Nelly alennuskoodit 2021 Postilta

Säästä kanssamme Nelly alekoodilla

Tilaa naisten muotia järkevään hintaan Nellyltä! Katso alennuskoodit ja alennukset, joiden avulla tuot huomattavia säästöjä ostoksiisi.
260
Paras kuponki
15%
Alekoodi
KOODI

Liity Nellyn uutiskirjeen tilaajaksi ja nappaa 15% alekoodi

Avaa alennuskoodi
20%
Säästö
TARJOUS

Kaikki Nellyn kevätmalliston uutuudet nyt -20% säästöllä vain kahden päivän ajan!

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS

Nelly tarjoaa nyt kaikki verkkokaupan mekot 20% edullisemmin - klikkaa tästä!

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS

Tee nyt muotiostokset Nellyn outletissa jopa 70% säästöllä!

Voimassa enää tänään
Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS

Nappaa Nellyltä Levi's-uutuudet jopa huimalla 70% alella

Avaa alennus
60%
Säästö
TARJOUS

Shoppaile ihana kukkakuosi Nellyltä jopa yli puoleen hintaan

Avaa alennus
2€
Alkaen
TARJOUS

Suuntaa kenkäostoksille Nellyn verkkokauppaan ja tee upeat löydöt alkaen vain 2€

Avaa alennus
19,95€
Alkaen
TARJOUS

Nappaa Nellyltä ihanat tuoksut alkaen vain 19,95€

Avaa alennus
4,95€
Alkaen
TARJOUS

Nellyltä klikkaat kotiin kaiken tarvittavan kasvojen hoitoon alkaen vain 4,95€

Avaa alennus
9,95€
Alkaen
TARJOUS

Kurkkaa Nellyn Favorites Back in Stock-osio ja shoppaile suosikkisi alkaen vain 9,95€

Avaa alennus
60%
Säästö
TARJOUS

Tilaa Nellyltä neuleliivit koleisiin kevätpäiviin jopa 60% edulla

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Hyödyllistä tietoa alennuskoodeista

Maksavatko alekoodit?

Maksavatko alekoodit?

Huomaathan, että kaikki sivustoltamme löytyvät Nelly alennuskoodit ovat täysin maksuttomia kopioida mukaansa. Kuka tahansa sivustollamme vieraileva nettishoppailija voi ottaa alekoodit käyttöön vain muutamalla klikillä. Sinun ei tarvitse edes kirjautua sisään käyttääksesi palveluitamme, jotka ovat aina täysin ilmaisia! Tavoitteenamme on tarjota sinulle mahdollisimman edullisen ostokokemus Nellyllä ja muissakin verkkokaupoissa, minkä vuoksi tarjoamme Nelly.com alennuskoodit käyttöösi hintaan 0 euroa.
Alennuskoodien yhdistäminen

Alennuskoodien yhdistäminen

Huomaathan, että Nellyllä voit käyttää normaalisti vain yhden alennuskoodin yhtä ostoskertaa kohti. Poikkeustapaukset ovat luettavissa alennuskoodin ehdoista, kuten kaikki muu alekoodien käyttöön liittyvä informaatio. Vaikka alennuskoodeja ei voisikaan yhdistää keskenään, ei tämä kuitenkaan tarkoita, ettetkö voisi ostaa useampaa aletuotetta kerralla tai käyttää alennuskoodeja jo valmiiksi alennettuun muotiin. Jälkimmäiseksi mainittu tapaus onkin hyvin yleistä ja parhaan säästön tuotkin Nellyn ostoksiisi tällä tavalla!
Seuraa somessa

Seuraa somessa

Seuraamalla Nellyä sosiaalisessa mediassa saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista kampanjoista. Some-kanavien kautta voit myös inspiroitua uusista trendeistä ja street style-kuvagallerioista. Nelly päivittää someaan jopa kuudella eri kanavalla - löydät varmasti oman suosikkisi! Voit seurata kauppaa esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissä. Instagram-kuvien kautta pääset suoraan Nellyn verkkokauppaan hankkimaan parhaat trendit itsellesi.
Top-Lista

Top-Lista

Nellyn Top-Lista osiosta löydät myydyimmät ja kuumimmat tuotteet ja tuotemerkit. Voit kätevästi filtteröidä haluamiesi kriteerien, kuten koon, hinnan, tuotemerkin tai värin mukaan löytääksesi itsellesi juuri sen asusteen, jonka sillä hetkellä haluat. Top-Listasta saatat myös löytää uskomattomia alennuksia, jolloin yhdistyy varma hittituote ja tarjous, muodostaen mahtavia diilejä. Muista käydä vilkaisemassa Top-Listaa silloin tällöin, ettet missaa tilaisuuttasi!
Kattava aleosio

Kattava aleosio

Kyllä, täältäkin löydät ympäri vuoden edullisempaa muotia aleosiossa. Suosittelemmekin tsekkaamaan alennetut tuotteet aina ennen tilaamista. Näin saatat löytää vastaavan tuotteen tai muita kauan haaveilemiasi löytöjä edullisesti: outletin tuotteet saattavat nimittäin olla jopa 70% alennuksessa. Mikä parasta, Nelly.com alennuskoodit vilaavat usein myös alennettujen tuotteiden hintoja tehokkaasti.
Vain meiltä löytyvät alekoodit

Vain meiltä löytyvät alekoodit

Löysitkö sivustoltamme Nelly alennuskoodin, jonka otsikossa on Vain meiltä -maininta? Katselet siinä tapauksessa eksklusiivista alennuskoodia, joka tarkoittaa, ettet löydä vastaavanlaista alekoodia mistään muualta, kuin meidän sivustoltamme. Eksklusiiviset alennuskoodit kannattaa hyödyntää minkä tahansa verkkokaupan kohdalla, sillä kyseiset koodit voivat tuoda huikeita säästöjä ostostesi hintoihin. Vain meiltä löytyvät Nelly.com alennuskoodit ovat muiden alekoodien tapaan kaikkien nettishoppailijoiden käytettävissä - vieläpä maksutta!

Polttavan kuumat trendit Nellyltä

Nellyllä shoppaillessasi voit olla varma, että löydät sieltä juuri tämän hetken kuumimmat trendit. Voit suodattaa trendituotteita verkkokaupassa klikkaamalla "Uutuudet"-valikon auki, ja sitten klikkaamalla "Pinnalla nyt"-kategorian, niin pääset tarkastelemaan trendejä kätevästi yhdestä paikasta. Kuten videolta näkyy, tämän hetken trendeihin kuuluu mielenkiintoiset materiaalit, simppelit värit ja asialliset muodot. Kaikki videolta näkyvät tuotteet löydät tietenkin Nellyn verkkokaupasta, joten siirrythän kipin kapin ostoksille!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

25%
Säästö
TARJOUS
Hyödynnä 25% säästö Nellyn omaan mallistoon
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS
Nyt kaikki NLY -brändin vaatteet sekä kengät 30% edullisemmin Nelly verkkokaupasta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Valikoima mekkoja nyt puoleen hintaan Nellyltä!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Nelly tarjoaa Naistenpäivän kunniaksi koko verkkokaupan valikoiman väh. 20% edullisemminLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS
Takit, kengät ja asusteet nyt 30% säästöllä Nelly verkkokaupasta - klikkaa linkistä!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Nellyltä nyt farkut ja muut housut tuntuvalla 20% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Pink Week alkoi Nelly verkkokaupassa - koko valikoima vähintään 20% normaalia edullisemmin!Lue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS
Nelly tarjoaa naisten topit ja yläosat tämän viikon ajan -30% hintaan!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Nelly - Muotia jo vuodesta 2003

Nelly aloitti toimintansa Ruotsissa, jossa nettikauppa käynnisti toimintansa jo yli 15 vuotta sitten. Vuosien aikana Nellyn toiminta on laajentunut ympäri Eurooppaa, jossa verkkokaupan muotia myydään jo yli 10 maassa, Pohjoismaat mukaan lukien. Lisäksi Nelly.com tarjoaa mahdollisuuden tilata tuotteita Euroopan ulkopuolelle kansainvälisellä sivustollaan, joka avattiin vuonna 2013.Siirry sivustolle

Mitä tulee ottaa huomioon alennuskoodin käytössä

Nelly alennuskoodit eivät poikkea muiden verkkokauppojen koodeista ja yleensä niissä onkin omat ehtonsa käyttöä varten. Kaikki koodit eivät siis välttämättä anna alennusta kaikkiin tilauksiin. Ota huomioon ainakin seuraavat seikat:

1. Alennuskoodit saattavat olla tietylle asiakasryhmälle suunnattuja, joten ne saattavat edellyttää esimerkiksi uutiskirjeen tilausta, Instagram-tilin seurausta tai uutta asiakkuutta.
2. Nelly alennuskoodit ovat usein kategoriakohtaisia alekoodeja, mikä tarkoittaa sitä, että koodi toimii vain yhteen tuoteryhmään, kuten mekkoihin tai NLY by Nelly -mallistojen tuotteisiin.
3. Alennuskoodeissa saattaa hyvin usein olla minimiostosraja. Ne eivät siis välttämättä toimi pieniin ostoksiin.
4. Vaikka Nelly.com alennuskoodit olisivatkin käytettävissä koko verkkokaupan valikoimaan, saattavat ne sulkea pois tiettyjä tuotemerkkejä tai valmiiksi alennettuja tuotteita.

Yhteenvetona suosittelemme aina tarkistamaan koodien käyttöehdot – niistä selviää kunkin koodin yksityiskohtaiset käyttöohjeet.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Tuotteen palautus Nelly-tilin asiakkaille

Voit palauttaa tilaamasi tuotteet ilmaiseksi, kunhan olet rekisteröitynyt Nellyn käyttäjäksi. Tämäkään ei maksa yhtikäs mitään, joten ei ole mitään syytä olla hyödyntämättä etua ja liittymättä verkkokaupan asiakasklubiin! Lisäksi jäsentilin hankkiminen helpottaa tilaamista, palautusta ja vaihtoa, sillä voit asiakassivultasi näppärästi tarkastella ja hallinnoida tilaustasi.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Monta kauppaa, yksi Nelly

Nelly kehittyy ja kasvaa koko ajan tarjoten asiakkailleen yhä parempia shoppailukokemuksia kaupassaan. Nyt Nelly jakaa kauppansa käteviin "mini-kauppohin", eli eri tilaisuuksiin tai trendeihin keskittyviin osioihin. Onko tiedossa kesäjuhlat tai oletko matkalla festareille? Koko asu kengistä hiuskoristeeseen ja mekoista meikkeihin löytyy Nellyn ihanasta verkkokaupasta. Klikkaa nyt juhlavaate-ostoksille Occasion Shopiin, shoppaile upeimmat bilevaatteet Party shopista, bongaa lomakauden hittityylit Vacation Shopista tai tilaa suosikkimerkkien kosmetiikkatuotteet Beauty Shopista - hanki koko asu kerralla ja nappaa inspiraatiota täydellisen lookin luomiseen. Nellylle mars!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä