Lainaamo alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme Lainaamo koodilla

Lainan nostaminen ei ole koskaan ollut näin edullista! Säästä lainakustannuksista katsomalla alennuskoodit ja alennukset sivustoltamme.
260
10
Vuotta
TARJOUS

Lainaamolta saat lainallesi jopa 10 vuoden maksuajan

Avaa alennus
20 000€
Laina
TARJOUS

Remontti tai lomamatka tiedossa? Ota lainaa ilman takaajia jopa 20 000€ Lainaamosta

Voimassa 3 päivää
Avaa alennus
5%
Alkaen
TARJOUS

Lainaamolla maksamasi kiinteä korko on vain alkaen 5% vuodessa

Avaa alennus
500€
Alkaen
TARJOUS

Lainaamosta luottoa arkisiinkin tarpeisiin - lainasummat alkaen 500€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Tee päätös edullisen lainan nostamisesta Lainaamolla

Mitä tarvitsen lainan nostamista varten?

Mitä tarvitsen lainan nostamista varten?

Lainan nostaminen Lainaamolta on helppoa ja nopeaa, sillä se käy vain muutamalla hiiren näpäytyksellä ja voit tehdä sen joko puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Lainan hakuprosessi alkaa siten, että sinun tulee siirtyä Lainaamon sivustolle, jossa määrittelet lainahakemuksesi tyypin, lainasumman ja laina-ajan. Tämän jälkeen tarvitset enää henkilötunnuksiasi sekä puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, josta sinut voi tavoittaa. Viimeisessä vaiheessa sinun tulee vielä viimeistää lainahakemuksesi pankkitunnuksilla.
Alennuskoodin käyttäminen

Alennuskoodin käyttäminen

Monesti ajatellaan, että alennuskoodin käyttämistä varten on tehtävä jotain ennakkoon. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä lainaa hakiessasi, voit syöttää sivuiltamme löytämäsi alennuskoodin sellaisenaan sille osoitettuun kohtaan. Seuraa alennuskoodien ilmestymistä aktiivisesti ja säästä lainan nostokuluista tai hyödynnä yksi monista alennuksistamme, jotka ovat Lainaamon parhaimpia. Pidämme aktiivisesti silmällä uusimpia koodeja ja alennuksia, jotka tuovat säästöä lainanhakuprosessiisi.
Yhdistele lainat

Yhdistele lainat

Lainaamon avulla voit yhdistellä jo olemassa olevat ja uudet lainasi, minkä jälkeen maksat vain yhtä lainaa kerralla takaisin. Enää sinun ei tarvitse maksaa erikseen korkoja lukuisasta eri lainasta, sillä maksat vain kerran kuukaudessa yhtä lainaa takaisin. Lisäksi voit valita lainan takaisinmaksun pitkän ajan päähän ja alhaisen kuukausierän. Sinun maksaessasi vain yhtä lainaa takaisin, Lainaamo hoitaa puolestasi muiden maksujen takaisinmaksun huippuedullisesti.
10Vuotta
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Lainaa nopeasti netistä

Lainaamo on nimensä veroinen: lainaa jokaiselle yli 20-vuotiaalle, tarpeen ja tilanteen mukaan. Lainaamolta saat lainaa ja kulutusluottoa jopa 20 000€ asti, ja maksuaika on joustava - sitä saat jopa 10 vuotta. Kiinteä korko lainallesi määräytyy tilanteesi mukaan, etkä tarvitse vakuuksia ja takaajia. Oli rahantarpeesi sitten perheen kesälomamatka tai uuden kodin remontti, älä epäröi hakea taloudellista apua Lainaamolta!

Alkuun pääsee helposti hyödyntämällä etusivun lainalaskuria, jonka avulla on helppo nähdä minkä suuruinen laina on tarpeellinen nostaa. Itse kulutusluottohakemuksen voit täyttää näppärästi ja nopeasti netissä, minkä jälkeen saa heti henkilökohtaisen lainatarjouksen. Mahdollisen Lainaamon alennuskoodin voi liittää lainahakemuksen loppuvaiheilla sille varattuun kenttään.
Siirry sivustolle

Hae milloin tahansa

Lainaamon verkkopalvelu on auki ympäri vuorokauden, joten voit tehdä lainahakemuksen netissä milloin sinulle parhaiten sopii.
Hakemukseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Täytettyäsi hakemuksen huolellisesti saat aina nopeasti juuri sinun tarpeitasi vastaavan lainatarjouksen.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Mitä lopulta maksan lainastani?

Käytä Lainaamon etusivun lainalaskuria nähdäksesi tarkan takaisinmaksuesimerkin haluamallesi lainalle. Valitse vain lainasumma ja takaisinmaksuaika, ja näet suoraan kuukausittaisen takaisinmaksuerän summan sekä alapuolelta muut luotostasi aiheutuvat kulut selkeästi lueteltuna todellisesti vuosikorosta tilinhoitopalkkioon.
Lainaesimerkki: Avauspalkkio 50€, Todellinen vuosikorko 23%, Tilinhoitopalkkio 5€ / kk, lainan lopullinen korko määräytyy yksilöllisesti luottoluokitusarvion perusteella. Tarjous on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä