4 Lekmer alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Lekmer koodit 2018

Säästä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden hinnoista! Hyödynnä alennuskoodit ja tee ostokset järkevään hintaan.
260
Suodata kuponkejamme:
Paras kuponki
10%
Alekoodi
KOODI

Lekmerin alekoodilla säästät nyt 10% lisää kaikista adventtikalentereista

Avaa alennuskoodi
15%
Alekoodi
KOODI

Säästä 15% Kuling- ja Lindberg-merkkien lastenvaatteista mainiolla Lekmer alekoodilla

Lisätty hetki sitten
Avaa alennuskoodi
40%
Säästö
TARJOUS

Lekmerillä säästät nyt jopa 40% syys- ja talvivaatetuksen hinnoista

Avaa alennus
Ilmainen
Toimitus
TARJOUS

Jihuu! Lekmer tarjoaa toimituksen veloituksetta kaikille yli 100€ arvoisille tilauksille

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Vinkkejä, joiden avulla et voi olla säästämättä!

SOME-kanavat

SOME-kanavat

Nyt voit seurata Lekmerin toimintaa sosiaalisessa mediassa! Valitse lukuisten eri kanavien joukosta suosikkisi, kuten Facebook ja varmista, että olet ottanut käyttöösi kaikki keinot kuulla tuoteuutuuksista ja alennuksista ensimmäisten joukossa. Esimerkiksi Facebook päivittää jatkuvaan tahtiin ilmoituksia käynnissä olevista alennuksista ja kertoo muun muassa Lekmerin alennuskoodeista, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
Voimassaolopäivät

Voimassaolopäivät

Alennuskoodit ovat voimassa vain rajoitetun ajan, muutamasta päivästä pariin viikkoon. Alennuskoodin ehdoista näet, kauanko sinulla on aikaa hyödyntää alekoodi. Sama pätee alennuksiin, joiden viimeinen voimassaolopäivä on ilmoitettu sivustolla. Jos et kuitenkaan näe alennuksen viimeistä käyttöpäivää, sinulla on aikaa tilata tuotteita niin kauan, kuin tuotteita löytyy varastosta! Tämän vuoksi löydätkin Lekmeriltä aina äärettömän määrän lastenvaatteita ja -tarvikkeita alennettuun hintaan.
Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Kuka sitten voi hyödyntää sivultamme löytyvät alennuskoodit? No ihan kuka tahansa edullisista lastenvaateostoksista kiinnostunut Lekmerin asiakas. Sivustomme alennuskoodien hyödyntäminen on aina ilmaista, minkä lisäksi kuka tahansa voi napata koodit mukaansa ilman erillisiä tunnuksia tai sivustolle sisään kirjautumista. Tarkoituksenamme on tarjota sinulle mahdollisimman helppo, nopea ja edullinen ostokokemus Lekmerillä, minkä vuoksi olemme tehneet koodien käyttämisestä mahdollisimman helppoa.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
KOODI
Säästä nyt 20% extraa Lekmerin aletuotteiden hinnoista tämän alekoodin avulla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
15%
Alekoodi
KOODI
Tällä Lekmerin alekoodilla tilaat jo alennetut tuotteet 15% lisäalennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Alekoodi
KOODI
Säästä Lekmer alekoodilla huimat 20% outlet-hintaisista tuotteista - vain tämän viikonlopun
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
50%
Säästö
TARJOUS
Lekmeriltä nyt koko kenkävalikoima 15 säästöin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt jopa 30% kaikista Halloween-tuotteista Lekmerillä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
10%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Lekmer tuo säästöä ostoksiisi

Lekmer on kaikkialla pohjoismassa tunnettu lastenvaatteita, -tarvikkeita sekä leluja ja pelejä myyvä lastentarvikekauppa, joka on aloittanut ensimmäisen kerran toimintansa Tukholmassa vuonna 2006. Nykyään Lekmerin tuotteita, jotka soveltuvat kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille sekä odottaville äideille, myydään useassa eri maassa nopeasti ja aina järkevään hintaan verkon kautta.

Lekmerin runsas valikoima sisältää satoja, ellei jopa tuhansia tuotteita koko maailmalla tunnetuilta lastentarvikemerkeiltä, joiden valikoimasta löydät tavaraa laidasta laitaan edulliseen hintaan - alennuksilla tai ilman. Yleensä Lekmerin valikoima sisältää kuitenkin aina jopa satoja tuotteita, jotka sinun on mahdollista shoppailla jopa 70% säästöllä. Tässä lastentarvikeliikkeessä eivät alennusmyynnit pääty nimittäin koskaan! Lisäksi voit tuoda lisäsäästöä joko tietyn merkin tai hintatason tuotteisiin Lekmerin alennuskoodeilla, jotka kopioit aina kätevästi mukaasi meidän sivultamme.
Siirry sivustolle

Osamaksut

Osuuko palkkapäivä vasta ensi kuulle, mutta uudet lastenrattaat olisi hankittava tässä kuussa? Ei hätää, sillä Lekmerissä voit maksaa tänään tilaamasi tuotteet jopa 3 vuoden maksuajalla. Voit valita 6, 12 ja 36 kuukauden maksuajoista tilanteestasi riippuen. Jos päätät maksaa tuotteet kuitenkin vuoden sisällä takaisin, vuosikorkosi on huikeat 0%! Osamaksu on loistava vaihtoehto, kun haluat tilata silmiisi osuneet tuotteet (alennuksilla tai ilman) Lekmeriltä jo tänään ja maksaa tilauksesi vaikka useamman kuukauden päästä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä