9 Nelly alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Nelly.com alennuskoodit 2018

Tilaa naisten muotia järkevään hintaan Nellyltä! Katso alennuskoodit ja alennukset, joiden avulla tuot huomattavia säästöjä ostoksiisi.
260
9aktiivista alennusta
Suodata kuponkejamme:
10%
Alekoodi

Nellyn uskomaton alekoodi tuo 10% ekstrasäästön jo valmiiksi edulliseen muotiin

72 on hyödyntänyt alennuksen tällä viikolla
50%
Säästö

Tilaa valikoidut vaateuutuudet jopa 50% alehintaan Nellyn mahtavasta kampanjasta

Lisätty hetki sitten
0€
Postituskulut

Nyt voit tilata muotia huoletta Nellyltä - Postimaksut vain 0€

  1. Minimiostos:19€
70%
Säästö

Tilaa asusteita Nellystä ja tuo jopa 70% säästö hintoihin NYT

70%
Säästö

Nellyssä on käynnissä kesäinen ALE! Tsekkaa 70% alehinnat sadoista tuotteista

70%
Säästö

Tilaa naisten T-paidat, topit ja muut pitkähihaiset huikeaan 70% alehintaan Nellystä

70%
Säästö

Nelly tarjoaa juuri nyt valikoiman kesän tyylikkäimpiä jalkineita jopa 70% alehintaan

70%
Säästö

Säästä bilemuodin hinnasta jopa 70% Nellyn upeissa alennusmyynneissä

Voimassa enää tänään
Beauty
Shop

Nellyn Beautyshop on täällä - osta suosikkikosmetiikkaasi nyt Nellyltä

(1 tarjousta 1 joukosta)

Hyödyllistä tietoa alennuskoodeista

Maksavatko alekoodit?

Maksavatko alekoodit?

Huomaathan, että kaikki sivustoltamme löytyvät alennuskoodit ovat täysin maksuttomia kopioida mukaansa. Kuka tahansa sivustollamme vieraileva nettishoppailija voi ottaa alekoodit käyttöön vain muutamalla klikillä. Sinun ei tarvitse edes kirjautua sisään käyttääksesi palveluitamme, jotka ovat aina täysin ilmaisia! Tavoitteenamme on tarjota sinulle mahdollisimman edullisen ostokokemus Nellyllä ja muissakin verkkokaupoissa, minkä vuoksi tarjoamme alennuskoodit ja alennukset käyttöösi hintaan 0 euroa.
Alennuskoodien yhdistäminen

Alennuskoodien yhdistäminen

Huomaathan, että Nellyllä voit käyttää normaalisti vain yhden alennuskoodin yhtä ostoskertaa kohti. Poikkeustapaukset ovat luettavissa alennuskoodin ehdoista, kuten kaikki muu alekoodien käyttöön liittyvä informaatio. Vaikka, alennuskoodeja ei voisikaan yhdistää keskenään tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettetkö voisi ostaa useampaa aletuotetta kerralla tai käyttää alennuskoodeja jo valmiiksi alennettuun muotiin. Jälkimmäiseksi mainittu tapaus onkin hyvin yleistä ja parhaan säästön tuotkin Nellyn ostoksiisi tällä tavalla!
Seuraa somessa

Seuraa somessa

Seuraamalla Nellyä sosiaalisessa mediassa saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista alennuksista ja kampanjoista. Some-kanavien kautta voit myös inspiroitua esimerkiksi uusista trendeistä ja street style-kuvagallerioista. Nelly päivittää sosiaalista mediaansa jopa kuudella eri kanavalla, löydät varmasti suosikkisi! Voit seurata Nellyä esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissä. Esimerkiksi Instagram-kuvien kautta pääset suoraan Nellyn verkkokauppaan hankkimaat parhaat trendit itsellesi. Kätevää, eikö?
Kattava aleosio

Kattava aleosio

Kyllä, täältäkin löydät ympäri vuoden edullisempaa muotia aleosiossa. Suosittelemmekin tsekkaamaan alennetut tuotteet aina ennen tilaamista. Näin saatat löytää vastaavan tuotteen tai muita kauan haaveilemiasi löytöjä edullisesti: outletin tuotteet saattavat nimittäin olla jopa 70% alennuksessa.
Vain meiltä löytyvät alekoodit

Vain meiltä löytyvät alekoodit

Löysitkö sivustoltamme Nellyn alennuskoodin, jonka otsikossa on Vain meiltä -maininta? Katselet siinä tapauksessa eksklusiivista alennuskoodia, joka tarkoittaa, ettet löydä vastaavanlaista alekoodia mistään muualta, kuin meidän sivustoltamme. Eksklusiiviset alennuskoodit kannattaa hyödyntää minkä tahansa verkkokaupan kohdalla, sillä kyseiset koodit voivat tuoda huikeita säästöjä ostostesi hintoihin. Vain meiltä löytyvät alennuskoodit ovat muiden alekoodien tapaan kaikkien nettishoppailijoiden käytettävissä - vieläpä maksutta!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
20% alekoodi jo jopa 70% alennettuihin tuotteisiin Nellyllä. Ole salamaakin nopeampi!
Tämä alennus on vanhentunut
20%
Alekoodi
Vain tänään: 20% extra-ale Nellyn aletuotteista. Toimi nyt tai kadu myöhemmin!
Tämä alennus on vanhentunut
15%
Alekoodi
Nellyn kesäalen tuotteet 15% lisäalennuksella tällä koodilla. Toimi heti!
Tämä alennus on vanhentunut
10%
Alekoodi
Nelly hemmottelee tarjoamalla 10% extra-alennuksen jo alennetuista tuotteista tällä koodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Osta 3
Maksa 2
Tuo säästöä alusvaatteiden hintoihin Nellyssä: Osta 3 tuotetta vain 2 hinnalla
Tämä alennus on vanhentunut
10%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Nelly - Muotia jo vuodesta 2003

Nelly aloitti toimintansa Ruotsissa, jossa vaatekauppa aloitti toimintansa jo vuonna 2003. Viimeisen 15 vuoden aikana Nellyn toiminta on laajentunut ympäri Eurooppaa, jossa verkkokaupan tuotteita myydään jo yli 10 maassa, Pohjoismaat mukaan lukien. Lisäksi Nelly tarjoaa mahdollisuuden ostaa tuoteita Euroopan ulkopuolelle kansainvälisellä sivustollaan, joka avattiin vuonna 2013.Siirry sivustolle

Mitä tulee ottaa huomioon alennuskoodin käytössä

Nellyn alennuskoodit eivät poikkea muiden verkkokauppojen koodeista ja yleensä niissä onkin omat ehtonsa käyttöä varten. Kaikki koodit eivät siis välttämättä anna alennusta kaikkiin tilauksiin. Ota huomioon ainakin seuraavat seikat: Alennuskoodit saattavat olla tietylle asiakasryhmälle suunnattuja, joten ne saattavat edellyttää esimerkiksi uutiskirjeen tilausta, heidän Instagram-tilin seurausta tai uutena asiakkaana olemista. Nellyn alennuskoodit ova usein kategoriakohtaisia alekoodeja. Tämä tarkoittaa sitä, että kuukausittain 1-2 kertaa käytössä on koodi, joka toimii vain yhteen tuoteryhmään, kuten mekkoihin tai NLY Brands-tuotteisiin. Alennuskoodeissa saattaa hyvin usein olla minimiostosraja. Ne eivät siis välttämättä toimi pieniin ostoksiin. Vaikka alennuskoodit olisivatkin laajasti käytössä lähes koko verkkokaupan valikoimaan, saattavat ne sulkea käytöstä joitain tuotemerkkejä tai valmiiksi alennettuja tuotteita.

Yhteenvetona suosittelemme aina tarkistamaan koodien käyttöehdot – niistä selviää kunkin koodin yksityiskohtaiset käyttöohjeet.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Tuotteen palautus Nelly-tilillisille

Voit palauttaa tilaamasi tuotteet ilmaiseksi, kunhan olet rekisteröitynyt Nellyn käyttäjäksi. Tämäkään ei maksa yhtikäs mitään, joten ei ole mitään syytä olla hyödyntämättä etua! Lisäksi tilin hankkiminen helpottaa tilaamista, palautusta ja vaihtoa, sillä voit sieltä näppärästi tarkastella ja hallinnoida tilaustasi.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Monta kauppaa, yksi Nelly

Nelly kehittyy ja kasvaa koko ajan, ja tarjoaa asiakkailleen parempia shoppailukokemuksia kaupassaan. Nyt Nelly jakaa kauppansa käteviin "mini-kauppohin", eli eri tilaisuuksiin keskittyviin osioihin. Onko tiedossa kesäjuhlat tai oletko matkalla festareille? Koko asu kengistä hiuskoristeeseen, mekoista meikkeihin, kaikki löytyy Nellyn ihanasta verkkokaupasta. Ellei valikoimastamme löydy koko valikoimaan sopivaa Nellyn alennuskoodia, usein Nellyn omat koodit ovat aina kategoriakohtaisia, esimerkiksi 20% alennus kaikista kengistä, 30% sporttivaatteista, ja niin edelleen. Olet siis tyylikäs ja tilaisuus kaipaa asua? Nellylle, mars!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä