5 Inkkari alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Inkkari koodit 2019

Näillä alennuskoodeilla shoppailet laajan valikoiman tulostustarvikkeita huippuedullisesti
260
Paras kuponki
25%
Alekoodi
KOODI

Inkkarilta alekoodilla kaikista muste- ja laservärikaseteista 25% alennus

Voimassa 3 päivää
Avaa alennuskoodi
2,50€
Alekoodi
KOODI

Huippua! Inkkari alekoodilla saat 2,50€ arvosta rahanarvoisia bonuspisteitä

Avaa alennuskoodi
0€
Tuote
KOODI

Inkkarin alekoodilla saat ilmaisen matkalaukkuvaa'an tilaukseesi

Lue lisääNäytä vähemmän
Lisätty hetki sitten
Avaa alennuskoodi
0€
Toimitus
TARJOUS

Inkkari tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille kirjekokoisille lähetyksille

Avaa alennus
6€
Alkaen
TARJOUS

Inkkari täyttää mustekasettisi alkaen vain 6€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Säästöä jokaiseen ostokseesi

Kerrytä Mustepisteitä jokaisesta ostoksestasi

Kerrytä Mustepisteitä jokaisesta ostoksestasi

Inkkarin kanta-asiakkaana saat mahdollisuuden kerryttää Mustepisteitä. Saat Mustepisteitä jokaisesta verkkokaupan ostoksesta, muista vain kirjautua takaisin sisään. Voit käyttää Mustepisteitä mihin tahansa Inkkarin verkkokaupan tuotteeseen, ja saat rahanarvoisen edun. Kun rekisteröidyt ensimmäistä kertaa Inkkarin kanta-asiakkaaksi, saat lahjaksi 250 Mustepistettä jotka voit käyttää vaikka jo ensimmäiseen tilaukseesi. Siirry siis kipin kapin Inkkarin verkkokauppaan ostoksille.
Laaja valikoima maksutapoja

Laaja valikoima maksutapoja

Voit maksaa ostoksesi Inkkarin verkkokaupassa verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla, erilaisilla laskuilla, osamaksuilla, tai vaikkapa omalla älypuhelimellasi. Voit siis valita itsellesi parhaan maksutavan ja maksaa tilauksesi silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Mikään Inkkarin maksutapa ei myöskään tuota sinulle minkäänlaisia ylimääräisä kuluja. Tämän kaiken lisäksi maksaminen Inkkarin verkkokaupassa on täysin turvallista. Shoppaile siis huoletta!
Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Inkkarin uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tiedon ajankohtaisista kampanjoista ja alennuksista. Uutiskirjeen tilaajana saat myös tietoa mielenkiintoisista uutisista ja vinkeistä. Voit tilata uutiskirjeen helposti syöttämällä sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään Inkkarin verkkokaupassa. Heti tämän jälkeen olet uutiskirjeen tilaaja! Mikä parasta, uutiskirjeen tilaaminen ja postituslistalla oleminen on täysin ilmaista. Saat monet Inkkari alennuskoodit kätevästi suoraan sähköpostiisi.
Salamatoimitus

Salamatoimitus

Kun muste loppuu, se on usein juuri sillä hetkellä kun tulostettavat lomakkeet, sopimukset tai kuvat pitäisi saada tulostettua tiukan aikarajan puitteissa. Inkkari ei ole eilisen teeren verkkokauppa, vaan se ymmärtää tarpeesi - ja tarjoaa toimituksen jopa seuraavalle päivälle. Laita rivakasti mustetilaus tulemaan, ja saat jatkettua työtä alka aikayksikön. Muistathan myös hydyntää ajankohtaiset Inkkari alennuskoodit ja säästösi on taattu!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30%
Alekoodi
KOODI
Inkkarin alekoodilla tilaat muste- ja laservärikasetit 30% säästölläLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
Postitus
KOODI
Nappaa ilmainen postitus tilaukseesi Inkkarin alekoodillaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
Vaaka
KOODI
Inkkarin alekoodilla saat ilmaisen matkalaukkuvaa´an yli 30€ tilauksesi matkassa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
Tuote
KOODI
Inkkarin huikealla alekoodilla saat ilmaisen nitojan kaupan päälle
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
Postitus
TARJOUS
Nappaa ilmainen postitus tilauksiisi InkkariltaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
25%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Mustekasetit edullisesti ja ekologisesti

Inkkari on suomalainen verkkokauppa, joka on erikoistunut tulostusmusteiden jälleenmyyntiin. Inkkari myös kierrättää sekä täyttää vanhat mustekasettisi. Voit tilata sopivia musekasetteja moniin erilaisiin tulostimiin vaikkapa suoraan kotiovellesi! Inkkarin valikoimaan kuuluu yhdeksän tulostinmerkkiä ja tuhansia erilaisia mustekasetteja. Inkkarilta löydät varmasti etsimäsi. Tulostinmusteiden lisäksi löydät Inkkarilta laajan valikoiman muistitikkuja sekä -kortteja ja mikä parasta - aina edulliseen hintaan, sillä voit hyödyntää ostostesi hinnoissa Inkkari alennuskoodit!

Ekologisuus on Inkkarille erittäin tärkeää. Voit tuoda vanhat mustekasettisi uudelleen täytettäväksi Inkkari Tampere-myymälään. Tämän lisäksi vanhojen mustekasettien täyttö on erittäin edullista. Säästät siis luontoa sekä kukkaroasi. Mikäli et halua täyttää mustekasettejasi uudelleen, voit myös vain tuoda ne myymälään, ja Inkkari kierrättää ne puolestasi. Kätevää, eikö?
Siirry sivustolle

Kuinka käytän alennuskoodin?

Alennuskoodien käyttö on helppoa kuin heinänteko! Kopioi vain sopiva Inkkari alennuskoodi sivuiltamme, ja syötä se Inkkari-verkkokaupan kassalla sille tarkoitettuun kenttään. Saat alennuksen heti ja ostoskorisi summa vähenee silmissä. Alennuskoodin käyttö ei vaadi kirjautumista tai rekisteröitymistä mihinkään. Lisäksi alennuskoodien käyttö on täysin ilmaista! Muista kuitenkin tarkistaa käyttämäsi alennuskoodin mahdolliset erityisehdot, sillä välillä koodit ovat vain tiettyjä tuotekategorioita varten.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä