3 Jotex alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Parhaat Jotex tarjousnumerot 2019

Koti on paikka, jossa vietämme aikaa ystäviemme ja perheen seurassa, nukumme, syömme ja rentoudumme. Tee siitä oman näköinen Jotexin avulla - mutta älä turhaan maksa täyttä hintaa vaan ota mukaasi jopa 50% alennuksen myöntävä koodimme.
260
Paras kuponki
20%
Alennuskoodi
KOODI

Säästä 20% Jotex-ostoksistasi - alekoodin saat vain meiltä!

Vain meiltä
Avaa alennuskoodi
40%
Säästö
TARJOUS

Ihanaa samettisisustusta Jotexilta jopa 40% säästöllä

Voimassa 3 päivää Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

Säästä nyt Jotexilla jopa 30% pimennysverhoista

Voimassa 3 päivää Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Lisäsäästöä näillä vinkeillä

Toimitustavat

Toimitustavat

Valitsemalla oikean toimitustavan saatat säästää suhteellisesti hyvän määrän ostoksissasi. Sisustustuotteiden ja huonekalujen rahtimaksut menevät painoluokan mukaan, joten isojen huonekalujen kuljettaminen on luonnollisesti hintavampaa. Kalliit toimitusmaksut pystyt säästämään hakemalla tuotteet varastosta.
Superdiilit

Superdiilit

Jotexilla löydät viikottain vaihtuvia superdiilejä, joissa eri tuotteet ovat parhaimmillaan 80% alennuksessa. Hyviä löytöjä pystyt tekemään esimerkiksi lampuissa, tuoleissa, verhoissa ja tyynyissä.
Tsekkaa siis superdiilit maanantaisin pysyäksesi ajan tasalla!
Seuraa somessa

Seuraa somessa

Seuraa Jotexia sosiaalisessa mediassa ja ole ensimmäisenä kuulolla parhaimmista alennuksista ja alennuskoodeista, joita tämä sisustuskauppa sinulle tarjoaa! Facebookin, Instagramin ja Youtuben avulla saat lisäksi mahtavia ideoita kodinsisustukseen täysin maksutta. Jotexin seuraajana voit myös osallistua arvointoihin ja voittaa huikeita palkintoja.
10% alennusta uutiskirjeen tilaajille

10% alennusta uutiskirjeen tilaajille

Jotex hemmottelee asiakkaitaan aika ajoin lähettämällä 10% alennuskoodin uusien uutiskirjeen tilaajien sähköpostiin. Tämä koodi ilahduttaa kassalle saapuessasi, jolloin loppusumman näkee kutistuvan silmissä. Uutiskirje on muutenkin oiva tapa tutustua Jotexin uusiin tuotteisiin ja saada info etunenässä kaikista uusista alennuksista.
Alekoodeja kaikille ja maksutta

Alekoodeja kaikille ja maksutta

Nappaa mukaasi Jotexin mikä tahansa alennuskoodi, sillä koodien kopioiminen on sinulle täysin ilmaista! Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman edulliset ostokset, minkä vuoksi keräämme sinulle tämän sisustuskaupan parhaat alennuskoodit ja alennukset täysin ilmaiseksi. Lisäksi kuka tahansa voi napata alekoodit mukaansa ilman erillisen asiakastilin luomista tai sivustomme käyttäjäksi rekisteröitymistä.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50%
Säästö
TARJOUS
Kurkkaa Jotexin kampanjaan ja tilaa valikoima hempeän värisiä sisustustuotteita jopa 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
90%
Säästö
TARJOUS
Jotexilla juuri nyt rajoitetun ajan valikoima sisustusta jopa 90% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt 20% pimennysverhoista Jotexilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt 20% tuoliostoksestasi Jotexilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt 20% Jotexilla keittiö- ja kattaustarvikkeiden valikoimasta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%Alennuskoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Sisusta trendikkäästi ja mikä parasta, edullisesti

Jotex on jo vuonna 1963 perustettu, ruotsalainen sisustusliike. Jotexin alkuvuosina liike oli erikoistunut etenkin persoonallisiin kodintekstiileihin. Vuosien varrella Jotex on laajentanut toimintaansa postimyynnistä verkkokauppaan, sekä valikoimaansa kodintekstiileistä huonekaluihin ja valaisimiin. Tänä päivänä Jotex on yksi pohjoismaiden suurimipia sisustuksen verkkokauppoja. Jotexille on tärkeää tarjota persoonallisia tuotteita edulliseen hintaan, sillä kaikilla tulisi olla oikeus ilmaista itseään kodinsisustuksen kautta. Tutustu sinäkin sisustuksen ihanaan maailmaan Jotexin kanssa! Siirry sivustolle

Viikon kampanja

Ota suunnaksi Jotex aina alkuviikosta - näet ensimmäisenä sen viikon vaihtuvan tarjouksen. Joinain viikkoina se on 20% alennus verhoista, toisina 30% edullisemmat sohvat ja nojatuolit. Anna itsellesi lupa tehdä edullisia heräteostoksia tai seuraa sivuja viikottain jotta saat sen kauan himoitsemasi tuotteen edullisempaan hintaan. Jotex tarjoaa usein myös 30% alekoodin yhteen tuotteeseen, joten jos tämä huippualennus on vielä käyttämättä, muista hyödyntää se vikkelään.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Mitä muuta huomioitavaa on alekoodin käytössä?

On hyvä pitää mielessä, että alennuskoodit saattavat rajata pois tiettyjä asiakkaita – tietyt koodit toimivat esimerkiksi vain uusille asiakkaille, kun taas jotkut edellyttävät rekisteröitymistä tai uutiskirjeen tilaamista. Useissa alennuskoodeissa saattaa olla minimiostosraja. Tämä tarkoittaa, että tilauksesi loppusumman tulee ylittää jokin tietty summa voidaksesi hyödyntää koodin. Huomionarvoisia ovat myös kategoriakohtaiset koodit, jotka toimivat esimerkiksi pelkkiin lamppuihin tai mattoihin
+ Useat koodit ovat voimassa vain rajatun ajan. Hyvän koodin löytyessä kannattaa siis hyödyntää koodi heti, huomenna voi olla jo liian myöhäistä!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Inspiraatiota sisustukseen

Etsitkö inspiraatiota tai vinkkejä sisustukseen? Älä turhaan maksa konsultoinnista, ainakaan ennen kuin tsekkaat Jotexin inspiraatio-osion! Klikkaamalla yläpalkin "Sisustusideoita"-linkkiä astut inspiraatiotulvaan. Löydät hyviä vinkkejä erityylisiin sisustuksiin, kuten kesäillallisiin, makuuhuoneen tekstiileihin tai marokkolaisen tunnelman luomiseen. Ja kuten sanottu, parasta vinkeissä on tietenkin se fakta, että ne ovat ilmaisia ja kaikkien saatavilla. Pystyt myös shoppailemaan haluamasi tuotteet helposti muutamalla klikkauksella itsellesi – muista käyttää Jotexin alennuskoodi!

Rahan lisäksi haluamme auttaa sinua säästämään aikaasi. Siksi ongelman koittaessa tai kysymyksen vaivatessa suosittelemme ottamaan rohkeasti yhteyttä Jotexin asiakaspalveluun. He palvelevat niin puhelimen kuin sähköpostinkin päässä. Lisätietoa yhteystiedoista saat Jotexin nettisivuilta.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä