LensWay alennuskoodit 2021 Postilta

Säästä kanssamme LensWay koodilla

Nyt voit tuoda huomattavia säästöjä ostostesi hintoihin! Pidä silmällä alennuskoodeja ja alennuksia, joita julkaisemme sivustollamme jopa päivittäin.
260
50%
Säästö
TARJOUS

Säästä piilolinssitilauksestasi jopa 50% Lenswayn talven alennusmyynnissä

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
29€
Alkaen
TARJOUS

LensWaylta silmälasit tyylikkäillä kehyksillä ja yksiteholinsseillä alkaen vain 29€

Avaa alennus
0€
Palautus
TARJOUS

Aina ilmaiset palautukset, kun tilaat LensWaylta

Avaa alennus
27€
Alkaen
TARJOUS

LensWaylta tilaat Biotrue-kertakäyttöpiilarit hintaan 27€

Avaa alennus
49€
Alkaen
TARJOUS

LensWaylta löydät nyt silmälasiuutuuksia alkaen 49€:lla

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Lue lisää alekoodien käytöstä ja ehdoista

Some-kanavat

Some-kanavat

Innostuitko? Lue lisää LensWayn tuotteista ja erilaisista aurinkolaseihin sekä piilolinssien käyttöön liittyvistä trendeistä optiikkaliikkeen sosiaalisen median kanavista, kuten Facebook, joka julkaisee jatkuvaan tahtiin uutisia Lenswayn tuotteisiin ja hintoihin liittyen. Sosiaalinen media ja sen eri mediakanavat ovatkin erinomainen paikka ottaa selvää LensWayn käynnissä olevista alennusmyynneistä sekä voimassa olevista LensWay koodeista, jotka auttavat edullisten ostosten tekemisessä.
Alekoodien ja alennusten yhdistäminen

Alekoodien ja alennusten yhdistäminen

Muistathan, että LensWayllä voit hyödyntää vain yhden voimassa olevan kampanjan tai alennuksen kerralla. Eri alennuksia ei voi siis hyödyntää keskenään, mikä pätee myös alennuskoodiin. Me olemme keränneet sinulle parhaat LensWay alennuskoodit ostostesi summaa pienentämään, joten valitse niistä tuoteryhmääsi sopivin. Lue alekoodin ehdoista, tuoko koodi säästöä esimerkiksi normaalihintaisin vai jo alennettuihin tuotteisiin. Muistathan, että alennukset pätevät vain rajoitetun ajan, joten vaihtaessasi tuotteita uusiin, ota mahdollisesti muuttuneet hinnat huomioon.
Täysin ilmaiset alennuskoodit

Täysin ilmaiset alennuskoodit

Välille kuulemme kysyttävän, mitä alennuskoodin lunastaminen maksaa. Alennuskoodimme tarkoituksena on auttaa LensWayn asiakkaita tekemään ostokset entistäkin edullisemmin, minkä vuoksi alennuskoodimme ovat täysin ilmaisia. Lisäksi kuka tahansa on oikeutettu poimimaan alennuskoodit mukaansa sivustoltamme.

Kokeile laseja kotona

Nyt voit kokeilla LensWayn laseja kotona. Voit lainata jopa neljä paria, ja sovittaa niita kymmenen päivän ajan omassa kodissasi. Näin löydät juuri sinulle sopivimmat lasit ajan kanssa, etkä kadu pikaista ostosta. Suuntaa siis LensWayn verkkokauppaan ja nappaa kokeiltavaksi suosikkilasisi!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

24%
Alekoodi
KOODI
LensWay alennuskoodilla nappaat 24% säästöt Cyber Mondayn aikana
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
50%
Säästö
TARJOUS
Upeaa! Tilaa valitut LensWay-silmälasit 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS
Säästä jopa 70% LensWayn Black Weekend alessa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
10%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt 10% LensWayn piilolinsseistä sekä -tarvikkeista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20€
Alle
TARJOUS
Nappaa suositut Acuvue-piilolinssit alle 20€ hintaan LensWaylta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
5%
Säästö
TARJOUS
Saat 5% säästön LensWayn piilolinssitarvikkeisiin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
49€
Alkaen
TARJOUS
Lenswaylta tilaat lasten aurinkolasit alkaen vain 49€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50€
Alkaen
TARJOUS
Tilaa uudet trendikkät butterfly -malliset lasit alken vain 50€ LensWaylta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Optiikkaketjujen omat merkit

Tiesitkö, että monet optiikkaketjut tarjoavat tunnettuja merkkejä omana merkkinään? Jos käytät jonkun tietyn optiikkaketjun piilolinssejä, voit ostaa täysin samat piilolinssit joko alkuperäisnimellään tai jonkun toisen ketjun nimellä. Näin voit hyödyntää mahdolliset edullisemmat hinnat ja alennukset muissa vastaavissa merkeissä ja saada aina parhaan hinnan. LensWay on koonnut listan Optikkoketjujen tuotemerkeistäja niitä vastaavista alkuperäisnimistä – käy lista läpi ja katso josko sieltä löytyisi sinun linssimerkkisi. Seuraavalla ostokerralla voit verrata näiden linssien hintoja keskenään.Siirry sivustolle

LensWay alennuskoodit jotka saat vain meiltä

Olet varmasti ehtinyt kiinnittää huomiota alennuskoodeihin, joiden alla näkyvässä merkissä ja otsikossa sanotaan, että löydät alennuskoodit vain meiltä. Tällä viitataan alennuskoodien eksklusiivisuuteen eli siihen, ettet löydä vastaavanlaista alennuskoodia mistään muualta, kuin meidän sivultamme. Eksklusiiviset alennuskoodit ovat arvokkaita tapoja tuoda säästöä ostoksiin, minkä vuoksi kyseiset LensWay alekoodit kannattaa hyödyntää niin pian kuin mahdollista. Kaikki tämä pätee myös LensWay alennuskoodeihin, jotka löydät vain meiltä. Muiden koodien tapaan, myös eksklusiiviset LensWay alennuskoodit ovat kaikille sivustomme vierailijoille maksuttomia poimia mukaansa!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Kuumimmat mallit sekä merkit

LensWayn verkkokaupassa voit suodattaa silmälaseja sekä aurinkolaseja merkin sekä mallin perusteella. Haluaisitko leikkisät cat-eye silmälasit? Tai retrot, pyöreät kehykset? Nämä ja paljon muuta löydät tietenkin LensWaylta. Voit myös shoppailla kehyksia seuraavilta tuotemerkeiltä:
1. C. Jacobsen
2. Michael Kors
3. Oakley
4. Polo Ralph Lauren
5. Ray-Ban
Siirry siis kipin kapin LensWaylle ja löydät takuulla seuraavat lempikehyksesi! Muista vielä hyödyntää aktiiviset LensWay alennuskoodit ja säästät takuulla.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Tsekkaa LensWay alennuskoodin ehdot

LensWay alennuskoodit eivät sovi aina aivan jokaiseen tilaukseen, vaan niistä on usein poissuljettu tietyt tuoteryhmät ja/tai merkit. Muista katsoa tämä ennen alennuskoodin kopioimista, jotta saat alennuksen varmasti hyödynnettyä! Tällaisia tuotteita saattaa olla esimerkiksi:
1. Uutuustuotteet
2. Tietyt tuotemerkit
3. Piilolinssien kestotilaus
4. Minimihinta
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä