4 Kumiukko alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Kumiukko kampanjakoodi 2018

Tutustu alennuskoodivalikoimaamme, jonka avulla voit ostaa kondomit ja intiimituotteet verkon alhaisimpaan hintaan.
260
35%
Säästö

Tutustu Kumiukon viikon alennuksiin ja tee ostoksia 35% edullisemmin

40%
Säästö

Kumiukolla teet ostoksesi juhannuksen kunniaksi jopa 40% säästöllä

Lisätty hetki sitten
15%
Säästö

Kurkkaa Kumiukon viikon tarjoukset ja tee löytöjä 15% alennuksella

25%
Säästö

Tsekkaa tästä Kumiukon uskomattomat pakettitarjoukset ja tilaa suosikkisi jopa 25% halvemmalla

(1 tarjousta 1 joukosta)

Säästöjä ja vaivattomuutta elämään Kumiukolta

Sopiva kondomi uuden teknologian avulla

Sopiva kondomi uuden teknologian avulla

Tänä päivänä sopivan kokoisen ja mallisen kondomin löytäminen on helppoa – ainakin, jos teet ostoksesi Kumiukolta. Sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä ja valita tuotetta sokkona: saat neuvoja oikeanlaisen kondomin valintaan Facebookin, Instagramin ja verkkokaupan oman mobiilisovelluksen kautta. Poikkea siis someen hyödyntääksesi Kumiukon tarjoamat ehkäisyvinkit tai mittaa kondomikokosi mobiilisovelluksella. Saat kaikki nämä rahavarvoiset palvelut käyttöösi täysin veloituksetta!
Lisäetuja jokaisesta ostoksesta

Lisäetuja jokaisesta ostoksesta

Vaikka Kumiukon hinnat ovat valmiiksi markkinoiden kilpailukykyisimmät, etusi eivät suinkaan lopu siihen. Saat bonusta jokaisesta tekemästäsi ostoksesta ja käyttämästäsi eurosta. Mitä enemmän shoppailet, sitä enemmän saat erilaisia etuja, kuten alennettuja tai jopa täysin ilmaisia tuotteita. Kannattaa siis ostaa kerralla suurempi satsi ehkäisyvälineitä ja intiimituotteita – ostoksesi palkitaan ruhtinaalisesti.
Säsätä toimituskulut

Säsätä toimituskulut

Kumiukko tarjoaa uskomattoman laajan intiimituotteiden valikoiman lisäksi myös edullisen toimituksen - tai jopa ilmaisen! Luit aivan oikein: jos valitset toimitusmuodoksi Postin kirjeen, säästät postikulut kokonaan! Jos tilaat ostoksesi mieluummin pakettina haluamaasi noutopisteeseen, et silloinkaan maksa toimituksesta kuin korkeintaan muutaman euron. Ostosten tekeminen Kumiukolla on siis näppärää ja hyvinkin edullista!

Viikottaiset alennukset

Kumiukko on loistava paikka tehdä kondomiostokset etenkin, kun käytössäsi ovat joka viikko vaihtuvat alennukset. Vieraile sivustolla ja katso, mitkä kondomit ja liukuvoiteet nappaat ostoskoriisi juuri nyt jopa 50% alennuksella! Viikottaiset alennukset kannattaa tsekana heti alkuviikosta, jolloin maksimoit mahdollisuutesi napata suosikkituotteesi mukaasi mahtavaan hintaan. Jollei tämän viikon alelaari kuitenkaan sisältänyt haluamaasi tuotetta, jää odottamaan seuraavien aletuotteiden ilmestymistä, joiden joukosta voit tehdä vieläkin parempia löytöjä entistäkin edullisemmalla hinnalla.
0
Lue lisääNäytä vähemmän
SOME

SOME

Ota kaikki keinot käyttöösi kuulla Kumiukon alennuskoodeista ja käynnissä olevista alennuksista! Sosiaalinen media on oiva keino maksimoida mahdollisuutesi parhaimpien hintojen bongaamiseksi, sillä Kumiukko kertoo tuoteuutuuksistaan ja käynnissä olevista alennuksista muun muassa Facebookissa ja Google+ palvelussa. Lähde seuraamaan kondomikaupan toimintaa somessa ja et takuuvarmasti nuku parhaimpien hintojen ohitse!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
Halpuuta hintoja Kumiukon alekoodilla – saat KOKO liukuvoidevalikoiman 20% alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
15%
Alekoodi
Klikkaa Kumiukon mieletön alekoodi itsellesi ja kiiruhda shoppailemaan! Saat 15% alennuksen
Tämä alennus on vanhentunut
30%
Säästö
Nyt tarkkana: Kumiukko tarjoaa kaikki intiimituotteet mielettömällä 30% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
20%
Säästö
Sultanin laatukumit tämän viikon ajan 20% alennuksella Kumiukosta
Tämä alennus on vanhentunut
0€
Toimitus
Kumiukosta saat ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 25 euron tilauksiin
Tämä alennus on vanhentunut
35%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kondomit ja liukuvoiteet näppärästi netistä

Kumiukolta löydät jättimäisen valikoiman erilaisia kondomeja, liukuvoiteita sekä muita intiimituotteita. Kumiukon kokoelmassa on yli 250 eri kondomimallia – enemmän kuin missään muussa suomalaisessa verkkokaupassa! Valikoimasta löytyy kaikki pidetyimmät kumimerkit, muun muassa RFSU, Durex, Sultan sekä Pasante. Kumiukolta voit ostaa myös muut tarpeelliset intiimituotteet, kuten liukuvoiteet, sheivaustarpeet ja hierontaöljyt.

Järkyttävän edullisen tuotevalikoiman lisäksi Kumiukko tarjoaa hyödyllistä tietoa kondomeista ja seksistä – täysin veloituksetta. Verkkokaupan artikkeleista voit lukea tärkeitä neuvoja kondomikoon valintaan, oppia mielenkiintoisia faktoja seksiin liittyen sekä edistää terveyttäsi erilaisten ohjeiden avulla. Edullisen shoppailun ja Kumiukon alennuskoodien hyödyntämisen lisäksi kannattaa siis suunnatta lukutuokiolle Kumiukon Kumikouluun.
Siirry sivustolle

Kenelle alennuskoodit on tarkoitettu?

Jotkut miettivät alennuskoodeja nähdessään, että niissä on oltava joku koira haudattuna. Toiset pelkäävät, että koodeista peritään kalliita maksuja tai, että koodeja käyttääkseen täytyy luovuttaa henkilökohtaisia tietoja. Kumpikaan näistä peloista ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Sivustoltamme löytyvät alennuskoodit on tarkoitettu kaikille, eikä niistä tarvitse maksaa mitään – ei rahaa tai tietoja. Ota siis huoletta mieleisesi alennuskoodit käyttöön ja nautiskele edullisesta shoppailusta.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä