Lekmer alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Lekmer alekoodilla

 • Kaikki (6)
  Kaikki (6)
 • Alekoodit (2)
  Alekoodit (2)
 • Diilit (4)
  Diilit (4)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
20€
Alekoodi
Koodi

Lekmer alekoodilla säästät huikeat 20€ lelujen hinnoista!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 24. toukokuuta
Vanhenee:
 24. toukokuuta
10%
Alekoodi
Koodi

Nappaa tästä Lekmerin alennuskoodi ja shoppaile 10% edullisemmin

Koodi
Vanhenee:
 2. kesäkuuta
Vanhenee:
 2. kesäkuuta
Ota 3
Maksa 2
Alennus

Valikoidut vauvan tuotteet löydät nyt ota 3 maksa 2 alennuksella Lekmer verkkokaupasta

Alennus
25%
Säästö
Alennus

Lasten uimapuvut nappaat nyt jopa 25% säästöllä Lekmer verkkokaupasta

Alennus
40%
Säästö
Alennus

Lelut kesän ulkoleikkeihin nappaat nyt jopa 40% säästöllä

Alennus
Ota 3
Maksa 2
Alennus

Nappaa nyt 3kpl lasten ja vauvojen arkivaatteita vain kaksien hinnalla Lekmeriltä!

Alennus

Vinkkejä, joiden avulla et voi olla säästämättä!

SOME-kanavat

SOME-kanavat

Nyt voit seurata Lekmerin toimintaa sosiaalisessa mediassa! Valitse lukuisten eri kanavien joukosta suosikkisi, kuten Facebook ja varmista, että olet ottanut käyttöösi kaikki keinot kuulla tuoteuutuuksista ja alennuksista ensimmäisten joukossa. Esimerkiksi Facebook päivittää jatkuvaan tahtiin ilmoituksia käynnissä olevista alennuksista ja kertoo muun muassa Lekmerin alennuskoodeista, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
Voimassaolopäivät

Voimassaolopäivät

Alennuskoodit ovat voimassa vain rajoitetun ajan, muutamasta päivästä pariin viikkoon. Alennuskoodin ehdoista näet, kauanko sinulla on aikaa hyödyntää alekoodi. Sama pätee alennuksiin, joiden viimeinen voimassaolopäivä on ilmoitettu sivustolla. Jos et kuitenkaan näe alennuksen viimeistä käyttöpäivää, sinulla on aikaa tilata tuotteita niin kauan, kuin tuotteita löytyy varastosta! Alennettuja hintoja löydät lähes jatkuvasti!
Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Kuka sitten voi hyödyntää sivultamme löytyvät alennuskoodit? No ihan kuka tahansa edullisista lastenvaateostoksista kiinnostunut Lekmerin asiakas. Sivustomme alennuskoodien hyödyntäminen on aina ilmaista, minkä lisäksi kuka tahansa voi napata koodit mukaansa ilman erillisiä tunnuksia tai sivustolle sisään kirjautumista. Tarkoituksenamme on tarjota sinulle mahdollisimman helppo, nopea ja edullinen ostokokemus Lekmerillä, minkä vuoksi olemme tehneet koodien käyttämisestä mahdollisimman helppoa.

Iloa lasten leikkeihin

Onko hakusessa lahja perheen pienemmälle tai vaikka kummilapselle? Lekmeristä löydät lasten suosituimmat lelut, joilla ilahdutat varmasti synttärisankarin. Muistathan napata mukaasi Lekmer alekoodit tältä sivulta, niin teet lahjaostokset vielä edullisemmin!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

15%
Alekoodi
Koodi

Säästä -15% lähes kaikista tuotteista - hyödynnä Lekmer alekoodi!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 31. tammikuuta
Vanhenee:
 31. tammikuuta
20%
Alekoodi
Koodi

Tilaa kaikki tuotteet -20% edullisemmin - käytä Lekmer alekoodi!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 31. tammikuuta
Vanhenee:
 31. tammikuuta
30%
Alekoodi
Koodi

Lekmer alekoodi vähentää tilauksesi loppusummasta -30%!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 31. tammikuuta
Vanhenee:
 31. tammikuuta
Ota 3
Maksa 2
Alennus

Tilaa nyt 3 lasten ulkovaatetta Lekmeriltä ja maksat vain kahdesta!

Alennus
0€
Postitus
Alennus

Lekmeriltä nopea ja ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Alennus

Varmennetut, Lekmer verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Lekmer tuo säästöä ostoksiisi

Lekmer on kaikkialla pohjoismassa tunnettu lastenvaatteita, -tarvikkeita sekä leluja ja pelejä myyvä lastentarvikekauppa, joka on aloittanut ensimmäisen kerran toimintansa Tukholmassa vuonna 2006. Nykyään Lekmerin tuotteita, jotka soveltuvat kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille sekä odottaville äideille, myydään useassa eri maassa nopeasti ja aina järkevään hintaan verkon kautta.

Lekmerin runsas valikoima sisältää satoja, ellei jopa tuhansia tuotteita koko maailmalla tunnetuilta lastentarvikemerkeiltä, joiden valikoimasta löydät tavaraa laidasta laitaan edulliseen hintaan - alennuksilla tai ilman. Yleensä Lekmerin valikoima sisältää kuitenkin aina jopa satoja tuotteita, jotka sinun on mahdollista shoppailla jopa 70% säästöllä. Tässä lastentarvikeliikkeessä eivät alennusmyynnit pääty nimittäin koskaan! Lisäksi voit tuoda lisäsäästöä joko tietyn merkin tai hintatason tuotteisiin Lekmerin alennuskoodeilla, jotka kopioit aina kätevästi mukaasi meidän sivultamme.

Osamaksut

Osuuko palkkapäivä vasta ensi kuulle, mutta uudet lastenrattaat olisi hankittava tässä kuussa? Ei hätää, sillä Lekmerissä voit maksaa tänään tilaamasi tuotteet jopa 3 vuoden maksuajalla. Voit valita 6, 12 ja 36 kuukauden maksuajoista tilanteestasi riippuen. Jos päätät maksaa tuotteet kuitenkin vuoden sisällä takaisin, vuosikorkosi on huikeat 0%! Osamaksu on loistava vaihtoehto, kun haluat tilata silmiisi osuneet tuotteet (alennuksilla tai ilman) Lekmeriltä jo tänään ja maksaa tilauksesi vaikka useamman kuukauden päästä.