PARHAAT OSTOSPAIKAT
Valikko

Lumene alennuskoodit 2023 Postilta

Säästä rahaa hyödyntämällä meidän aktiiviset & testatut Lumene alekoodit

50%
Säästö
Alennus

Klikkaa Lumenen tarjoukset ja hyödynnä 50% säästö suureen valikoimaan kosmetiikkaa!

Alennus
50%
Säästö
Hyödynnä alennus
30%
Säästö
Alennus

Lumenelta tilaat kaikki tuotteet nyt 30% säästöllä

Alennus
30%
Säästö
Hyödynnä alennus
50%
Säästö
Alennus

Tilaa Lumenelta laadukkaat huulikiillot jopa 50% edullisemmin!

Alennus
50%
Säästö
Hyödynnä alennus
0€
Postitus
Alennus

Lumene postittaa tilauksesi nyt täysin ilman ylimääräisiä kuluja!

Alennus
Vanhenee pian!
0€
Postitus
Hyödynnä alennus

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Lahja
Alennus

Lumenelta nappaat lahjan veloituksetta tilaukseesi!

Alennus
0€
Lahja
Hyödynnä alennus
25%
Säästö
Alennus

Nyt saat Lumenelta 25% säästön suosituista VALO-tuotteista!

Alennus
25%
Säästö
Hyödynnä alennus

Lumene-tuotteet helposti meikkipussiisi

MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS

MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS

Lumene toimittaa kauneustuotteitaan myös useisiin maihin ulkomailla. Verkkosivulta löydät listan maista, joihin tällä hetkellä on mahdollista tilata toimitus Lumenen verkkokaupasta. Saatat myös löytää tältä sivulta ilmaiseen postitukseen oikeuttavan Lumene alekoodin!
TUOTTEIDEN PALAUTUS

TUOTTEIDEN PALAUTUS

Lumenelta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, ja palauttaminen Suomesta ja Ruotsista on ilmaista. Muistathan lähettää tilauksesi takaisin hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa.
MAKSUTAVAT

MAKSUTAVAT

Lumenella tuotteiden maksaminen onnistuu helpoiten luotto- ja pankkikorteilla. Maksuvaihtoehtona tarjotaan myös Klarna-laskua, jolla saat lisää maksuaikaa kosmetiikkatilauksellesi.
LUMENE SOSIAALISESSA MEDIASSA

LUMENE SOSIAALISESSA MEDIASSA

Inspiroidu Lumenen ihanista päivityksistä Instagramissa ja Facebookissa. Saat myös kosmetiikkavinkkejä ja -suosituksia unohtamatta myöskään infoa uutuustuotteista ja tuoreista tarjouksista. Kun seuraat brändiä somessa, näet myös uusimmat Lumene alekoodit aina ensimmäisten joukossa!

Lumenen aitous

Voit nyt tutustua Lumenen aitoon ihonhoitomallistoon. Kuten videolta näet, suomalaiset naiset ovat ajattomia. Suomalaisten, luonnonmukaisten ainesosien avulla Lumene on luonut nämä luonnolliset tuotteet, jotka entisestään korostavat suomalaista naiskauneutta. Kokeile sinäkin Lumenen Nordic tuotteita ja ihastut varmasti. Muistathan, että Lumene alennuskoodit viilaavat myös näiden tuotteiden hintoja.

Suositut Lumene alennuskoodit ja diilit

Kupongin otsikkoKupongin alennusViimeinen käyttöpäivä
Klikkaa Lumenen tarjoukset ja hyödynnä 50% säästö suureen valikoimaan kosmetiikkaa!50% Säästö22. kesäkuuta
Lumenelta tilaat kaikki tuotteet nyt 30% säästöllä30% Säästö8. kesäkuuta
Tilaa Lumenelta laadukkaat huulikiillot jopa 50% edullisemmin!50% Säästö22. kesäkuuta
Lumene postittaa tilauksesi nyt täysin ilman ylimääräisiä kuluja!0€ Postitus1. kesäkuuta

Kosmetiikkaa kotimaisesta luonnosta

Suomalaisen kosmetiikkamerkki Lumenen verkkokaupasta tilaat laadukkaat meikit ja ihonhoitotuotteet kuten meikkivoiteet, kasvorasvat, seerumit, ripsivärit ja kulmakynät jokaiselle naiselle riippumatta ihon tyypistä, tarpeista tai iästä. Lumenen kosmetiikkatuotteet valmistetaan pohjoismaisen luonnon tuottamista raaka-aineista, ja brändin eri mallistot takaavat täsmähoitoa ja korostusta juuri sinun ihotyypillesi. Lumenen kauneustuotteet sopivat jo itsessään lähes jokaiselle lompakolle, mutta lisäsäästöjä kaivatessasi löydät tältä sivulta tuoreimmat Lumene alennuskoodit ja tarjoukset tähän megasuosittuun verkkokauppaan.

Lumene syntyy luonnon raaka-aineista

Lumenea ostaessasi löydät purkeista pohjoismaisen luonnon ainutlaatuisia raaka-aineita kuten mustikkaa, lakkaa, pohjoisen levää ja turvetta sekä pakurikääpää ja koivunmahlaa. Monissa mallistoissa merkittävänä ainesosana toimii pehmeä ja kosteuttava arktinen lähdevesi, jota puhtaampaa raaka-ainetta terveen ihon ylläpitämiseksi saa etsiä.

Samankaltaisia verkkokauppoja

Inspiroidu ja kerää vinkkejä

Lumenen verkkosivuilta löydät myös inspiraatio-osion, jossa pääset selaamaan muun muassa meikkioppaita, ihonhoitoniksejä ja informaatiota tuotteissa käytetyistä raaka-aineista. Laadukkaiden kosmetiikkatuotteiden tilaamisen lisäksi voit siis vierailla Lumenella myös kerätäksesi neuvoja ja inspiraatiota kauneudenhoitoon ja tuotteiden oikea-oppiseen käyttöön. Vinkkien mukana saatat löytää myös uuden Lumene alennuskoodin, jonka avulla säästä laadukkaiden ja suosittujen tuotteiden hinnoista.
Posti.fiYhteystietomme · Yksityisyydensuoja · Evästeet · Yrityksen tiedot · FAQ ·