3 Lainaamo alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Lainaamon koodit 2019

Lainan nostaminen ei ole koskaan ollut näin edullista! Säästä lainakustannuksista katsomalla alennuskoodit ja alennukset sivustoltamme.
260
5%
Alkaen
TARJOUS

Lainaamolla maksamasi korko on vain alkaen 5% vuodessa

Avaa alennus
500€
Alkaen
TARJOUS

Lainaamosta saat lainaa pienempäänkin tarpeeseen: alkaen 500€

Avaa alennus
20 000€
Laina
TARJOUS

Lainaamosta on mahdollista lainata jopa 20 000€ asti

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Tee päätös edullisen lainan nostamisesta Lainaamolla

Mitä tarvitsen lainan nostamista varten?

Mitä tarvitsen lainan nostamista varten?

Lainan nostaminen Lainaamolta on helppoa ja nopeaa, sillä se käy vain muutamalla hiiren näpäytyksellä ja voit tehdä sen joko puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Lainan hakuprosessi alkaa siten, että sinun tulee siirtyä Lainaamon sivustolle, jossa määrittelet lainahakemuksesi tyypin, lainasumman ja laina-ajan. Tämän jälkeen tarvitset enää henkilötunnuksiasi sekä puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, josta sinut voi tavoittaa. Viimeisessä vaiheessa sinun tulee vielä viimeistää lainahakemuksesi pankkitunnuksilla.
Alennuskoodin käyttäminen

Alennuskoodin käyttäminen

Monesti ajatellaan, että alennuskoodin käyttämistä varten on tehtävä jotain ennakkoon. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä lainaa hakiessasi, voit syöttää sivuiltamme löytämäsi alennuskoodin sellaisenaan sille osoitettuun kohtaan. Seuraa alennuskoodien ilmestymistä aktiivisesti ja säästä lainan nostokuluista tai hyödynnä yksi monista alennuksistamme, jotka ovat Lainaamon parhaimpia. Pidämme aktiivisesti silmällä uusimpia koodeja ja alennuksia, jotka tuovat säästöä lainanhakuprosessiisi.
Yhdistele lainat

Yhdistele lainat

Lainaamon avulla voit yhdistellä jo olemassa olevat ja uudet lainasi, minkä jälkeen maksat vain yhtä lainaa kerralla takaisin. Enää sinun ei tarvitse maksaa erikseen korkoja lukuisasta eri lainasta, sillä maksat vain kerran kuukaudessa yhtä lainaa takaisin. Lisäksi voit valita lainan takaisinmaksun pitkän ajan päähän ja alhaisen kuukausierän. Sinun maksaessasi vain yhtä lainaa takaisin, Lainaamo hoitaa puolestasi muiden maksujen takaisinmaksun huippuedullisesti.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Hakemus
TARJOUS
Mahtavaa! Lainaamosta haet lainaa täysin ilmaiseksi
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€
Piilokulut
TARJOUS
Lainaamolla et maksa ikinä minkäänlaisia piilokuluja
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
120kk
Laina-aika
TARJOUS
Lainaamosta saat lainallesi jopa 120 kuukauden maksuajan
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Kiinteä
Korko
TARJOUS
Lainaamosta otat lainat aina täysin kiinteällä korolla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Ei
Piilokuluja
TARJOUS
Lainaamon kanssa tiedät kokoajan mistä ja paljon maksat. Ei siis piilokuluja!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
5%Alkaen
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Lainaa nopeasti netistä

Lainaamo on nimensä veroinen: lainaa jokaiselle yli 20-vuotiaalle, tarpeen ja tilanteen mukaan. Lainaamolta saat lainaa ja kulutusluottoa jopa 20 000€ asti, ja maksuaika on joustava - sitä saat jopa 10 vuotta. Kiinteä korko lainallesi määräytyy tilanteesi mukaan, etkä tarvitse vakuuksia ja takaajia.

Alkuun pääsee helposti hyödyntämällä etusivun lainalaskuria, jonka avulla on helppo nähdä minkä suuruinen laina on tarpeellinen nostaa. Itse kulutusluottohakemuksen voit täyttää näppärästi ja nopeasti netissä, minkä jälkeen saa heti henkilökohtaisen lainatarjouksen. Mahdollisen Lainaamon alennuskoodin voi liittää lainahakemuksen loppuvaiheilla sille varattuun kenttään.
Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä