Kumiukko koodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme Kumiukko kampanjakoodilla

Tutustu alennuskoodivalikoimaamme, jonka avulla voit ostaa kondomit ja intiimituotteet verkon alhaisimpaan hintaan.
260
0€
Lahja
TARJOUS

Kumiukolta yli 25€ arvoisiin tilaukseen liukuvoide kaupan päälle

Avaa alennus
60%
Säästö
TARJOUS

Nappaa jopa 60% säästö Kumiukon outlet-tuotteisiin

Avaa alennus
25€
Alle
TARJOUS

Löydä nyt Kumiukolta valikoima leluja vain alle 25€ hintaan

Avaa alennus
0€
Postitus
TARJOUS

Kumiukko tarjoaa ilmaiset toimituskulut kaikkiin 2. lk. kirjetoimituksiin

Avaa alennus
6€
Alkaen
TARJOUS

Salmiakinmakuiset Sultan-kondomit nyt Kumiukosta alkaen hintaan 6€

Voimassa 3 päivää
Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Säästöjä ja vaivattomuutta elämään Kumiukolta

Sopiva kondomi uuden teknologian avulla

Sopiva kondomi uuden teknologian avulla

Tänä päivänä sopivan kokoisen ja mallisen kondomin löytäminen on helppoa – ainakin, jos teet ostoksesi Kumiukolta. Sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä ja valita tuotetta sokkona: saat neuvoja oikeanlaisen kondomin valintaan Facebookin, Instagramin ja verkkokaupan oman mobiilisovelluksen kautta. Poikkea siis someen hyödyntääksesi Kumiukon tarjoamat ehkäisyvinkit tai mittaa kondomikokosi mobiilisovelluksella.
Tutustu Kumikouluun

Tutustu Kumikouluun

Järkyttävän edullisen tuotevalikoiman lisäksi Kumiukko tarjoaa hyödyllistä tietoa kondomeista ja seksistä – täysin veloituksetta. Verkkokaupan artikkeleista voit lukea tärkeitä neuvoja kondomikoon valintaan, oppia mielenkiintoisia faktoja seksiin liittyen sekä edistää terveyttäsi erilaisten ohjeiden avulla. Edullisen shoppailun ja Kumiukon alennuskoodien hyödyntämisen lisäksi kannattaa siis suunnatta lukutuokiolle Kumiukon Kumikouluun.
Lisäetuja jokaisesta ostoksesta

Lisäetuja jokaisesta ostoksesta

Vaikka Kumiukon hinnat ovat valmiiksi markkinoiden kilpailukykyisimmät, etusi eivät suinkaan lopu siihen. Saat bonusta jokaisesta tekemästäsi ostoksesta ja käyttämästäsi eurosta. Mitä enemmän shoppailet, sitä enemmän saat erilaisia etuja, kuten alennettuja tai täysin ilmaisia tuotteita. Kannattaa ostaa kerralla suurempi satsi ehkäisyvälineitä ja intiimituotteita – ostoksesi palkitaan ruhtinaalisesti.
Kumiukko-kokemuksia

Kumiukko-kokemuksia

Voit nyt jakaa omat Kumiukko-kokemuksesi verkkosivuilta löytyvän Risut & Ruusut-osion kautta. Voit antaa palautetta kätevän lomakkeen kautta. Voit myös lukea muiden käyttäjien kokemuksia ja saada hyödyllistä tietoa Kumiukko-verkkokaupasta. Kumiukko ottaa vastaan kaikki palautteet ja kokemukset, ja jopa palkitsee parhaat palautteet! Jaa siis kokemuksesi vaikka heti ja voit voittaa huikean palkinnon!

Viikottaiset alennukset

Kumiukko on loistava paikka tehdä kondomiostokset etenkin, kun käytössäsi ovat joka viikko vaihtuvat alennukset. Vieraile sivustolla ja katso, mitkä kondomit ja liukuvoiteet nappaat ostoskoriisi juuri nyt jopa 50% alennuksella! Viikottaiset alennukset kannattaa tsekana heti alkuviikosta, jolloin maksimoit mahdollisuutesi napata suosikkituotteesi mukaasi mahtavaan hintaan. Jollei tämän viikon alelaari kuitenkaan sisältänyt haluamaasi tuotetta, jää odottamaan seuraavien aletuotteiden ilmestymistä, joiden joukosta voit tehdä vieläkin parempia löytöjä entistäkin edullisemmalla hinnalla.
0
Lue lisääNäytä vähemmän
SOME

SOME

Ota kaikki keinot käyttöösi kuulla Kumiukon alennuskoodeista ja käynnissä olevista alennuksista! Sosiaalinen media on oiva keino maksimoida mahdollisuutesi parhaimpien hintojen bongaamiseksi, sillä Kumiukko kertoo tuoteuutuuksistaan ja käynnissä olevista alennuksista muun muassa Facebookissa ja Google+ palvelussa. Mikäli olet oikein onnekas, saatat vieläpä bongata somesta Kumikko koodit. Lähde seuraamaan kondomikaupan toimintaa somessa ja et takuuvarmasti nuku parhaimpien hintojen ohitse!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30%
Alekoodi
KOODI
Nappaa Kumiukon koodi ja tilaa Pasanten kondomit 30% edullisemmin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Alekoodi
KOODI
Tilaa Skyn-kondomit nyt 20% edullisemmin Kumiukko koodin avulla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
30%
Säästö
TARJOUS
Kurkkaa Kumiukon karanteenipakkaus pareille ja säästä 30% tuotteiden kokonaisarvosta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
25%
Säästö
TARJOUS
Tilaa Durex-tuotteet 25% säästöllä Kumiukolta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€Lahja
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kondomit ja liukuvoiteet näppärästi netistä

Kumiukolta löydät jättimäisen valikoiman erilaisia kondomeja, liukuvoiteita sekä muita intiimituotteita. Kumiukon kokoelmassa on yli 250 eri kondomimallia – enemmän kuin missään muussa suomalaisessa verkkokaupassa! Valikoimasta löytyy kaikki pidetyimmät kumimerkit, muun muassa RFSU, Durex, Sultan sekä Pasante. Kumiukolta voit ostaa myös muut tarpeelliset intiimituotteet, kuten liukuvoiteet, sheivaustarpeet ja hierontaöljyt. Psst, mikäli mielit säästää näistä tuotekategorioista, nappaathan mukaasi Kumiukko koodit ennen siirtymistäsi ostoksille.
Siirry sivustolle

Kenelle Kumiukko alennuskoodit on tarkoitettu?

Jotkut miettivät alennuskoodeja nähdessään, että niissä on oltava joku koira haudattuna. Toiset pelkäävät, että koodeista peritään kalliita maksuja tai, että koodeja käyttääkseen täytyy luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Kumpikaan näistä peloista ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Sivustoltamme löytyvät Kumiukko alennuskoodit on tarkoitettu kaikille, eikä niistä tarvitse maksaa mitään – ei rahaa tai tietoja. Ota siis huoletta mieleisesi Kumiukko koodit käyttöön ja nautiskele edullisesta shoppailusta.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä