhelimeesi tai tablettiisi missä ja milloin halusitkaan uppoutua tarinoiden maailmaan! Ihastu nyt äänikirjaan tai valitse digitaalinen e-kirja yli sadantuhannen teoksen valikoimasta ja ahmi Nextory-tililläsi rajattomasti kertomuksia niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Klikkaa nyt Nextory.fi -sivulle, aloita maksuton kokeilu tai nappaa huikea Nextory koodimme ja hurahda kirjojen maailmaan!Siirry sivustolle

Valitse sopiva tilausmuoto

Nextorylla voit valita juuri omaan budjettiisi, talouteesi ja kiinnostukseesi sopivan tilausmuodon. Suosituin Kulta-tilaus pitää sisällään yhdelle käyttäjälle koko Nextoryn tarjonnan uusimpiin julkaisuihin saakka, kun taas maltillisemmat lukijat voivat hankkia edullisemman Hopea-tilauksen, jossa uutuuskirjoihin pääsee käsiksi kuuden kuukauden päästä julkaisusta.

Mikäli lukeminen kuuluu koko perheen lempiaktiviteetteihin, tarjoaa Nextory loistavan ratkaisun - Perhe-tilauksella Nextoryn saa käyttöön jopa neljälle eri tilille samanaikaisesti kiinteään kuukausihintaan, ja uutuuskirjat ilmestyvät hyllyyn ilman turhaa odottamista.

Mikä parasta, uusille Nextoryn asiakkaille on aina tarjolla 14 päivän ilmainen testijakso! Kokeile siis ilman ennakkoluuloja ja valitse ilmaisjakson aikana, miten juuri sinä haluat käyttää Nextorya. Ajoittain netissä on myös saatavilla Nextory kampanjakoodi tai erikoistarjouksia, joilla voi päästä parhaimmillaan kokeilemaan ensimmäisen kerran palvelua Nextory 30 päivää ilmaiseksi!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä