Nextory koodit 2021 Postilta

Säästä kanssamme koodeilla ja nappaa jopa ilmainen kuukausi Nextorylla

Rajattomasti unohtumattomia tarinoita ulottuvillasi omalla mobiililaitteellasi - nappaa uusin Nextory koodi tai aloita ilmainen kokeilu ja säästä mukaansatempaavista lukuelämyksistä!
260
Paras kuponki
0€
30 pvä
KOODI

Testaa Nextory-kirjapalvelua ensimmäiset 30 päivää veloituksetta tällä Nextory alennuskoodilla

Lue lisääNäytä vähemmän
Testattu
Avaa alennuskoodi
Jälleenmyyjän verkkosivusto aukeaa uudelle välilehdelle
Elisa Kirja alekoodillamme 30pv lukuaikaa 0€!
0€
1kk
TARJOUS

Nauti kesästä ja kokeile Nextory palvelua veloituksetta nyt kokonaisen kuukauden ajan!

Lue lisääNäytä vähemmän
Suosittelemme
Avaa alennus
Jälleenmyyjän verkkosivusto aukeaa uudelle välilehdelle
13,99€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa Nextoryn palvelu nyt alkaen vain 13,99€ kk-hintaan

Lue lisääNäytä vähemmän
Voimassa 3 päivää
Avaa alennus
Jälleenmyyjän verkkosivusto aukeaa uudelle välilehdelle
(1 tarjousta 1 joukosta)

Suosittelemme Nextorya koska...

NÄPPÄRÄ SOVELLUS

NÄPPÄRÄ SOVELLUS

Nextoryn mielettömän kirjavalikoiman laitteillesi tuova ilmainen mobiilisovellus on saanut käyttäjiltään erinomaisia arvosteluja! Sekä App Storesta että Google Playsta ladattavissa olevaa sovellusta on kehuttu esimerkiksi sen sulavasta, takkuilemattomasta toiminnasta ja helpoista käyttöominaisuuksista, ja satojen asiakkaiden antama arvosana appille onkin keskiarvoltaan huikeat 4,2/5. Ei siis huolta, että Nextory ei toimi!
EI SITOUTUMISTA

EI SITOUTUMISTA

Sekä Nextory ilmainen kokeilujakso että kirjapalvelun normaalit tilausmuodot eivät sisällä ennaltamääritettyä sitoutumisaikaa, joten voit vaihtaa tilausmuotoa silloin kun siltä tuntuu. Nextory irtisanominen onnistuu siis koska vain, mutta saat aina käyttää maksamasi tilauskauden loppuun saakka ja nauttia kirjoista viimeiseen asti! Aloita lukeminen huoletta jo tänään äläkä unohda ottaa matkaan Nextory koodia!
SUOSIKIT LÄHELTÄ JA KAUKAA

SUOSIKIT LÄHELTÄ JA KAUKAA

Etsitpä sitten Camilla Läckbergin uusinta ovelaa dekkaria, Nopoloiden hauskoja teoksia lasten iltasaduksi tai Michelle Obaman kohuttua elämäkertaa, voit luottaa löytäväsi sekä kauno- että tietokirjallisuuden puhutuimmat ja luetuimmat teokset juuri Nextoryn valikoimasta. Laaja kategoriaskaala pitää sisällään suosikkikategoriat aina hyvinvointiopuksista fantasiakirjallisuuteen ja jännityskirjoista life-style -inspiraatioon, joten uutta luettavaa ja kuunneltavaa löytyy satavarmasti toinen toisen perään aivan jokaisen lukijan makuun. Hanki Nextory kirjat nyt omaan laitteeseesi kätevällä sovelluksella ja muista säästää tilauksestasi uusimmalla Nextory kampanjakoodilla!

Tilastotietoa lukemisestasi

Nextoryn avulla himolukijoiden on helppo seurata omaa matkaansa kirjojen parissa, sillä sovellus pitää automaattisesti käyttäjälleen kirjaa lukemiseen käytetystä ajasta ja vertaa sitä edelliseen vastaavaan jaksoon. Näet sovelluksesta kätevästi myös luetut kirjat ja niiden määrän, sillä kaikki loppuun asti saatetut kirjat näkyvät samassa paikassa ja voit ihailla lukusaavutuksiasi kuin ne olisivat omassa hyllyssäsi järjestettyinä.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Tarinoita kaikkien makuun

Nextoryn laajasta valikoimasta äänikirjoja, löydät varmasti sopivan kirjan omaan makuusi. Voit myös kurkata Nextoryn Youtube-kanavaan, jossa löydät lyhyitä pätkiä suosituimmista kirjoista. Näin saat ensivaikutelman mahdollisiin lukukokemuksiin. Katso vaikk oheinen video ja kuuntele pieni pätkä Heather Morrisin novellista.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

60pv
Alekoodi
KOODI
Hyödynnä Nextory alekoodi ja koko perhe kuuntelee äänikirjoja veloituksetta 60 päivän ajan
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
Jälleenmyyjän verkkosivusto aukeaa uudelle välilehdelle
0€
14 pvä
TARJOUS
Uusille Nextory-asiakkaille ilmainen 14 päivän testijakso - aloita jo tänään!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Jälleenmyyjän verkkosivusto aukeaa uudelle välilehdelle
19,99€
Alkaen
TARJOUS
Tilaa Nextoryn palvelu koko perheelle nyt edullisesti hintaan 19,99€/kk
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Jälleenmyyjän verkkosivusto aukeaa uudelle välilehdelle
0€30 pvä
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Tarinoita missä ja milloin haluat

Innovatiivinen Nextory tuo kirjallisuuden vanhat suosikit ja uunituoreet uutuuskirjat omaan puhelimeesi tai tablettiisi missä ja milloin halusitkaan uppoutua tarinoiden maailmaan! Ihastu nyt äänikirjaan tai valitse digitaalinen e-kirja yli sadantuhannen teoksen valikoimasta ja ahmi Nextory-tililläsi rajattomasti kertomuksia niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksikin. Klikkaa nyt Nextory.fi-sivulle, aloita maksuton kokeilu tai nappaa huikea Nextory kampanjakoodimme ja hurahda kirjojen maailmaan!Siirry sivustolle

Valitse sopiva tilausmuoto

Nextorylla voit valita juuri omaan budjettiisi, talouteesi ja kiinnostukseesi sopivan tilausmuodon. Suosituin Kulta-tilaus pitää sisällään yhdelle käyttäjälle koko Nextoryn tarjonnan uusimpiin julkaisuihin saakka, kun taas maltillisemmat lukijat voivat hankkia edullisemman Hopea-tilauksen, jossa uutuuskirjoihin pääsee käsiksi kuuden kuukauden päästä julkaisusta.

Mikäli lukeminen kuuluu koko perheen lempiaktiviteetteihin, tarjoaa Nextory loistavan ratkaisun - Perhe-tilauksella Nextoryn saa käyttöön jopa neljälle eri tilille samanaikaisesti kiinteään kuukausihintaan, ja uutuuskirjat ilmestyvät hyllyyn ilman turhaa odottamista.

Mikä parasta, uusille Nextoryn asiakkaille on aina tarjolla 14 päivän ilmainen testijakso! Kokeile siis ilman ennakkoluuloja ja valitse ilmaisjakson aikana, miten juuri sinä haluat käyttää Nextorya. Ajoittain netissä on myös saatavilla Nextory kampanjakoodi tai erikoistarjouksia, joilla voi päästä parhaimmillaan kokeilemaan ensimmäisen kerran palvelua Nextory 30 päivää ilmaiseksi!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä