4 Luxreaders alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Luxreaders koodit 2018

Hakusessa laadukkaat lukulasit tai aurinkolasit, joiden hinta ei rasita lompakkoa? Luxreaders hoitaa! Meiltä löydät Luxreadersin tuoreimmat alennukset ja koodit, joilla katselet jatkossa kirkkaasti edullisin hinnoin.
260
Suodata kuponkejamme:
59€
3 paria
TARJOUS

Luxreadersilta saat nyt kolmet lukulasit loistavaan pakettihintaan 59€ - klikkaa heti ostoksille!

Avaa alennus
0€
Toimitus
TARJOUS

Tilatessasi kolmien lukulasien paketin Luxreadersiltä postituskulut sisältyvät 59€:n yhteishintaan

Avaa alennus
29€
Alkaen
TARJOUS

Säästä Luxreadersilla ja tilaa aurinkolasit vahvuuksilla alkaen 29€

Avaa alennus
Osallistu
Kilpailuun
TARJOUS

Tilaa nyt Luxreadersin uutiskirje osallistuaksesi kuukausittaiseen kilpailuun, jossa voit voittaa 3 paria laseja

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Ota kaikki irti Luxreadersin toiminnasta

KUUKAUSITTAINEN ARVONTA

KUUKAUSITTAINEN ARVONTA

Luxreadersilla on jatkuvasti käynnissä kuukausittainen kilpailu, jossa yksi onnekas voittaa 3 paria Luxreadersin laseja. Arvontaan pääset ottamaan osaa vaivattomasti tilaamalla Luxreadersin uutiskirjeen sivuston vasempaan alakulmaan ilmestyvällä rekisteröitymislomakkeella. Postituslistalle liittymällä et ainoastaan lunasta mahdollisuutta voittaa ilmaisia laseja, vaan varmistat saavasi tiedon Luxreadersin uusimmista alennuksista ensimmäisten joukossa, ja helpotat itsellesi sopivien tuotteiden löytämistä sivuston lähettämien personalisoitujen mainosten avulla.
SEURAA SOSIAALISESSA MEDIASSA

SEURAA SOSIAALISESSA MEDIASSA

Luxreadersin tuoreimpia uutuuksia, tyylivinkkejä ja lukulaseihin liittyviä ideoita pääsee tarkastelemaan myös sosiaalisessa mediassa. Toistaiseksi Luxreadersin löytää Facebookista ja Instagramista, joihin päivitetyt kuvat ja vinkit inspiroivat luku- ja aurinkolasiostoksissa niin perinteisempää lookkia metsästävää kuin kokeilunhaluisempaakin lasinkäyttäjää. Piristävien ideoiden lisäksi sosiaalisen median kanavista löydät myös aina Luxreadersin ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset. Etsi Luxreaders nyt somesta ja liity seuraamaan silmälasimaailman uusimpia trendejä.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

Ilmainen
Näkotesti
TARJOUS
Tee suuntaa antava näkötesti lukulasien vahvuuden määrittämiseksi ILMAISEKSI Luxreadersilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
29€
Alkaen
TARJOUS
Luxreadersiltä löydät tyylikkäät ja laadukkaat lukulasit alkaen 29€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
59€3 paria
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Edullisia luku-ja aurinkolaseja jokaiseen makuun

Luxreaders on tanskalainen vuonna 2017 perustettu luku- ja aurinkolaseja tarjoava nettikauppa, josta uudet pokat löytyy niin miehille kuin naisillekin. Luxreadersin tavoitteena on tuoda silmälasilasimarkkinoille kattava valikoima edullisia aurinko- ja lukulaseja, joiden toimitusta asiakkaan ei tarvitse odotella. Tuotevalikoimasta löytyvät luku- ja aurinkolasit tarvitsemmillasi vahvuuksilla, ja useiden eri mallien, värien ja materiaalien joukosta jokainen löytää varmasti juuri oman näköisensä lasit. Luxreadersin tuotemerkit on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja linsseissä käytetty kevyt lasi tekee laseista miellyttävät käyttää. Luxreadersin jo valmiiksi huokeista hinnoista pääset säästämään yhä enemmän tältä sivulta löytyvilllä koodeilla ja alennuksilla.Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä