Lyko alennuskoodit 2019 Postilta

Säästä kanssamme Lyko koodilla

Ota matkaasi kauneusostoksille uusin Lyko alennuskoodi ja tilaa kaikki unelmoimasi ihonhoitotuotteet, meikit, tuoksut ja hiustuotteet alan ykkösbrändeiltä yhdestä ja samasta paikasta parhaaseen hintaan!
260
50%
Säästö
TARJOUS

Shoppaile kosmetiikkaa Lykon poistotuotteiden valikoimasta jopa 50% säästöllä

Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS

Tilaa ihonhoitosuosikit Lykolta nyt 20% säästöllä

Voimassa 3 päivää
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS

Tilaa GHDn hiustenmuotoilulaitteet 20% säästöllä Lykon kampanjasta

Lue lisääNäytä vähemmän
Voimassa 3 päivää
Avaa alennus
25%
Säästö
TARJOUS

Lyko tarjoaa nyt valitut Lumenen meikit jopa 25% säästöllä

Voimassa huomiseen
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS

Clarinsin tuotevalikoima nyt -20% Lykolla

Avaa alennus
25%
Säästö
TARJOUS

Lykolla juuri nyt 25% säästö Swiss Clinic -kosmetiikasta

Voimassa enää tänään Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
Ota 3
Maksa 2
TARJOUS

Shoppaile nyt kolme Schwarzkopf Professional -hiustuotetta Lykolta kahden hinnalla

Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS

elemis-ihonhoitotuotteet nyt 20% säästöllä Lykolta

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Loihdi luonnollinen arkimeikki

Iskikö taas huono hiuspäivä tai kaipaatko inspiraatioita ja vinkkejä ihonhoitoon ja täydellisen meikin luomiseen? Klikkaa Lykon Youtube-kanavalle, josta löydät mielettömän määrän erilaisia tutoriaaleja ja kauneusvinkkejä, joiden avulla loihdit niin kadehdittavat kampaukset, hehkeän meikin kuin tehokkaan ihonhoitorutiininkin. Katso yläpuolelta Lykon niksit kevyeen, jokapäiväiseen meikkiin äläkä enää tuskaile aamuisin meikkioperaation kanssa. Psst! Muista kurkata Lykon päivitykset ja vinkit myös muussa sosiaalisessa mediassa kuten Instagramissa @lyko.

Säästöjä Lyko-ostoksiisi

Liity klubilaiseksi ja kerää bonusta

Liity klubilaiseksi ja kerää bonusta

Club Lyko -jäsenklubi on täällä niitä varten, jotka eivät saa tarpeekseen hiustenlaitosta, meikkaamisesta, kynsienhuollosta ja muusta kauneudenhoidosta! Liittymällä asiakkaaksi kerrytät tilauksistasi pisteitä, jotka voit myöhemmin muuttaa rahaksi ja napata alennuksia tulevista ostoksistasi. Jäsenenä saat myös pääsyn Lyko Social -foorumille ja kosmetiikkaostoksiin säästöjä tuoviin erikoisetuihin. Liity Club Lykoon jo tänään, keskitä kaikki kauneusostoksesi verkkokauppaan ja säästä bonuspisteille entistäkin enemmän!
Vältä postikulut

Vältä postikulut

Keskittäminen Lykolle ei kannata paitsi bonuspisteiden keräämisen takia, vaan myös postikuluissa säästämisen kannalta. Lisättyäsi ostoskoriin kosmetiikkaa vähintään 30€ arvosta, voit valita kassalla ennen tilauksen viimeistelyä toimitustavaksi ilmaisen postituksen. Muista, että 30€ ilmaisen toimituksen raja tulee täyttyä myös mahdollisten alennusten ja Lyko alennuskoodien jälkeen, joten lisää nyt edullisia hius- ja ihonhoidontuotteita sekä meikkejä koriin niin paljon kuin sielu sietää ja hyödynnä 0€ toimitus!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

15%
Alekoodi
KOODI
Lyko alennuskoodilla säästät nyt 15% lähes koko valikoimasta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
Ota 3
Maksa 2
TARJOUS
Lykon alennuksella tilaat kolme NYX-meikkituottetta vain kahden hinnalla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Lykolta kaikki Elizabeth Arden PRO -sarjan kosmetiikkatuotteet nyt 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
25%
Säästö
TARJOUS
Juuri nyt Lykolla: By Terry -kosmetiikka 25% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt 20% Medik8-tuotteista Lykolla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Valikoima kauneuden suosikkibrändejä

Lykon mieletön kauneustuotemerkkien valikoima pitää takuulla sisällään myös juuri sinun suosikkisi. Etsitkö ehkäpä Maria Nilan tai Moroccanoilin laadukkaita, hiuksia helliviä hoitotuotteita, vai kaipaako meikkipussisi piristystä Isadoran tai NYX Professionalin meikeistä? Vai onko etsinnässä sittenkin raikas Calvin Kleinin tai Escadan tuoksu, tai The Ordinaryn loistavan hinta-laatusuhteen ihonhoitotuotteet? Eikun Lykolle shoppailemaan markkinoiden laajimmasta valikoimasta - ja vielä huikeiden, vaihtuvien kampanja-alennusten kera!
Vaihtuvien tarjousten lisäksi Lykolle on usein tarjolla alekoodeja, joiden avulla kauneustuotteiden hinnat tippuvat käden käänteessä! Muista, että Lyko alennuskoodit toimivat usein koko valikoimaan ja kaikkiin tuotemerkkeihin, joten tässä verkkokaupassa sinun on todella mahdollista säästää laatubrändien kosmetiikasta! Pidä silmällä myös valittujen tuotemerkkien lahjakampanjoita, joiden avulla voit saada ilmaisen kauneustuotteen kaupan päälle määrätyn ostorajan ylittyessä.
Siirry sivustolle

Tutustu ihanaan Lykoboxiin

Lykon oma Lykobox on yllätyslaatikko täynnä suosikkimerkkien kosmetiikkaa, jonka voit tilata kuukausi kerrallaan kotiisi. Boksi pitää sisällään vähintään 5 kpl Lykon valikoiman toinen toistaan ihanampia kauneustuotteita, ja boksin kokonaisarvo on aina minimissään 40€. Klikkaa nyt verkkokauppaan tutustumaan vanhojen boksien sisältöön ja tilaamaan uusin Lykobox joko itsellesi tai lahjaksi unohtamatta tietenkään napata ylhäältä aktiivista Lyko alennuskoodia matkaasi ostoksille!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä