Kotipizza koodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Kotipizza alennuskuponkilla

  • Kaikki (8)
    Kaikki (8)
  • Diilit (8)
    Diilit (8)
  • Vanhenee pian (2)
    Vanhenee pian (2)
0€
Lahja
Alennus

Kotipizzan jäsenenä saat mahdollisuuden ilmaiseen pizzaan!

Alennus
Vanhenee pian!
14,90€
Alkaen
Alennus

Kotipizzasta tilaat kotiin monsterit isompaan nälkään alkaen vain 14,90€

Alennus
0€
Säästö
Alennus

Lataa Kotipizzan sovellus ilmaiseksi ja tilaa pizzat kätevästi puhelimesi kautta!

Alennus
Vanhenee pian!
10,90€
Alkaen
Alennus

Rakastettu Tropicana Pizza nyt alkaen vain 10,90€ Kotipizzasta!

Alennus
12,90€
Alkaen
Alennus

Suuren suosion saavuttaneet Kotipizzan Ylämummo -pizzat nyt alkaen vain 12,90€ hintaan!

Alennus
0€
Lahja
Alennus

Kotipizzan lounastarjouksella saat ilmaisen juoman kaupan päälle!

Alennus
8,90€
Alkaen
Alennus

Kotipizzasta löydät loistavan valikoiman suosikkipizzoja - hinnat alkaen 8,90€

Alennus
10,90€
Alkaen
Alennus

Kotipizza toimittaa rakastetun Tuplapepperoni Pizzan nyt alkaen vain 10,90€ hintaan!

Alennus

PIZZAPÄIVÄ EDULLISEMMIN

Rahat takaisin -takuu

Rahat takaisin -takuu

Kotipizza tarjoaa jokaiselle pizzalleen laatutakuun. Jokainen pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana. Kotipizza antaa tuotteensa aina korkeimpaan mahdolliseen testiin, eli sinulle. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteen laatuun, kertomalla asiasta palautelomakkeen kautta saat joko rahasi takaisin tai uuden tuotteen.
Pizzat alehintaan

Pizzat alehintaan

Kotipizzan verkkosivujen etusivulta löydät ajankohtaiset tarjoukset, sekä tiedon suosituimmista pizzoista eri kategorioissa. Jos haluat kokeilla jotain uutta, niin voit mahdollisesti valita jonkin yleisön suosikeista. Miltä kuulostaisi vaikkapa tämän hetken suosituin Kotzone tai lankkupizza?

Säästä luontoa Kotipizzan asiakkaana

Kotipizza kantaa vastuunsa luonnosta ja ympäristöstä. Yritys haluaa vähentää pizzanpaistosta aiheutuvia ympäristövaikutuksia ja tästä syystä kaikki Kotipizza-ravintolat ovatkin siirtyneet käyttämään uusiutuvalla energialla, tuulivoimalla tuotettua sähköä. Näin asiakaskin voi tehdä valistuneen valinnan ja säästää ympäristöä enemmän valitsemalla Kotipizzan ilmastoviisaalla tuulivoimalla valmistetun pizzan. Katso tältä videolta muiden asiakkaiden mietteitä asiasta ja tee ympäristöteko Kotipizzan asiakkaana. Ja fiksuna säästäjänä muistat käyttää myös Kotipizza alekoodit edullisempaan pizzaelämykseen.

Blogiyhteisö

Monet yritykset tekevät tänä päivänä yhteistyötä bloggaajien kanssa. Lukemalla erilaisia blogeja, on sinun mahdollista löytää myös arvokas Kotipizza kampanjakoodi - lukiessa kannattaa siis pitää aistit tarkkana, sillä seuraava pizzaperjantai saattaa saapua puoleen hintaan...

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

12,90€
Alkaen
Alennus

Nappaa Kotipizzalta kebabpizza alkaen vain hintaan 12,90€

Alennus
8,90€
Alkaen
Alennus

Kokeile herkullinen Kotzone! Luo omavalintainen kotzone alkaen vain 8,90€ Kotipizzasta!

Alennus

Kampanjakoodit ja muut neuvot halpaan herkutteluun

Kotipizza on leiponut pizzaa suomalaiseen makuun jo vuosikymmenien ajan. Kun nälkä yllättää, kannattakin suunnata Kotipizzan nettisivuille! Sieltä tilaat herkulliset pizzat ja raikkaat salaatit suoraan kotiovellesi. Kotipizza valmistaa myös erikoisemmat Kotzonet, lankkupizzat ja Monsterit. Pizzapohjan koon saat valita itse, sekä myös sen, halutko pizzasi leivottavan gluteenittomaan, tavalliseen tai runsaskuituiseen rukiiseen taikinaan.

Pizzan tilaaminen netistä on helppoa. Selaa Kotipizzan valikoimaa ja valitse haluamasi pizza ja juoma nettiruokalistasta. Tämän jälkeen valitse lähin Kotipizzasi, jossa ruokasi valmistetaan ja josta tilaus lähetetään. Tilauksesi maksat netissä, joten pääset herkuttelemaan heti sen saapuessa. Muista käyttää maksuvaiheessa hyväksesi tiuhaan tahtiin vaihtuvat Kotipizzan kampanjakoodit, joilla saat selvää alennusta herkutteluhetkiisi.

Säästä lisää rekisteröitymällä asiakkaaksi

Suunnitteletko pizzapäivää tietyin väliajoin, mutta haluat myös säästää rahaa? Menikö tilauksesi väärään osoitteeseen? Etkö tiedä, milloin tilauksesi on noudettavissa? Rekisteröityminen Kotipizzan Kotijoukkoihin kannattaa. Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi verkossa saat tiedon ajankohtaisista alennuksista, pystyt selaamaan tilauksiasi reaaliaikaisesti ja hallinnoimaan osoitteistoa. Mutta ennen kaikkea ansaitset palkintoslaisseja jokaisesta ostoksestasi, jotka taas johtavat ennen pitkään ilmaisiin pizzoihin ja herkkuihin! Edut eivät lopu tähän, sillä Kotijoukkojen jäsenenä pääset myös mukaan Pizzapyörä-arvontoihin joista voit voittaa rahan arvoisia etuja sekä palkintoja! Rekisteröitymällä säästyt siis haavereilta ja voit hyvin ennakoida sen, milloin sinun on edullisinta pitää oma pizzapäiväsi.

Samankaltaisia verkkokauppoja