4 Lagerhaus alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Lagerhaus koodi 2018

Nyt voit tuoda huomattavia säästöjä ostoksiisi! Katso käynnissä olevat alennukset ja viimeisimmät alennuskoodit, joita julkaisemme sivullamme päivittäin.
260
60%
Säästö

Tutustu kodin piensisustustuotteiden valikoimaan ja tilaa suosikkisi jopa 60% säästöllä

75%
Säästö

Katso tästä Lagerhausin myydyimmät tuotteet nyt jopa 75% säästöllä

0,45€
Alkaen

Tilaa kodin sisustustuotteita alkaen vain 0,45€ Lagerhausin kattavasta valikoimasta

50%
Säästö

Lagerhausin alennukset huipentuvat! Nyt jopa 50% edullisemmat hinnat

(1 tarjousta 1 joukosta)

Kivaa kotiin halvalla, jopa ilman alennuskoodia

14 päivän palautusoikeus

Etkö ollut tyytyväinen tilaukseesi? Lagerhausilta saat 14 päivän palautusoikeuden tuotteillesi, jotka saat toki tarkistaa kotioloissa pakkauksen avaamalla. Tuotteet tulee kuitenkin palauttaa myyjälle myyntikuntoisena saadaksesi täyden hyvityksen. Ole siis huolellinen tuotteita tutkaillessasi.

Usein kysyttyä

Mikäli sinua arveluttaa jokin ostoksia tehdessäsi, löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Lagerhausin usein kysyttyjen kysymysten joukosta. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse epäröidä ostoksia tehdessäsi, vaan voit suorittaa tilauksesi vasta siinä vaiheessa, kun olet varma, että olet tilaamassa juuri sinulle oikeasta paikasta.

Maksutavat

Lagerhausilla voit maksaa monella tapaa. Voits siis maksaa ostoksesi luottokortilla tai laskulla tai jopa käyttäen Klarna-palvelua. Laskulla voit siis maksaa tuotteesi helposti ja turvallisesti vasta siinä vaiheessa, kun olet vastaanottanut ne. Kaiken kukkuraksi voit pilkkoa maksusi osiin ja maksaa ostoksesi osissa.

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Nyt voit seurata Lagerhausin toimintaa lukuisissa eri sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebook, Pinterest ja Instagram, joista näet lukuisia eri tapoja yhdistää upeat sisustustuotteet kodin jokaiseen huoneeseen. Some-kanavien kautta kuulet myös parhaista alennuksista ja uusimmista alennuskoodeista, joiden avulla tuot lisäsäästöä sisustustuotteiden hintoihin.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
Katso Lagerhausin kuukauden alennuskoodi ja tee ostokset 10% edullisemmin
Tämä alennus on vanhentunut
50%
Säästö
Katso Lagerhausin keittiötuotteiden ALE: Säästä hinnoista jopa 50%
Tämä alennus on vanhentunut
Alle 6€
Tuotteet
Tarvitsetko edullisia ideoita sisustukseen tai lahjoihin? Katsopa tästä Lagerhausin alle 6€ tuotevalikoima
Tämä alennus on vanhentunut
40%
Säästö
Täältä löydät Lagerhausin myydyimmät tuotteet- edulliseen alennushintaan tottakai: säästät nimittäin jopa 40%
Tämä alennus on vanhentunut
60%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Piristä kotiasi kiristämättä kukkaronnyörejäsi

Jokaisen sisustusintoilijan ihastuksesta Lagerhausista löydät runsaan valikoiman tuotteita piristämään kotiasi: astioita, lahjoja, juhlakoristeita, puutarhatuotteita ja paljon muuta. Runsas määrä kivijalkamyymälöitä sijaitsee Ruotsissa ja Norjassa, mutta suomalaisillekkin on onneksi netin kautta tullut oiva tilaisuus tilata Lagehausin ihanan originellejä mutta kohtuuhintaisia tuotteita suoraan kotiin. Lagerhausin periaatteena onkin tarjota asiakkailleen käytännöllisiä ja edullisia tuotteita uniikilla designilla. Joskun tuotteita löytyy niin edullisesti että Lagerhausin alennuskoodi on jopa turha, usko tai älä! Ota kuitenkin uusin koodimme matkaasi vasemmalta, niin säästät jopa niistä normaalihintaisista ihanuuksista.Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä