MyHeritage alennuskoodit 2021 Postilta

Säästä kanssamme MyHeritage alekoodilla

MyHeritagella teet laadukkaan ja helpon DNA-testin ja selvität alkuperäsi käden käänteessä. Huikeilla alennuskoodeillamme se onnistuu edullisemmin!
260
0€
14 pv
TARJOUS

Kokeile MyHeritage Complete-pakettia nyt ilmaiseksi kahden viikon ajan

Avaa alennus
0€
Sukupuu
TARJOUS

Luo oma sukupuusi MyHeritagella hintaan 0€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)
Lataa DNA ilmaiseksi

Lataa DNA ilmaiseksi

Voit nyt ladata oman DNAsi MyHeritagen järjestelmään täysin veloituksetta. Ladattuasi DNAsi järjestelmään, voit etsiä DNA-matcheja ympäri maalimaa. Näin voit löytää vaikka kaukaisen serkkusi tai isoisoäitisi jälkeläisiä. Eikö kuulostakin upealta? Kaiken tämän voit tehdä pyöreään 0€ hintaan.

TUTKI ILMAISEKSI

Ota käyttöösi MyHeritage ilmainen Kuvan Tarkentaja -ohjelma, jolla parannat vanhojen kuvien laatua hetkessä! Näin pääset nauttimaan vanhoista muistoista tai isovanhempien kuvista selvemmin.. Voit ladata kuvan epäselvästä otoksesta suoraan MyHeritagen sivuille ja saat hetkessä tarkemman versioj takaisin - katso helpot ja selkeät ohjeet yläpuolelta löytyvältä videolta! Testaa veloituksetta ja pääse lähemmäksi juuriasi! Psst, nappaa mukaasi MyHeritage koodit joilla voit saada huikeita etuja.

Säästösi on takuuvarma näillä vinkeillä

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Voit seurata MyHeritagea Facebookissa tai Twitterissä. MyHeritage päivittää some-sivujaan säännöllisesti, ja löydätkin sieltä monia hyödyllisiä vinkkejä sekä ajankohtaista tietoa DNAsta sekä -testeistä. Tämän lisäksi saat myös ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista alennuksista sekä kampanjoista. Somessa seuraaminen on tietenkin täysin ilmaista, joten mitä vielä odotat?
Premium-jäsenyys

Premium-jäsenyys

Voit nyt liittyä MyHeritagen Premiuim-jäseneksi. Premium-jäsenenä pääset nauttimaan lukuisista eduista, kuten nopeammasta asiakaspalvelusta. Pääset usein myös osalliseksi eksklusiivisiin alennuskoodeihin, jotka ovat tarkoitettu vain Premium-jäsenille. Tämän lisäksi jäseneksi rekisteröityminen on erittäin helppoa: syötä vain yhteystietosi niille tarkoitettuun lomakkeeseen verkkokaupassa.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Alekoodi
KOODI
Tämä MyHeritage alennuskoodi vain meiltä: tee kaikki tilaukset ilman postikuluja
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
Alekoodi
KOODI
Tämä MyHeritage alekoodi vain meiltä: Toimitus veloituksetta tilaukseesi
Vain meiltä Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
Alekoodi
KOODI
Vain meiltä: TIlaa DNA-testi ja saat ilmaisen toimituksen MyHeritage alekoodilla
Vain meiltä Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
Postitus
KOODI
Vain meiltä: MyHertiage alekoodi tuo ilmaisen postituksen tilaukseesi
Vain meiltä Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
alekoodi
KOODI
MyHeritage alekoodi varmistaa että saat toimituksesi kotiin asti veloituksetta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
49€
Alkaen
TARJOUS
Nappaa MyHeritagen DNA-paketti hintaan 49€ joulualen avulla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
45€
Säästö
TARJOUS
Viimeinen mahdollisuus! Nappaa MyHeritagen DNA-paketti hintaan 45€ + ilmaiset postikulut kun tilaat kaksi pakettia Cyber Mondayna
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
49€
Säästö
TARJOUS
Hyödynnä MyHeritagen jouluale ja tilaa DNA-testi hintaan 49€ + saat ilmaisen toimituksen kun tilaat kaksi testiä tai enemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€14 pv
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Tee edullinen DNA-testi MyHeritagella

Mikäli oma perimäsi kiinnostaa, suuntaa MyHeritagelle tekemään henkilökohtainen DNA-testi. Testin avulla saat mielenkiintoisia sekä yksityiskohtaisia tietoja omista juuristasi sekä voit löytää jopa uusia sukulaisia. MyHeritage tarjoaa markkinoiden edullisimman DNA-testin, laadusta tinkimättä. Jo valmiiksi edullisen hinnan lisäksi voit säästää vieläkin enemmän MyHeritage alennuskoodiemme avulla. Nappaa siis parhaat alennuskoodit mukaasi ennen kuin siirryt tekemään DNA-testin!Siirry sivustolle

Miten sinulle sopii

MyHeritagen palveluita voit hyödyntää sekä tietokoneella, tabletilla että puhelimellasi. Eri laitteilla tehdyt tutkimukset voi synkronoida keskenään tililläsi, ja voit tutkiskella historiaasi missä ja milloin haluat.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Opi DNA:stasi

Supersuositun DNA-testin lisäksi voit ottaa MyHeritagen avulla selvää perimäsi vaikutuksesta omaan ja perheesi terveyteen. Tilaamalla Terveys+Perimä DNA-pakkauksen vastaanotat poskipyyhkäisynäytteen avulla yksilöllisiä terveysraportteja, joiden perusteella saat tietoa riskeistäsi sairastua muun muassa sydäntauteihin, Alzheimeriin, rintasyöpään ja 2-tyypin diabetekseen, sekä saat kuulla kannatko geneettisiä sairauksia. Terveys+Perimä-testi sisältää myös tavallisen DNA-testin ominaisuudet. Ota nyt askel terveyttä kohti ja selvitä perimäsi MyHeritagen kanssa!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä