4 Kotipizza kampanjakoodia saatavilla juuri nyt

Kotipizzan alennuskoodit 2018

Nyt on tilaisuutesi säästää hinnoista Kotipizzalla! Nappaa mukaan alennuskoodit, joiden avulla teet ruokatilauksen entistäkin edullisemmin.
260
1€
Dippi

Dippaa syömättömät pizzan reunat dippikastikkeeseen, jonka saat Kotipizzasta maukkaaseen hintaan 1€

48 on hyödyntänyt alennuksen tällä viikolla
9,90€
Alkaen

Kotipizzan valikoimasta löydät tottakai myös erilaiset kotzonet jokaiseen makuun - hinnat alkaen vain 9,90€

52 on hyödyntänyt alennuksen tällä viikolla
13,90€
Lankkupizzat

Kotipizzasta löydät herkullisen valikoiman lankkupizzoja isompaan nälkään hintaan 13,90€ per pizza

91 on käyttänyt alennustamme
8,90€
Alkaen

Kotipizzasta löydät herkulliset ja kookkaat pizzat jokaiseen makuun ja jokaiseen ruokavalioon -hinnat alkaen 8,90€

käytetty 3 tuntia sitten84 on hyödyntänyt alennuksen tällä viikolla
(1 tarjousta 1 joukosta)

PIZZAPÄIVÄ EDULLISEMMIN

Blogiyhteistyö

Monet yritykset tekevät tänä päivänä yhteistyötä bloggaajien kanssa. Lukemalla erilaisia blogeja, on sinun mahdollista löytää myös arvokas Kotipizzan kampanjakoodi - lukiessa kannattaa siis pitää aistit tarkkana, sillä seuraava pizzaperjantai saattaa saapua puoleen hintaan...

Rahat takaisin -takuu

Kotipizza tarjoaa jokaiselle pizzalleen laatutakuun. Jokainen pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana. Kotipizza antaa tuotteensa aina korkeimpaan mahdolliseen testiin, eli sinulle. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteen laatuun, kertomalla asiasta palautelomakkeen kautta saat joko rahasi takaisin tai uuden tuotteen.

Pizzat alehintaan

Luotatko vanhaan suosikkiisi vai haluatko mahdollisesti kokeilla jotain uutta? Kotipizzan verkkosivujen etusivulta löydät ajankohtaiset tarjoukset, sekä tiedon suosituimmista pizzoista eri kategorioissa. Jos haluat kokeilla jotain uutta, niin voit mahdollisesti luottaa suuren yleisön mielipiteeseen ja valita jonkin yleisön suosikeista. Miltä kuulostaisi vaikkapa tämän hetken suosituin Kotzone tai lankkupizza?

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

Tammikuun
Alekoodi
Kotipizzalta saat alennuskoodit helposti, sillä voit tilata ne suoraan sähköpostiisi tämän linkin kautta
Tämä alennus on vanhentunut
8,90€
Paras hinta
Kotipizzan maukkaat taitetut ja salaatilla täytetyt pizzat eli Kotzonet saat edulliseen hintaan alkaen 8,90€
Tämä alennus on vanhentunut
Ilmainen
Juoma
Herkuttele lounasaikaan! Kun tilaat arkisin lounasaikaan pizzan tai salaatin, saat nyt Kotipizzasta juoman kaupan päälle
Tämä alennus on vanhentunut
Vain 2€
Enemmän
Gluteenin välttäjille iloisia uutisia - saat tilattua Kotipizzan normaalit pizzat gluteenittomalla pohjalla vain 2€ lisähintaan
Tämä alennus on vanhentunut
8,90€
Paras hinta
Tiesitkö, että Kotipizzasta saa myös herkullisia salaatteja? Salaatit tilaat hyvään hintaan 8,90€ kappale
Tämä alennus on vanhentunut
1€Dippi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kampanjakoodit ja muut neuvot halpaan herkutteluun

Kotipizza on leiponut pizzaa suomalaiseen makuun jo vuodesta 1987. Kun nälkä yllättää, kannattakin suunnata Kotipizzan nettisivuille! Sieltä tilaat herkulliset pizzat ja raikkaat salaatit suoraan kotiovellesi. Kotipizza valmistaa myös erikoisemmat Kotzonet, lankkupizzat ja Monsterit. Pizzapohjan koon saat valita itse, sekä myös sen, halutko pizzasi leivottavan gluteenittomaan, tavalliseen tai runsaskuituiseen rukiiseen taikinaan.

Pizzan tilaaminen netistä on helppoa. Selaa Kotipizzan valikoimaa ja valitse haluamasi pizza ja juoma nettiruokalistasta. Tämän jälkeen valitse lähin Kotipizzasi, jossa ruokasi valmistetaan ja josta tilaus lähetetään. Tilauksesi maksat netissä, joten pääset herkuttelemaan heti sen saapuessa. Muista käyttää maksuvaiheessa hyväksesi tiuhaan tahtiin vaihtuvat Kotipizzan kampanjakoodejamme, joilla saat selvää alennusta herkutteluhetkiisi.
Siirry sivustolle

Rekisteröidy asiakkaaksi

Suunnitteletko pizzapäivää tietyin väliajoin, mutta haluat myös säästää rahaa? Menikö tilauksesi väärään osoitteeseen? Etkö tiedä, milloin tilauksesi on noudettavissa? Rekisteröityminen Kotipizzan asiakkaaksi kannattaa. Rekisteröitymällä asiakkaaksi verkossa saat tiedon ajankohtaisista alennuksista, pystyt selaamaan tilauksiasi reaaliaikaisesti ja hallinnoimaan osoitteistoa. Rekisteröitymällä säästyt siis haavereilta ja voit hyvin ennakoida sen, milloin sinun on edullisinta pitää oma pizzapäiväsi.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä