MyHeritage alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme MyHeritage alekoodilla

MyHeritagella teet laadukkaan ja helpon DNA-testin ja selvität alkuperäsi käden käänteessä. Huikeilla alennuskoodeillamme se onnistuu edullisemmin!
260
Paras kuponki
0€
Postitus
KOODI

Nappaa ilmaiset postikulut DNA-testiin MyHeritage koodilla

Avaa alennuskoodi
0€
Haku
TARJOUS

MyHeritagen asiakkaana voit hakea historiallisia tietoja veloituksetta

Avaa alennus
27
Raporttia
TARJOUS

MyHeritagea käyttäessäsi saat dataa 27 yksityiskohtaisen raportin muodossa

Avaa alennus
0€
14 pvä
TARJOUS

Kokeile sukujuuriisi tutustumista MyHeritagella nyt 14 päivää veloituksetta

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)
Lataa DNA ilmaiseksi

Lataa DNA ilmaiseksi

Voit nyt ladata oman DNAsi MyHeritagen järjestelmään täysin veloituksetta. Ladattuasi DNAsi järjestelmään, voit etsiä DNA-matcheja ympäri maalimaa. Näin voit löytää vaikka kaukaisen serkkusi tai isoisoäitisi jälkeläisiä. Eikö kuulostakin upealta? Kaiken tämän voit tehdä pyöreään 0€ hintaan.

TUTKI ILMAISEKSI

Ota käyttöösi MyHeritage ilmainen Kuvan Tarkentaja -ohjelma, jolla parannat vanhojen kuvien laatua hetkessä! Näin pääset nauttimaan vanhoista muistoista tai isovanhempien kuvista selvemmin.. Voit ladata kuvan epäselvästä otoksesta suoraan MyHeritagen sivuille ja saat hetkessä tarkemman versioj takaisin - katso helpot ja selkeät ohjeet yläpuolelta löytyvältä videolta! Testaa veloituksetta ja pääse lähemmäksi juuriasi! Psst, nappaa mukaasi MyHeritage koodit joilla voit saada huikeita etuja.

Säästösi on takuuvarma näillä vinkeillä

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Voit seurata MyHeritagea Facebookissa tai Twitterissä. MyHeritage päivittää some-sivujaan säännöllisesti, ja löydätkin sieltä monia hyödyllisiä vinkkejä sekä ajankohtaista tietoa DNAsta sekä -testeistä. Tämän lisäksi saat myös ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista alennuksista sekä kampanjoista. Somessa seuraaminen on tietenkin täysin ilmaista, joten mitä vielä odotat?
Premium-jäsenyys

Premium-jäsenyys

Voit nyt liittyä MyHeritagen Premiuim-jäseneksi. Premium-jäsenenä pääset nauttimaan lukuisista eduista, kuten nopeammasta asiakaspalvelusta. Pääset usein myös osalliseksi eksklusiivisiin alennuskoodeihin, jotka ovat tarkoitettu vain Premium-jäsenille. Tämän lisäksi jäseneksi rekisteröityminen on erittäin helppoa: syötä vain yhteystietosi niille tarkoitettuun lomakkeeseen verkkokaupassa.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Säästö
TARJOUS
Tilaa MyHeritage Premium -palvelut käyttöösi 2 vuodeksi ja säästä 20% hinnasta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
30€
Säästö
TARJOUS
Säästä rajoitetun ajan 30€ MyHeritage DNA -testipakkauksesta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS
Nappaa rajoitetun ajan 30% säästö MyHeritagen Complete-sukututkimussopimuksesta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
30€
Säästö
TARJOUS
Nappaa 30€ säästö MyHeritagen DNA-testiin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS
Klikkaa MyHeritage rajoittamaton Complete palvelut vuodeksi jopa 40% edullisemmin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€Postitus
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Tee edullinen DNA-testi MyHeritagella

Mikäli oma perimäsi kiinnostaa, suuntaa MyHeritagelle tekemään henkilökohtainen DNA-testi. Testin avulla saat mielenkiintoisia sekä yksityiskohtaisia tietoja omista juuristasi sekä voit löytää jopa uusia sukulaisia. MyHeritage tarjoaa markkinoiden edullisimman DNA-testin, laadusta tinkimättä. Jo valmiiksi edullisen hinnan lisäksi voit säästää vieläkin enemmän MyHeritage alennuskoodiemme avulla. Nappaa siis parhaat alennuskoodit mukaasi ennen kuin siirryt tekemään DNA-testin!Siirry sivustolle

Miten sinulle sopii

MyHeritagen palveluita voit hyödyntää sekä tietokoneella, tabletilla että puhelimellasi. Eri laitteilla tehdyt tutkimukset voi synkronoida keskenään tililläsi, ja voit tutkiskella historiaasi missä ja milloin haluat.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Opi DNA:stasi

Supersuositun DNA-testin lisäksi voit ottaa MyHeritagen avulla selvää perimäsi vaikutuksesta omaan ja perheesi terveyteen. Tilaamalla Terveys+Perimä DNA-pakkauksen vastaanotat poskipyyhkäisynäytteen avulla yksilöllisiä terveysraportteja, joiden perusteella saat tietoa riskeistäsi sairastua muun muassa sydäntauteihin, Alzheimeriin, rintasyöpään ja 2-tyypin diabetekseen, sekä saat kuulla kannatko geneettisiä sairauksia. Terveys+Perimä-testi sisältää myös tavallisen DNA-testin ominaisuudet. Ota nyt askel terveyttä kohti ja selvitä perimäsi MyHeritagen kanssa!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä