6 LensWay alennuskoodia saatavilla juuri nyt

LensWay alennukset 2018

Nyt voit tuoda huomattavia säästöjä ostostesi hintoihin! Pidä silmällä alennuskoodeja ja alennuksia, joita julkaisemme sivustollamme jopa päivittäin.
260
6aktiivista alennusta
2€
Alkaen

Uskomatonta! LensWaylta tilaat erilaiset piilolinssit alkaen vain 2€

15%
Säästö

Tuo 15% säästö piilolinssien ja piilarinesteiden hintoihin LensWayllä - Voimassa vain rajoitetun ajan!

51 on käyttänyt alennustamme
50%
Säästö

LensWaylta tilaat aurinkolasit jopa 50% säästöllä

15€
Alkaen

LensWaylta tilaat trendikkäät aurinkolasit alkaen vain 15€

39€
Alkaen

Lenswaylta tilaat kesän suosituimmat silmälasit alkaen vain 39€

Ilmaiset
Silmälasit

Tilaa tyylikkäät silmälasit LensWayltä: Saat toisen parin hintaan 0€ kaikkiin uusiin tilauksiin

(1 tarjousta 1 joukosta)

Lue lisää alekoodien käytöstä ja ehdoista

Ehdot alennuskoodin käyttämiselle

Ehdot alennuskoodin käyttämiselle

LensWayn alennuskoodit eivät sovi aina aivan jokaiseen tilaukseen, vaan niistä on usein poissuljettu tietyt tuoteryhmät ja/tai merkit. Muista katsoa tämä ennen alennuskoodin kopioimista, jotta saat alennuksen varmasti hyödynnettyä! Tällaisia tuotteita saattaa olla esimerkiksi:
  • Uutuustuotteet
  • Outlet-tuotteet
  • Tietyt tuotemerkit
  • Piilolinssien kestotilaus
  • Minimihinta
Alekoodien ja alennusten yhdistäminen

Alekoodien ja alennusten yhdistäminen

Muistathan, että LensWayllä voit hyödyntää vain yhden voimassa olevan kampanjan tai alennuksen kerralla. Eri alennuksia ei voi siis hyödyntää keskenään, mikä pätee myös alennuskoodiin. Me olemme keränneet sinulle parhaat alekoodit ostostesi summaa pienentämään, joten valitse niistä tuoteryhmääsi sopivin. Lue alekoodin ehdoista, tuoko koodi säästöä esimerkiksi normaalihintaisin vai jo alennettuihin tuotteisiin. Muistathan, että alennukset pätevät vain rajoitetun ajan, joten vaihtaessasi tuotteita uusiin, ota mahdollisesti muuttuneet hinnat huomioon.
Täysin ilmaiset alennuskoodit

Täysin ilmaiset alennuskoodit

Välille kuulemme kysyttävän, mitä alennuskoodin lunastaminen maksaa. Alennuskoodimme tarkoituksena on auttaa LensWayn asiakkaita tekemään ostokset entistäkin edullisemmin, minkä vuoksi alennuskoodimme ovat täysin ilmaisia. Lisäksi kuka tahansa on oikeutettu poimimaan alennuskoodit mukaansa sivustoltamme.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

5€
Alekoodi
Nappaa alennuskoodimme ja hanki piilareita tai uudet lasit 5€ alennuksella LensWayltä
Tämä alennus on vanhentunut
10%
Alekoodi
Säästä 10% KAIKISTA aurinkolaisesta LensWayn alennuskoodillamme
Tämä alennus on vanhentunut
5€
Alekoodi
Syötä tämä alennuskoodi kassalla - saat 5€ alennusta koko LensWayn valikoimasta
Tämä alennus on vanhentunut
24%
Alekoodi
LensWayllä on käynnissä hullut 24 tuntia: koko valikoima 24% edullisemmin
Tämä alennus on vanhentunut
50%
Säästö
Tsekkaa LensWayn aurinkolasiale: Tuo jopa 50% säästö ostoksiisi NYT
Tämä alennus on vanhentunut
2€Alkaen
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Optiikkaketjujen omat merkit

Tiesitkö, että monet optiikkaketjut tarjoavat tunnettuja merkkejä omana merkkinään? Jos käytät jonkun tietyn optiikkaketjun piilolinssejä, voit ostaa täysin samat piilolinssit joko alkuperäisnimellään tai jonkun toisen ketjun nimellä. Näin voit hyödyntää mahdolliset edullisemmat hinnat ja alennukset muissa vastaavissa merkeissä ja saada aina parhaan hinnan. LensWay on koonnut listan Optikkoketjujen tuotemerkeistäja niitä vastaavista alkuperäisnimistä – käy lista läpi ja katso josko sieltä löytyisi sinun linssimerkkisi. Seuraavalla ostokerralla voit verrata näiden linssien hintoja keskenään.Siirry sivustolle

ALENNUSKOODIT - VAIN MEILTÄ

Olet varmasti ehtinyt kiinnittää huomiota alennuskoodeihin, joiden alla näkyvässä merkissä ja otsikossa sanotaan, että löydät alennuskoodit vain meiltä. Tällä viitataan alennuskoodien eksklusiivisuuteen eli siihen, ettet löydä vastaavanlaista alennuskoodia mistään muualta, kuin meidän sivultamme. Eksklusiiviset alennuskoodit ovat arvokkaita tapoja tuoda säästöä ostoksiin, minkä vuoksi kyseiset alekoodit kannattaa hyödyntää niin pian kuin mahdollista. Kaikki tämä pätee myös LensWayn alennuskoodeihin, jotka löydät vain meiltä. Muiden koodien tapaan, myös eksklusiiviset alennuskoodit ovat kaikille sivustomme vierailijoille maksuttomia poimia mukaansa!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Some-kanavat

Innostuitko? Lue lisää LensWayn tuotteista ja erilaisista aurinkolaseihin sekä piilolinssien käyttöön liittyvistä trendeistä optiikkaliikkeen sosiaalisen median kanavista, kuten Facebook, joka julkaisee jatkuvaan tahtiin uutisia Lenswayn tuotteisiin ja hintoihin liittyen. Sosiaalinen media ja sen eri mediakanavat ovatkin erinomainen paikka ottaa selvää LensWayn käynnissä olevista alennusmyynneistä sekä voimassa olevista alennuskoodeista, jotka auttavat edullisten ostosten tekemisessä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä