PARHAAT OSTOSPAIKAT
Valikko

KOKEILE ILMAISEKSI

ILMAINEN KOKEILU ALEKOODEILLA

 • Testaa storytel ilmaiseksi

  Storytelillä on yli 500 000 tarinaa, joista valita. Testaa siis storytel Premium maksuttomasti 30 päivän ajan ja uppoudu ääni- ja e-kirjoihin!

  Katso alennus
   
 • Ilmainen kokeilu Norton AntiVirus Plus -tuotteeseen

  Norton tarjoaa moniin tuotteisiin maksuttomat kokeilut ja työkalut. Kokeile esimerkiksi AntiVirus Plus -virustentorjuntatuotetta 14 päivän ajaksi!

  Kokeile nyt
   
 • Kokeile Elisa Kirjan tilausta ilmaiseksi

  Elisa Kirja tarjoaa nyt ilmaisen kokeilun ääni- ja e-kirjojen maailmaan - kokeile nyt maksuttomasti 5 viikon ajan!

  Klikkaa ja kokeile
   
 • Kuuntele ja lue Nextoryn kirjoja maksuttomasti

  Nextory tarjoaa nyt ilmaisen kokeilujakson palveluunsa. Rentoudu ääni- ja e-kirjojen parissa maksuttomasti 30 päivän ajan!

  Hyödynnä kokeilu
   
 • Kuukauden ilmainen kokeilu

  Kokeile nyt Suomen suosituinta ääni- ja e-kirjapalvelua BookBeatia, nimittäin nyt saat 30 päivän ilmaisen kokeilun!

  Klikkaa ja säästä
   
 • Maksuton kokeilu Viaplayn valikoimaan

  Tutustu Viaplayn elokuva- ja sarjavalikoimaan maksuttomasti 30 päivän ajan - lunasta vain alekoodi!

  Katso koodi
   
 • Kokeile C Moren palvelu maksuttomasti Telian asiakkaana

  Nyt kannattaa olla Telian liittymäasiakas - saat huikean 3 kuukauden ilmaisen kokeilun C Moren suoratoistopalveluun. Katso monia sarjoja ja elokuvia sisältäen brittiklassikkoja!

  Nappaa koodi
   
 • Striimaa nyt HBO Maxilta ilmaiseksi

  HBO Max tarjoaa nyt ilmaisen 14 päivän kokeilun suoratoistopalveluunsa. Katso nyt vaikka lohikäärmeiden taistoa tai sitten teinien lukioelämää!

  Klikkaa ja säästä
   
 • LUNASTA MAKSUTON TOIMITUS KOODILLA

  Löydä alta valikoimamme tarjouksia, jotka myöntävät ostoskerrallesi ilmaisen toimituksen tai lisäävät tilaukseesi upean lahjan kaupan päälle!

HYÖDYNNÄ ILMAISET KOKEILUT JA SÄÄSTÄ

Haluatko rentoutua viihteen äärellä, mutta et tiedä minkä suoratoistopalvelun tilaajaksi haluat ryhtyä? Tekeekö mieli tilata kotiin herkullista ruokaa päivälliseksi, mutta et raaski, koska kotiinkuljetus on kalliimpaa toimitusmaksun takia? Mietitkö mistä löytäisit parhaan valikoiman ääni- ja e-kirjoja? Näihin ongelmiin löydät ratkaisun Posti Alennuskoodit -sivustolta! Sivusto on kerännyt tälle sivulle ilmaisia tuotteita ja kokeiluja moniin palveluihin, tilauksiin, sekä ilmaiset toimitukset verkkokauppoihin. Löydät täältä ilmaisia kokeilujaksoja esimerkiksi monille suoratoistopalveluille, ääni- ja e-kirjapalveluille, ilmaiset toimitukset vaatekauppaostoksille ja ruoalle. Voit siis vaikka tehdä ilmaisen kokeilun kolmeen eri suoratoistopalveluun ja sen perusteella päättää, minkä suoratoistopalvelun maksavaksi tilaajaksi haluat ryhtyä - voit helposti perua muiden suoratoistopalveluiden tilauksen ennen kuin sinun täytyy alkaa maksamaan niistä. Lunastaakseen ilmaiset kokeilut sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin klikata tarjousta tällä sivulla, joka vie sinut verkkosivulle ja voit säästää heti!

PARHAITA ILMAISKOKEILUJA

Verkossa tarjottavat ilmaiskokeilut ovat suuri hyöty yksilöille, jotka haluavat tehdä harkittuja päätöksiä kulutustensa kanssa. Monet ilmaiset kokeilut myöntävät jopa yli kuukauden kestävän kokeilun, jolloin sinun ei tarvitse maksaa vielä mistään. Voit vaan keskittyä palveluun tutustumiseen ja miettiä, onko se rahasi arvoinen, jos ryhdyt maksavaksi asiakkaaksi. Suosituimpia ilmaisen kokeilun tarjouksia ovat muun muassa:

 • Ilmainen virustorjuntaohjelmisto
 • Ilmainen e- ja äänikirjakokeilu
 • Ilmainen suoratoistopalvelun striimaus
 • Ilmaisten kokeilujen valikoimassa on kertynyt kestosuosikkeja – esimerkiksi Viaplayn kuukauden kestävä ilmainen kokeilu ja HBO Maxin kahden viikon ilmainen kokeilu ovat menestyksekkäimpiä tarjouksia, ja syystäkin!

  Jos tämä kaikki kuulostaa houkuttelevalta, niin tutustu pidemmittä puheitta sivun tarjouksiin ja hyödynnä maksuttomat kokeilut!

  ILMAINEN TOIMITUS?

  Ilmainen toimitus ei välttämättä ole aina itsestäänselvyys. Jotkut verkkokaupat saattavat tarjota aina ilmaisen toimituksen, mutta monissa verkkokaupoissa asiakkaan täytyy ostaa tuotteita jonkun tietyn summan edestä ennen kuin he voivat lunastaa ilmaisen toimituksen. Tämä summa voi vaihdella myös melko paljon. Älä kuitenkaan huoli liikaa - sivultamme löytyy usein alekoodeja tai tarjouksia, jotka joko tiputtavat minimisumman rajaa tai sitten myöntävät jopa täysin maksuttoman toimituksen! Jos sinua mietityttää, onko ilmaisen toimituksen tarjoukselle minimisumman ehto voimassa, voit aina tarkistaa verkkokaupan osto- tai toimitusehdot.

  Posti.fiYhteystietomme · Yksityisyydensuoja · Evästeet · Yrityksen tiedot · FAQ ·