6 Lekmer alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Lekmer koodit 2018

Säästä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden hinnoista! Hyödynnä alennuskoodit ja tee ostokset järkevään hintaan.
260
6aktiivista alennusta
50%
Keväthulinat

Lekmerin keväthulinoista löydät nyt tuotteet lukuisista eri kategorioista jopa 50% alennuksella

50%
Säästö

Huipputurvaa huippuhintaan: Lekmeriltä löydät nyt turvaistuimet jopa 50% alennuksella

Lisätty hetki sitten
50%
Säästö

Lekmerillä säästät nyt jopa 50% lasten urheilu- ja sadevaatteiden hinnoista

Lisätty hetki sitten
50%
Säästö

Lekmeriltä starttaat uuteen pyöräilykauteen jopa 50% alennuksien avustamana

Lisätty hetki sitten
50%
Säästö

Lekmerillä vietetään brändipäiviä! Shoppaile merkkituotteita jopa 50% säästöllä

70%
Säästö

Lekmerillä tuot jopa 70% säästöt satojen tuotteiden hintoihin

(1 tarjousta 1 joukosta)

Vinkkejä, joiden avulla et voi olla säästämättä!

SOME-kanavat

Nyt voit seurata Lekmerin toimintaa sosiaalisessa mediassa! Valitse lukuisten eri kanavien joukosta suosikkisi, kuten Facebook ja varmista, että olet ottanut käyttöösi kaikki keinot kuulla tuoteuutuuksista ja alennuksista ensimmäisten joukossa. Esimerkiksi Facebook päivittää jatkuvaan tahtiin ilmoituksia käynnissä olevista alennuksista ja kertoo muun muassa Lekmerin alennuskoodeista, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

Voimassaolopäivät

Alennuskoodit ovat voimassa vain rajoitetun ajan, muutamasta päivästä pariin viikkoon. Alennuskoodin ehdoista näet, kauanko sinulla on aikaa hyödyntää alekoodi. Sama pätee alennuksiin, joiden viimeinen voimassaolopäivä on ilmoitettu sivustolla. Jos et kuitenkaan näe alennuksen viimeistä käyttöpäivää, sinulla on aikaa tilata tuotteita niin kauan, kuin tuotteita löytyy varastosta! Tämän vuoksi löydätkin Lekmeriltä aina äärettömän määrän lastenvaatteita ja -tarvikkeita alennettuun hintaan.

Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Kuka sitten voi hyödyntää sivultamme löytyvät alennuskoodit? No ihan kuka tahansa edullisista lastenvaateostoksista kiinnostunut Lekmerin asiakas. Sivustomme alennuskoodien hyödyntäminen on aina ilmaista, minkä lisäksi kuka tahansa voi napata koodit mukaansa ilman erillisiä tunnuksia tai sivustolle sisään kirjautumista. Tarkoituksenamme on tarjota sinulle mahdollisimman helppo, nopea ja edullinen ostokokemus Lekmerillä, minkä vuoksi olemme tehneet koodien käyttämisestä mahdollisimman helppoa.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
Carenan tuotteet lähtevät nyt halvalla Lekmerin 20% alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
10%
Alekoodi
Lekmerillä säästät 10% KOKO valikoimasta - Hyödynnä säästö alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
15%
Alekoodi
Britaxin huippusuositut tuotteet nyt 15% säästöllä Lekmeristä - Klikkaa alekoodi auki
Tämä alennus on vanhentunut
15%
Alekoodi
Oletko jo kurkannut eBBe Kidsin valikoimaan? Tee se nyt hyödyntämällä Lekmerin 15% alekoodi
Tämä alennus on vanhentunut
70%
Säästö
Mahtavaa! Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä ostokset 70% säästöllä Lekmerillä
Tämä alennus on vanhentunut
50%Keväthulinat
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Lekmer tuo säästöä ostoksiisi

Lekmer on kaikkialla pohjoismassa tunnettu lastenvaatteita, -tarvikkeita sekä leluja ja pelejä myyvä lastentarvikekauppa, joka on aloittanut ensimmäisen kerran toimintansa Tukholmassa vuonna 2006. Nykyään Lekmerin tuotteita, jotka soveltuvat kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille sekä odottaville äideille, myydään useassa eri maassa nopeasti ja aina järkevään hintaan verkon kautta.

Lekmerin runsas valikoima sisältää satoja, ellei jopa tuhansia tuotteita koko maailmalla tunnetuilta lastentarvikemerkeiltä, joiden valikoimasta löydät tavaraa laidasta laitaan edulliseen hintaan - alennuksilla tai ilman. Yleensä Lekmerin valikoima sisältää kuitenkin aina jopa satoja tuotteita, jotka sinun on mahdollista shoppailla jopa 70% säästöllä. Tässä lastentarvikeliikkeessä eivät alennusmyynnit pääty nimittäin koskaan! Lisäksi voit tuoda lisäsäästöä joko tietyn merkin tai hintatason tuotteisiin Lekmerin alennuskoodeilla, jotka kopioit aina kätevästi mukaasi meidän sivultamme.
Siirry sivustolle

Osamaksut

Osuuko palkkapäivä vasta ensi kuulle, mutta uudet lastenrattaat olisi hankittava tässä kuussa? Ei hätää, sillä Lekmerissä voit maksaa tänään tilaamasi tuotteet jopa 3 vuoden maksuajalla. Voit valita 6, 12 ja 36 kuukauden maksuajoista tilanteestasi riippuen. Jos päätät maksaa tuotteet kuitenkin vuoden sisällä takaisin, vuosikorkosi on huikeat 0%! Osamaksu on loistava vaihtoehto, kun haluat tilata silmiisi osuneet tuotteet (alennuksilla tai ilman) Lekmeriltä jo tänään ja maksaa tilauksesi vaikka useamman kuukauden päästä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä