4 Intersport alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Intersport alekoodit 2018

Tilaa treenivälineet ja urheiluvaatteet parhaaseen hintaan Intersportilta hyödyntämällä alennuskoodit, joita päivitämme sinua varten vuorokauden ympäri. Katso lisäksi parhaat alennukset suosikkituotteistasi!
260
Suodata kuponkejamme:
10%
Alekoodi

Liity Intersportin postituslistalle ja vastaanota 10% alennuskoodi ostoksiisi

käytetty 4 tuntia sitten
5€
Tasaraha

Shoppaile treenivarusteet tasarahalla - vain 5€ hintaan Intersportilta

50%
Säästö

Intersportilta löydät aina tuotteita edulliseen hintaan! Shoppaile jopa 50% säästöllä

70%
Hiihto

Intersportista hankit nyt tuotteet maastohiihtoon jopa 70% alennuksella - katso tuotevalikoima tästä ja tilaa omasi

(1 tarjousta 1 joukosta)

Intersportilta löydät aina järkevän hinnan ostoksiisi!

Nyt voit seurata somessa

Intersportilla on omat tilinsä useassa eri sosiaalisen median kanavassa, joista suosituimmat ovat Facebook ja Instagram. Seuraamalla Intersportia sosiaalisessa mediassa inspiroidut urheilusta uusimmilla urheilutarvikkeilla ja treenivaatteilla, joista sinulle uutisoidaan ensimmäisten joukossa. Some-kanavien avulla pysyt lisäksi ajan tasalla ajankohtaisimmista alennuksista ja alennuskoodeista, jotka auttavat sinua tuomaan säästöjä ostostesi hintaan.

Seuramallistot

Tiesitkö, että Intersportilla on mahdollista hankkia urheiluvaatteet vaikkapa kokonaiselle jalkapallojoukkueelle - ja vieläpä edulliseen hintaan! Etsitpä sitten peipaitoja, jalkapalloshortseja tai pallokasseja - muista katsoa aina ensiksi Intersportin huippusuositut seuramallistot, jotka auttavat sinua säästämään suurten tilausten hinnoista. Seurakauppa on suunnattu Suomen kaikille urheilujoukkueille ja -seuroille, jotka etsivät treenivarusteita edulliseen hintaan.

Oma tili

Luo oma tili Intersportiin ja maksa ostokset sinulle sopivaan tahtiin! Oma tili käy lähes tulkoon joustoluottotilistä, sillä voit maksaa urheiluvarusteet jopa kahden kuukauden päästä. Mikä parasta - saat valitsemasi maksuajan täysin korottomana ja kuluttumana! Lisäksi voit hyödyntää Intersportin alennuskoodit verkko-ostostesi yhteydessä, vaikka maksaisitkin ostoksesi myöhemmin. Oman tilin avaaminen on täysin maksutonta ja tapahtuu joko verkossa tai myymälässä.

Klubilaisen hurjat jäsenedut

Etkö ole vielä liittynyt Intersportin huippusuosittuun klubiin? Tee se siinä tapauksessa tällä hetkellä, sillä klubilaisena vastaanotat jopa viikottain uskomattomia etuja, kuten alennuskoodeja käyttöösi. Lisäksi kuulet ensimmäisten joukosta uutuustuotteista, jotka inspiroivat sinua liikkumaan entistäkin kovemmalla tasolla.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

35%
Säästö
Tilaa juoksukengät Intersportilta ja säästä 35% hinnoista
Tämä alennus on vanhentunut
40%
Säästö
Intersportilta löydät nyt laajan valikoiman naisten ja miesten treenivaatteita jopa 40% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
15%
Alekoodi
Katso tästä Intersporti 15% alekoodi KAIKKIIN ostoksiisi
Tämä alennus on vanhentunut
10%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Suomen suosituin urheilukappa

Intersport on yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista urheilutarvikekaupoista, jonka valikoimasta löytyy urheiluvälineitä ja -varusteita sadoilta suosituilta merkeiltä. Intersport tunnetaan ympäri maailman,sillä kaupalla on toimintaa yli 40 maassa. Suomessa tällä urheiluvarustekaupalla on jo yli 60 liikettä, mikä tekeekin siitä kotimaan urheilukaupan markkinajohtajan.

Intersportin myynti on vuosien varrella laajentunut verkkoon, josta tyytyväiset asiakkaat tekevät urheilutarvikeostoksensa helposti ja nopeasti vain muutamalla hiiren klikkauksella. Verkossa on myös helpompi seurata alennuksia ja hyödyntää Intersportin alennuskoodeja, jotka tuovat lisäsäästöä ostoksiin myymälöissä myytävien tuotteiden hintoihin verrattuna. Verkkoshoppailu kannattaa aina - myös urheiluvälineiden kohdalla!
Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä