8 Kaalimato alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Taatusti tuoreimmat Kaalimadon alekoodit 2018

Onko mielessäsi mukavat makuuhuoneleikit yksin tai yhdessä? Älä tilaa ennen kuin olet kopioinut meiltä tuntuvan alennuksen takaavan koodin tähän Suomalaisten suosikkikauppaan. Voit säästää jopa 20% tilauksestasi!
260
8aktiivista alennusta
Suodata kuponkejamme:
20%
Alekoodi

Toimi heti – tällä alennuskoodilla 20% säästö kaikista yli 100€ tilauksista Kaalimadolla

  1. Minimiostos:100€
Vain meiltä Testattu
10€
Alekoodi

Tee edulliset ostokset Kaalimadossa! Katso 10€ alekoodi VAIN meiltä

Vain meiltä Testattu
Ilmainen
Lahja

Mahtavaa! Kaalimato tarjoaa nyt ilmaisen lahjan tilaukseesi (arvo 20,80€)

20 on hyödyntänyt alennuksen tällä viikolla
0€
Postikulut

Kaalimato tarjoaa postituskulut hintaan 0€ lähes kaikille tilauksille

20%
Säästö

Mahtavaa! Kaalimadosta löydät nyt valikoiman hierontaöljyjä jopa 20% alehintaan

Lisätty hetki sitten
20%
Säästö

Tilaa Dolphi -kondomit huikeaan 20% alehintaan Kaalimadosta

70%
Säästö

Tee edulliset ostokset Kaalimadossa! Tsekkaa aikuisviihteen 70% halvemmat hinnat tästä

3,90€
Alkaen

Tsekkaa Kaalimadon tuhma LateX -tuotevalikoima: Tuotteita alkaen vain 3,90€

Voimassa huomiseen
(1 tarjousta 1 joukosta)

Kaalimadolla säästää jopa ilman alekoodia!

Lemmenviesti

Lemmenviesti

Kaalimadon kutkutteleva uutiskirje - kavereiden kesken lemmenviesti - on lempilukemistasi, jos sinua kiinnostaa vinkit makuuhuoneen puolelle, alennuksessa olevat uudet tuotteet sekä Kaalimadon alekoodit. Tämä posti kilahtaa mailiin aina tasaisin väliajoin, kuitenkaan rasittamatta postilaatikkoa liikaa. Houkuttele kumppanisi myös tilaamaan kyseinen kirje, jolloin voitte yhdessä suunnitella tilaustanne vaikka lokaationne olisikin eri. Jännää ja kutkuttavaa - tilaamisen ja tutustumisen arvoinen viesti siis!
Vältä postituskulut

Vältä postituskulut

Järkevä nettishoppailija välttää toimituskulut aina kun mahdollista. Kaalimadolla se onnistuu joko
1. ilmaisen toimituksen tarjoavien alennuskoodien kautta
2. tilaamalla kerralla vähintään 59€ arvosta – pyydä kaveri mukaan tilaukseen, jos et yksin tarvitse isompaa tilausta
3. hyödyntämällä kampanjoita, jotka tarjoavat toimituskulut hintaan 0€
Klubilaisena on hyvä olla

Klubilaisena on hyvä olla

Vaikka et shoppailisikaan Kaalimadolla aivan joka viikko, on klubijäsenyys silti hyvin edukasta jopa satunnaiselle shoppailijalle. Sen lisäksi että saat sähköpostiisi upeita tarjouksia ja mahdollisia Kaalimadon alennuskoodeja, pääset myös nauttimaan seuraavista eduista:
1. Pääset keräämään krediittejä, jotka voit hyödyntää tuleviin tilauksiin
2. Saat pääsyn omalle toivelistallesi, jonne voit kerätä suosikkituotteitasi tai haavelemiasi välineitä odottelemaan palkkapäivän saapumista
3. Yhden ilmaisen toimituksen - kyllä! Se vasta onkin ihanaa kun ei tarvitse murehtia postikuluista.
Kuukauden suosikkituotteet

Kuukauden suosikkituotteet

...Näkyvät aina Kaalimadon etusivulla, ja saat ne aina erikoishintaan! Oli ajankohtaiset tuotteet sitten peppuseksi-kategoriassa tai Fifty Shades of Greyn kunniaksi julkistettuja tuotteita, kannattaa olla skarppina ja napata nämä tuotteet omaksi ennen kuin alennukset päättyvät. Jos tuotteen tilaaminen kaduttaa sen kotiin saapuessa, avaamaton paketin voi aina palauttaa. Joskus voi olla hyvä tilata jotain erilaista ja yllättävää...

Vain meiltä löytyvien alekoodien mahtavat edut

Tarkista aina ensimmäiseksi, löydätkö sivultamme vain meiltä löytyviä alennuskoodeja, jotka ovat oikeita aavikon kukkasia! Vain meiltä löytyvissä alennuskoodeissa etu on yleensä muita alennuskoodeja suurempi, minkä lisäksi koodit käyvät suurempaan tuotevalikoimaan, normaalihintaiset ja jo alennetut tuotteet mukaan lukien. Tavoitteenamme on tarjota sinulle mahdollisimman edulliset ostokset Kaalimadolla, minkä vuoksi pyrimme neuvottelemaan parhaat alennuskoodit aikuisten suosituimpiin seksileluihin ja -asuihin. Huomaathan, että vain meiltä löytyvät alennuskoodit ovat kaikkien Kaalimadon asiakkaiden käytettävissä ja täysin maksuttomia hyödyntää, joten otathan eksklusiiviset alekoodit käyttöön saman tien!
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

Ilmainen
Lelupussi
Kaalimadossa saat ilmaisen lelupussin tilaukseesi kaupan päälle (arvo 4,90€)
Tämä alennus on vanhentunut
Ilmainen
Lahja
Tilaa vibraattori Kaalimadosta ja saat liukkarin tilaukseesi kaupan päälle
Tämä alennus on vanhentunut
10%
Säästö
Kaalimadolta löydät nyt pariskuntien seksilelut VÄHINTÄÄN 10% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
20%
Säästö
Pulahda veteen Kaalimadon naku-uintituotteilla jotka löydät nyt 20% alehintaan
Tämä alennus on vanhentunut
20%
Säästö
Kaalimadossa tässä kuussa: KOKO Sultan -valikoima 20% alehintaan
Tämä alennus on vanhentunut
20%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Tuote-arvostelija pääsee halvemmalla

Kaalimato.com on markkinoiden ehdoton ykkönen aikuisille suunnatuissa seksivälineissä. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiseen makuun ja mielikuvitukseen jotain sopivaa. Kaupassa voi ostaa mm. seksivälinteitä, asuja, eroottisia elokuvia, mutta myös kondomeja ja hierontaöljyjä.

Tässä kaupassa ei tarvitse nolostella, sillä voit selata valikoimaa rauhassa omasta kodistasi käsin joko yksin tai kumppanisi kanssa. Kilpailukykyiset hinnat, ja vaihtuvat Kaalimadon alennuskoodit saattavat yllättää sinut tilaamaan jopa sellaista, mistä olet tähän asti vain haaveillut.

Tykkäätkö hyödyntää Kaalimatoa useamminkin? Kutsuisitko itseäsi lähes kanta-asiakkaaksi? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti jättää tuotearvosteluja kokeilemistasi tuotteista. Saat nimittäin tilillesi jokaisesta arvostelusta 2€ verran krediittejä. Tämä tarkoittaa, että viidestä tuotearvostelusta saat peräti 10€ verran alennusta seuraavaan tilaukseesi. Kätevä ja kiinnostava tapa säästää!
Siirry sivustolle

Instagram-tili

Seuraa Kaalimatoa Instagramissa, josta näet aina käynnissä olevat kampanjahinnat ja alennukset hetkessä! Insagram-tilin avulla näet kuvia kunkin hetken parhaista tuotteista ja niitä koskevista alennuksista, joiden avulla keksit muun muassa parhaat (ja vähän erikoisemmat) lahjat erilaisia merkkipäiviä, kuten ystävänpäivää tai naistenpäivää varten. Instagramista nappaat mukaasi myös Kaalimadon tarjouskoodit, joiden avulla viet säästösi maksimiin, kun tilaat aikuisviihdettä. Lisäksi luet hauskoja meme-postauksia, jotka inspiroivat sinua kokeilemaan Kaalimadon erilaisia tuotteita.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Alennukset, jotka eivät koskaan lopu!

Tsekkaa aikaisemmin haikailemasi hieromalaite Kaalimadon pysyvästi alennettujen tuotteiden joukosta hinnalla, johon sinulla on nyt varaa! Jos aikaisemmin liian kalliilta tuntunut tuote ei tullut kuuloonkaan, nyt on mahdollisuutesi lunastaa tuote sinulle sopivaan hintaan. Lisäksi sinulla ei ole kiire hyödyntää alennusta, sillä alhaisempi hinta on tullut jäädäkseen! Mikä parasta - Kaalimadon tarjouskoodit laskevat monessa tapauksessa myös pysyvästi alennettujen tuotteiden hintoja.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä