Kaalimato alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Kaalimato alekoodilla

 • Kaikki (8)
  Kaikki (8)
 • Alekoodit (2)
  Alekoodit (2)
 • Diilit (6)
  Diilit (6)
 • Eksklusiivinen (2)
  Eksklusiivinen (2)
Paras kuponki
Paras kuponki
20€
Alekoodi
Koodi

Vain meiltä: Kaalimato alekoodilla saat tuotteita 20€ edullisemmin

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 2. tammikuuta
Vanhenee:
 2. tammikuuta
10€
Alekoodi
Koodi

Vain meiltä: Säästä 10€ Kaalimato alennuskoodilla

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 2. tammikuuta
Vanhenee:
 2. tammikuuta
20%
Säästö
Alennus

Valikoima Fleshlighteja ja masturbaattoreita miehille nyt -20% säästöllä Kaalimadolta!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Kaalimato toimittaa Her Ultimate Pleasure 3in1 monitoimivibraattorin nyt 20% edullisemmin!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Kaalimadon testiryhmän suosikkilelut nyt VÄHINTÄÄN -20% normaalia edullisemmin!

Alennus
65%
Säästö
Alennus

Pariskunnille suunnattu Satisfyer Endless Fun vibraattori huikealla 65% säästöllä Kaalimadolta!

Alennus
Vanhenee pian!
40%
Säästö
Alennus

Maailman paras Satisfyer Pro 2 vibraattori nyt Kaalimadolta -40% säästöllä!

Alennus
15%
Säästö
Alennus

Kaalimato toimittaa nyt RFSU Intim -sarjan tuotteet tuntuvalla 15% säästöllä!

Alennus

Kaalimadolla säästää jopa ilman alekoodia!

Lemmenviesti

Lemmenviesti

Kaalimadon kutkutteleva uutiskirje - kavereiden kesken lemmenviesti - on lempilukemistasi, jos sinua kiinnostaa vinkit makuuhuoneen puolelle, alennuksessa olevat tuotteet sekä Kaalimato alekoodit. Tämä posti kilahtaa mailiin aina tasaisin väliajoin, kuitenkaan rasittamatta postilaatikkoasi. Houkuttele kumppanisi tilaamaan kirje, jolloin voitte yhdessä suunnitella tilaustanne vaikka lokaationne olisikin eri. Jännää ja kutkuttavaa - tilaamisen ja tutustumisen arvoinen viesti siis!
Vältä postituskulut

Vältä postituskulut

Ärsyttääkö nettishoppaamisessa ainaiset toimituskulut?
Järkevä nettishoppailija välttää toimituskulut aina kun mahdollista. Kaalimadolla se onnistuu joko
1. tilaamalla kerralla vähintään 59€ arvosta – pyydä kaveri mukaan tilaukseen, jos et yksin tarvitse isompaa tilausta
2. hyödyntämällä kampanjat tai Kaalimato alennuskoodit, jotka tarjoavat toimituskulut hintaan 0€
Kuukauden suosikkituotteet

Kuukauden suosikkituotteet

... näkyvät aina Kaalimadon etusivulla, ja saat ne aina erikoishintaan! Oli ajankohtaiset tuotteet sitten peppuseksi-kategoriassa tai Fifty Shades of Greyn kunniaksi julkistettuja tuotteita, kannattaa olla skarppina ja napata nämä tuotteet omaksi ennen kuin alennukset päättyvät. Jos tuotteen tilaaminen kaduttaa sen kotiin saapuessa, avaamaton paketin voi aina palauttaa. Joskus voi olla hyvä tilata jotain erilaista ja yllättävää.

Vain meiltä löytyvien alekoodien mahtavat edut

Tarkista aina ensimmäiseksi, löydätkö sivultamme vain meiltä löytyviä alennuskoodeja, jotka ovat oikeita aavikon kukkasia! Vain meiltä löytyvissä alennuskoodeissa etu on yleensä muita alennuskoodeja suurempi, minkä lisäksi Kaalimato koodit käyvät suurempaan tuotevalikoimaan, normaalihintaiset ja jo alennetut tuotteet mukaan lukien. Tavoitteenamme on tarjota sinulle mahdollisimman edulliset ostokset Kaalimadolla, minkä vuoksi pyrimme neuvottelemaan parhaat Kaalimato alennuskoodit aikuisten suosituimpiin seksileluihin ja -asuihin. Huomaathan, että vain meiltä löytyvät alennuskoodit ovat kaikkien Kaalimadon asiakkaiden käytettävissä ja täysin maksuttomia hyödyntää, joten otathan eksklusiiviset alekoodit käyttöön saman tien!

KAALIMATO x SATISFYER

Kaalimadon valikoimasta löydät monenlaisia kiihottimia sekä esimerkiksi piilotettavia vibraattoreita. Satisfyer Sexy Secret -pikkuhousuvibraattorin saat helposti kiinnitettyä alushousuihin antamaan salaista nautintoa minne vain menetkin, ja sovelluksen avulla voit säädellä sitä haluamallasi tavalla. Sen avulla voit myös chattailla ja olla videoyhteydessä haluamasi käyttäjän kanssa, joten esimerkiksin kumppanisi voi säädellä laitteen toimintoja. Kaalimadon nettisivulla voit myös lukea testiryhmän arvion tuotteesta, jotta voit tehdä varman ostoksen. Piristä siis päivääsi nyt Satisfyerin tuotteiden avulla!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Säästö
Alennus

Valikoima Kaalimadon tuotepaketteja ja lelusettejä jotka tilaat jopa 20% säästöllä!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Kaalimato toimittaa suuren määrän leluja pariskunnille -20% hintaan!

Alennus

Tuote-arvostelija pääsee halvemmalla

Kaalimato.com on markkinoiden ehdoton ykkönen aikuisille suunnatuissa seksivälineissä. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiseen makuun ja mielikuvitukseen jotain sopivaa. Kaupassa voi ostaa mm. seksivälinteitä, asuja, eroottisia elokuvia, mutta myös kondomeja ja hierontaöljyjä.

Tässä kaupassa ei tarvitse nolostella, sillä voit selata valikoimaa rauhassa omasta kodistasi käsin joko yksin tai kumppanisi kanssa. Kilpailukykyiset hinnat, ja vaihtuvat Kaalimadon alennuskoodit saattavat yllättää sinut tilaamaan jopa sellaista, mistä olet tähän asti vain haaveillut.

Tykkäätkö hyödyntää Kaalimatoa useamminkin? Kutsuisitko itseäsi lähes kanta-asiakkaaksi? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti jättää tuotearvosteluja kokeilemistasi tuotteista. Saat nimittäin tilillesi jokaisesta arvostelusta 2€ verran krediittejä. Tämä tarkoittaa, että viidestä tuotearvostelusta saat peräti 10€ verran alennusta seuraavaan tilaukseesi. Kätevä ja kiinnostava tapa säästää!

Instagram-tili

Seuraa Kaalimatoa Instagramissa, josta näet aina käynnissä olevat kampanjahinnat ja alennukset hetkessä! Insagram-tilin avulla näet kuvia kunkin hetken parhaista tuotteista ja niitä koskevista alennuksista, joiden avulla keksit muun muassa parhaat (ja vähän erikoisemmat) lahjat erilaisia merkkipäiviä kuten ystävänpäivää tai naistenpäivää varten. Instagramista nappaat mukaasi myös Kaalimato alekoodit, joiden avulla viet säästösi maksimiin, kun tilaat aikuisviihdettä. Lisäksi luet hauskoja meme-postauksia, jotka inspiroivat sinua kokeilemaan Kaalimadon erilaisia tuotteita.

Alennukset, jotka eivät koskaan lopu!

Tsekkaa aikaisemmin haikailemasi hieromalaite Kaalimadon pysyvästi alennettujen tuotteiden joukosta hinnalla, johon sinulla on nyt varaa! Jos aikaisemmin liian kalliilta tuntunut tuote ei tullut kuuloonkaan, nyt on mahdollisuutesi lunastaa tuote sinulle sopivaan hintaan. Lisäksi sinulla ei ole kiire hyödyntää alennusta, sillä alhaisempi hinta on tullut jäädäkseen! Mikä parasta - Kaalimato alennuskoodit laskevat monessa tapauksessa myös pysyvästi alennettujen tuotteiden hintoja.