5 Lekmer alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Lekmer koodit 2018

Säästä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden hinnoista! Hyödynnä alennuskoodit ja tee ostokset järkevään hintaan.
260
5aktiivista alennusta
50%
Säästö

Lekmerillä vietetään brändipäiviä! Shoppaile merkkituotteita jopa 50% säästöllä

Voimassa enää tänään
70%
Säästö

Lekmerillä tuot jopa 70% säästöt satojen tuotteiden hintoihin

50%
Säästö

Katso Lekmerin jopa 50% edullisemmat varusteet ja vaatteet kesän ulkoleikkeihin

70%
Säästö

Jihuu! Tee uskomattomia löytöjä Lekmerin alennusmyynnistä- säästösi voi olla jopa 70%

Lisätty hetki sitten
70%
Säästö

Tilaa kauden suosituimmat lastenlelut Lekmeriltä - vieläpä 70% edullisempaan hintaan

(1 tarjousta 1 joukosta)

Vinkkejä, joiden avulla et voi olla säästämättä!

SOME-kanavat

SOME-kanavat

Nyt voit seurata Lekmerin toimintaa sosiaalisessa mediassa! Valitse lukuisten eri kanavien joukosta suosikkisi, kuten Facebook ja varmista, että olet ottanut käyttöösi kaikki keinot kuulla tuoteuutuuksista ja alennuksista ensimmäisten joukossa. Esimerkiksi Facebook päivittää jatkuvaan tahtiin ilmoituksia käynnissä olevista alennuksista ja kertoo muun muassa Lekmerin alennuskoodeista, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
Voimassaolopäivät

Voimassaolopäivät

Alennuskoodit ovat voimassa vain rajoitetun ajan, muutamasta päivästä pariin viikkoon. Alennuskoodin ehdoista näet, kauanko sinulla on aikaa hyödyntää alekoodi. Sama pätee alennuksiin, joiden viimeinen voimassaolopäivä on ilmoitettu sivustolla. Jos et kuitenkaan näe alennuksen viimeistä käyttöpäivää, sinulla on aikaa tilata tuotteita niin kauan, kuin tuotteita löytyy varastosta! Tämän vuoksi löydätkin Lekmeriltä aina äärettömän määrän lastenvaatteita ja -tarvikkeita alennettuun hintaan.
Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Kuka sitten voi hyödyntää sivultamme löytyvät alennuskoodit? No ihan kuka tahansa edullisista lastenvaateostoksista kiinnostunut Lekmerin asiakas. Sivustomme alennuskoodien hyödyntäminen on aina ilmaista, minkä lisäksi kuka tahansa voi napata koodit mukaansa ilman erillisiä tunnuksia tai sivustolle sisään kirjautumista. Tarkoituksenamme on tarjota sinulle mahdollisimman helppo, nopea ja edullinen ostokokemus Lekmerillä, minkä vuoksi olemme tehneet koodien käyttämisestä mahdollisimman helppoa.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
Selvää säästöä nyt Lekmer alekoodilla: 10% alennus turvaistuinten ja vaunujen hinnoista!
Tämä alennus on vanhentunut
20%
Tällä upealla alekoodilla saat -20% kaikista Lekmerin UPPAbaby-tuotteista
Tämä alennus on vanhentunut
40%
Säästö
Nyt saat jopa 40% säästöä ostaessasi kantaminen ja istuminen -kategorian tuotteita Lekmerillä
Tämä alennus on vanhentunut
20%
Säästö
Tällä viikolla saat -20% Lekmerin koko Lastenhoito & Terveys-tuotevalikoimasta, toimi nopeasti
Tämä alennus on vanhentunut
50%
Säästö
Lekmerillä voit säästää nyt jopa huikeat 50% ulkoleikkivarusteiden hinnasta
Tämä alennus on vanhentunut
50%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Lekmer tuo säästöä ostoksiisi

Lekmer on kaikkialla pohjoismassa tunnettu lastenvaatteita, -tarvikkeita sekä leluja ja pelejä myyvä lastentarvikekauppa, joka on aloittanut ensimmäisen kerran toimintansa Tukholmassa vuonna 2006. Nykyään Lekmerin tuotteita, jotka soveltuvat kaiken ikäisille ja kokoisille lapsille sekä odottaville äideille, myydään useassa eri maassa nopeasti ja aina järkevään hintaan verkon kautta.

Lekmerin runsas valikoima sisältää satoja, ellei jopa tuhansia tuotteita koko maailmalla tunnetuilta lastentarvikemerkeiltä, joiden valikoimasta löydät tavaraa laidasta laitaan edulliseen hintaan - alennuksilla tai ilman. Yleensä Lekmerin valikoima sisältää kuitenkin aina jopa satoja tuotteita, jotka sinun on mahdollista shoppailla jopa 70% säästöllä. Tässä lastentarvikeliikkeessä eivät alennusmyynnit pääty nimittäin koskaan! Lisäksi voit tuoda lisäsäästöä joko tietyn merkin tai hintatason tuotteisiin Lekmerin alennuskoodeilla, jotka kopioit aina kätevästi mukaasi meidän sivultamme.
Siirry sivustolle

Osamaksut

Osuuko palkkapäivä vasta ensi kuulle, mutta uudet lastenrattaat olisi hankittava tässä kuussa? Ei hätää, sillä Lekmerissä voit maksaa tänään tilaamasi tuotteet jopa 3 vuoden maksuajalla. Voit valita 6, 12 ja 36 kuukauden maksuajoista tilanteestasi riippuen. Jos päätät maksaa tuotteet kuitenkin vuoden sisällä takaisin, vuosikorkosi on huikeat 0%! Osamaksu on loistava vaihtoehto, kun haluat tilata silmiisi osuneet tuotteet (alennuksilla tai ilman) Lekmeriltä jo tänään ja maksaa tilauksesi vaikka useamman kuukauden päästä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä