6 Lekmer alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Lekmer koodit 2018

Säästä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden hinnoista! Hyödynnä alennuskoodit ja tee ostokset järkevään hintaan.
260
6aktiivista alennusta
Suodata kuponkejamme:
15%
Alekoodi

Lekmerin uskomaton alekoodi tuo 15% lisäsäästön jo valmiiksi edullisiin lasten vaatteisiin ja tuotteisiin

Lisätty hetki sitten
50%
Säästö

Pyörät, potkupyörät ja muut pyörillä varustetut välineet 50% edullisemmin Lekmeriltä

Lisätty hetki sitten
50%
Säästö

Tilaa lastenhuoneen sistustustarvikkeet nyt Lekmeriltä 50% alennuksella

50%
Säästö

Katso Lekmerin jopa 50% edullisemmat varusteet ja vaatteet kesän ulkoleikkeihin

70%
Säästö

Tilaa kauden suosituimmat lastenlelut Lekmeriltä - vieläpä 70% edullisempaan hintaan

70%
Säästö

Lekmerillä tuot jopa 70% säästöt satojen tuotteiden hintoihin

(1 tarjousta 1 joukosta)

Vinkkejä, joiden avulla et voi olla säästämättä!

SOME-kanavat

SOME-kanavat

Nyt voit seurata Lekmerin toimintaa sosiaalisessa mediassa! Valitse lukuisten eri kanavien joukosta suosikkisi, kuten Facebook ja varmista, että olet ottanut käyttöösi kaikki keinot kuulla tuoteuutuuksista ja alennuksista ensimmäisten joukossa. Esimerkiksi Facebook päivittää jatkuvaan tahtiin ilmoituksia käynnissä olevista alennuksista ja kertoo muun muassa Lekmerin alennuskoodeista, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
Voimassaolopäivät

Voimassaolopäivät

Alennuskoodit ovat voimassa vain rajoitetun ajan, muutamasta päivästä pariin viikkoon. Alennuskoodin ehdoista näet, kauanko sinulla on aikaa hyödyntää alekoodi. Sama pätee alennuksiin, joiden viimeinen voimassaolopäivä on ilmoitettu sivustolla. Jos et kuitenkaan näe alennuksen viimeistä käyttöpäivää, sinulla on aikaa tilata tuotteita niin kauan, kuin tuotteita löytyy varastosta! Tämän vuoksi löydätkin Lekmeriltä aina äärettömän määrän lastenvaatteita ja -tarvikkeita alennettuun hintaan.
Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Kuka sitten voi hyödyntää sivultamme löytyvät alennuskoodit? No ihan kuka tahansa edullisista lastenvaateostoksista kiinnostunut Lekmerin asiakas. Sivustomme alennuskoodien hyödyntäminen on aina ilmaista, minkä lisäksi kuka tahansa voi napata koodit mukaansa ilman erillisiä tunnuksia tai sivustolle sisään kirjautumista. Tarkoituksenamme on tarjota sinulle mahdollisimman helppo, nopea ja edullinen ostokokemus Lekmerillä, minkä vuoksi olemme tehneet koodien käyttämisestä mahdollisimman helppoa.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

15%
Alekoodi
Nappaa Lekmerin alekoodi ja shoppaile aletuotteet 15% lisäalennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
30€
Alekoodi
Nappaa mukaasi Lekmerin alekoodi ja tilaa sistustuotteet 30€ säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
20%
Alekoodi
Nappaa mukaasi Lekmerin alekoodi jolla tuot 20% säästön tilaukseesi
Tämä alennus on vanhentunut
10%
Alennuskoodi
Wow mikä koodi! Lekmerin aletuotteet vielä 10% edullisemmin kun hyödynnät tämän alennuskoodin
Tämä alennus on vanhentunut
15%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Lekmer tuo säästöä ostoksiisi

Lekmer on kaikkialla pohjoismassa tunnettu lastenvaatteita, -tarvikkeita sekä leluja ja pelejä myyvä lastentarvikekauppa, joka on aloittanut ensimmäisen kerran toimintansa Tukholmassa vuonna 2006. Nykyään Lekmerin tuotteita, jotka soveltuvat kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille sekä odottaville äideille, myydään useassa eri maassa nopeasti ja aina järkevään hintaan verkon kautta.

Lekmerin runsas valikoima sisältää satoja, ellei jopa tuhansia tuotteita koko maailmalla tunnetuilta lastentarvikemerkeiltä, joiden valikoimasta löydät tavaraa laidasta laitaan edulliseen hintaan - alennuksilla tai ilman. Yleensä Lekmerin valikoima sisältää kuitenkin aina jopa satoja tuotteita, jotka sinun on mahdollista shoppailla jopa 70% säästöllä. Tässä lastentarvikeliikkeessä eivät alennusmyynnit pääty nimittäin koskaan! Lisäksi voit tuoda lisäsäästöä joko tietyn merkin tai hintatason tuotteisiin Lekmerin alennuskoodeilla, jotka kopioit aina kätevästi mukaasi meidän sivultamme.
Siirry sivustolle

Osamaksut

Osuuko palkkapäivä vasta ensi kuulle, mutta uudet lastenrattaat olisi hankittava tässä kuussa? Ei hätää, sillä Lekmerissä voit maksaa tänään tilaamasi tuotteet jopa 3 vuoden maksuajalla. Voit valita 6, 12 ja 36 kuukauden maksuajoista tilanteestasi riippuen. Jos päätät maksaa tuotteet kuitenkin vuoden sisällä takaisin, vuosikorkosi on huikeat 0%! Osamaksu on loistava vaihtoehto, kun haluat tilata silmiisi osuneet tuotteet (alennuksilla tai ilman) Lekmeriltä jo tänään ja maksaa tilauksesi vaikka useamman kuukauden päästä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä