5 LensWay alennuskoodia saatavilla juuri nyt

LensWay alennukset 2018

Nyt voit tuoda huomattavia säästöjä ostostesi hintoihin! Pidä silmällä alennuskoodeja ja alennuksia, joita julkaisemme sivustollamme jopa päivittäin.
260
15%
Säästö
TARJOUS

LensWay tarjoaa huiman 15% alennuksen piilolinssiostoksiisiLue lisääNäytä vähemmän

Avaa alennus
Alle
10€
TARJOUS

LensWaylta tilaat kätevät kuukausilinssit jopa alle kympillä!

Avaa alennus
Alle
2€
TARJOUS

LensWaylta tilaat piilolinssitarvikkeet jopa alle kahdella eurolla

Avaa alennus
10€
Alkaen
TARJOUS

LensWaylta tilaat tyylikkäät silmälasikehykset alkaen vain 10€

Avaa alennus
25€
Alkaen
TARJOUS

LensWayn alennuksella tilaat trendikkäät aurinkolasit alkaen 25€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Lue lisää alekoodien käytöstä ja ehdoista

Ehdot alennuskoodin käyttämiselle

Ehdot alennuskoodin käyttämiselle

LensWayn alennuskoodit eivät sovi aina aivan jokaiseen tilaukseen, vaan niistä on usein poissuljettu tietyt tuoteryhmät ja/tai merkit. Muista katsoa tämä ennen alennuskoodin kopioimista, jotta saat alennuksen varmasti hyödynnettyä! Tällaisia tuotteita saattaa olla esimerkiksi:
  • Uutuustuotteet
  • Outlet-tuotteet
  • Tietyt tuotemerkit
  • Piilolinssien kestotilaus
  • Minimihinta
Alekoodien ja alennusten yhdistäminen

Alekoodien ja alennusten yhdistäminen

Muistathan, että LensWayllä voit hyödyntää vain yhden voimassa olevan kampanjan tai alennuksen kerralla. Eri alennuksia ei voi siis hyödyntää keskenään, mikä pätee myös alennuskoodiin. Me olemme keränneet sinulle parhaat alekoodit ostostesi summaa pienentämään, joten valitse niistä tuoteryhmääsi sopivin. Lue alekoodin ehdoista, tuoko koodi säästöä esimerkiksi normaalihintaisin vai jo alennettuihin tuotteisiin. Muistathan, että alennukset pätevät vain rajoitetun ajan, joten vaihtaessasi tuotteita uusiin, ota mahdollisesti muuttuneet hinnat huomioon.
Täysin ilmaiset alennuskoodit

Täysin ilmaiset alennuskoodit

Välille kuulemme kysyttävän, mitä alennuskoodin lunastaminen maksaa. Alennuskoodimme tarkoituksena on auttaa LensWayn asiakkaita tekemään ostokset entistäkin edullisemmin, minkä vuoksi alennuskoodimme ovat täysin ilmaisia. Lisäksi kuka tahansa on oikeutettu poimimaan alennuskoodit mukaansa sivustoltamme.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

15%
Alekoodi
KOODI
Säästä 15% ja toimituskulut piilolinssiostoksestasi LensWaylla - alekoodi vain meiltä!
Vain meiltä Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
25%
Alennuskoodi
KOODI
Cyber Monday on täällä! Tilaa kaikki LensWay-tuotteet 25% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
25%
Alekoodi
KOODI
Hyödynnä LensWayn Black Friday-alekoodi ja tilaa KAIKKI tuotteet 25% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
15%
Säästö
TARJOUS
Jihuu! LensWaylta tilaat piilolinssit sekä -tarvikkeet 15% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
24%
Alennus
TARJOUS
Säästä 24 tunnin ajan 24% piilari- ja tarviketilauksestasi LensWaylla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Optiikkaketjujen omat merkit

Tiesitkö, että monet optiikkaketjut tarjoavat tunnettuja merkkejä omana merkkinään? Jos käytät jonkun tietyn optiikkaketjun piilolinssejä, voit ostaa täysin samat piilolinssit joko alkuperäisnimellään tai jonkun toisen ketjun nimellä. Näin voit hyödyntää mahdolliset edullisemmat hinnat ja alennukset muissa vastaavissa merkeissä ja saada aina parhaan hinnan. LensWay on koonnut listan Optikkoketjujen tuotemerkeistäja niitä vastaavista alkuperäisnimistä – käy lista läpi ja katso josko sieltä löytyisi sinun linssimerkkisi. Seuraavalla ostokerralla voit verrata näiden linssien hintoja keskenään.Siirry sivustolle

ALENNUSKOODIT - VAIN MEILTÄ

Olet varmasti ehtinyt kiinnittää huomiota alennuskoodeihin, joiden alla näkyvässä merkissä ja otsikossa sanotaan, että löydät alennuskoodit vain meiltä. Tällä viitataan alennuskoodien eksklusiivisuuteen eli siihen, ettet löydä vastaavanlaista alennuskoodia mistään muualta, kuin meidän sivultamme. Eksklusiiviset alennuskoodit ovat arvokkaita tapoja tuoda säästöä ostoksiin, minkä vuoksi kyseiset alekoodit kannattaa hyödyntää niin pian kuin mahdollista. Kaikki tämä pätee myös LensWayn alennuskoodeihin, jotka löydät vain meiltä. Muiden koodien tapaan, myös eksklusiiviset alennuskoodit ovat kaikille sivustomme vierailijoille maksuttomia poimia mukaansa!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Some-kanavat

Innostuitko? Lue lisää LensWayn tuotteista ja erilaisista aurinkolaseihin sekä piilolinssien käyttöön liittyvistä trendeistä optiikkaliikkeen sosiaalisen median kanavista, kuten Facebook, joka julkaisee jatkuvaan tahtiin uutisia Lenswayn tuotteisiin ja hintoihin liittyen. Sosiaalinen media ja sen eri mediakanavat ovatkin erinomainen paikka ottaa selvää LensWayn käynnissä olevista alennusmyynneistä sekä voimassa olevista alennuskoodeista, jotka auttavat edullisten ostosten tekemisessä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä