Jotex alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Jotexin kaikki upeat tarjousnumerot 2018

Koti on paikka, jossa vietämme aikaa ystäviemme ja perheen seurassa, nukumme, syömme ja rentoudumme. Tee siitä oman näköinen Jotexin avulla - mutta älä turhaan maksa täyttä hintaa vaan ota mukaasi jopa 50% alennuksen myöntävä koodimme.
260
Suodata kuponkejamme:
20%
Säästö

Jotexilta saat joka viikko 20% säästön eri tuoteryhmästä! Toimi heti ja hyödynnä säästö NYT

43 on käyttänyt alennustamme
15%
Alekoodi

Jotexin mahtava alekoodi auttaa säästämään: Normaalihintainen valikoima nyt 15% säästöllä

Lisätty hetki sitten
(1 tarjousta 1 joukosta)

Lisäsäästöä näillä vinkeillä

Toimitustavat

Valitsemalla oikean toimitustavan saatat säästää suhteellisesti hyvän määrän ostoksissasi. Sisustustuotteiden ja huonekalujen rahtimaksut menevät painoluokan mukaan, joten isojen huonekalujen kuljettaminen on luonnollisesti hintavampaa. Kalliit toimitusmaksut pystyt säästämään hakemalla tuotteet varastosta.

Superdiilit

Jotexilla löydät viikottain vaihtuvia superdiilejä, joissa eri tuotteet ovat parhaimmillaan 80% alennuksessa. Hyviä löytöjä pystyt tekemään esimerkiksi lampuissa, tuoleissa, verhoissa ja tyynyissä.
Tsekkaa siis superdiilit maanantaisin pysyäksesi ajan tasalla!

Seuraa somessa

Seuraa Jotexia sosiaalisessa mediassa ja ole ensimmäisenä kuulolla parhaimmista alennuksista ja alennuskoodeista, joita tämä sisustuskauppa sinulle tarjoaa! Facebookin, Instagramin ja Youtuben avulla saat lisäksi mahtavia ideoita kodinsisustukseen täysin maksutta. Jotexin seuraajana voit myös osallistua arvointoihin ja voittaa huikeita palkintoja.

Viikon kampanja

Ota suunnaksi Jotex aina alkuviikosta - näet ensimmäisenä sen viikon vaihtuvan tarjouksen. Joinain viikkoina se on 20% alennus verhoista, toisina 30% edullisemmat sohvat ja nojatuolit. Anna itsellesi lupa tehdä edullisia heräteostoksia tai seuraa sivuja viikottain jotta saat sen kauan himoitsemasi tuotteen edullisempaan hintaan. Jotex tarjoaa usein myös 30% alekoodin yhteen tuotteeseen, joten jos tämä huippualennus on vielä käyttämättä, muista hyödyntää se vikkelään.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50%
Alekoodi
Uskomatonta! Saat tilauksesi hintavimman tuotteen 50% edullisemmin Jotexin alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
40%
Alennuskoodi
Uskomatonta! Jotexilla saat tilauksesi eniten maksavan tuotteen 40% säästöllä hyödyntämällä alekoodin
Tämä alennus on vanhentunut
30%
Alekoodi
Uskomatonta! Voit nyt säästää 30% tilauksestasi Jotexin huikealla alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
80%
Säästö
Jotexilta löydät huonekalut jokaiseen tyyliin ja mikä parasta - jopa 80% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
20%
Säästö
Jotexilta löydät tämän viikon ajan valikoiman sohvia ja nojatuoleja 20% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
15%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Inspiraatiota sisustukseen

Etsitkö inspiraatiota tai vinkkejä sisustukseen? Älä turhaan maksa konsultoinnista, ainakaan ennen kuin tsekkaat Jotexin inspiraatio-osion! Klikkaamalla yläpalkin "Sisustusideoita"-linkkiä astut inspiraatiotulvaan. Löydät hyviä vinkkejä erityylisiin sisustuksiin, kuten kesäillallisiin, makuuhuoneen tekstiileihin tai marokkolaisen tunnelman luomiseen. Ja kuten sanottu, parasta vinkeissä on tietenkin se fakta, että ne ovat ilmaisia ja kaikkien saatavilla. Pystyt myös shoppailemaan haluamasi tuotteet helposti muutamalla klikkauksella itsellesi – muista käyttää Jotexin alennuskoodi!
Rahan lisäksi haluamme auttaa sinua säästämään aikaasi. Siksi ongelman koittaessa tai kysymyksen vaivatessa suosittelemme ottamaan rohkeasti yhteyttä Jotexin asiakaspalveluun. He palvelevat niin puhelimen kuin sähköpostinkin päässä. Lisätietoa yhteystiedoista saat Jotexin nettisivuilta.
Siirry sivustolle

Mitä muuta huomioitavaa on alekoodin käytössä?

On hyvä pitää mielessä, että alennuskoodit saattavat rajata pois tiettyjä asiakkaita – tietyt koodit toimivat esimerkiksi vain uusille asiakkaille, kun taas jotkut edellyttävät rekisteröitymistä tai uutiskirjeen tilaamista. Useissa alennuskoodeissa saattaa olla minimiostosraja. Tämä tarkoittaa, että tilauksesi loppusumman tulee ylittää jokin tietty summa voidaksesi hyödyntää koodin. Huomionarvoisia ovat myös kategoriakohtaiset koodit, jotka toimivat esimerkiksi pelkkiin lamppuihin tai mattoihin
+ Useat koodit ovat voimassa vain rajatun ajan. Hyvän koodin löytyessä kannattaa siis hyödyntää koodi heti, huomenna voi olla jo liian myöhäistä!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä