4 MyHeritage alennuskoodia saatavilla juuri nyt

MyHeritage alekoodit 2019

MyHeritagella teet laadukkaan ja helpon DNA-testin ja selvität alkuperäsi käden käänteessä. Huikeilla alennuskoodeillamme se onnistuu edullisemmin!
260
20€
Säästö
TARJOUS

Tilaa MyHeritagen huippusuosioon noussut DNA-testi nyt 20€ alennuksella

Avaa alennus
25%
Säästö
TARJOUS

MyHeritagen alennuksella tilaat Terveys DNA-testin 25% säästöllä

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
79€
Säästö
TARJOUS

MyHeritagelta tilaat DNA-testin edulliseen 79 euron hintaan

Avaa alennus
199€
Pakkaus
TARJOUS

Selvitä geneettiset terveysriskisi MyHeritagen uudella DNA Terveys+Perimä -pakkauksella hintaan 199€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

TUTKI ILMAISEKSI

Ota käyttöösi MyHeritage ilmainen Family Tree Builder -sukututkimusohjelma, jolla teet kätevästi tutkimusta sukusi historiasta! Pääset rakentamaan ikioman sukupuusi ja lisäämään valokuvia ja informaatiota menneisyydestä. Voit myös laittaa henkilökohtaisen sukupuun luomisen näppärästi käyntiin suoraan MyHeritagen sivuilla vain muutamilla tiedoilla - katso helpot ja selkeät ohjeet yläpuolelta löytyvältä videolta! Testaa veloituksetta ja pääse lähemmäksi juuriasi!

Säästösi on takuuvarma näillä vinkeillä

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Voit seurata MyHeritagea Facebookissa tai Twitterissä. MyHeritage päivittää some-sivujaan säännöllisesti, ja löydätkin sieltä monia hyödyllisiä vinkkejä sekä ajankohtaista tietoa DNAsta sekä -testeistä. Tämän lisäksi saat myös ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista alennuksista sekä kampanjoista. Somessa seuraaminen on tietenkin täysin ilmaista, joten mitä vielä odotat?
Premium-jäsenyys

Premium-jäsenyys

Voit nyt liittyä MyHeritagen Premiuim-jäseneksi. Premium-jäsenenä pääset nauttimaan lukuisista eduista, kuten nopeammasta asiakaspalvelusta. Pääset usein myös osalliseksi eksklusiivisiin alennuskoodeihin, jotka ovat tarkoitettu vain Premium-jäsenille. Tämän lisäksi jäseneksi rekisteröityminen on erittäin helppoa: syötä vain yhteystietosi niille tarkoitettuun lomakkeeseen verkkokaupassa.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10€
Säästö
TARJOUS
Säästä juuri nyt 10€ MyHeritagen DNA-testistä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20€
Säästö
TARJOUS
Tilaa MyHeritagen suosittu DNA-testi nyt 20€ alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€
Postitus
TARJOUS
Tilaa vähintään 2 MyHeritagen DNA-testiä ja saat tilauksellesi ilmaisen toimituksen
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
10€
Säästö
TARJOUS
Säästä 10€ DNA-pakkauksesta MyHeritagen äitienpäivän alessa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
79€
Pakkaus
TARJOUS
MyHeritagen Euroviisujen limited edition DNA-paketti hintaan 79€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20€Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Tee edullinen DNA-testi MyHeritagella

Mikäli oma perimäsi kiinnostaa, suuntaa MyHeritagelle tekemään henkilökohtainen DNA-testi. Testin avulla saat mielenkiintoisia sekä yksityiskohtaisia tietoja omista juuristasi sekä voit löytää jopa uusia sukulaisia. MyHeritage tarjoaa markkinoiden edullisimman DNA-testin, laadusta tinkimättä. Jo valmiiksi edullisen hinnan lisäksi voit säästää vieläkin enemmän MyHeritage alennuskoodiemme avulla. Nappaa siis parhaat alennuskoodit mukaasi ennen kuin siirryt tekemään DNA-testin!Siirry sivustolle

Miten sinulle sopii

MyHeritagen palveluita voit hyödyntää sekä tietokoneella, tabletilla että puhelimellasi. Eri laitteilla tehdyt tutkimukset voi synkronoida keskenään tililläsi, ja voit tutkiskella historiaasi missä ja milloin haluat.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Opi DNA:stasi

Supersuositun DNA-testin lisäksi voit ottaa MyHeritagen avulla selvää perimäsi vaikutuksesta omaan ja perheesi terveyteen. Tilaamalla Terveys+Perimä DNA-pakkauksen vastaanotat poskipyyhkäisynäytteen avulla yksilöllisiä terveysraportteja, joiden perusteella saat tietoa riskeistäsi sairastua muun muassa sydäntauteihin, Alzheimeriin, rintasyöpään ja 2-tyypin diabetekseen, sekä saat kuulla kannatko geneettisiä sairauksia. Terveys+Perimä-testi sisältää myös tavallisen DNA-testin ominaisuudet. Ota nyt askel terveyttä kohti ja selvitä perimäsi MyHeritagen kanssa!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä