Kesäalet 2019

Vietä loma shoppaillen!

Bongaa kauden parhaat alennuskoodit

Kesämuodin ykköstrendit
KESÄTRENDIT MIEHILLE
Piha kuntoon kesän kunniaksi
Kesän lomamatkat joka makuun
KOODI

Nappaa 10% säästö ostoksestasi Stockmannilla - ...

KOODI

Säästä 7% tilauksestasi - Weecosin alekoodi vai...

KOODI

Tilaa nyt Artiks uutiskirje ja nappaa 20% sääst...

KOODI

Vain meiltä: 10% alekoodi tekstiiliostoksiisi F...

TARJOUS

Tilaa bussilippusi Eurooppaan Flixbusilta alkae...

KOODI

Hyödynnä VidaXLn alekoodi ja säästä 10% seuraav...

KOODI

Liity Finlaysonin F-klubiin ja vastaanota 20% a...

KOODI

Tilaa Swarovskin uutiskirje ja vastaanota 10% a...

KOODI

Tällä alekoodilla tuot 20€ säästön ensitilaukse...

Kesäkauden huippudiilit

Kesä on täällä - ja niin myös mielettömät muotialet!

Oletko valmis tämän vuoden kuumaan, alennustentäyteiseen lomakauteen? Me ainakin olemme, ja haluamme ehdottomasti jakaa löytömme kanssasi! Olipa kesäsi kohokohta sitten viikon rantaloma hyvän kirjan kanssa, festarireissu Pohjoismaihin, parhaan ystävän kesähäät tai mökkijuhannus herkkujen kera perheen kanssa, löydät kokoamiemme alennuksien joukosta satavarmasti jotain, jolla nostaa kesäsi seuraavalle tasolle ja vielä huippuedullisesti. Kesäkaudella pääset shoppailemaan muotia sekä miehille että naisille suurella alennuksella kauppojen tyhjentäessä varastoaan uuteen syyssesonkiin, joten suuntaa tsekkaamaan muotiliikkeiden uimapuku ale, bongaa kevyt rantamekko jopa puoleen hintaan, tilaa kesäkengat alella tai suunnittele uniikki festari asu ilman lompakon rasittamista. Muista, että vaatteiden kesäalen lisäksi voit tehdä lisäsäästöjä alennuskoodeillamme, joita pääset hyödyntämään ympäri vuoden! Toisinaan tarjolla on alennushintoja vielä lisää tiputtavia alekoodeja, joten pidä silmät auki näiden koodien varalta - voit säästää jopa 20% ekstraa alehinnoista!

Juhannusalet

Suomalaisten suosikkishoppailuaikaa on ehdottomasti juhannusalet, joita monet jo odottavatkin kuin kuuta nousevaa. Juhannuksen aikaan käynnistyvät suuret alennusmyynnit tiputtavat usein hintoja jopa 50%, ja näitä tarjouksia pääset ahmimaan tietysti myös verkkokaupoissa! Vältä tänä vuonna aleruuhkat, ahtaus ja hikinen sovituskoppeihin jonottelu ja tee aleostokset netissä suoraan terassin sohvalta auringossa päivää paistatellen. Monien kauppojen kesäkuun lopulla alkaneet alet jatkuvat pitkälle loppukesään, joten vaikka myöhästyisit juhannus alennusmyyntien alkuhuumasta, voit shoppailla niin muotia, kodinsisustusta, pihakalusteita, kosmetiikkaa kuin elektroniikkaakin huokein hinnoin koko lomakauden loppuun saakka.

Kesä on juhlien kulta-aikaa

Monien kesäloma on usein pullollaan erilaisia juhlia valmistujaisista kesähäihin ja rippijuhliin. Älä stressaannu juhla-asustasi tai sopivasta lahjasta vaan ota avuksi parhaat alennuksemme! Naisille juhlamekot häihin löytyy nyt jopa 70% alennuksella, eikä upea valmistujaismekko kustanna parhaimmillaan kuin puolet alkuperäisestä hinnasta. Valmistujaislahjatkin voi nyt shoppailla alehintaan - löydä perinteiset lahjaideat kuten kattaustuotteet, kellot, korut ja kodintekstiilit laatubrändeiltä jopa yli 40% edullisemmin, tai hanki tällä kertaa omalaatuisempi lahja ja yllätä esimerkiksi matkalahjakortilla!

Viime hetken lomalle

Jos kesän lomamatkan varaaminen jäi viime tippaan, älä huolehdi vaan tartu kokoamiimme matkatarjouksiin ja lähde edullisesti rentouttavalle kesämatkalle. Säästöhintaan voi löytää tämän lämpimän kauden alekampanjoista niin kesäristeilyjä, perhelomia, aktiviteettiretkiä kuin kaukomatkojakin, eikä pikaloma suosikkifestareille tai viikonloppumatka Euroopan kesäkaupunkeihin kustanna paljoakaan kunhan tsekkaat ensin lempi-matkantarjoajiemme lento- ja hotellitarjoukset. Kauden äkkilähtöjen ja viime hetken tarjousten lisäksi kannattaa tarkastella myös ensi talven lomatarjontaa, sillä hyvissä ajoin alekampanjoista varaamalla voit säästää usein huikeita aleprosentteja!