4 Kumiukko alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Kumiukko kampanjakoodi 2018

Tutustu alennuskoodivalikoimaamme, jonka avulla voit ostaa kondomit ja intiimituotteet verkon alhaisimpaan hintaan.
260
20%
Säästö
TARJOUS

Kumiukon pakettialennuksilla säästät jopa 20%

Voimassa enää tänään
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS

Kumiukosta tilaat nyt koko Belladotin tuotevalikoiman 20% normaalia edullisemmin

Voimassa enää tänään Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
Ilmainen
Tuote
TARJOUS

Liity nyt Kumiukon bonusohjelmaan ja pääset nauttimaan monenlaisista eduista

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
0€
Toimitus
TARJOUS

Tilatessasi ostoksesi Kumiukolta 2lk. kirje -toimitustavalla saat postikulut veloituksetta

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Säästöjä ja vaivattomuutta elämään Kumiukolta

Sopiva kondomi uuden teknologian avulla

Sopiva kondomi uuden teknologian avulla

Tänä päivänä sopivan kokoisen ja mallisen kondomin löytäminen on helppoa – ainakin, jos teet ostoksesi Kumiukolta. Sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä ja valita tuotetta sokkona: saat neuvoja oikeanlaisen kondomin valintaan Facebookin, Instagramin ja verkkokaupan oman mobiilisovelluksen kautta. Poikkea siis someen hyödyntääksesi Kumiukon tarjoamat ehkäisyvinkit tai mittaa kondomikokosi mobiilisovelluksella. Saat kaikki nämä rahavarvoiset palvelut käyttöösi täysin veloituksetta!
Lisäetuja jokaisesta ostoksesta

Lisäetuja jokaisesta ostoksesta

Vaikka Kumiukon hinnat ovat valmiiksi markkinoiden kilpailukykyisimmät, etusi eivät suinkaan lopu siihen. Saat bonusta jokaisesta tekemästäsi ostoksesta ja käyttämästäsi eurosta. Mitä enemmän shoppailet, sitä enemmän saat erilaisia etuja, kuten alennettuja tai jopa täysin ilmaisia tuotteita. Kannattaa siis ostaa kerralla suurempi satsi ehkäisyvälineitä ja intiimituotteita – ostoksesi palkitaan ruhtinaalisesti.
Tutustu Kumikouluun

Tutustu Kumikouluun

Järkyttävän edullisen tuotevalikoiman lisäksi Kumiukko tarjoaa hyödyllistä tietoa kondomeista ja seksistä – täysin veloituksetta. Verkkokaupan artikkeleista voit lukea tärkeitä neuvoja kondomikoon valintaan, oppia mielenkiintoisia faktoja seksiin liittyen sekä edistää terveyttäsi erilaisten ohjeiden avulla. Edullisen shoppailun ja Kumiukon alennuskoodien hyödyntämisen lisäksi kannattaa siis suunnatta lukutuokiolle Kumiukon Kumikouluun.
Kumiukko-kokemuksia

Kumiukko-kokemuksia

Voit nyt jakaa omat Kumiukko-kokemuksesi verkkosivuilta löytyvän Risut & Ruusut-osion kautta. Voit antaa palautetta kätevän lomakkeen kautta. Voit myös lukea muiden käyttäjien kokemuksia ja saada hyödyllistä tietoa Kumiukko-verkkokaupasta. Kumiukko ottaa vastaan kaikki palautteet ja kokemukset, ja jopa palkitsee parhaat palautteet! Jaa siis kokemuksesi vaikka heti ja voit voittaa huikean palkinnon!

Viikottaiset alennukset

Kumiukko on loistava paikka tehdä kondomiostokset etenkin, kun käytössäsi ovat joka viikko vaihtuvat alennukset. Vieraile sivustolla ja katso, mitkä kondomit ja liukuvoiteet nappaat ostoskoriisi juuri nyt jopa 50% alennuksella! Viikottaiset alennukset kannattaa tsekana heti alkuviikosta, jolloin maksimoit mahdollisuutesi napata suosikkituotteesi mukaasi mahtavaan hintaan. Jollei tämän viikon alelaari kuitenkaan sisältänyt haluamaasi tuotetta, jää odottamaan seuraavien aletuotteiden ilmestymistä, joiden joukosta voit tehdä vieläkin parempia löytöjä entistäkin edullisemmalla hinnalla.
0
Lue lisääNäytä vähemmän
SOME

SOME

Ota kaikki keinot käyttöösi kuulla Kumiukon alennuskoodeista ja käynnissä olevista alennuksista! Sosiaalinen media on oiva keino maksimoida mahdollisuutesi parhaimpien hintojen bongaamiseksi, sillä Kumiukko kertoo tuoteuutuuksistaan ja käynnissä olevista alennuksista muun muassa Facebookissa ja Google+ palvelussa. Lähde seuraamaan kondomikaupan toimintaa somessa ja et takuuvarmasti nuku parhaimpien hintojen ohitse!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30%
Alennuskoodi
KOODI
Kumiukon koko valikoima nyt 30% alennuksessa Black Friday -viikonlopun ajan
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Säästö
TARJOUS
Shoppaile nyt Kumiukosta kaksi liukuvoidetta, hierontaöljyä tai geeliä ja säästä 20% ostoksesi hinnasta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0,40€
Alkaen
TARJOUS
Kumiukosta nyt ESP Tornado kondomeita jopa 40 sentin kappalehintaan
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt huikeat 40% hinnoista tilaamalla kaksi liukuvoidetta Kumiukosta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Kurkkaa Kumiukon mahtavat pakettitarjoukset ja tilaa kerralla enemmän jopa 20% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kondomit ja liukuvoiteet näppärästi netistä

Kumiukolta löydät jättimäisen valikoiman erilaisia kondomeja, liukuvoiteita sekä muita intiimituotteita. Kumiukon kokoelmassa on yli 250 eri kondomimallia – enemmän kuin missään muussa suomalaisessa verkkokaupassa! Valikoimasta löytyy kaikki pidetyimmät kumimerkit, muun muassa RFSU, Durex, Sultan sekä Pasante. Kumiukolta voit ostaa myös muut tarpeelliset intiimituotteet, kuten liukuvoiteet, sheivaustarpeet ja hierontaöljyt.

Siirry sivustolle

Kenelle alennuskoodit on tarkoitettu?

Jotkut miettivät alennuskoodeja nähdessään, että niissä on oltava joku koira haudattuna. Toiset pelkäävät, että koodeista peritään kalliita maksuja tai, että koodeja käyttääkseen täytyy luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Kumpikaan näistä peloista ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Sivustoltamme löytyvät alennuskoodit on tarkoitettu kaikille, eikä niistä tarvitse maksaa mitään – ei rahaa tai tietoja. Ota siis huoletta mieleisesi alennuskoodit käyttöön ja nautiskele edullisesta shoppailusta.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä