Lineakauniskoti alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Lineakauniskoti alekoodilla

 • Kaikki (4)
  Kaikki (4)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (3)
  Diilit (3)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
20%
Alekoodi
Koodi

Makuuhuoneen tekstiilit nyt -20% säästöllä Lineakauniskoti alekoodilla!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 24. toukokuuta
Vanhenee:
 24. toukokuuta
8,90€
Alkaen
Alennus

Lineakauniskodilta tilaat uutuustuotteet lastenhuoneeseen alkaen vain 8,90€

Alennus
50%
Säästö
Alennus

Lineakauniskoti tarjoaa nyt huonekalut ja sisustustuotteet jopa puoleen hintaan!

Alennus
40%
Säästö
Alennus

Pussilakanat, tyynyliinat ja muut makuuhuoneen tekstiilit jopa -40% säästöllä Lineakauniskodilta!

Alennus

Näin säästät entistä enemmän:

Ilmainen postitus isommalle tilaukselle

Ilmainen postitus isommalle tilaukselle

Nyt jos koskaan kannattaa tilata hieman enemmän, sillä Lineakauniskoti tarjoaa ilmaisen postituksen yli 69€ arvoisille tilauksille. Mikäli raja jää esimerkiksi vain muutaman euron päähän, kannattaakin suunnata äkkiä Linean ale-osastolle ja lisätä ostoskoriin jo valmiiksi edullinen tuote jotta et maksaisi turhaan toimituskuluista.
Ympärivuotinen alennusmyynti

Ympärivuotinen alennusmyynti

Linea tietää mitä suomalaiset haluavat ja sen takia ostosten teko kannattaakin aloittaa aina sieltä, missä se on edullisinta. Avaa Lineakauniskoti ale-osasto heti ensimmäisenä ja voit löytää edellisen tai jopa tämän kauden tuotteita huomattavasti normaalia edullisemmin! Löydät mahdollisesti jopa etsimäsi suoraan alennusmyynnistä ja säästät pitkän pennin!

Tutustu Linean laadukkaisiin tuotemerkkeihin

Linean vinkkien lisäksi voit nyt myös tutustua verkkokaupan laadukkaisiin tuotemerkkeihin visuaalisen esittelyn kautta. Nappaa tästä mukaasi aimo annos ideoita kattaukseen ja teet ruokailutilastasi ja kattausmaisemasta kodin uuden sydämen. Lisää mukaan vielä hintaa alentava Lineakauniskoti alennuskoodi etkä maksa laadusta ja tyylistä enää koskaan täyttä hintaa!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

15%
Alekoodi
Koodi

Lineakauniskoti alekoodi vain meiltä: kaikki tilaukset nyt -15% edullisemmin!

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 16. toukokuuta
Vanhenee:
 16. toukokuuta
15%
Alekoodi
Koodi

Lineakauniskoti alekoodi vain meiltä: kaikki tilaukset ja tuotteet nyt -15% edullisemmin!

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 3. tammikuuta
Vanhenee:
 3. tammikuuta
30%
Alekoodi
Koodi

Tämä Lineakauniskoti alekoodi vähentää tilauksestasi huimat -30%!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 14. joulukuuta
Vanhenee:
 14. joulukuuta
30%
Säästö
Alennus

Verhot monipuolisissa kuoseissa jopa 30% säästöllä Lineakauniskoti verkkokaupasta!

Alennus
Vanhenee pian!
30%
Säästö
Alennus

Lineakauniskodin pääsiäisviikolla shoppailet jopa 30% edullisemmin

Alennus

Varmennetut, Lineakauniskoti verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Pohjoismaisen sisustuksen edelläkävijä

Linea on vakiinnuttanut asemansa skandinaavisen ja pohjoismaisen sisustuksen edelläkävijänä viimeisen kymmenen vuoden aikana. Linea on noussut tunnetuksi sisustusbrändiksi Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja nyt myös Suomessa. Vilkas vaihtuvuus verkkokaupassa ja useasti vuodessa ilmestyvä uusi Linea kuvasto takaavat aina viimeisimmät trendit kun kyseessä on kodin sisustus. Verkkokaupan tavoitteena on tarjota jokaiseen tyyliin sopivat valaisimet, vuodevaatteet, matot, kalusteet ja koriste-esineet kaikkiin suomalaisiin koteihin ja tietysti aina edullisin hinnoin. Olipa tavoitteenasi sitten löytää uudet huonekalut ruokailutilaan tai napata uudet verhot tuomaan ilmettä kotiin kesäksi, Lineakauniskoti takaa onnistumisen. Linea tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita kodin sisustukseen omalta merkiltään, sekä muilta pohjoismaisilta suosikeilta kuten Fondaco, Form Living, Sagaform ja Oriva. Laajan markkina-alueen sekä suuren vaihtuvuuden ansiosta Lineakauniskoti onnistuu pitämään hinnat alhaisina ympäri vuoden, mikä varmistaa kuluttajalle onnistumisen jokaisella ostokerralla.

Inspiraatio, vinkit ja edulliset laatutuotteet

Toisinaan sisustaminen voi olla vaikeaa ja inspiraatio hukassa. Linea tietää tunteen ja tarjoaakin sen takia lukuisia vinkkejä eri huoneiden sisustamiseen ja sisustustuotteiden käyttöön. Lue kätevät vinkit ja ohjeet Linean kotisivuilta ja löydä kadonnut inspiraatio hetkessä. Bongaa samalla tältä sivulta myös Lineakauniskoti alennuskoodi, jonka avulla säästät entistä enemmän jo valmiiksi edullisista hinnoista. Kun inspiraatio iskee hetkessä, voitkin sisustaa monta kodin huonetta kerralla edullisemmin Linean edullisilla tuotteilla. Ja mikäli valikoimastamme puuttuu ostohetkellä Lineakauniskoti alennuskoodi, löydät samalta sivulta lukuisat sisustustuotteet alennetuin hinnoin. Me pidämme yhdessä Linean kanssa huolta siitä, että jokainen suomalainen tuo piristystä kotiinsa edullisemmin vaikka jokaisena viikonpäivänä! Linean asiakkaana sinun ei tarvitse tinkiä laadusta, ainoastaan hinnoista!