5 Kotipizza kampanjakoodia saatavilla juuri nyt

Kotipizzan alennuskupongit 2019

Nyt on tilaisuutesi säästää hinnoista Kotipizzalla! Nappaa mukaan alekoodit, joiden avulla teet ruokatilauksen entistäkin edullisemmin.
260
8,90€
Alkaen
TARJOUS

Kotipizzasta löydät loistavan valikoiman suosikkipizzoja - hinnat alkaen 8,90€

Avaa alennus
0€
Sovellus
TARJOUS

Tilaa pizzaa käden käänteessä lataamalla ilmainen Kotipizza-Äppi

Avaa alennus
5,90€
Alkaen
TARJOUS

Testaa Kotipizzan dipattavat uutuudet hintaan 5,90€

Avaa alennus
Pizza
Nappi
TARJOUS

Kotipizzan pizzanapilla uusit edellisen tilauksesi helposti ja vaivattomasti!

Avaa alennus
1,90€
Jälkkäri
TARJOUS

Kotipizzalta nyt myös herkulliset jälkkärit - suomalaiset Jymy-luomujäätelöt hintaan 1,90€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

PIZZAPÄIVÄ EDULLISEMMIN

Rahat takaisin -takuu

Rahat takaisin -takuu

Kotipizza tarjoaa jokaiselle pizzalleen laatutakuun. Jokainen pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana. Kotipizza antaa tuotteensa aina korkeimpaan mahdolliseen testiin, eli sinulle. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteen laatuun, kertomalla asiasta palautelomakkeen kautta saat joko rahasi takaisin tai uuden tuotteen.
Pizzat alehintaan

Pizzat alehintaan

Kotipizzan verkkosivujen etusivulta löydät ajankohtaiset tarjoukset, sekä tiedon suosituimmista pizzoista eri kategorioissa. Jos haluat kokeilla jotain uutta, niin voit mahdollisesti valita jonkin yleisön suosikeista. Miltä kuulostaisi vaikkapa tämän hetken suosituin Kotzone tai lankkupizza?

Kotipizza - herkullinen klassikko

Niin kuin veden kielelle herättävältä videolta näkyy, Kotipizza on saavuttanut paikkansa suomalaisten sydämissä, sukupolvesta toiseen. Voit tilata oman Kotipizzasi juuri sellaisilla täytteillä kuin itse haluat, sekä juuri sinulle sopivassa koossa. Mikälaisen Kotipizzan haluat siis tilata seuraavalla kerralla?

Blogiyhteisö

Monet yritykset tekevät tänä päivänä yhteistyötä bloggaajien kanssa. Lukemalla erilaisia blogeja, on sinun mahdollista löytää myös arvokas Kotipizzan kampanjakoodi - lukiessa kannattaa siis pitää aistit tarkkana, sillä seuraava pizzaperjantai saattaa saapua puoleen hintaan...
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

Ilmainen
Kuljetus
TARJOUS
Kotipizzalla nyt ilmainen kotiinkuljetus kun tilauksesi sisältää pitsatuotteen!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Vaihtuva
Kuljetusmaksu
TARJOUS
Säästä kuljetusmaksusta Kotipizzan Kysyntä määrittää hinnan -kampanjassa - mitä vähemmän pizza-tilauksia, sitä vähemmän maksatLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Luo
Oma
TARJOUS
Tiesitkö, että Kotipizzassa voit luoda myös omat pizzat haluamillasi täytteillä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
19,90€
Alkaen
TARJOUS
Kotipizzasta lätkän MM-kotikatsomoon Kisakombo-ateriat alkaen 19,90€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
5€
Säästö
TARJOUS
Maksa pizzatilauksesi Pivon kautta ja nappaa 5€ alennus Kotipizzasta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
8,90€Alkaen
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kampanjakoodit ja muut neuvot halpaan herkutteluun

Kotipizza on leiponut pizzaa suomalaiseen makuun jo vuodesta 1987. Kun nälkä yllättää, kannattakin suunnata Kotipizzan nettisivuille! Sieltä tilaat herkulliset pizzat ja raikkaat salaatit suoraan kotiovellesi. Kotipizza valmistaa myös erikoisemmat Kotzonet, lankkupizzat ja Monsterit. Pizzapohjan koon saat valita itse, sekä myös sen, halutko pizzasi leivottavan gluteenittomaan, tavalliseen tai runsaskuituiseen rukiiseen taikinaan.

Pizzan tilaaminen netistä on helppoa. Selaa Kotipizzan valikoimaa ja valitse haluamasi pizza ja juoma nettiruokalistasta. Tämän jälkeen valitse lähin Kotipizzasi, jossa ruokasi valmistetaan ja josta tilaus lähetetään. Tilauksesi maksat netissä, joten pääset herkuttelemaan heti sen saapuessa. Muista käyttää maksuvaiheessa hyväksesi tiuhaan tahtiin vaihtuvat Kotipizzan kampanjakoodejamme, joilla saat selvää alennusta herkutteluhetkiisi.
Siirry sivustolle

Rekisteröidy asiakkaaksi

Suunnitteletko pizzapäivää tietyin väliajoin, mutta haluat myös säästää rahaa? Menikö tilauksesi väärään osoitteeseen? Etkö tiedä, milloin tilauksesi on noudettavissa? Rekisteröityminen Kotipizzan asiakkaaksi kannattaa. Rekisteröitymällä asiakkaaksi verkossa saat tiedon ajankohtaisista alennuksista, pystyt selaamaan tilauksiasi reaaliaikaisesti ja hallinnoimaan osoitteistoa. Rekisteröitymällä säästyt siis haavereilta ja voit hyvin ennakoida sen, milloin sinun on edullisinta pitää oma pizzapäiväsi.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä