Ota palvelut käyttöön ilmaiseksi

Alennuskoodeilla 0€ kokeilu

 • 3 viikon ilmainen kokeilu

  Tutustu BookBeatin monipuoliseen kirjahyllyyn ja löydä suosikkiteoksesi monista kategorioista ja eri kielillä niin ääni- kuin e-kirjoinakin. Nyt voit nauttia koodillamme lukuhetkistä 21 päivää maksutta!

  Katso koodi
   
 • Kuuntele ja lue kirjoja 14 päivää maksutta

  Storytel tarjoaa laajan valikoiman ääni- ja e-kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Valitsi suosikkisi ja kuuntele ja lue 14 päivää maksutta!

  Avaa alekoodi
   
 • Tietoturva ja VPN 30 päivää maksutta

  Turvaa laitteesi F-Securen tietoturvalla ja VPN:llä, joita voit kokeilla 30 päivää ilmaiseksi! Vakuutu palvelun laadusta ja suojaa yksityisyytesi järkevään hintaan.

  Klikkaa tästä
   
 • Musiikkikirjasto - Kokeile kuukausi hintaan 0€

  DNA:lta löydät Deezerin musiikkikirjaston täynnä suosikkiartistiesi musiikkia! Tsekkaa musakirjaston moniulotteinen valikoima ottamalla palvelu käyttöösi hintaan 0€ kokonaiseksi kuukaudeksi.

  Klikkaa ja säästä
   
 • Kokeile kuukausi maksutta alekoodilla

  Elisa Viihteen alkuperäissarjat ja Aitio-ohjelmakirjasto käsilläsi sovelluksen kautta missä ja milloin vain. Nappaa alekoodi ja tutustu palveluun kuukausi hintaan 0€!

  Katso koodi
   
 • E-kirja tai äänikirja TÄYSIN ilmaiseksi. Ihanaa!

  Elisa Kirja hemmottelee uusia asiakkaitaan tarjoamalla ensimmäisen lukuelämyksen 0€ hintaan. Saat valitsemasi kirjan veloituksetta myös liittymällä Elisa Kirjan kuukausitilaajaksi!

  Kokeile nyt
   
 • 2 viikkoa leffoja ja sarjoja veloituksetta

  Uppoudu hittisarjojen ja leffojen maailmaan 14 päivän ajan täysin ilmaiseksi rekisteröitymällä Viaplayn palvelun käyttäjäksi. Löydä suosikkitarinasi, lataa naposteltavat pöydälle ja kaivaudu sohvalle viltin alle - tässä valikoimassa riittää koluttavaa vaikka millä mitalla!

  Katso koodi
   
 • Suojaudu tietokoneviruksilta - ILMAISEKSI!

  Lataa nyt PC:llesi Avastilta täysin ilmainen viruksentorjuntaohjelmisto ja surffaile netissä ilman huolen häivää! Satavarma torjunta pitää ikävät digitaaliset virukset loitolla koneestasi!

  Katso koodi