PARHAAT OSTOSPAIKAT
Katso lisää
Valikko

Kärkkäinen alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Kärkkäinen tarjouskoodilla

  • Kaikki (6)
    Kaikki (6)
  • Diilit (6)
    Diilit (6)
  • Vanhenee pian (2)
    Vanhenee pian (2)
30%
Säästö
Alennus

Saat meiltä aina parhaat Kärkkäinen alekoodit ja teet tilauksen jopa 30% edullisemmin!

Alennus
30%
Säästö
Hyödynnä alennus
0€
Postitus
Alennus

Kärkkäisen tilaukset saat nyt kotiin saakka ilman turhia postituskuluja

Alennus
Vanhenee pian!
0€
Postitus
Hyödynnä alennus
10%
Säästö
Alennus

Katso tästä kaikki Kärkkäisen tuotteet jotka tilaat VÄHINTÄÄN -10% säästöllä!

Alennus
10%
Säästö
Hyödynnä alennus
50%
Säästö
Alennus

Kärkkäiseltä löydät kaikki tarvitsemasi puutarhatuotteet jopa puoleen hintaan!

Alennus
50%
Säästö
Hyödynnä alennus
80%
Säästö
Alennus

Avaa Kärkkäisen outlet tästä ja tilaa uskomaton valikoima tuotteita jopa -80% säästöllä!

Alennus
80%
Säästö
Hyödynnä alennus
30%
Säästö
Alennus

Nappaa nyt kuivaava pesukone -30% säästöllä Kärkkäiseltä - klikkaa tästä!

Alennus
Vanhenee pian!
30%
Säästö
Hyödynnä alennus

Kärkkäisen asiakkaat voivat säästää myös näiden vinkkien avulla:

Nappaa parhaat alennukset kausittaisista kampanjoista

Nappaa parhaat alennukset kausittaisista kampanjoista

Kärkkäinen osallistuu lukuisiin kausittaisiin kampanjoihin, joista on helppo napata niin arkiset kuin juhlavammatkin tuotteet suurin säästöin! Tämän lisäksi olet varmasti myös kuullut maankuuluista Kärkkäisen Sikapäivistä, joita asiakkaat odottavat kuin kuuta nousevaa. Sikapäivät ja muut kampanjat mahdollistavat myös merkkituotteiden tilaamisen uskomattoman edullisin hinnoin, joten pidä tätä sivua silmällä.
Säästä aikaa rekisteröitymällä

Säästä aikaa rekisteröitymällä

Rekisteröitymällä Kärkkäisen kanta-asiakkaaksi, voit tallentaa kaikki yhteys- sekä maksutietosi Kärkkäisen verkkojärjestelmään ja säästät aikaa jokaisella tilauskerralla. Enää sinun ei tarvitse kirjoittaa monimutkaisia yhteys- ja toimitustietoja, vaan lisäät ostokset suoraan ostoskoriin ja teet tilauksen oikeaan osoitteeseen vain muutamalla napin painalluksella. Lisää vielä muutama painallus sekä Kärkkäinen tarjouskoodi ja säästät nyt ajan lisäksi myös riihikuivaa rahaa.
Monipuoliset ja joustavat maksutavat

Monipuoliset ja joustavat maksutavat

Kärkkäinen tuntee asiakkaansa ja tietää, että maksutapoja on yhtä monta kuin asiakkaitakin. Siksi tavaratalo tarjoaa huikean monipuoliset maksutavat kaikkien käyttöön, ja niihin kuuluvat muun muassa suomalaisten pankkien verkkopankkimaksu, MobilePay, credit- ja debit-kortit sekä Svea Ekonomin lasku ja osamaksu.
Ympärivuotiset säästöt Kärkkäinen Outletista

Ympärivuotiset säästöt Kärkkäinen Outletista

Uskomatonta, mutta erittäin totta! Kärkkäisen oma Outlet -osio tarjoaa läpi vuoden huikean valikoiman huippumerkkien tuotteita jopa -70% normaalia edullisemmin. Tältä monipuoliselta osastolta löydät kaiken minkä verkkokaupastakin; vaatteet, retkeilytarvikkeet, puutarhatuotteet, kirjat ja paljon muuta. Lisää näihin diileihin vielä uusin Kärkkäinen tarjouskoodi ja maksat maailman laadukkaimmista merkeistä vain murto-osan alkuperäisestä hinnasta.

Kärkkäinen säästää myös paikallistaloutta

Kärkkäinen on hyväntekijä sekä asiakkailleen että paikallistaloudelle. Tämä näkyy esimerkiksi Toiveesta Totta -toimintamallissa, jossa Kärkkäinen edistää erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden mahdollisuuksia osallistua työelämään. Toimintamalli auttaa paikallista taloutta ja yhteisöä parhaalla mahdollisella tavalla. Se tarjoaa tämän lisäksi myös positiivisen työyhteisön, jonka avulla paikallistalous elpyy ja rahaa jää myös muihin tarpeellisiin projekteihin. Katso tästä esimerkiksi Maunon tarina Kärkkäisellä!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50%
Säästö
Alennus

Tilaa Kärkkäiseltä lastenruoat jopa puoleen hintaan!

Alennus
Vanhenee pian!
50%
Säästö
Hyödynnä alennus
30%
Säästö
Alennus

Kärkkäiseltä tilaat kahvit jopa 30% säästöllä

Alennus
Vanhenee pian!
30%
Säästö
Hyödynnä alennus

Varmennetut, Kärkkäinen verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Kaikki arkeen ja harrastuksiin saman katon alta

Kärkkäinen on tunnettu suomalainen tavaratalo, jonka tuotteet on mahdollista tilata nyt myös edullisesta verkkokaupasta. Tavaratalon sekä verkkokaupan suosiosta kertovat jo yli 8 miljoonaa toimitettua tuotetta, joten kyseessä on todellinen kotimainen luottokauppa. Jo yli 20 vuotta toiminnassa olleen tavarataloketjun suosio perustuu uskomattoman laajaan valikoimaan ja edulliseen hinnoitteluun. Kärkkäiseltä on helppo tilata koko perheen tarpeet niin arkeen kuin harrastuksiinkin, kuten;
1. Lasten vaatteet
2. Auton varaosat ja talvirenkaat
3. Luistimet ja jääkiekkomailat
4. Työkalut
5. PS4-pelit

Ja niin paljon muuta! Lukuisat kausittaiset kampanjat sekä meiltä löytyvät Kärkkäinen alennuskoodit voivat alentaa tilauksesi hintaa myös entisestään. Sijoita siis kaikki ostoksesi Kärkkäiselle ja säästä!

Mihin voin käyttää Kärkkäinen alennuskoodin?

Kärkkäisen hienous piilee valikoiman laajuudessa ja tämä heijastuu myös koodien käyttöön. Koodit käyvät usein ennalta määriteltyyn valikoimaan, mutta monesti käytössäsi voi olla myös kaikkiin tuotteisiin käyvä yleinen Kärkkäinen alennuskoodi. Tällöin tilaat lähes kaikki kodin tarpeelliset tuotteet vielä normaaliakin edullisemmin hinnoin. Uutuutena Kärkkäinen toimittaa nyt myös elintarvikkeita, joten voit tilata myös ruoat netistä! Perheen tarpeena voi olla esimerkiksi pelit ja polkupyörät kesäksi tai vaikka täysin arkiset tuotteet, kuten naisten vaatteet tai juoksukengät. Kaiken tilaaminen onnistuu nyt yhdessä osoitteessa ja useimmiten myös selvällä säästöllä! Muista piipahtaa sivuillamme myös, kun Kärkkäisen Sikapäivät alkavat ja teet löytöjä huikein alennuksin lähes kaikissa tuotekategorioissa.

Samankaltaisia verkkokauppoja