4 Lenson alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Lensonin koodit 2018

Piilolinssien käyttäminen voi olla kätevää, mutta erittäin edullista se harvoin on. Kuitenkin, jos kuukausittaisesta piilolinssitilauksesta säästää esimerkiksi 20%, on vuoden lopussa laskettava säästö huima. Katso siis aina ajankohtainen alennuskoodi piilaritilaukseesi alta!
260
Suodata kuponkejamme:
Ilmainen
Toimitus

Lensonin asiakkaana et maksa tilauksestasi postituskuluja

  1. Minimiostos:50€
66 on hyödyntänyt alennuksen tällä viikolla
0€
Palautus

Muistathan, että Lenson ei veloita tuotteiden palauttamisesta mitään! Tilaa siis huoletta!

15%
Säästö

Lenson tarjoaa tällä hetkellä koko aurinkolasivalikoiman huimaan 15% alehintaan

49€
Alkaen

Lensonilta löydät tyylikkäät aurinkolasit vaivaiseen 49€ hintaan - Tilaa omasi heti

(1 tarjousta 1 joukosta)

Näppärän niksit säästämiseen Lensonilla

Toimitus

Toimitus

Nettishoppailussa tuntuu olevan aina huolena toimitus. Onko se kallista, miten kauan toimituksessa kestää? Lensonin tilauksista 95% lähetetään tilauspäivänä, jolloin ne saapuvat sinulle ennen kuin huomaatkaan. Lisäksi, toimitus maksaa vaivaiset 5€, ja kaikille yli 50€ edestä piilolinssejä tilaaville kuuluu täysin ilmainen toimitus.
Palautusoikeus

Palautusoikeus

Joskus kaduttaa, ja se on ihan okei. Lensonilla shoppaillessa sinun ei tarvitse huolehtia rahojen tuhlaamisesta virheostoksiin, vaan he takaavat kaikille silmälaseille 365 päivän palautusoikeuden, ja piilolinsseille ja aurinkolaseille 90 päivää. Tilaa siis rohkeasti ne bongaamasi unelmalasit saman tien.
Hintatakuu

Hintatakuu

Kyllä, Lenson on täysin vakuuttunut olevansa netin edullisin piilari-, lasi-, ja aurinkolasikauppa, että se tarjoaa tuotteilleen hintatakuun. Löydä sama tuote edullisempaan hintaan ja Lenson matchaa tämän hinnan sinulle. Opit kuitenkin pian, että netistä harvoin tulee vastaan samoja tuotteita edullisempaan hintaan, joten kannattaa luottaa Lensoniin ja sen hintoihin, ja keskittää kaikki linssi- ja lasiostokset tänne.

Sosiaalisen median ihmeet

Nyt voit tuoda lisäsäästöä piilolinssien ja aurinkolasien hintoihin alkamalla seuraamaan Lensonin toimintaa sosiaalisessa mediassa. Ala tykkäämään tämän piilarikaupan sivuista muun muassa Facebookissa, jonka avulla olet askeleen lähempänä parhaiden alennuskoodien ja alennusten hyödyntämistä. Lenson kertoo nimittäin käynnissä olevista alennusmyynneistä ja alkavista kampanjoista lisäksi sosiaalisen median kautta. Kaikki keinot ovat sallittuja edullisten piilareiden ja lasien metsästämisessä, joten mikset pitäisi silmällä myös some-kanavia?
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Toimitus
Lensonin huippukoodi: Ilmaiset postituskulut kaikkiin tilauksiin!
Tämä alennus on vanhentunut
0€
Linssineste
Hyödynnä alennuskoodimme - saat Lensonilta ilmaisen linssinesteen!
Tämä alennus on vanhentunut
Ilmainen
Tuote
Piilolinssineste hintaan 0€ kun hyödynnät Lensonin alekoodimme. Toimi heti!
Vain meiltä Tämä alennus on vanhentunut
48%
Säästö
Hanki piilolinssit ja piilaritarvikkeet Lensonilta: Käynnissä 48% edullisemmat hinnat JUURI nyt
Tämä alennus on vanhentunut
40%
Säästö
Lensonilla starttasi keväinen ALE: Katso huhtikuun jopa 40% edullisemmat hinnat tästä
Tämä alennus on vanhentunut
IlmainenToimitus
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Lensonilta löydät kaikki lasiostoksiisi

Olethan jo kuullut Lensonista? Lenson on vuonna 2004 perustettu ruotsalainen optiikkaliike, jonka valikoimista löydät niin piilolinssit, aurinkolasit kuin silmälasitkin. Erityisesti piilolinssien käyttäjät luottavat Lensoniin, sillä heidän erikoisuutenaan on juuri piilolinssit, ja tämän saralla saadut kunniamaininnat ovat lukuisia. Jotta voit säästää laadukkaista lasiostoksistasi, ota matkaasi meidän Lensonin alennuskoodit, sekä älä unohda käyttää erikoisetuasi, jos olet uusi asiakas: saat nimittäin suorilta käsin 10€ alennuskoodin ensiostokseesi.Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä