PARHAAT OSTOSPAIKAT
KAMPANJAT
Valikko

Kumiukko alennuskoodit 2023 Postilta

Säästä rahaa hyödyntämällä meidän aktiiviset & testatut Kumiukko koodit

55%
Säästö
Alennus

Kumiukolla säästät nyt jopa 55% RFSU kondomeista!

Alennus
55%
Säästö
Hyödynnä alennus
5,90€
Säästö
Alennus

Nappaa nyt täysin ilmainen postitus Kumiukko -tilauksellesi!

Alennus
5,90€
Säästö
Hyödynnä alennus
67%
Säästö
Alennus

Nappaa Kumiukon suosikkituotteet jopa 67% säästöllä!

Alennus
67%
Säästö
Hyödynnä alennus
0,60€
Alkaen
Alennus

Kumiukolta nappaat myös liukuvoiteet alkaen vain 0,60€!

Alennus
0,60€
Alkaen
Hyödynnä alennus
50%
Säästö
Alennus

Huikea valikoima kondomeja sekä muita intiimituotteita jopa 50% säästöllä nyt Kumiukolta!

Alennus
50%
Säästö
Hyödynnä alennus
70%
Säästö
Alennus

Kumiukko tarjoaa nyt hierontaöljyjä -70% normaalia edullisemmin!

Alennus
70%
Säästö
Hyödynnä alennus
0€
Lahja
Alennus

Kumiukko tarjoaa nyt ilmaisen liukuvoiteen kaupan päälle tilaukseesi!

Alennus
0€
Lahja
Hyödynnä alennus

Säästöjä ja vaivattomuutta elämään Kumiukolta

Sopiva kondomi uuden teknologian avulla

Sopiva kondomi uuden teknologian avulla

Tänä päivänä sopivan kokoisen ja mallisen kondomin löytäminen on helppoa – ainakin, jos teet ostoksesi Kumiukolta. Sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä ja valita tuotetta sokkona: saat neuvoja oikeanlaisen kondomin valintaan Facebookin, Instagramin ja verkkokaupan oman mobiilisovelluksen kautta. Poikkea siis someen hyödyntääksesi Kumiukon tarjoamat ehkäisyvinkit tai mittaa kondomikokosi mobiilisovelluksella.
Tutustu Kumikouluun

Tutustu Kumikouluun

Järkyttävän edullisen tuotevalikoiman lisäksi Kumiukko tarjoaa hyödyllistä tietoa kondomeista ja seksistä – täysin veloituksetta. Verkkokaupan artikkeleista voit lukea tärkeitä neuvoja kondomikoon valintaan, oppia mielenkiintoisia faktoja seksiin liittyen sekä edistää terveyttäsi erilaisten ohjeiden avulla. Edullisen shoppailun ja Kumiukon alennuskoodien hyödyntämisen lisäksi kannattaa siis suunnatta lukutuokiolle Kumiukon Kumikouluun.
Lisäetuja jokaisesta ostoksesta

Lisäetuja jokaisesta ostoksesta

Vaikka Kumiukon hinnat ovat valmiiksi markkinoiden kilpailukykyisimmät, etusi eivät suinkaan lopu siihen. Saat bonusta jokaisesta tekemästäsi ostoksesta ja käyttämästäsi eurosta. Mitä enemmän shoppailet, sitä enemmän saat erilaisia etuja, kuten alennettuja tai täysin ilmaisia tuotteita. Kannattaa ostaa kerralla suurempi satsi ehkäisyvälineitä ja intiimituotteita – ostoksesi palkitaan ruhtinaalisesti.
Kumiukko-kokemuksia

Kumiukko-kokemuksia

Voit nyt jakaa omat Kumiukko-kokemuksesi verkkosivuilta löytyvän Risut & Ruusut-osion kautta. Voit antaa palautetta kätevän lomakkeen kautta. Voit myös lukea muiden käyttäjien kokemuksia ja saada hyödyllistä tietoa Kumiukko-verkkokaupasta. Kumiukko ottaa vastaan kaikki palautteet ja kokemukset, ja jopa palkitsee parhaat palautteet! Jaa siis kokemuksesi vaikka heti ja voit voittaa huikean palkinnon!

Viikottaiset alennukset

Kumiukko on loistava paikka tehdä kondomiostokset etenkin, kun käytössäsi ovat joka viikko vaihtuvat alennukset. Vieraile sivustolla ja katso, mitkä kondomit ja liukuvoiteet nappaat ostoskoriisi juuri nyt jopa 50% alennuksella! Viikottaiset alennukset kannattaa tsekana heti alkuviikosta, jolloin maksimoit mahdollisuutesi napata suosikkituotteesi mukaasi mahtavaan hintaan. Jollei tämän viikon alelaari kuitenkaan sisältänyt haluamaasi tuotetta, jää odottamaan seuraavien aletuotteiden ilmestymistä, joiden joukosta voit tehdä vieläkin parempia löytöjä entistäkin edullisemmalla hinnalla.
SOME

SOME

Ota kaikki keinot käyttöösi kuulla Kumiukon alennuskoodeista ja käynnissä olevista alennuksista! Sosiaalinen media on oiva keino maksimoida mahdollisuutesi parhaimpien hintojen bongaamiseksi, sillä Kumiukko kertoo tuoteuutuuksistaan ja käynnissä olevista alennuksista muun muassa Facebookissa ja Google+ palvelussa. Mikäli olet oikein onnekas, saatat vieläpä bongata somesta Kumikko koodit. Lähde seuraamaan kondomikaupan toimintaa somessa ja et takuuvarmasti nuku parhaimpien hintojen ohitse!

Suositut Kumiukko alennuskoodit ja diilit

Kupongin otsikkoKupongin alennusViimeinen käyttöpäivä
Kumiukolla säästät nyt jopa 55% RFSU kondomeista!55% Säästö12. helmikuuta
Nappaa nyt täysin ilmainen postitus Kumiukko -tilauksellesi!5,90€ Säästö4. heinäkuuta
Nappaa Kumiukon suosikkituotteet jopa 67% säästöllä!67% Säästö24. helmikuuta
Kumiukolta nappaat myös liukuvoiteet alkaen vain 0,60€!0,60€ Alkaen2. maaliskuuta
Huikea valikoima kondomeja sekä muita intiimituotteita jopa 50% säästöllä nyt Kumiukolta!50% Säästö17. helmikuuta

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

22,90€
Alkaen
Alennus

Kumiukko tarjoaa asusteet alkaen vain 22,90€!

Alennus
22,90€
Alkaen
Hyödynnä alennus
0€
Mittanauha
Alennus

Kumiukolta saat nyt kondomin mittanauhan tilaukseen kaupan päälle!

Alennus
0€
Mittanauha
Hyödynnä alennus

Varmennetut, Kumiukko verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Kumiukko alennuskoodit 2023 Postilta

Säästä rahaa hyödyntämällä meidän aktiiviset & testatut Kumiukko koodit

Kondomit ja liukuvoiteet näppärästi netistä

Kumiukolta löydät jättimäisen valikoiman erilaisia kondomeja, liukuvoiteita sekä muita intiimituotteita. Kumiukon kokoelmassa on yli 250 eri kondomimallia – enemmän kuin missään muussa suomalaisessa verkkokaupassa! Valikoimasta löytyy kaikki pidetyimmät kumimerkit, muun muassa RFSU, Durex, Sultan sekä Pasante. Kumiukolta voit ostaa myös muut tarpeelliset intiimituotteet, kuten liukuvoiteet, sheivaustarpeet ja hierontaöljyt. Psst, mikäli mielit säästää näistä tuotekategorioista, nappaathan mukaasi Kumiukko koodit ennen siirtymistäsi ostoksille. Viime vuosina Kumiukko on laajentanut tuotevalikoimaansa myös seksilelujen maailmaan! Meidän valikoimastamme saattaa nyt siis löytyä myös Kumiukko alennuskoodi, jolla myös nautinnolliset lelut lähtevät matkaan huippuedullisesti.

Kenelle Kumiukko alennuskoodit on tarkoitettu?

Jotkut miettivät alennuskoodeja nähdessään, että niissä on oltava joku koira haudattuna. Toiset pelkäävät, että koodeista peritään kalliita maksuja tai, että koodeja käyttääkseen täytyy luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Kumpikaan näistä peloista ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Sivustoltamme löytyvät Kumiukko alennuskoodit on tarkoitettu kaikille, eikä niistä tarvitse maksaa mitään – ei rahaa tai tietoja. Ota siis huoletta mieleisesi Kumiukko koodit käyttöön ja nautiskele edullisesta shoppailusta.

Samankaltaisia verkkokauppoja

Posti.fiYhteystietomme · Yksityisyydensuoja · Evästeet · Yrityksen tiedot · FAQ ·