Kärkkäinen alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Kärkkäinen tarjouskoodilla

  • Kaikki (10)
    Kaikki (10)
  • Diilit (10)
    Diilit (10)
  • Vanhenee pian (4)
    Vanhenee pian (4)
30%
Säästö
Alennus

Säästä jopa 30% matkatarvikkeista Kärkkäisellä

Alennus
15%
Säästö
Alennus

Löydä valikoima kalusteita terassille jopa 15% säästöllä Kärkkäisellä

Alennus
Vanhenee pian!
30%
Säästö
Alennus

Kärkkäiseltä tilaat nyt sähköpotkulaudat jopa 30% säästöllä

Alennus
Vanhenee pian!
70%
Säästö
Alennus

Kärkkäiseltä löydät tarvikkeet jääkiekkoiluun jopa 70% säästöllä

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Kesärenkaat autoon jopa -20% edullisemmin Kärkkäiseltä!

Alennus
Vanhenee pian!
22%
Säästö
Alennus

Valikoima sähköpyöriä jopa -22% säästöllä Kärkkäiseltä!

Alennus
Vanhenee pian!
30%
Säästö
Alennus

Nappaa toppahousut jopa puoleen hintaan Kärkkäiseltä

Alennus
40%
Säästö
Alennus

Säästä nyt jopa 40% luontaistuotteista Kärkkäisellä!

Alennus
70%
Säästö
Alennus

Säästä jopa 70% edullisista koti- ja sisustustuotteista Kärkkäisellä

Alennus
50%
Säästö
Alennus

Valikoima toppahousuja nyt jopa puoleen hintaan Kärkkäisellä!

Alennus

Kärkkäisen asiakkaat voivat säästää myös näiden vinkkien avulla:

Nappaa parhaat alennukset kausittaisista kampanjoista

Nappaa parhaat alennukset kausittaisista kampanjoista

Kärkkäinen osallistuu lukuisiin kausittaisiin kampanjoihin, joista on helppo napata niin arkiset kuin juhlavammatkin tuotteet suurin säästöin! Tämän lisäksi olet varmasti myös kuullut maankuuluista Kärkkäisen Sikapäivistä, joita asiakkaat odottavat kuin kuuta nousevaa. Sikapäivät ja muut kampanjat mahdollistavat myös merkkituotteiden tilaamisen uskomattoman edullisin hinnoin, joten pidä tätä sivua silmällä.
Säästä aikaa rekisteröitymällä

Säästä aikaa rekisteröitymällä

Rekisteröitymällä Kärkkäisen kanta-asiakkaaksi, voit tallentaa kaikki yhteys- sekä maksutietosi Kärkkäisen verkkojärjestelmään ja säästät aikaa jokaisella tilauskerralla. Enää sinun ei tarvitse kirjoittaa monimutkaisia yhteys- ja toimitustietoja, vaan lisäät ostokset suoraan ostoskoriin ja teet tilauksen oikeaan osoitteeseen vain muutamalla napin painalluksella. Lisää vielä muutama painallus sekä Kärkkäinen alennuskoodi ja säästät nyt ajan lisäksi myös riihikuivaa rahaa.
Monipuoliset ja joustavat maksutavat

Monipuoliset ja joustavat maksutavat

Kärkkäinen tuntee asiakkaansa ja tietää, että maksutapoja on yhtä monta kuin asiakkaitakin. Siksi tavaratalo tarjoaa huikean monipuoliset maksutavat kaikkien käyttöön, ja niihin kuuluvat muun muassa suomalaisten pankkien verkkopankkimaksu, MobilePay, credit- ja debit-kortit sekä Svea Ekonomin lasku ja osamaksu.
Ympärivuotiset säästöt Kärkkäinen Outletista

Ympärivuotiset säästöt Kärkkäinen Outletista

Uskomatonta, mutta erittäin totta! Kärkkäisen oma Outlet -osio tarjoaa läpi vuoden huikean valikoiman huippumerkkien tuotteita jopa -70% normaalia edullisemmin. Tältä monipuoliselta osastolta löydät kaiken minkä verkkokaupastakin; vaatteet, retkeilytarvikkeet, puutarhatuotteet, kirjat ja paljon muuta. Lisää näihin diileihin vielä uusin Kärkkäinen alekoodi ja maksat maailman laadukkaimmista merkeistä vain murto-osan alkuperäisestä hinnasta.

Kärkkäinen säästää myös paikallistaloutta

Kärkkäinen on hyväntekijä sekä asiakkailleen että paikallistaloudelle. Tämä näkyy esimerkiksi Toiveesta Totta -toimintamallissa, jossa Kärkkäinen edistää erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden mahdollisuuksia osallistua työelämään. Toimintamalli auttaa paikallista taloutta ja paikallista yhteisöä parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoaa tämän lisäksi myös positiivisen työyhteisön, jonka avulla paikallistalous elpyy ja säästää rahaa myös muihin tarpeellisiin projekteihin. Katso tästä esimerkiksi Maunon tarina Kärkkäisellä!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

80%
Säästö
Alennus

Urheiluvaatteita tilaat Kärkkäiseltä jopa 80% huimalla säästöllä

Alennus
25%
Säästö
Alennus

Kärkkäiseltä tilaat huippulaadukkat JBL-kuulokkeet jopa 25% säästöllä

Alennus

Varmennetut, Kärkkäinen verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Kaikki arkeen ja harrastuksiin saman katon alta

Kärkkäinen on tunnettu suomalainen tavaratalo, jonka tuotteet on mahdollista tilata nyt myös edullisesta verkkokaupasta. Tavaratalon sekä verkkokaupan suosiosta kertovat jo yli 8 miljoonaa toimitettua tuotetta, joten kyseessä on todellinen kotimainen luottokauppa. Jo yli 20 vuotta toiminnassa olleen tavarataloketjun suosio perustuu uskomattoman laajaan valikoimaan ja edulliseen hinnoitteluun. Kärkkäiseltä on helppo tilata esimerkiksi koko perheen tarpeet niin arkeen kuin harrastuksiinkin, kuten;
1. Lasten vaatteet
2. Auton varaosat ja talvirenkaat
3. Luistimet ja jääkiekkomailat
4. Työkalut
5. PS4 Pelit

Ja niin paljon muuta! Lukuisat kausittaiset kampanjat sekä meiltä löytyvät Kärkkäinen alennuskoodit voivat alentaa tilauksesi hintaa myös entisestään. Sijoita siis kaikki ostoksesi Kärkkäiselle ja säästä!

Mihin voin käyttää Kärkkäinen alennuskoodin?

Kärkkäisen hienous piilee valikoiman laajuudessa ja tämä heijastuu myös koodien käyttöön. Koodit käyvät usein ennalta määriteltyyn valikoimaan, mutta monesti käytössäsi voi olla myös kaikkiin tuotteisiin käyvä Kärkkäinen tarjouskoodi. Tällöin tilaat lähes kaikki kodin tarpeelliset tuotteet vielä normaaliakin edullisemmin hinnoin. Uutuutena Kärkkäinen toimittaa nyt myös elintarvikkeita, joten voit tilata myös ruoat netistä! Perheen tarpeena voi olla esimerkiksi pelit ja polkupyörät kesäksi, tai vaikka täysin arkiset tuotteet, kuten naisten vaatteet tai juoksukengät. Kaiken tilaaminen onnistuu nyt yhdessä osoitteessa ja useimmiten myös selvällä säästöllä! Muista piipahtaa sivuillamme myös, kun Kärkkäisen Sikapäivät alkavat ja teet löytöjä huikein alennuksin lähes kaikissa tuotekategorioissa.