Intersport alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Intersport alekoodilla

  • Kaikki (3)
    Kaikki (3)
  • Alekoodit (2)
    Alekoodit (2)
  • Diilit (1)
    Diilit (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
10%
Alekoodi
Koodi

Säästä 10% Intersport alekoodilla

Koodi
Vanhenee:
 31. toukokuuta
Vanhenee:
 31. toukokuuta
10%
Alekoodi
Koodi

Liity Intersportin postituslistalle ja vastaanota 10% alennuskoodi ostoksiisi

Koodi
Vanhenee:
 3. kesäkuuta
Vanhenee:
 3. kesäkuuta
50%
Säästö
Alennus

Huikea valikoima vaatteita, kenkiä ja varusteita Intersportin varastontyhjennyksestä jopa -50%!

Alennus

Intersportilta löydät aina järkevän hinnan ostoksiisi!

Nyt voit seurata somessa

Nyt voit seurata somessa

Intersportilla on omat tilinsä useassa eri sosiaalisen median kanavassa, joista suosituimmat ovat Facebook ja Instagram. Seuraamalla Intersportia sosiaalisessa mediassa inspiroidut urheilusta uusimmilla urheilutarvikkeilla ja treenivaatteilla, joista sinulle uutisoidaan ensimmäisten joukossa. Some-kanavien avulla pysyt lisäksi ajan tasalla ajankohtaisimmista alennuksista ja alennuskoodeista, jotka auttavat sinua tuomaan säästöjä ostostesi hintaan.
Seuramallistot

Seuramallistot

Tiesitkö, että Intersportilla on mahdollista hankkia urheiluvaatteet vaikkapa kokonaiselle jalkapallojoukkueelle - ja vieläpä edulliseen hintaan! Etsitpä sitten peipaitoja, jalkapalloshortseja tai pallokasseja - muista katsoa aina ensiksi Intersportin huippusuositut seuramallistot, jotka auttavat sinua säästämään suurten tilausten hinnoista. Seurakauppa on suunnattu Suomen kaikille urheilujoukkueille ja -seuroille, jotka etsivät treenivarusteita edulliseen hintaan.
Oma tili

Oma tili

Luo oma tili Intersportiin ja maksa ostokset sinulle sopivaan tahtiin! Oma tili käy lähes tulkoon joustoluottotilistä, sillä voit maksaa urheiluvarusteet jopa kahden kuukauden päästä. Mikä parasta - saat valitsemasi maksuajan täysin korottomana ja kuluttumana! Lisäksi voit hyödyntää Intersportin alennuskoodit verkko-ostostesi yhteydessä, vaikka maksaisitkin ostoksesi myöhemmin. Oman tilin avaaminen on täysin maksutonta ja tapahtuu joko verkossa tai myymälässä.
MAKSUTAVAT

MAKSUTAVAT

Intersportilla verkkomaksaminen on tehty niin helpoksi kuin mahdollista. Voit maksaa tilauksesi joko verkkopankillasi, maksukortilla, laskulla tai maksutapasovelluksilla, kuten Mobilepay ja Materpass. Maksukorteista päteviä ovat Visa, Visa Electron ja Mastercard/Eurocard -Debet sekä -Credit kortit, Diners Card ja American Express. Laskun yhteydessä voit myös vaikuttaa maksuaikoihin ja maksueriin.
Klubilaisen hurjat jäsenedut

Klubilaisen hurjat jäsenedut

Etkö ole vielä liittynyt Intersportin huippusuosittuun klubiin? Tee se siinä tapauksessa tällä hetkellä, sillä klubilaisena vastaanotat jopa viikottain uskomattomia etuja, kuten alennuskoodeja käyttöösi. Lisäksi kuulet ensimmäisten joukosta uutuustuotteista, jotka inspiroivat sinua liikkumaan entistäkin kovemmalla tasolla.
Postituslistalla oleminen kannattaa

Postituslistalla oleminen kannattaa

Liity postituslistalle ja vastaanota viikottain uskomattomia asiakasetuja ja uutisia tuotteista suoraan sähköpostiisi. Postituslistalle liittyminen on helppoa ja käy nopeasti Intersportin sivustolla. Ensimmäinen sähköpostisi sisältääkin 10% alennuskoodin ostoksiisi Intersportilla. Jatkossa saat sähköpostitse lisätietoa käynnissä olevista Intersportin alennuksista ja voimassa olevista alennuskoodeista, joiden avulla voit säästää satojen eri tuotteiden hinnoista.

Kuinka valita oikeat luistimet Intersportilta?

Oheinen video havainnollistaa erinomaisesti, kuinka sinun tulisi valita oikeat jääkiekkoluistimet. Näiden vinkkien avulla löydät takuulla juuri sinulle täydellisimmät luistimet, todella helposti. Kannattaa myös muistaa, että luistinten koot riippuvat hyvin paljon luistinmerkistä. Tarkasta siis oikea kokosi ennen kassalle siirtymistä. Kurkkaa Intersportin laajaan valikoimaan ja tilaa omat luistimesi edulliseen hintaan Intersport alekoodin avulla!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
Koodi

Nappaa Intersport alekoodi ja nauti 20% lisäale kaikista vaatteista

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 28. marraskuuta
Vanhenee:
 28. marraskuuta
5€
Säästö
Alennus

Intersportilta saat urheiluvaatteita edullisesti tasarahalla! Tilaa tuotteita nyt alkaen vain 5€

Alennus
40%
Säästö
Alennus

Nauti nyt jopa 40% säästöstä Intersportin retkeily- ja ulkoiluvaatteista!

Alennus

Varmennetut, Intersport verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Suomen suosituin urheilukappa

Intersport on yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista urheilutarvikekaupoista, jonka valikoimasta löytyy urheiluvälineitä ja -varusteita sadoilta suosituilta merkeiltä. Intersport tunnetaan ympäri maailman,sillä kaupalla on toimintaa yli 40 maassa. Suomessa tällä urheiluvarustekaupalla on jo yli 60 liikettä, mikä tekeekin siitä kotimaan urheilukaupan markkinajohtajan.

Intersportin myynti on vuosien varrella laajentunut verkkoon, josta tyytyväiset asiakkaat tekevät urheilutarvikeostoksensa helposti ja nopeasti vain muutamalla hiiren klikkauksella. Verkossa on myös helpompi seurata alennuksia ja hyödyntää Intersport alennuskoodit, jotka tuovat lisäsäästöä ostoksiin myymälöissä myytävien tuotteiden hintoihin verrattuna. Verkkoshoppailu kannattaa aina - myös urheiluvälineiden kohdalla!

Kuka voi käyttää alekoodit?

Kenelle Intersportt alennuskoodit on sitten tarkoitettu? No ihan kaikille, jotka haluavat tuoda säästöä ostostensa hintoihin Intersportilla. Haluamme tarjota kaikille alennuskoodisivustollamme vieraileville henkilöille mahdollisuuden hyödyntää Intersportin parhaat hinnat, minkä vuoksi kokoammekin alennukset ja alennuskoodit yhteen paikkaan. Kaikki sivustollamme näkyvä informaatio on julkista ja maksutonta, minkä lisäksi esimerkiksi Intersport alekoodin voi hyödyntää ilman erillistä sivustollemme rekisteröitymistä.