3 Kekäle alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Kekäle koodit 2019

Säästä alekoodeillamme Kekäleen laadukkaasta, kestävästä ja tyylikkäästä naisten, miesten ja lasten muotivalikoimasta ja tilaa pukeutumisen kuumimpia brändejä edullisempaan hintaan
260
5%
Alennus
TARJOUS

Kekäleen kanta-asiakkaana säästät normaalihintaisista ostoksistasi aina vähintään 5%

Avaa alennus
35€
Alkaen
TARJOUS

Kevätuutuudet ovat saapuneet Kekäleelle - shoppaile nyt Makian tuotteita alkaen 35€

Avaa alennus
Ilmainen
Toimitus
TARJOUS

Mahtavaa! Saat ilmaisen toimituksen kaikkiin Kekäle-tilauksiisiLue lisääNäytä vähemmän

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

INSPIROIDU JA SÄÄSTÄ KEKÄLEELLÄ

Kanta-asiakkaana hyödyt enemmän

Kanta-asiakkaana hyödyt enemmän

Kekäleen maksuttomaan, kolmitasoiseen kanta-asiakasohjelma Charmiin liittymällä teet jatkossa kaikista normaalihintaisista ostoksistasi vähintään 5% säästön sekä keräät kaikista tilauksistasi bonusta, jolla voit kasvattaa henkilökohtaisen alennuksesi määrää. Jäsenet saavat myös muun muassa vaihtuvia eksklusiivia etuja, toimituksen verkkokaupasta veloituksetta, sekä maksuttomia korjauspalveluita ostamilleen tuotteille.
Paketti nopeasti luoksesi

Paketti nopeasti luoksesi

Kekäleeltä shoppailtuja tuotteita voi odottaa saapuvaksi jo noin 2-4 arkipäivän sisällä verkkokaupassa tehdystä tilauksesta. Ostoksen toimitus on ilmainen kaikille yli 50€ tilauksille, ja riippuen valitsemastasi toimitustavasta maksat muuten postikuluja nollasta eurosta kymmeneen. Muista myös, että Kekäleellä saat palauttaa tuotteet ilmaiseksi, joten eikun shoppailemaan!
Kekäle sosiaalisessa mediassa

Kekäle sosiaalisessa mediassa

Kekäleen ajankohtaisista alennuksista ja kampanjoista sekä muodin uusimmista tuulista on helppo pysyä kärryillä seuraamalla verkkokauppaa Facebookin ja Instagramin some-kanavissa. Kekäleen postausten avulla saat vinkkejä sekä naisten, miesten että lasten pukeutumiseen, sekä pääset inspiroitumaan tyylikkäistä asuista ja huippubrändien uutuustuotteista. Saatatkin myös päivittäisten some-selailujen parissa yhtäkkiä bongata oman lempituotteesi alennuksesta!
HUOMIO YRITYKSET!

HUOMIO YRITYKSET!

Tiesitkö, että Kekäleellä voit myös päivittää yrityksesi ilmeen tilaamalla uudet, laadukkaat ja ajattomat työvaatteet yrityksesi henkilöstölle? Mukavat mutta tyylikkäät, käytännölliset ja kestävät työvaatteet eivät pelkästään palvele työntekijän etua, vaan vahvistavat myös yrityksen brändiä. Oli tarpeesi millainen ja mihin tilaisuuteen tahansa, pyydä lisätietoa työpukeutumisen yhdentämisestä Kekäleeltä!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

2€
Alekoodi
KOODI
Kekäleen kanta-asiakkaille 2€ alekoodi - saat sen vain meiltä!Lue lisääNäytä vähemmän
Vain meiltä Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
1€
Alekoodi
KOODI
Vain meiltä: 1€ alekoodi Kekäleen verkkokauppaan
Vain meiltä Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
70%
Talviale
TARJOUS
Kekäleen talvialen loppurysäyksestä tilaat aikuisten ja lasten vaatteet jopa 70% edullisemmin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Kekäleen talvialesta löydät sadoittain lasten vaatteita jopa 50% edullisemmin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Tyylikästä Esprit-muotia Kekäleeltä jopa 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
5%Alennus
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

SÄÄSTÖJÄ MUODIN YKKÖSNIMISTÄ

Monen kymmenen vuoden kokemuksella muodin hittibrändejä sinulle tarjoava Kekäle ei säästele tuotevalikoimansa laadussa, kestävyydessä tai muodikkuudessa. Tästä yli sadan suositun tuotemerkin verkkokaupasta löytyy takuulla jokaiselle jotain ikään, kokoon, tyyliin tai sukupuoleen katsomatta, ja oli kohteena sitten vaatekaapin päivitys koko perheelle tai kodin ilmeen virkistäminen uusilla sisustustuotteilla, Kekäle on oikea kohde muotitietoisille, laatu edellä -ajatuksen kanssa kulkeville shoppailijoille.

Tutustu sivultamme löytyviin alennuksiin ja alekoodeihin, joilla teet parhaimmillaan jopa 50% säästöjä Kekäleen valtavasta huippumerkkien pukeutumisen ja kodintuotteiden valikoimasta. Laatua, tyyliä ja ajattomuutta halvempaan hintaan - mikset alkaisi säästää Kekäleellä jo tänään?
Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä