Lagerhaus alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Lagerhaus koodi 2018

Nyt voit tuoda huomattavia säästöjä ostoksiisi! Katso käynnissä olevat alennukset ja viimeisimmät alennuskoodit, joita julkaisemme sivullamme päivittäin.
260
(1 tarjousta 0 joukosta)

Kivaa kotiin halvalla, jopa ilman alennuskoodia

14 päivän palautusoikeus

14 päivän palautusoikeus

Etkö ollut tyytyväinen tilaukseesi? Lagerhausilta saat 14 päivän palautusoikeuden tuotteillesi, jotka saat toki tarkistaa kotioloissa pakkauksen avaamalla. Tuotteet tulee kuitenkin palauttaa myyjälle myyntikuntoisena saadaksesi täyden hyvityksen. Ole siis huolellinen tuotteita tutkaillessasi.
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Mikäli sinua arveluttaa jokin ostoksia tehdessäsi, löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Lagerhausin usein kysyttyjen kysymysten joukosta. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse epäröidä ostoksia tehdessäsi, vaan voit suorittaa tilauksesi vasta siinä vaiheessa, kun olet varma, että olet tilaamassa juuri sinulle oikeasta paikasta.
Maksutavat

Maksutavat

Lagerhausilla voit maksaa monella tapaa. Voits siis maksaa ostoksesi luottokortilla tai laskulla tai jopa käyttäen Klarna-palvelua. Laskulla voit siis maksaa tuotteesi helposti ja turvallisesti vasta siinä vaiheessa, kun olet vastaanottanut ne. Kaiken kukkuraksi voit pilkkoa maksusi osiin ja maksaa ostoksesi osissa.
Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Nyt voit seurata Lagerhausin toimintaa lukuisissa eri sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebook, Pinterest ja Instagram, joista näet lukuisia eri tapoja yhdistää upeat sisustustuotteet kodin jokaiseen huoneeseen. Some-kanavien kautta kuulet myös parhaista alennuksista ja uusimmista alennuskoodeista, joiden avulla tuot lisäsäästöä sisustustuotteiden hintoihin.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

70%
Säästö
TARJOUS
Tutustu Lagerhausin kesäaleen ja tee ostoksia jopa 70% alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
8,95€
10 kpl
TARJOUS
Shoppaile kynttilät huippuedullisesti Lagerhausilta: 10 kynttilää vain 8,95€ yhteishintaan
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Lagerhausista löydät nyt viikonlopun ajan valikoiman kodin tuotteita 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
75%
Säästö
TARJOUS
Mahtavaa! Lagerhaus tarjoaa nyt laajan valikoiman kukkaruukkuja jopa 75% edullisemmin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Tsekkaa Lagerhausin aleosio: Laaja valikoima tuotteita jopa 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus

Piristä kotiasi kiristämättä kukkaronnyörejäsi

Jokaisen sisustusintoilijan ihastuksesta Lagerhausista löydät runsaan valikoiman tuotteita piristämään kotiasi: astioita, lahjoja, juhlakoristeita, puutarhatuotteita ja paljon muuta. Runsas määrä kivijalkamyymälöitä sijaitsee Ruotsissa ja Norjassa, mutta suomalaisillekkin on onneksi netin kautta tullut oiva tilaisuus tilata Lagehausin ihanan originellejä mutta kohtuuhintaisia tuotteita suoraan kotiin. Lagerhausin periaatteena onkin tarjota asiakkailleen käytännöllisiä ja edullisia tuotteita uniikilla designilla. Joskun tuotteita löytyy niin edullisesti että Lagerhausin alennuskoodi on jopa turha, usko tai älä! Ota kuitenkin uusin koodimme matkaasi vasemmalta, niin säästät jopa niistä normaalihintaisista ihanuuksista.Siirry sivustolle

Miten alennus eroaa alennuskoodista?

Tunnistat aletuotteet aina punaisella värillä kirjoitetusta hinnasta ja SALE -merkistä. Alehinnan vieressä näkyy lisäksi tuotteen alkuperäinen hinta, joka on yliviivattu. Alennetut hinnat on toisin sanoen jo valmiksii aktivoitu, eikä sinun tarvitse tehdä mitään erityistä voidaksesi ottaa alennukset käyttöön.

Alennetut tuotteet löytyvät usein myös omasta osiosta omana ryhmänään toisin kuin alennuskoodit, jotka voivat käydä lukuisten eri kategorioiden tuotteisiin samaan aikaan. Lagerhausin alennuskoodit poikkeavat alennuksista lisäksi siten, että alennuskoodit on aktivoitava aina erikseen tuotteiden maksamisen yhteydessä. Siirtyessäsi maksamaan ostoksia, näet ensiksi tuotteiden kokonaissumman ilman alennuskoodin oikeuttamaa alennusta. Vasta aktivoituasi alennuskoodit näet, kuinka paljon tilauksesi loppusumma pienenee alekoodilla. Alennuskoodit ovat alennuksia hyödyllisempiä, sillä koodit voi monessa tapauksessa käyttää jo valmiiksi alennettujen tuotteiden tapauksessa, mikä puolestaan oikeuttaa uskomattomiin lisäalennuksiin!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä