Nelly alennuskoodit 2019 Postilta

Säästä kanssamme Nelly.com alennuskoodilla

Tilaa naisten muotia järkevään hintaan Nellyltä! Katso alennuskoodit ja alennukset, joiden avulla tuot huomattavia säästöjä ostoksiisi.
260
20%
Säästö
TARJOUS

Tilaa Nellyn viimeiset koot 20% säästöllä

Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS

Nellyn alessa teet alusvaateostokset Hunkemöller-merkiltä jopa 40% säästöllä

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS

Tee nyt muotiostokset Nellyn outletissa jopa 70% säästöllä!

Voimassa huomiseen
Avaa alennus
50€
Alkaen
TARJOUS

Iki-ihanat Teddy-takit syksyksi Nellyltä alkaen vain 50€:lla

Avaa alennus
32,95€
Alkaen
TARJOUS

Hyppää mukaan utility-trendiin ja tilaa cargo-housut Nellyltä alkaen vain 32,95€

Voimassa huomiseen
Avaa alennus
24,95€
Alkaen
TARJOUS

Nellyn Fondazione-valikoimasta syksyn timanttisimmat trendit alkaen hintaan 24,95€

Avaa alennus
29,95€
Alkaen
TARJOUS

Nellyltä syksyn takkiuutuudet nahkatakeista trensseihin alkaen hintaan 29,95€

Voimassa huomiseen
Avaa alennus
35€
Alkaen
TARJOUS

Nellyltä syksyn kuumimmat tennarit alkaen hintaan 35€

Avaa alennus
15%
Alennuskoodi
KOODI

Shoppaile NLYbyNelly-muotia nyt 15% säästöllä Nelly alekoodilla

Voimassa huomiseen Lisätty hetki sitten
Avaa alennuskoodi
15%
Alekoodi
KOODI

Nappaa 15% säästö Alicen NLYbyNelly-muotisuosikeista tällä Nelly alekoodilla

Voimassa huomiseen Lisätty hetki sitten
Avaa alennuskoodi
(1 tarjousta 1 joukosta)

Hyödyllistä tietoa alennuskoodeista

Maksavatko alekoodit?

Maksavatko alekoodit?

Huomaathan, että kaikki sivustoltamme löytyvät alennuskoodit ovat täysin maksuttomia kopioida mukaansa. Kuka tahansa sivustollamme vieraileva nettishoppailija voi ottaa alekoodit käyttöön vain muutamalla klikillä. Sinun ei tarvitse edes kirjautua sisään käyttääksesi palveluitamme, jotka ovat aina täysin ilmaisia! Tavoitteenamme on tarjota sinulle mahdollisimman edullisen ostokokemus Nellyllä ja muissakin verkkokaupoissa, minkä vuoksi tarjoamme alennuskoodit ja alennukset käyttöösi hintaan 0 euroa.
Alennuskoodien yhdistäminen

Alennuskoodien yhdistäminen

Huomaathan, että Nellyllä voit käyttää normaalisti vain yhden alennuskoodin yhtä ostoskertaa kohti. Poikkeustapaukset ovat luettavissa alennuskoodin ehdoista, kuten kaikki muu alekoodien käyttöön liittyvä informaatio. Vaikka alennuskoodeja ei voisikaan yhdistää keskenään, ei tämä kuitenkaan tarkoita, ettetkö voisi ostaa useampaa aletuotetta kerralla tai käyttää alennuskoodeja jo valmiiksi alennettuun muotiin. Jälkimmäiseksi mainittu tapaus onkin hyvin yleistä ja parhaan säästön tuotkin Nellyn ostoksiisi tällä tavalla!
Seuraa somessa

Seuraa somessa

Seuraamalla Nellyä sosiaalisessa mediassa saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista kampanjoista. Some-kanavien kautta voit myös inspiroitua uusista trendeistä ja street style-kuvagallerioista. Nelly päivittää someaan jopa kuudella eri kanavalla - löydät varmasti oman suosikkisi! Voit seurata kauppaa esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissä. Instagram-kuvien kautta pääset suoraan Nellyn verkkokauppaan hankkimaan parhaat trendit itsellesi. Psst. Instassa bongaat usein myös vain somesta löytyviä alekoodeja!
Kattava aleosio

Kattava aleosio

Kyllä, täältäkin löydät ympäri vuoden edullisempaa muotia aleosiossa. Suosittelemmekin tsekkaamaan alennetut tuotteet aina ennen tilaamista. Näin saatat löytää vastaavan tuotteen tai muita kauan haaveilemiasi löytöjä edullisesti: outletin tuotteet saattavat nimittäin olla jopa 70% alennuksessa.
Vain meiltä löytyvät alekoodit

Vain meiltä löytyvät alekoodit

Löysitkö sivustoltamme Nellyn alennuskoodin, jonka otsikossa on Vain meiltä -maininta? Katselet siinä tapauksessa eksklusiivista alennuskoodia, joka tarkoittaa, ettet löydä vastaavanlaista alekoodia mistään muualta, kuin meidän sivustoltamme. Eksklusiiviset alennuskoodit kannattaa hyödyntää minkä tahansa verkkokaupan kohdalla, sillä kyseiset koodit voivat tuoda huikeita säästöjä ostostesi hintoihin. Vain meiltä löytyvät alennuskoodit ovat muiden alekoodien tapaan kaikkien nettishoppailijoiden käytettävissä - vieläpä maksutta!

Polttavan kuumat trendit Nellyltä

Nellyllä shoppaillessasi voit olla varma, että löydät sieltä juuri tämän hetken kuumimmat trendit. Voit suodattaa trendituotteita verkkokaupassa klikkaamalla "Uutuudet"-valikon auki, ja sitten klikkaamalla "Pinnalla nyt"-kategorian, niin pääset tarkastelemaan trendejä kätevästi yhdestä paikasta. Kuten videolta näkyy, tämän hetken trendeihin kuuluu maanläheiset värit, jännittävät leikkaukset, sekä suloiset neliskulmaiset pääntiet niin topeissa kuin mekoissa. Kaikki videolta näkyvät tuotteet löydät tietenkin Nellyn verkkokaupasta, joten siirrythän kipin kapin ostoksille!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Säästö
TARJOUS
Säästä Nellyllä 20% St. Morizin aurinkotuotteista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Nellyltä nyt valikoidut partylookit 20% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
35%
Säästö
TARJOUS
Tilaa Maybellinen ihana The Nudes -luomiväripaletti nyt 35% säästöllä Nellyltä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Tilaa OGX-tuotteet 20% säästöllä Nellyltä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt 20% Wet n´ Wild -meikeistä Nellyllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15%Alennuskoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Nelly - Muotia jo vuodesta 2003

Nelly aloitti toimintansa Ruotsissa, jossa nettikauppa käynnisti toimintansa jo yli 15 vuotta sitten. Vuosien aikana Nellyn toiminta on laajentunut ympäri Eurooppaa, jossa verkkokaupan muotia myydään jo yli 10 maassa, Pohjoismaat mukaan lukien. Lisäksi Nelly.com tarjoaa mahdollisuuden tilata tuotteita Euroopan ulkopuolelle kansainvälisellä sivustollaan, joka avattiin vuonna 2013.Siirry sivustolle

Mitä tulee ottaa huomioon alennuskoodin käytössä

Nellyn alennuskoodit eivät poikkea muiden verkkokauppojen koodeista ja yleensä niissä onkin omat ehtonsa käyttöä varten. Kaikki koodit eivät siis välttämättä anna alennusta kaikkiin tilauksiin. Ota huomioon ainakin seuraavat seikat:

1. Alennuskoodit saattavat olla tietylle asiakasryhmälle suunnattuja, joten ne saattavat edellyttää esimerkiksi uutiskirjeen tilausta, Instagram-tilin seurausta tai uutta asiakkuutta.

2. Nellyn alennuskoodit ova usein kategoriakohtaisia alekoodeja, mikä tarkoittaa sitä, että koodi toimii vain yhteen tuoteryhmään, kuten mekkoihin tai NLY by Nelly -mallistojen tuotteisiin.

3. Alennuskoodeissa saattaa hyvin usein olla minimiostosraja. Ne eivät siis välttämättä toimi pieniin ostoksiin.

4. Vaikka alennuskoodit olisivatkin käytettävissä koko verkkokaupan valikoimaan, saattavat ne sulkea pois tiettyjä tuotemerkkejä tai valmiiksi alennettuja tuotteita.

Yhteenvetona suosittelemme aina tarkistamaan koodien käyttöehdot – niistä selviää kunkin koodin yksityiskohtaiset käyttöohjeet.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Tuotteen palautus Nelly-tilin asiakkaille

Voit palauttaa tilaamasi tuotteet ilmaiseksi, kunhan olet rekisteröitynyt Nellyn käyttäjäksi. Tämäkään ei maksa yhtikäs mitään, joten ei ole mitään syytä olla hyödyntämättä etua ja liittymättä verkkokaupan asiakasklubiin! Lisäksi jäsentilin hankkiminen helpottaa tilaamista, palautusta ja vaihtoa, sillä voit asiakassivultasi näppärästi tarkastella ja hallinnoida tilaustasi.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Monta kauppaa, yksi Nelly

Nelly kehittyy ja kasvaa koko ajan tarjoten asiakkailleen yhä parempia shoppailukokemuksia kaupassaan. Nyt Nelly jakaa kauppansa käteviin "mini-kauppohin", eli eri tilaisuuksiin tai trendeihin keskittyviin osioihin. Onko tiedossa kesäjuhlat tai oletko matkalla festareille? Koko asu kengistä hiuskoristeeseen ja mekoista meikkeihin löytyy Nellyn ihanasta verkkokaupasta. Klikkaa nyt juhlavaate-ostoksille Occasion Shopiin, shoppaile upeimmat bilevaatteet Party shopista, bongaa lomakauden hittityylit Vacation Shopista tai tilaa suosikkimerkkien kosmetiikkatuotteet Beauty Shopista - hanki koko asu kerralla ja nappaa inspiraatiota täydellisen lookin luomiseen. Nellylle mars!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä