Lekmer alennuskoodit 2019 Postilta

Säästä kanssamme Lekmer.fi alennuskoodilla

Säästä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden hinnoista! Hyödynnä alennuskoodit ja tee ostokset järkevään hintaan.
260
Paras kuponki
40%
Alekoodi
KOODI

Lekmerin alekoodilla säästät 40% valikoiduista tuotteista

Avaa alennuskoodi
10%
Alekoodi
KOODI

Nappaa tästä Lekmerin alennuskoodi ja shoppaile 10% edullisemmin

Avaa alennuskoodi
10€
Alekoodi
KOODI

Nappaa 10€ alekoodi Lekmerille

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennuskoodi
70%
Säästö
TARJOUS

Lekmerin outlet-osiossa shoppailet lastentarvikkeet ja vaatteet jopa 70% säästöllä

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Vinkkejä, joiden avulla et voi olla säästämättä!

SOME-kanavat

SOME-kanavat

Nyt voit seurata Lekmerin toimintaa sosiaalisessa mediassa! Valitse lukuisten eri kanavien joukosta suosikkisi, kuten Facebook ja varmista, että olet ottanut käyttöösi kaikki keinot kuulla tuoteuutuuksista ja alennuksista ensimmäisten joukossa. Esimerkiksi Facebook päivittää jatkuvaan tahtiin ilmoituksia käynnissä olevista alennuksista ja kertoo muun muassa Lekmerin alennuskoodeista, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
Voimassaolopäivät

Voimassaolopäivät

Alennuskoodit ovat voimassa vain rajoitetun ajan, muutamasta päivästä pariin viikkoon. Alennuskoodin ehdoista näet, kauanko sinulla on aikaa hyödyntää alekoodi. Sama pätee alennuksiin, joiden viimeinen voimassaolopäivä on ilmoitettu sivustolla. Jos et kuitenkaan näe alennuksen viimeistä käyttöpäivää, sinulla on aikaa tilata tuotteita niin kauan, kuin tuotteita löytyy varastosta! Alennettuja hintoja löydät lähes jatkuvasti!
Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Kuka sitten voi hyödyntää sivultamme löytyvät alennuskoodit? No ihan kuka tahansa edullisista lastenvaateostoksista kiinnostunut Lekmerin asiakas. Sivustomme alennuskoodien hyödyntäminen on aina ilmaista, minkä lisäksi kuka tahansa voi napata koodit mukaansa ilman erillisiä tunnuksia tai sivustolle sisään kirjautumista. Tarkoituksenamme on tarjota sinulle mahdollisimman helppo, nopea ja edullinen ostokokemus Lekmerillä, minkä vuoksi olemme tehneet koodien käyttämisestä mahdollisimman helppoa.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30%
Alennuskoodi
KOODI
Hyödynnä Lekmerin alekoodi ja tilaa ulkovaatteet 30% edullisemmin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Alekoodi
KOODI
Lekmerin alekoodilla säästät nyt 20% extraa kesäalen tuotevalikoimasta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20€
Alekoodi
KOODI
Säästä alekoodilla 20€ Lekmer-tilauksestasiLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
40%
Alekoodi
KOODI
Lekmerin alekoodilla valitut turvaistuimet ja rattaat -40%
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
25%
Säästö
TARJOUS
Lekmerillä säästät nyt 25% monien lastenkenkien hinnoista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
40%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Lekmer tuo säästöä ostoksiisi

Lekmer on kaikkialla pohjoismassa tunnettu lastenvaatteita, -tarvikkeita sekä leluja ja pelejä myyvä lastentarvikekauppa, joka on aloittanut ensimmäisen kerran toimintansa Tukholmassa vuonna 2006. Nykyään Lekmerin tuotteita, jotka soveltuvat kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille sekä odottaville äideille, myydään useassa eri maassa nopeasti ja aina järkevään hintaan verkon kautta.

Lekmerin runsas valikoima sisältää satoja, ellei jopa tuhansia tuotteita koko maailmalla tunnetuilta lastentarvikemerkeiltä, joiden valikoimasta löydät tavaraa laidasta laitaan edulliseen hintaan - alennuksilla tai ilman. Yleensä Lekmerin valikoima sisältää kuitenkin aina jopa satoja tuotteita, jotka sinun on mahdollista shoppailla jopa 70% säästöllä. Tässä lastentarvikeliikkeessä eivät alennusmyynnit pääty nimittäin koskaan! Lisäksi voit tuoda lisäsäästöä joko tietyn merkin tai hintatason tuotteisiin Lekmerin alennuskoodeilla, jotka kopioit aina kätevästi mukaasi meidän sivultamme.
Siirry sivustolle

Osamaksut

Osuuko palkkapäivä vasta ensi kuulle, mutta uudet lastenrattaat olisi hankittava tässä kuussa? Ei hätää, sillä Lekmerissä voit maksaa tänään tilaamasi tuotteet jopa 3 vuoden maksuajalla. Voit valita 6, 12 ja 36 kuukauden maksuajoista tilanteestasi riippuen. Jos päätät maksaa tuotteet kuitenkin vuoden sisällä takaisin, vuosikorkosi on huikeat 0%! Osamaksu on loistava vaihtoehto, kun haluat tilata silmiisi osuneet tuotteet (alennuksilla tai ilman) Lekmeriltä jo tänään ja maksaa tilauksesi vaikka useamman kuukauden päästä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä