8 Nelly alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Nelly.com alennuskoodit 2019

Tilaa naisten muotia järkevään hintaan Nellyltä! Katso alennuskoodit ja alennukset, joiden avulla tuot huomattavia säästöjä ostoksiisi.
260
20%
Alennus
TARJOUS

Säästä 20% Nellyn hittituotteiden viimeisten kokojen valikoimasta

Avaa alennus
Ota 3
Maksa 2
TARJOUS

Wet N´ Wild -meikit nyt pakettihintaan ota 3 maksa 2 Nellyltä

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS

Säästä nyt 20% Essien kynsituotteista Nellyn kampanjassa

Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS

Säästä Nellyn mid season salessa jopa 70% kevätmuodista

Avaa alennus
39,95€
Alkaen
TARJOUS

Nellyltä kevään ehdoton muotihitti chunky sneakerit alkaen 39,95€

Avaa alennus
19,95€
Alkaen
TARJOUS

Ihanaa muotia pellavaisilla materiaaleilla nyt Nellyltä alkaen 19,95€

Avaa alennus
10€
Alkaen
TARJOUS

Pukeudu eläinkuvioihin tänä keväänä - kuuminta muotia ja asusteita Nellyltä alkaen 10€

Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

Tee löytöjä Nellyn outletissä vähintään 30% säästöllä

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Hyödyllistä tietoa alennuskoodeista

Maksavatko alekoodit?

Maksavatko alekoodit?

Huomaathan, että kaikki sivustoltamme löytyvät alennuskoodit ovat täysin maksuttomia kopioida mukaansa. Kuka tahansa sivustollamme vieraileva nettishoppailija voi ottaa alekoodit käyttöön vain muutamalla klikillä. Sinun ei tarvitse edes kirjautua sisään käyttääksesi palveluitamme, jotka ovat aina täysin ilmaisia! Tavoitteenamme on tarjota sinulle mahdollisimman edullisen ostokokemus Nellyllä ja muissakin verkkokaupoissa, minkä vuoksi tarjoamme alennuskoodit ja alennukset käyttöösi hintaan 0 euroa.
Alennuskoodien yhdistäminen

Alennuskoodien yhdistäminen

Huomaathan, että Nellyllä voit käyttää normaalisti vain yhden alennuskoodin yhtä ostoskertaa kohti. Poikkeustapaukset ovat luettavissa alennuskoodin ehdoista, kuten kaikki muu alekoodien käyttöön liittyvä informaatio. Vaikka, alennuskoodeja ei voisikaan yhdistää keskenään tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettetkö voisi ostaa useampaa aletuotetta kerralla tai käyttää alennuskoodeja jo valmiiksi alennettuun muotiin. Jälkimmäiseksi mainittu tapaus onkin hyvin yleistä ja parhaan säästön tuotkin Nellyn ostoksiisi tällä tavalla!
Seuraa somessa

Seuraa somessa

Seuraamalla Nellyä sosiaalisessa mediassa saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista alennuksista ja kampanjoista. Some-kanavien kautta voit myös inspiroitua esimerkiksi uusista trendeistä ja street style-kuvagallerioista. Nelly päivittää sosiaalista mediaansa jopa kuudella eri kanavalla, löydät varmasti suosikkisi! Voit seurata Nellyä esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissä. Esimerkiksi Instagram-kuvien kautta pääset suoraan Nellyn verkkokauppaan hankkimaat parhaat trendit itsellesi. Kätevää, eikö?
Kattava aleosio

Kattava aleosio

Kyllä, täältäkin löydät ympäri vuoden edullisempaa muotia aleosiossa. Suosittelemmekin tsekkaamaan alennetut tuotteet aina ennen tilaamista. Näin saatat löytää vastaavan tuotteen tai muita kauan haaveilemiasi löytöjä edullisesti: outletin tuotteet saattavat nimittäin olla jopa 70% alennuksessa.
Vain meiltä löytyvät alekoodit

Vain meiltä löytyvät alekoodit

Löysitkö sivustoltamme Nellyn alennuskoodin, jonka otsikossa on Vain meiltä -maininta? Katselet siinä tapauksessa eksklusiivista alennuskoodia, joka tarkoittaa, ettet löydä vastaavanlaista alekoodia mistään muualta, kuin meidän sivustoltamme. Eksklusiiviset alennuskoodit kannattaa hyödyntää minkä tahansa verkkokaupan kohdalla, sillä kyseiset koodit voivat tuoda huikeita säästöjä ostostesi hintoihin. Vain meiltä löytyvät alennuskoodit ovat muiden alekoodien tapaan kaikkien nettishoppailijoiden käytettävissä - vieläpä maksutta!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
KOODI
Säästä Nellyn alekoodilla 10% ekstraa alennushintaisista tuotteista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
15%
Alekoodi
KOODI
Säästä nyt ekstra 15% aletuotteiden hinnoista Nellyn alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
25%
Alekoodi
KOODI
Säästä Nellyn huikealla alekoodilla 25% NLYbyNelly-mallistoista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Säästö
TARJOUS
Säästä 20% Nellyn valikoimasta uusinta kevätmuotia
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Alennus
TARJOUS
Säästä jopa 50% valikoimasta Nellyn suosikkituotteita
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%Alennus
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Nelly - Muotia jo vuodesta 2003

Nelly aloitti toimintansa Ruotsissa, jossa vaatekauppa aloitti toimintansa jo vuonna 2003. Viimeisen 15 vuoden aikana Nellyn toiminta on laajentunut ympäri Eurooppaa, jossa verkkokaupan tuotteita myydään jo yli 10 maassa, Pohjoismaat mukaan lukien. Lisäksi Nelly tarjoaa mahdollisuuden ostaa tuoteita Euroopan ulkopuolelle kansainvälisellä sivustollaan, joka avattiin vuonna 2013.Siirry sivustolle

Mitä tulee ottaa huomioon alennuskoodin käytössä

Nellyn alennuskoodit eivät poikkea muiden verkkokauppojen koodeista ja yleensä niissä onkin omat ehtonsa käyttöä varten. Kaikki koodit eivät siis välttämättä anna alennusta kaikkiin tilauksiin. Ota huomioon ainakin seuraavat seikat: Alennuskoodit saattavat olla tietylle asiakasryhmälle suunnattuja, joten ne saattavat edellyttää esimerkiksi uutiskirjeen tilausta, heidän Instagram-tilin seurausta tai uutena asiakkaana olemista. Nellyn alennuskoodit ova usein kategoriakohtaisia alekoodeja. Tämä tarkoittaa sitä, että kuukausittain 1-2 kertaa käytössä on koodi, joka toimii vain yhteen tuoteryhmään, kuten mekkoihin tai NLY Brands-tuotteisiin. Alennuskoodeissa saattaa hyvin usein olla minimiostosraja. Ne eivät siis välttämättä toimi pieniin ostoksiin. Vaikka alennuskoodit olisivatkin laajasti käytössä lähes koko verkkokaupan valikoimaan, saattavat ne sulkea käytöstä joitain tuotemerkkejä tai valmiiksi alennettuja tuotteita.

Yhteenvetona suosittelemme aina tarkistamaan koodien käyttöehdot – niistä selviää kunkin koodin yksityiskohtaiset käyttöohjeet.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Tuotteen palautus Nelly-tilillisille

Voit palauttaa tilaamasi tuotteet ilmaiseksi, kunhan olet rekisteröitynyt Nellyn käyttäjäksi. Tämäkään ei maksa yhtikäs mitään, joten ei ole mitään syytä olla hyödyntämättä etua! Lisäksi tilin hankkiminen helpottaa tilaamista, palautusta ja vaihtoa, sillä voit sieltä näppärästi tarkastella ja hallinnoida tilaustasi.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Monta kauppaa, yksi Nelly

Nelly kehittyy ja kasvaa koko ajan, ja tarjoaa asiakkailleen parempia shoppailukokemuksia kaupassaan. Nyt Nelly jakaa kauppansa käteviin "mini-kauppohin", eli eri tilaisuuksiin keskittyviin osioihin. Onko tiedossa kesäjuhlat tai oletko matkalla festareille? Koko asu kengistä hiuskoristeeseen, mekoista meikkeihin, kaikki löytyy Nellyn ihanasta verkkokaupasta. Ellei valikoimastamme löydy koko valikoimaan sopivaa Nellyn alennuskoodia, usein Nellyn omat koodit ovat aina kategoriakohtaisia, esimerkiksi 20% alennus kaikista kengistä, 30% sporttivaatteista, ja niin edelleen. Olet siis tyylikäs ja tilaisuus kaipaa asua? Nellylle, mars!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä